yani toplamda 3 kere mi kan vermiş oluyoruz canım?bakalım ben ne yapacağım..inş fena olmam..
aynen bende Elifimi çok özledim..geçen hafta gidecektik eşimin vardiyası müsait olmayınca bu haftaya kaldı..şeker yüklemesi olunca bende tek gitmek istemedim..heee doğru birde çatı muayenesi var deme..offf hiç istemiyorum ama ne yapalım elimiz mahkum..
Çatı muayenesi mi? Hiç sevmediğim şeyler
FESLEĞENİMM cnm aldıklarını iyi günlerde kullan tatlım
Teşekkürler canımm
kundagimizi burayada yukleyeyim eksik kalmasi:)
Eki Görüntüle 533823 Eki Görüntüle 533824
bizim eksikler tamamlandi kizlar kolim geldi.
bir sampuan bez birde besik eksigimiz var onlarinda acelesi yok daha
belki bir iki takimda kislik alirim bende olanlar genelde penye agirlikli gerci evde sicak oluyor
kundagada sarilacagi icin cok kalin giydirmemeyi dusunyorum. Bebis ele avuca gelincede bahar oluyor zaten
duruma gore yeni ciciler alirim artik. cok heyecanlandim bebsiim kiyafetleri gelince
benim emzirme thsirtlerimde geldi. yalniz dusundugumden baya buyuklermis tek bedendi zaten.
Güle güle kullanın inşallah çok güzelmiş
bugünden itibaren anladımki ağda yapmak artık ölümyeminederim 1 saatte anca çıktım ,alt taraflarıda yarım yamalak aldım sanırım
bebişkomda sıkıştı kaldı yavrum içimde..valla nefes nefese kalmışım el aynasıda küçük geldi bitaraflarıma girecek diye ürktüm büyük bi ayna alayım bu iş için ben :) 2 saat koşu yapsaydım anca bukadar yorulurdum heralde nefes nefese çıktım banyodan.. ya ben kuaförede gidemem.açamam öle herkese heryerimi..anacığıma diyim bari de ağda günleri yapalım onla hahaha yardımsız olmaz bu iş anacım.eşime desem yok beceremez o bide yapıştırıveririm ağdayı yüzüne can acısıyla hayırlı uğurlu olsun çorabımıda giyemiyorum rahatça artık zaten göbişlilere Allah yardım etsin
Jilete devam
Havalar soğuyunca sabah kalkmakta zor oluyor.Evde olsam biraz daha yatsam diye düşünüyor insan...
Ay değil mi şöyle mışıl mışıl uyusak
Bu ne yaaa:120:
hadi yaaaa.pis bu gevurlar desene
Günaydın kızlar dün akşam doktorumuza gittik kızçem büyümüş kocaman olmuşş :)
sata göre 26+3 yani 27. haftanın ıcınde diğer ölçümlerine göre 28+4 yani 29. haftanın ıcındeymıs
boyu 38 cmcivarı uzun boylu olucak 1114 gr tombiş olucak dedi :) böbrekelrını idrar kesesını midesını göstredı
basını ölçtü normal hepsi dedi çok şüküüürr Allah bozmasın ya bi kaç ay önce yaşadıkalrımı düşünüyorum da
nasıl şükredeceğimi bilemiyorum Allah ım hepimizin yavrualrını korusun ıns....
sonra suyuna bakalım gayet normal
şekerin yükselmiş olsaydı suyu artardı demekki şekerin normal seyrınde dedi...suyun artmaması azalmaması
lazım bellı bi sevıyede kalmalı dedi dr sonra o arada yuzune geldık parmagını emıyodu :) sonra uyandı esnedi
gözlerini açtı tekmeyi bastıgözbebegı gozuktu hemen aa açabılıomu gozunu erken diilmi dedim ama gelısım orlk büyük
devamlı açıp kapıo gozunu bak kırpıo su anda dedi dr böyle işte kızlar keyfı yerınde cok şükür yan gelmiş
yatıo uyyo uyanıyo cadı :)
sonra bu doğum meselesini konsutuk azcık dr bunalrı konusmak ıcın bıraz erken ama
şimdiden belli iri bi bebek olacaga benzıyo bir de 3 kaybın var ve kıymetli bebek sınıfına giriyor
ben sezeryan önerıyorum 38+4 veya 39+0 gibi alırız dedi ben de normal doğum çok ıstedıgımı söyledım
ancak senden imza alarak normal doğuma girerım cunku şu şartlarda sezeryan yapılmaıs gerekıyo aksi takdirde
bebeği riske atmış oluruz bunu pıhtılaşman oldugu ıcın söylemıyorum bebek için söyluyorum dedi
işte kızlar biraz üzüldüm kendımı normale çok alıştırmıstım...eşim yetısemedı cıkınca analttım konsutukalrımızı
eşimde dr öyle dıyorsa ben de normal doğ. riskini almak ıstemıyorum ne yanı bı tane de doğumda mı kaybedelim
Allah korusun sezeryan olsun canını sıkma dedi böyle işte kızlar gene tabıı son ay gelemden belli olmaz ama
şu an için dr böyle söyledi...
gebelıgın basından beri 4 kg aldıgım ve hala 4 kg yı korudugum için tebrık etti :)
badem ye badem, güzel yağ yakar ayrıca çok da faydalı dedi kızlar sizinde aklınızda bulunsun kuru meyvelerını aksatma
üzüm karpuz türü yasak diğer meyveler serbest şeker açısından bi sakıncası yok deid hımm böle işte :) çok uzun konsutuk ama
özet gectım size hee bi de hastanede yenıdoğan bakım unıtesı de varmıs ama ihtiyacın olmıycak ıns senın dedı ayrıca
yenıdoğan doktorumuz çok başarılı bi dr dedi bağcılar safa hast. inş. işiniz düşmez ama olur da düşerse orada öyle imiş...
hım bir de beyrka sormustu doğum ıznı sata göre hesaplanıomus 32. haftada gelıosn eger çalışmaya devam etmek ıstersen
çalışabilri raporu verıyorum yok çalışmıycaksan doğum ıznı raporu verıyorum yanı sata göre 32. haftada her hâl u karda rapor için
burda olmalısın dedi 32. haftadanm sornada en fazla 37. haftaya kadar çalışabilrisin 37. haftada keısnlıkle izin raporunu alman lazım
32-37 arası 5 haftalık ıznınıde doğum sonrasına aktarıyoruz dedi böle işştee :)
Hay maşallah
Ayşe bugünlerimize çok şükür
Sen doktoruna kulak ver. Gerçekten...
Tekrar maşallah yavruna
Herkese günaydın kızlar...
Sakin, dingin, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olur inşallah...
Bende bu aralar çok çikolata yiyorum
Bugün 26 haftalık olduk biz
Birde rüyamı anlatayım. Doğum yapıyordum böyle bağırıyorum falan. Hemen doğurdum
Bir baktım erkek. Ama nasıl güzel, topaç gibi
Öyle işte...