2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yüzün gözün şiş, tansiyonun da yüksek gibi. 14/9 un üzerine çıkarsa hemen doktora, tamam mı tatlım ?

ayak ve bacakların da şiş mi ? bastırınca çukurlar kalıyor mu ?

Hehe aynen canım benimde ağda günüm geldi ama înan gitmeye üşeniyoruö o acıcak düşüncesi varya strese sokuyo beni ama mecbur gitcem yarın giderin cesaretimi toplayıp gitmem lazım

yüzün gözün şiş, tansiyonun da yüksek gibi. 14/9 un üzerine çıkarsa hemen doktora, tamam mı tatlım ?

Hehe aynen canım benimde ağda günüm geldi ama înan gitmeye üşeniyoruö o acıcak düşüncesi varya strese sokuyo beni ama mecbur gitcem yarın giderin cesaretimi toplayıp gitmem lazım

ben şu dolunay gününe göre epilasyon yapıyorum ve cok memnunum
gecen ay 7 eylül filandı galiba agda yaptıgım ve şuan alınacak boyutta degil.ve kelaynak gibi biyerde var biyerde yok

bide kıl şeklinde degilde tüy şeklinde geliyor almakta kolay oluyor
helee bacagımda halaaa cıkmayan cok yer varrr.
2 gün önceydi tekrar alınamsı gereken uygun zaman fakat denedim agdaya bile gelmedi.
mecburen kacırdım bu ayı.

takip etmek isteyenler için googleye kozmik bakım yazarsınız

Son düzenleme:

canimi pogaca cektirdin kiz valla kalkip yapicam zaten 2-3 gundur yapasim vardi. alma sansim olsa ugrasmazdim

hamilelikte tam böle oluyor göbek çatlakları

dogumdan belli süre sonra bu hale geliyor.benim şuan böle
Allaha sukur benim boyle olmadi. dogumdan sonra 2. resimdekinin biraz daha azi kaldi oda elimle hafif gerdirince belli oluyor normalde
belli olmuyor. bundada ins cok catlamam.
hakikaten cok guzlemis mavise bayildim ama pahali ya
bize hastane vericek:) hediye olarak bende almaktan vazgectim:)
uykularım ziyan oldu şu an kafam birmilyon gece zorla dalıyorum uykuya, 5 gibi uyanıyorum hacet gidermeye sonra uyu uyuyabilirsen, şimdi de uykum var ama uyumamam lazım işlerim var
Al bendende o kadar
gunduz yattim ama ben kafami kaldiramiyorum. simdide sersem gibiyim
kalakayim pogaca yapayim bari yemesem bir tarafim sisecek he

amman canım dıkkat et tansıyon ödem ıkısi bi arada tehlıke yaa tuza bır de unlu gıdalara dıkkat etmek lazım
Ediyorum canım tuz aşırı az tüketiyorum unlumamüller ise tüketmiyorum desem yeri ama daha dikkatli olmam lazım
Yok canım ilaç kullanmıyorum ilk başladığım doktor tansiyon ilacı vermişti endokrin dokorum kullanma bakalım düzelcrkmi dedi normale dönmüştü bu dokora iki aydır gidiyorum tansiyınumu ölçüyo normal geçtiğimiz aylarda bende iiydim ama bu ay bi gariplik hissediyorum vucümda tamam tatlım ben doktora söliyim idrar tahlili yaptırıyım allah korusn öle bişey olmasın hayırlısıyla iki ayıda sağsalim atlatsaydık

:))

gümaydııııııııın :)..hadi git bakalım napıcklar ne güzel ne ilgili senin sağlık ocağındaben ölsem ruhları duymaz heralde :)) töbe töbeee sabah sabah
Bizim ebemiz çok ilgili maşAllah.. Hatta izinliymiş kendisi beni dün başka bir ebe aradı.. İhmal etmiyorlar hiç. Ama bazıları da senin dediğin gibi oluyor hamişler gelirse gelir gelmezse kendi bilir modunda. Bizim ebe geçende birtane kadına ulaşamamış aynı yerlerde oturanlarla haber yollamaya çalışıyordu..

Afiyet bal şeker olsun inşAllah.. Depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun. Rabbim cc afetlerden uzak etsin herkesi..
Allah ım cc şu pkk belasından kurtulmamızı nasip etsin.. Daha fazla can yanmasın inşAllah..

Senin yazını okuyunca bende açıp baktım ekim annelerine ay nasıl heyecanlandım anlatamam. Okudukça kızımda tepikledi durdu o da anladı heyecanımı.. Rabbim cc bizleri de o günlere kavuştursun ve sağlıkla, kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

MaşAllah barekAllah canım.. Seni de yavrunu da Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Doktoruna güveniyordun zaten, senin için en iyisi hangisi olacaksa onu söylemiştir mutlaka.. Sağlıkla yavrunu kucağına al da varsın sezaryan olsun..

