ama daha yeni bu degere düştü 4,50 ydi hep
kalbim sıkışıyo şuan biliyo musun
ben iki yıllık dahiliyeme güvenmekte hata mı ettim şimdiye kadar
çok relax bir insanımdır, hiçbişeyde kolay kolay endişelenmem ben
ama bu tiroid beni çok tedirgin ediyor ya kabus görüyorum artık bebeğimle ilgili
perşembe günü endokrine gidicem
benim kadın doğumcum 2 buçuk ve 3 buçuk arasında olmalı dedi
bir de üstüne "ama zaten iş işten geçmiş nerdeyse doğurcan" dedi
sırf bu yüzden son aylarımda doktorumu değiştirdim, çünkü o kadar moralimi bozdu ki günlerce ağladım
kan beynime sıçradı yüzüm bembeyazdı doktordan çıkınca saatlerce kendime gelemedim
sırf bu yüzden son aylarımda doktorumu değiştirdim, çünkü o kadar moralimi bozdu ki günlerce ağladım
kan beynime sıçradı yüzüm bembeyazdı doktordan çıkınca saatlerce kendime gelemedim
bana sorarsan şuan telaşlanacak birşey yok canım..ama sen yine başka bir doktora sor için rahat edecekse..
yaaaaaa bu çok fena amaaaaaahayırrrr
O ne biçim bir doktor öyle, nerdeyse doğurucaksın geçti artık denir mi ..zararın neresinden dönsen kardır allah allah.
değiştirmekle çok iyi etmişsin,doğru karar.
değerlerin de normal, boşu boşuna kendini de bebişini de sıkma.
ciddi ve acil bir durum olsa zaten müdahale ederler kadın doğumcun da dahiliyecin de.
öyle değil mi ?
kızlar 2 gündür gece uyuyamıyorum bel ağrısından çok şiddetli ağrıyor ama yataktan kalkınca b,iraz daha ağrıp geçiyor çok rahat bir 7 aydan sonra sonlara doğru ağırlaşıcaz herhalde
hiç sorma çekirdek ya o gün ters günündeydi heralde
bana bir de dedi ki;"senin bebegin ters, bu şekilde normal doğurtama" dedi
sonuçta daa 2 aydan fazla var ve dönmesi muhtemel
neden hemen öyle diyor diye sıkılmıştı canım
ama bu son aylarda başka bir doktor ilgilenir mi sahip çıkar mı bilemiyorum o da düşündürüyo
hiç vakit geçirmeden 29 mayıs hastahanesinde mine hanıma gitmeyi düşünüyorum ben de
hiç sorma çekirdek ya o gün ters günündeydi heralde
bana bir de dedi ki;"senin bebegin ters, bu şekilde normal doğurtama" dedi
sonuçta daa 2 aydan fazla var ve dönmesi muhtemel
neden hemen öyle diyor diye sıkılmıştı canım
ama bu son aylarda başka bir doktor ilgilenir mi sahip çıkar mı bilemiyorum o da düşündürüyo
hiç vakit geçirmeden 29 mayıs hastahanesinde mine hanıma gitmeyi düşünüyorum ben de
ayyy bugün çok yoğun bi gün anca geldimm geçmişi tamamladım maşşallahhh hiçde boş durulmamaış tam son sayfaya geldim diyorum 2 sayfa daha ekleniyo :))
kızlarrr yavaş yavaş alışveriş işini tamamlamak istiyorum çünkü gittikçe ağırlaşıyorum sanki ve erken doğum korkusu da var oyuzden bikaç bişey danışıcam size :)
öncelikle dün eşimle alışverişe gittik 1 paket yeni doğan prima bez aldım ama klasik olan yani şu beyaz olan diil aslında diğerinimi almalıydımbilemedim bu aldıgımın hem adeti fazla hemde daha uygun , huggs in yenidoğan ıslak mendilleri vardı 3 lü paket 6 tl ye inmiş 1 tane ondan aldım , artık çamaşırlarını yıkıyim diyorum hastane çantasını hazırlıyimde içim rahat etsin dalinin sıvı detarjan ve yumuşatıcısını aldım :)
haftasonuda biberonunu ve şampuan gibi eksikleri tamamlicam biberonda avent düşünüyorum yenidoğan seti var 90 tl 4 tane biberon 2 başlık 1 emzik içeriyo acaba gereksizmi ? yani 2 tane bi büyük bi küçük alsam yetermi ?? bide sebamed mi chicco mu karar veremedim siz ne düşünüyosunuzzz
Günaydın kızlar dün akşam doktorumuza gittik kızçem büyümüş kocaman olmuşş :)
sata göre 26+3 yani 27. haftanın ıcınde diğer ölçümlerine göre 28+4 yani 29. haftanın ıcındeymıs
boyu 38 cmcivarı uzun boylu olucak 1114 gr tombiş olucak dedi :) böbrekelrını idrar kesesını midesını göstredı
basını ölçtü normal hepsi dedi çok şüküüürr Allah bozmasın ya bi kaç ay önce yaşadıkalrımı düşünüyorum da
nasıl şükredeceğimi bilemiyorum Allah ım hepimizin yavrualrını korusun ıns....
