2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Çatı muayenesi mi? Hiç sevmediğim şeyler

FESLEĞENİMM cnm aldıklarını iyi günlerde kullan tatlım

Teşekkürler canımm

Güle güle kullanın inşallah çok güzelmiş

Jilete devam Çorap sıkıntısı bende de var

Havalar soğuyunca sabah kalkmakta zor oluyor.Evde olsam biraz daha yatsam diye düşünüyor insan...

Ay değil mi şöyle mışıl mışıl uyusak

hamilelikte tam böle oluyor göbek çatlakları

dogumdan belli süre sonra bu hale geliyor.benim şuan böle

Bu ne yaaa:120:

hadi yaaaa.pis bu gevurlar desene

Hay maşallah
Ayşe bugünlerimize çok şükür
Sen doktoruna kulak ver. Gerçekten...
Tekrar maşallah yavruna

Herkese günaydın kızlar...
Sakin, dingin, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olur inşallah...
Bende bu aralar çok çikolata yiyorum
Bugün 26 haftalık olduk biz
Birde rüyamı anlatayım. Doğum yapıyordum böyle bağırıyorum falan. Hemen doğurdum
Bir baktım erkek. Ama nasıl güzel, topaç gibi
Öyle işte...

uykularım ziyan oldu şu an kafam birmilyon gece zorla dalıyorum uykuya, 5 gibi uyanıyorum hacet gidermeye sonra uyu uyuyabilirsen, şimdi de uykum var ama uyumamam lazım işlerim var

Günudın canım aynen beni anlatıyosun valla nolcak sonum hiç bilmiyorum çok açıkıyorum yaa sürekli yemek istiyorum bugün kontrolum var bakalım bebişim kaç kilo olmuş ben kaç kilo almışım

ayşecim tekrar maşallah kızına.
bebegin ve senin için sezeryan uygunsa yapacak bişi yok cnm.hayırlısı olsun inş
bebegin irirliginden dolayı şuan dogum şekiline karar vermek için cok cok erken cnm.
ben doguma girecegim gün doktor son kez usg ye aldı beni.
bebegin 4 kilo olmuş iri bi bebek kemikli dedi banada aynen.sen nasıl dogurcan dedi.
hamd olsun doktorum normal dogum yanlısı bi doktordu da bana sezeryanı teklif etmedi
dogumum gayet güzel gecti ve kızım 3.600 gr ve 52 cm dogdu:)
yani usg de boy kiloda yanılmalar olabiliyor.heleki şuanki boy kilosuna göre dogum şekli ayarlamak için erken cnm.

ayşecim iyi haberlerle dönmene cok sevindim.. kızçene de maşallahh yerim onu bennormal doğum evet en güzeli ama bebiş kilolu olunca sezeryan diyor dr lar riske atmak istemiyorlar.. üzülme canım hayırlısı ne ise öyle olsun napalım..benim oğlum da 2 hafta önde gidiyordu en son belki bana da aynı şeyi söylücek bekliyorum yani ben de normal doğum yapmayı cok isteyen biri olarak (

günaydın kızlar mutlu günler bol tekmeli günler :)
günaydın canım, benim tekmeler başladı bilee ehehehee :)))))))

başınız saolsun canım.. bitmedi bu şehit haberleri.. allahım anne babalara sabır versin.. cok zor gercekten. yoklukla, ne emeklerle büyütülen yavrular böyle bir hain kurşunu ile can veriyor. allah bu pkk nın belasını versin artık yeter yaaa..

maşallah canım maşallah allah nazarlardan korusun hayırlısı olsun eğer doktorunda normal doğum olmaz diyorsa çok zorlama şartları o ana ne gösteriyorsa girmek lazım. ben bugün ekim ayı topiğini okudumda çoğu normal doğum yapmış bazısı planlamış ama son anda sezaryane dönmüş . haklarından hayırlısı olsun

Günaydın canlar nasılsını ben iim çok şükür bi yaramzalık yok bugün kontrolum var çok heycanlıyım kızımı çok özledim inş herşey yolundadır ya kızlar bu arada ben doymuyorum ya nası olcak böle sürekli bişey yemem gerekiyormuş gibi geliyo çünkü karnım aç of înş bu ay çok kilo almamışımdır ayşecim kızına maşallah herşey yolundaymış ne güzel doktorun sezeryanı uygun dördüyse olsun bebişin saglıgı önemli sonuçta sende maş kilo alımın harika nazar değmesin

Unicavita başınız sagolsun cnm cok üzüldüm
Allah ogluna ömür , eşine kuvvet sabır versin inşallahh.

uykularım ziyan oldu şu an kafam birmilyon gece zorla dalıyorum uykuya, 5 gibi uyanıyorum hacet gidermeye sonra uyu uyuyabilirsen, şimdi de uykum var ama uyumamam lazım işlerim var

herkes mi 5 de uyanıyo yaa ben de her gün 5 de uyanıyorum :26:

günaydın canım sağoll evet cok sukurrr :)

oo maşallah doğrumusun sen hemıde 2 dk da pırt die :) hayırlara cıksın ruyan

o da doğru ama bilemeıdm yaa :) bızım laptop çantası var sırt cantası çok kullanıslı genıs fln onumu kullansam acebaa

ayşe ve tontirik bu zamana kadar bu kadar az kilo almayı nası becerdiniz yaaaa:44:
cnm aslında bu 1 ay azıttımda aldım 2 kilosunu filan.inanılmaz derecede tatlıya düştüm çünkü.kendime hakim olamıyorum bazen.
akşam 6-7 den sonra yemeyerek cok kilo almadım cnm.gün içinde istedigimi yiyorum.
beslenme şeklimi daha önce yazmıştım genelde protein agırlıklı besleniyorum
beyaz ekmek yerine tam bugday yiyorum.
sen kaç kilo aldın?

