2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
@Ayse
Canim güzel haberlerle dönmene sevindim, masallah prensesine. Rabbim esirgesin.

@Unicavita
canim Allah rahmet eylesin=(

Oyy oyy yesinler çok şirin bunlar yaa.. Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşAllah..

Sağol canım ınsallahh :)

ayşecm hepside cokk şirinnnn güzell cnm güle güle giysin kızınn
alanlarında kesesine bereket ,Allah daha cok versin:)

tesekkurelr canım aminnn :) :) :)

uğur böcekli olana bitttiiimmm. kız olunca daha sevimli şeyler bulabiliyosun. Bizim oğlanlar giysinler klasik mavileri :)

ay evet benım de hıc erkek reyonlarına bakasım gelmıo ama erkekelr ıcın olan kıyafetler de çok cool çok havalı yaa

oo maşallahhh 38. haftada 42 mi maşallah maşallahh :) nası buyuk bı bebekmıydı pekı merak ettım :)
evet canım ya hayırlısı olsun sonucta sağlıklı olması önemlı :)

sağol canım amiinn :) doktoruma gıvenıyorum evet en basından berı iyi yönlendırdı hep sağolsun

bakalım devlette yapmaı dusunuyorum sezeryanı ordakielrde onaylıcakmı nolck son zamanda bellı olck :)

hayırlısı olsun ıns.... :)

Sağlık ocağına gittik geldik kızımlar :)
Kan ve idrar tahlili yaptılar sonuçları almadım henüz..
Ebemiz tansiyonuma baktı 12-7 şaşmadan devam ediyor..
Kilomuza baktı.. En son 3 hafta önce bakmıştı ve üç haftadır hiç kilo almamışım.
Ben toplamda 3 kilo aldım.. Başta kafama takılmıştı az aldım diye ama en son kontrolde bebişimin kilosu gayet iyidi.
Ondan sorun yapmadım kendime. ebe de soruyo beslenmende bir sıkıntı var mı diye. Aslında hiç kısmıyorum yemeği ama su ve meyveyi daha çok tüketiyorum..
Aman kuzucuğum sağlıklı olsun da. Kalp atışlarını dinledik kızımın gayet güzel dedi.. Ya öğleden sonra ya da yarın tahlil sonuçlarını da alırım onlarda da sorun çıkmaz inşAllah.. kızımın banyo küveti ve filesini aldım gelirken.. Eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayacağız inşAllah.. Rabbim cc sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inşAllah..

Tontirik....
Naptın kız öle... Seri kaynanatör hikayeleri... Allah kolaylık versin... Senin tosun napıyo, gittin mi yakınlarda doktora...

amann aklıma geldi yazdım cnm işte.yazarkende agladım cok zoruma gitmişti olaylar .ama halaaa acısı tazeki bana kötü hissetirdi yazarken bile.neyse..
benim koca pipili napsın teyzesi hiç durmuyorrr boyna horon tepiyor içerde :)
kızım cok hareketliydi derdim bunu görünce kızımın cok sakin oldugunu anladım.hiç durmuyor sıpaa :) maşallah diyim
gecen hafta şeker yüklemesi için gittim cnm .sonuclarım normal cıktı
sen ve oglun nasılsınızz.

ay sende eklesene beni face bacım :)

Son düzenleme:
ayy çok şekermiş cnm güle güle kullanın inşallahh :)) baya da tamamlamışsın maşşallahhh :)
anamm ağda geçen ay ilk deefa yaptırdım uzun ara sonra öldüm ama üzerine 3 hafta geçti çok az çıktı bayram sonrada giderim ağdacıya ohh mis :) valla ben açıyom doktora aça aça alıştım :)
kuzumm maşşallahhh herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim bence sezeryani kafana takma bende hep normal istiyorum ama çatı muayenesinde eger sezeryan derse tamam dicem yapcak bişi yok bebeklerimize kavuşalımda boşver kuzum :))
ayy çok güzellermişş ama çok da pahalıı (

ayşee bayıldımm ne güzelmiş yaaa güle güle giydir inşallahhh :)) kız başka yaa Allahım 2 ci bebeğimi inşallah kız nasip eder :))