sonra suyuna bakalım gayet normal
şekerin yükselmiş olsaydı suyu artardı demekki şekerin normal seyrınde dedi...suyun artmaması azalmaması
lazım bellı bi sevıyede kalmalı dedi dr sonra o arada yuzune geldık parmagını emıyodu :) sonra uyandı esnedi
gözlerini açtı tekmeyi bastıgözbebegı gozuktu hemen aa açabılıomu gozunu erken diilmi dedim ama gelısım orlk büyük
devamlı açıp kapıo gozunu bak kırpıo su anda dedi dr böyle işte kızlar keyfı yerınde cok şükür yan gelmiş
yatıo uyyo uyanıyo cadı :)
sonra bu doğum meselesini konsutuk azcık dr bunalrı konusmak ıcın bıraz erken ama
şimdiden belli iri bi bebek olacaga benzıyo bir de 3 kaybın var ve kıymetli bebek sınıfına giriyor
ben sezeryan önerıyorum 38+4 veya 39+0 gibi alırız dedi ben de normal doğum çok ıstedıgımı söyledım
ancak senden imza alarak normal doğuma girerım cunku şu şartlarda sezeryan yapılmaıs gerekıyo aksi takdirde
bebeği riske atmış oluruz bunu pıhtılaşman oldugu ıcın söylemıyorum bebek için söyluyorum dedi
işte kızlar biraz üzüldüm kendımı normale çok alıştırmıstım...eşim yetısemedı cıkınca analttım konsutukalrımızı
eşimde dr öyle dıyorsa ben de normal doğ. riskini almak ıstemıyorum ne yanı bı tane de doğumda mı kaybedelim
Allah korusun sezeryan olsun canını sıkma dedi böyle işte kızlar gene tabıı son ay gelemden belli olmaz ama
şu an için dr böyle söyledi...
gebelıgın basından beri 4 kg aldıgım ve hala 4 kg yı korudugum için tebrık etti :)
badem ye badem, güzel yağ yakar ayrıca çok da faydalı dedi kızlar sizinde aklınızda bulunsun kuru meyvelerını aksatma
üzüm karpuz türü yasak diğer meyveler serbest şeker açısından bi sakıncası yok deid hımm böle işte :) çok uzun konsutuk ama
özet gectım size hee bi de hastanede yenıdoğan bakım unıtesı de varmıs ama ihtiyacın olmıycak ıns senın dedı ayrıca
yenıdoğan doktorumuz çok başarılı bi dr dedi bağcılar safa hast. inş. işiniz düşmez ama olur da düşerse orada öyle imiş...
hım bir de beyrka sormustu doğum ıznı sata göre hesaplanıomus 32. haftada gelıosn eger çalışmaya devam etmek ıstersen
çalışabilri raporu verıyorum yok çalışmıycaksan doğum ıznı raporu verıyorum yanı sata göre 32. haftada her hâl u karda rapor için
burda olmalısın dedi 32. haftadanm sornada en fazla 37. haftaya kadar çalışabilrisin 37. haftada keısnlıkle izin raporunu alman lazım
32-37 arası 5 haftalık ıznınıde doğum sonrasına aktarıyoruz dedi böle işştee :)
tatlışlar biz prensesimize belis doğa sallanabilir beşik aldık.onun içine de bugün unnado'dan şu uyku setini aldım.
Eki Görüntüle 534183
kidboo markasının uyku seti.Kemeraltında bir dükkanda incelemiştim bu markayı kalitesi çok güzeldi.Kendi internet sitesinde 270 tl. Unnadoda 180tl aldım gitti.İnşallah her ikisi gelir sağlıkla bebişimizi yatırırız yatağında:)
bu arada ekim anneleri topiğine baktım sıradan doğurmuş millet hikayesini anlatıyor bilmediğim bi kaç şey öğrendim sizde bi bakın kızlar. allahım allahım bizimde birtbirimize hayırlı olsun dediğimiz günler gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?