ben 8.aydan sonra birden çatladım.ozamana kadar cok güzeldi göbegim.
ama son ay aynı resmideki gibi oldu göbegimin alt tarafı göbek üstünde yoktu benim catlak
bide o çatlama döneminde inanılmaz bi kaşınma oluyor.kendini alamıyorsun kaşınmaktan.ben uyuz gibi bişiyidim hatır hatır kaşıyordum göbegi

hergün duş alıp yaglanıp kremleniyordum banamasın demedi cnm.
ama şuan o çatlaklar cok belli olmuyor.abartılcak kadar kötü görüntüsü yok.

Unicavita canım başınız sağolsun şehit haberi fuydukça o kadar üzülüyorum Allah ailelerine sabır versın

meryemimgeliyor ,feslegenim,orkide,sultancım,aherdo ,melonee,essira ve diger nicklerini yazamadıgım arkadaşlarr.sizleride görmek istiyorummmmm
ad soyadınızla face e eklemek isteemezseniz nicklerinizle adres alıp beni face eklesenizde sizleride görsemmm cok memnun olurummm
tontirik.ank@hotmail.com diye aratırsanız cıkarım. hadinn bekliyommm :))

Son düzenleme:

sağol canım :)

ben de pıhtılaşma old ıcın hematolog bana sezeryan olman laızm demsıtı ben bunu kadın dopğumcuam söleınce
çok falza değil pıhtılaşma normalde olr demsıtı normal düşünüoduk ama doktor da ekren old söyleyerek
erken olmasına ragmen iriliğini ve dieğr kayıpalrı goz onunde bulundurarak böle söledi
kendı sölemsıtı bana normal yaparsın sıkıntı olmaz die ama gidişat fıkrını değiştirdi :S hayırlısı olsun ıns yaa
erkn zaten erken old söyleyerek konsutu tekrar bakıcaz son ay yıen de hıc beklemedıgım bi durumdu

sağol canımm son zaman gelemden bellı olmuyo ama gidişata göre böle konsutu canım

hayırlsıı olsn hakkımızda sonucta normal içins ancıyı çekıp çekıp sezeryaan dönülmesı de var

o dahada zor hakkımızda hayırlısı olsunn canım

hakkımızda hayırlısı olsun canım haklısın sağlık ıcın hangısı uygunsa o olsun tabı

ama o dikişleri düşündükçe içim bunalıo :)

günaydın canım sağoll :) ınsallah sen de güzel haberlerle gelrısın amaann verırız kılo ne kı

yeter kı ödem neym yapmasın tansıyon yapmaısn ondna korkuom ben :)

İnş canım :) bende öle diyorum canım veririm nası olsa diyorum ama böle diyipte kendini iice salmak istemiyorum tabi tatlıya çok düştüm bu ara ödem konusunda inş olmaz canım ya gerçi bu ara vucüdum yüzümm şiş doktora sorcam geçen tansiyonumu ölçtüm 13-7,5 tu son iki ay yükselmez inş ondan korkuyorum bende

yüzün gözün şiş, tansiyonun da yüksek gibi. 14/9 un üzerine çıkarsa hemen doktora, tamam mı tatlım ?

ayak ve bacakların da şiş mi ? bastırınca çukurlar kalıyor mu ?

kilo ve ağda konusu konulmuş ,ben 11 kilo almışım artık tınnnnn.... ağda meselesine gelince gebeliğimin ilk günlerinden itibaren ağdaya yaptırıyorum hatta sağolsun kadının çağırıyorum eve kadar geliyor ,işin kötü tarafı çokkk hızlı bi şekilde ağda günüm geliyor ne yazıkki ,keşke kendim yapabilsem ,zaten acıya dayansam bile ,bu göbekle mümkün değil :)

yüzün gözün şiş, tansiyonun da yüksek gibi. 14/9 un üzerine çıkarsa hemen doktora, tamam mı tatlım ?

ayak ve bacakların da şiş mi ? bastırınca çukurlar kalıyor mu ?

Tamam tatlım zaten hamileliğin başından beri tansiyon problemim var ilk hamile oldugumu öğrendiğimde tansiyonum hep 17-10 18-10 fln olyodu tuzu hamurişini kestim düzelmişti ama bu ara baş dönem ve mide bulantım çok oluyo doktora sorcam tansiyondan kaynaklı olabilirmi diye bacaklarım şiş canım bastırıyorum beyaz beyaz çökükler oluyo biraz sonra geçiyo

amman canım dıkkat et tansıyon ödem ıkısi bi arada tehlıke yaa tuza bır de unlu gıdalara dıkkat etmek lazım

17/10 , 18/10 çook yüksek canım yaa. Coraspin falan kullanıyo musun ?

Çok dikkat et olur mu ,yüksek tansiyonda bebek beslenemiyor, doktor bana da 27.haftamda bir ilaç vereceğini söyledi. hem tansiyonumu dengeleyecek hem de erken doğum riskini azaltacakmış.
Tansiyonla birlikte idrarda proteine de baktır mutlaka. Gebelik zehirlenmesi (preeklampsi) açısından takip edilmen lazım.
Doktor ihmal etse bile sen ihmal etme, kendini takip et canım.
Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…