Rabbim cc rahmet eylesin, ailesine sabır versin... Çok ama çok üzüldüm.. Ne zaman bitecek bu illet ya Rabbim cc. Köklerini kazısın bu illetin.. Daha ne kadar can yanacak.. Düşündükçe insanın içi daralıyor..

Sırt çantası daha kullanışlı olur sanırım. Biraz daha araştır canım bence daha uyguna da bulursun.

herkes mi 5 de uyanıyo yaa ben de her gün 5 de uyanıyorum :26:

Bende 5 te uyanıyorum :)

Ben aktif bir face kullanıcısı değilim aslında, resim vs paylaşmam pek. Ama bende sizleri çok merak ediyorum sizlere özel birtane açmam lazım :)

tulum takımımız

detayları...dantel detayı cok hosuma gitti :)

aherdo teyzeminin hediyesi ve ilk cicimiz

patiğimiz kulaklı beremiz :)

takımımızın şapkası ve eldiveni

bu da işlediğim kuşlar battanıyemızın ağız kısmına dikmeyı duusnuyorum bakalım :)

Son düzenleme:
Ben aktif bir face kullanıcısı değilim aslında, resim vs paylaşmam pek. Ama bende sizleri çok merak ediyorum sizlere özel birtane açmam lazım :)

valla bende hiç girmezdim face.paylaşımımda olmazdı
burdaki arkadaşları ekledim cok keyifli oluyor paylaşılanları takip etmek onları görmek filan.
hadi sende ac bugün bitane face ekle beni görelim birbirimizi :98:

Allah korusun ama takip etmekte fayda var tabi. Ben de sürekli takipteyim. Tansiyon açısından riskliyim,doktor tansiyonun yükselirse 32-34 hafta arası alıcaz bebeği dedi.
Stresten ölüyorum zaten.

Bir de ben hala bebek hareketlerini hissetmediğim için, takip edemiyorum, her hafta doktora koşturuyorum iyi mi diye.

Güzel haberlerinize çok sevindim...
Sağlık haberleri, odalar, bebek kıyafetleri süpeer...
AYŞE cim... Çok bebeğinin gelişimi süper.. Ben de merak ettim şimdi bizimki ne oldu....
Benim ikinci de 38. haftada kanamayla gitmiştim doğuma, ölçüler 42+2 çıkmıştı sezaryen olmak zorunda kaldı.... Zaten ben de kilolu olduğunu duyunca normal istemedim.... Hayırlısı olsun, hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz... Son dakikaya kadar normal diyordum...

Tansiyonu olan arkadaşlar.....
Biliyorsunuzdur belki ama LİMON tansiyonu hemen düşürüyor.... Ben de yaşamıştım, 15 e yükselmişti, hemşire bir velimi aradım, o söyledi... Anında düzeldi çok şükür....

Tontirik....
Naptın kız öle... Seri kaynanatör hikayeleri... Allah kolaylık versin... Senin tosun napıyo, gittin mi yakınlarda doktora...

tulum takımımız

detayları...dantel detayı cok hosuma gitti :)

aherdo teyzeminin hediyesi ve ilk cicimiz

patiğimiz kulaklı beremiz :)

takımımızın şapkası ve eldiveni

uğur böcekli olana bitttiiimmm. kız olunca daha sevimli şeyler bulabiliyosun. Bizim oğlanlar giysinler klasik mavileri :)

ayşecm hepside cokk şirinnnn güzell cnm güle güle giysin kızınn
alanlarında kesesine bereket ,Allah daha cok versin:)

Oyy oyy yesinler çok şirin bunlar yaa.. Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşAllah..

Benimde aklımdaydı zaten bugün açacağım inşAllah canım. Bende sizleri görmeyi çok istiyorum..

CANIM YA STRES YAPMA INSALLAH OLMIYCAK BISI SEN BU TANSIYON KONUSUNDA DIKKATLISIN BAYA

HEM 32-34 ÇOK ERKEN DEĞİL HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHH SAĞLIKLA GELİR BEBISINNN

kızlar kusura bakmayın dün girdim diye hergün her dakka bana buradan mail geliyo ben zaten girip sizi kontrol ediyorum o yüzden son yazayım dedim anlık maili kapamak için :)

Aman dikkat et canım ama tansiyon gerçekten önemli senin bebişte inş zamanında doğar tansiyona dikkat et canım .. Ya kıyamam sana ama geçenlerde baloncuk gibi oluyo demiştin devam ediyomu öle

hayırlı mutlu günler güzel anneler inşallah hepiniz iyisinizdir
biz çok şükür iyiz bebişimle şu günlerin geçmesini istiyoruz biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…