2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hayirli sabahlar herkese. artik sabah kahvaltiyi yapar yapmaz solugu burada aliyorum, bagimli oldum sanirim=S
doktora gidecek arkadaslar ins guzel haberlerle dönerler.

oh oh maşallah ayşecim minnoşuna.bakalım bende 25.haftadayım benim koca pipuşlum kaç gr oldu bugün gidicez kısmetse..
cnm doğumun içinde en sağlıklısı hangis, ise o olsun.sezeryan ol cnm doktorunu dinle..

Son düzenleme:
Günaydın gamzecim! Afiyet olsun sana da bebişine de.
Sabah sabah kötü başladık biz güne. Eşimin arkadaşlarından biri şehit olmuş Hakkari'de.
Cenazeye gidecek bugün Bursa'da. Arkadaşımızın 3 aylık oğlu kalmış geride ve eşi de.
Çok üzüldük anlatamam.
İçimden bin türlü küfür geçiriyorum sabahtan beri.

Ayşecim, herşeyden önemlisi bebişin ve senin sağlığın şekerim. Elbette normal doğum çok güzel bişiy.
Ama sezaryen de kurtarıcı bişiy, unutmamak lazım.
Ben o yüzden hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun diyorum.
Tombişin gelsin de ısırırsın artık, acısını çıkarırsın ondan.
4 kilo için ben de seni tebrik ediyorum 10. kiloma girmiş biri olarak.
Maşallah sana ve bebişine

Normalde olsa baya bişey yazcaktım kızlar ama cidden şu şehit olayından sonra içimden ne yazmak, ne konuşmak geliyo. Çok üzgünüm. Kendinize iyi bakın.

niye izin vermedi acaba ben netten de araştırdım 5. aydan sonra yaptırılabiliyor diyor ben özellikle sordum yani

ben de özellkle sordum tatlım,kesinlikle güvenilir değil dedi. aklını karıştırmak da istemem ama her doktor farklı söylüyor.

annesinin billiklisi sağlıklı olsun da sen o kiloyu havada karada verirsin hiç önemli değil tatlım üzülme sakın.

Canım benim, bence de normal doğumu düşünmesen iyi olacak. Doktor zaten seni uyarmış,imza falan alırım demiş,eşin de haklı,neden riske atasın ki. bence riske atma,doktorunu dinle,sağlıkla yavruna kavuş.önemli olan bu .

Offf çok üzüldüm canım , Allah eşine sabır versin, mekanı zaten cennet. bebişe çok üzüldüm daha 3 aylık.
Sen kendini üzme ama olur mu, bebeğini düşün. Allahın takdiri. en güzel mertebeye ulaştı.

mekanı cennet olsun

cnm öncelikle sizin sonra tüm türkiyenin başı sağolsun.hala dur diyemediler ya şu terör illetine.içim acıyo..sıra bizim evlatlarrımıza gelicek diye korkuyorum..
dimi ama yaaabenim billiklim iyi olsunda..çekirdek içimin yağları eridi valla sen böyle deyince.dışımdaki yağlar erimesede olur artık az kaldı inş. hepimiz sağ salim alıcaz minnoşlarımızı kucağımıza

ayşecim önemli olan sağlığı değilmi bebişinin de sennide ikiniz içinde en iyisi hangisiyse o şekilde olsun nasıl olduğu çnemlimi yeterki sağlıklı olun kuzum tabi normal istermen doğal ama önce sağlık bak kuzuna maşallah gümgümbür geliyor annesi

maşallah subanallah canım ...çook sevindim ya güzel haberlerle geldin ya....ya aşecan nasıl hayrlsıysa öle olsun doğumun boşver normale alıştrdın kendini ama hep hayrlı doğumlar demiyomuyuz hayrlsı neyse o olsun senin içinde bak bebişin gayet sağlıklı çok şükürki herşeyde 4 dörtlük gitmiyo binlerce kere şükürler olsun ben karnımda bi minik var die allaha şükredyrum ya çok güzel bi duyguymuşş:)

günaydın canım....sağolasın...ya ben beddua etmekten korkarım ağzım gitmiyo hiç ama bu pisliklere etmeyi çok istyrum ya deliriyo insan deliriyo
çok üzüldüm ya şimdi allah mekanını cennet etsin eşine ve çocuğuna sabır versin.of offf çok acı çokk

Canım benim, ben topicin en kilolu anne adayıyım ve hamile kalmam mucizeydi düşün. Allah nasip etti bu kiloyla,ve daha ne kadar kilo alacağım hiç umrumda değil. ben yavrumu istiyorum sağ sağlim, kilolarımı elbet bir gün vericem.
o yüzden 70 ler 80 ler hiççç sorun değil gerçekten. bebeğini kucağına aldığın an hepsini unutacaksın :)

haklısın benim içinde aynı durum geçerli

canım haklısın doktorum zaten pıhtılaşmama ragmen normal doğumu desteklıyodu sorun değil
hallederiz diyodu ama doktorun mevcut duruma göre fikri değişti ben de güvenıyorum dr a
inşallahh sağlıkla gelir yavrularımız cnaım herseyın hayırlısı olsun...