CANIM YA STRES YAPMA INSALLAH OLMIYCAK BISI SEN BU TANSIYON KONUSUNDA DIKKATLISIN BAYA

HEM 32-34 ÇOK ERKEN DEĞİL HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHH SAĞLIKLA GELİR BEBISINNN

Mecbur dikkat ediyorum tatlım,günde 3 kere ölçüyorum.
Kilo var, şeker sınırda, tansiyon yükselirse bi de vay halime.
Şu 2-3 ay da geçse de, bu stres bitse sağ sağlim gelse sıpalar :)

allahım ne kadar güzeller güle güle iyigünlerde giyinsin

Nevresim dünyasından aldığım cottonbox nevresim takımları 25 gün oldu gelmedi,ben de açtım telefon iptal ettim.
Gittim sinirden Taç'ın organik nevresim takımlarından aldım. Babamız bebişin odasını çoook açık yeşil boyadı. beyaza yakın bi yeşil. bu nevresimlerle uyumlu oldu.

ayyy bugün çok yoğun bi gün anca geldimm geçmişi tamamladım maşşallahhh hiçde boş durulmamaış tam son sayfaya geldim diyorum 2 sayfa daha ekleniyo :))

kızlarrr yavaş yavaş alışveriş işini tamamlamak istiyorum çünkü gittikçe ağırlaşıyorum sanki ve erken doğum korkusu da var oyuzden bikaç bişey danışıcam size :)
öncelikle dün eşimle alışverişe gittik 1 paket yeni doğan prima bez aldım ama klasik olan yani şu beyaz olan diil aslında diğerinimi almalıydımbilemedim bu aldıgımın hem adeti fazla hemde daha uygun , huggs in yenidoğan ıslak mendilleri vardı 3 lü paket 6 tl ye inmiş 1 tane ondan aldım , artık çamaşırlarını yıkıyim diyorum hastane çantasını hazırlıyimde içim rahat etsin dalinin sıvı detarjan ve yumuşatıcısını aldım :)
haftasonuda biberonunu ve şampuan gibi eksikleri tamamlicam biberonda avent düşünüyorum yenidoğan seti var 90 tl 4 tane biberon 2 başlık 1 emzik içeriyo acaba gereksizmi ? yani 2 tane bi büyük bi küçük alsam yetermi ?? bide sebamed mi chicco mu karar veremedim siz ne düşünüyosunuzzz

idil bebedeki tuluma bakın erkek anaları

teşekkür ederiz canım :) evet hayırlısı olsun sezeryansa sezeryan napalım dı mı :)

Mecbur dikkat ediyorum tatlım,günde 3 kere ölçüyorum.
Kilo var, şeker sınırda, tansiyon yükselirse bi de vay halime.
Şu 2-3 ay da geçse de, bu stres bitse sağ sağlim gelse sıpalar :)

canım çoğu gitti azı kaldı ınss sağlıkla tıpış tıpışş gelicekelr :) Allah ın izniyle :)

allahım ne kadar güzeller güle güle iyigünlerde giyinsin

sağol canım ınsallaahh :)

iyi yapmıssın canım çok cicilermıs ama güle güle kullanın :)

Son düzenleme:

ayşecim cok tatlılar ya bayıldım güzel günlerde giyinsin yavrun maşallah

canım kardeşim abna prima yenidoğan premium al demıstı ilk 3 ay ıcın beyaz oalnı sanırsam öle yapcam

o dediğin hangısı bılemedım.....önumuzdekı ay bende bezdir şampuandır deterjanıdır alıcam koycam kenara

yalnız 4 tane bıberon mu bi de 90 tl canım belkı kullanmıycak bile belkı boş yere alıcaksın bence doğmadan alma

ya sen seç karar ver eşinde görsün gerek olursa onu yollar aldırırsın cidden gerek yok bence :26: hayır ucuz bişi de değil

bence sebamed kullanamdım ama herkes sebamed önerıyo :)

oo maşallahhh 38. haftada 42 mi maşallah maşallahh :) nası buyuk bı bebekmıydı pekı merak ettım :)
evet canım ya hayırlısı olsun sonucta sağlıklı olması önemlı :)
38. haftada ultrasonda kilosunu 4.300 ölçtüler, 4 kg doğdu... Sağlıklıydı çok şükür...
Bu arada cicileriniz çok tatlııııı... Annesi kızını hanım hanımcık yetiştirecek....

Allah yardımcın olsun yaaa zor..
Erkek çocukları çok hareketli oluyor... Canı içinde olsun da inşallah... Biz de iyiyiz çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok..
Face im vardı önceden ama dondurdum... Tekrar açarım sizin için bi tane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…