günaydın canım sağol sağlıkla gelsınler ıns....
inan şu ödem preeklampsi riski olmasa bir gıdım dıkkat etmezdım kiloma sırf bu sebeple dıkkat edıyorum
10 kılo bişe değil verırısın canım bi doğsunlarda ıns....

allah ım şehadetını kabul etsın çok üzüldüm şehit verdiğimizi bilmiyrodum

sağol canım oğlanalr daha gürbüz oluyo ya senınkı de tombiştirr
dr dio kemıkelrı cok kalın dıe benım kociş tarafının öledir de kızım da babasıan cekmsı demekkı yoksa ben
incecık bileklı bı ınsanım :) evt canım sezeryan dicem ya riske girmemek lazım bile bile...

sezeryan olurs akanunıde doğururum dmeıstım ıns devlet hastdeki dr da destekler bu sezeryan olayını :26:

sağol canım evet ya cok sukur Allah ım bebsıelrımızın hepsien sağlık sıhhat versın evet canım
ıkımzınde sağlıgı onemlı sezeryan olck dmeekkı gece yarısı sancı cekıp suyumun gelmesını fln hayal edıodum kısmet :)

çok şükür canım evet ha hayırlısı olsun sezeryana ısınaım ben en ıyısı :)

dımı ama onalrın akrnımızda olmaıs bile ne buyuk mucizee şükürler olsunnn

sağlıklı olsunalr iyi olsunlar birazcıkta uslu olurlar inşallahh çok çektirmezler bize...

valla alınan bu kilolar nası gitcek bilmem??4-5 kilo gerçekten şaka gibi ama :))birde benim doktorda hasta kilo aldım diyorum olsun alman lazım.et ye zırt ye cart ye diyip sıralıyor.arkadaşlar var burda doktorları kızıyor.benimkide tam tersi.

Kızlar ben anne bebek çantası için sırt çantası düşünüyorum. Bir elimde bebeği tutarken öbür elimde çanta taşımak zor olur diye düşündüm.

Okiedog marka özel sırt çantaları varmış, içinde özel biberon yeri ,emzik asacağı, anne için özel telefon ruj..vs yeri var. Biraz pahalı ama bilemedim . 130-140 TL arası. :26: ( eşim beni vurur mu acaba sonunda :)

ayşe ve tontirik bu zamana kadar bu kadar az kilo almayı nası becerdiniz yaaaa:44:

canım ben daha önce preeklampsi yasadım ödem topladım ve ödemı 1 senede gıdım gıdım zor attım

o sebeple ağzım fena yandı ve bu sefer çok dıkkat ettım

diyet listesıne göre yemek yıyorum çavdar tuketıyroum gebelıgın basındna berı haftada en az bırer kez

et tavuk balık tuketıyorum günlük öğünelrımde salata yoğurt kuruyemıs vs vs öel yanı

dengelı yıyorum meyvemı hıc eksık etmedım onun ıcın hem çok kg alamdım hem de bebegım ıyı beslendı bence

yoksa baska bişi yapmadım bi de hamıelyım die nazlanamdım hıc :) pek çok ısımı kendım yaptım

yürüdüm öle yani sadece ılk 3 ay yattım devamnlı dusuk rıskı old ıcın sonrasında hep faaldim hatta dün eşim diokı

hamıelım deip agırdan almıosn herkul gibi hersyee gucun yetıo dio

yaa tam açmak ıstedııgm konu ben de karar veremıyorum sırt cantası naısl olur acaba

ben de düüşünyorum öel elimde tasımalı rahat olmaz gibi gelıo ama bilemeıdm sırt cantası da giydiğin

kıyafete zıt olabilir yani :S bi de ne pahalıymıs ya yuhh

hamilelikte tam böle oluyor göbek çatlakları

dogumdan belli süre sonra bu hale geliyor.benim şuan böle

ufff amma kötü olmuş. ya ben çatlaktan korkuyorum çatladımı çatlamadımı dert ettim kendime. ilk hamileliğim olduğundan tam farkındada değilim. yani eğer beyaz şeritler oluyorsa göremiyorum heralde dedim kendime. eğer böyle kırmızıysa çok şükür henüz oluşmadı ama gasliba yemem dikkat etsem iyi olucak yoksa kısa sürede böyle olucam. bu arada bunlar belli bi aydan sonramı çıkıyor tontirik onuda bir desen şekerim şimdi daha 27 . haftadayıoz çatlak için erkenmi önemüzdeki aylardamı olucak.

Siyah alırsın herşeye uyar canım, önemli olan rahatlık estetik değil ki .sonra belin ağrır kıçın başın ağrır,bebeği sağlam tutamazsın tek kolla...vs...vs.
Normal bol gözlü bir sırt çantası da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…