2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bana sorarsan şuan telaşlanacak birşey yok canım..ama sen yine başka bir doktora sor için rahat edecekse..

O ne biçim bir doktor öyle, nerdeyse doğurucaksın geçti artık denir mi ..zararın neresinden dönsen kardır allah allah.
değiştirmekle çok iyi etmişsin,doğru karar.
değerlerin de normal, boşu boşuna kendini de bebişini de sıkma.
ciddi ve acil bir durum olsa zaten müdahale ederler kadın doğumcun da dahiliyecin de.
öyle değil mi ?

hiç sorma çekirdek ya o gün ters günündeydi heralde
bana bir de dedi ki;"senin bebegin ters, bu şekilde normal doğurtama" dedi
sonuçta daa 2 aydan fazla var ve dönmesi muhtemel
neden hemen öyle diyor diye sıkılmıştı canım

ama bu son aylarda başka bir doktor ilgilenir mi sahip çıkar mı bilemiyorum o da düşündürüyo
hiç vakit geçirmeden 29 mayıs hastahanesinde mine hanıma gitmeyi düşünüyorum ben de

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür gece uyuyamıyorum bel ağrısından çok şiddetli ağrıyor ama yataktan kalkınca b,iraz daha ağrıp geçiyor çok rahat bir 7 aydan sonra sonlara doğru ağırlaşıcaz herhalde

yakaladım seniiiiiiiiii :)))))
adres ve ad soyad istiyorum canım hediyeleşme için :)))))
özelden msj attım sana ama görmedin heralde..
gönderirsen tamamlamaya calışıyorum bir kac kişi kaldı sadece :)))

selam canlar ve içindeki minik canlar ayy yerim onları ben:)
şimdi eve geldım hemen düdüklüye yesıl mercımek koydum 10 dk da haşlandı üzerine limon dereotu zeytınyagı koca bı kase yedım.tadı süper ve cok besleyıcı tombiş bebek ısteyenlere duyurulur:)gelsin tosun paşalar ,balık etli prensesler
dayanamadım bebek bakımm cantamızı da aldım.bübcheni set olarak aldım heryerde 65 tlydı bi tane kalmıstı hadı 50 olsun dedım ölesıne olsun dedı:)chiccooyu cok tavsıye etmedıler.sebamed ben kullanıyorum kendıme ve eşime ama bebek ıcın aşırı hassasıyet yaratıyormus.bübchen de yağ yerıne süt koymuşları bı de alman markası dıye tercıh ettım.her akşam bıcı bıcı yaptırmayı düşünuyorum.ben banyo yapınca süper uyurum ınsallah oglumda delıksız uyur ,uyuruz:)umut dünyası işte
bi öğrencim var yürüme engelli annesi kıyamam her tenefüs kızının yanında ve öyle sevecenki bi aşkımm diyişi var off ağlayasım geliyo valla.o kızı kucagında merdıvenlerden ındırıp cıkarıp arabasına koyuyor.allahım dedim annesini bu kıza bağışla onu annesiz bırakma.rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

sahip çıkmak ne demek mecbur ilgilenecekler. Sen birilerinden referans alarak git yeni doktoruna.bütün dosyalarını da al götür göster. durumu da anlat, kafanın karıştığını,artık güvenle yürümek istediğini söyle.
Vakit de kaybetme. gerekirse bütün tahlillerin baştan yapılsın önemli değil.
kendini de bebişini de üzme. tamam mı tatlım ?

selaaamm...

ay şu totosu uğur böcüklü kıyafeti koymayın artık çok kıskanıyorum :)

Ayşecim inşallah giydirmek de nasip olsun canım..

ben bu dr ları anlamıyorum artık. benimkine 3. aydan beri başaşağı duruyor dedi. son aylarda olması gerek diye duydum hep. sezaryen olur dedi. zaten bebeğimin suyu az diye tekrar perinatoloğa gidicem.sorucam aklımdakileri. bir de magnezyum hapı vermedi bana dr. sabah bacağımda kasılma, 5-10dk ayakta kalınca da kalçamda keskin ağrı oluyor. bir arkadaş magnezyum eksiklği de suda azalma yapar belki dedi. doğruluğu var mı acaba duyan var mı böyle bişey???

o nedemek öle yaa iş işten geçti nasıl bi doktor bu iyiki değiştirmişsin cnm

canım bende aynı şekilde bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum herşeyini
Islak mendil unibaby alcam ben sadece su ve pamuk var içeriğinde ondanda al bence diğerleri alerji pişik yapabilir ilk aylar
Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı bende aldım hafta sonu:)
Biberon ise ben şimdilik 1 tane alıcam acil lazım olursa die,doğduktan sonra bakıcam duruma göre
Bakım ürünlerini ise Sebamed alıcam hatta ayarladım hepsini sadece siparişi vericem ,aklınızda olsun Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler diye bir site var burda Sebamed ürünleri %40 indirimli ben karşılaştırdım gerçektende uygun fiyatları dışarıya göre burdan sipariş edicem hepsini aklında olsun seninde bi bak bence buraya

Sebamed alacaklar , kampanya yapmışlar , hepsi 54 TL + çantalı.

http://www.eczanemizde.com/?urun-5231-Sebamed-Baby-Cantali-Set.html

İçindekiler :
*Sebamed Bebek Şampuanı 250 ml : Bebeklerin ve çocukların hassas saç derileri için ve saçta temizlik ve bakım için idealdir.
*Sebamed Bebek Yağı 150 ml : Bebeğinizin cildini temizler , korur ve aynı zamanda pişik oluşumunu da engeller.
*Sebamed Bebek Sabunu 100 gr : Yumuşak formül hassas bebek cildinde tüm vücut temizliğinde kullanılabilir.
*Sebamed Baby Krem 200 ml : Sürekli ve düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engeller , el , yüz ve cildi çok iyi korur.

kızlar sabahtan işim vardı biraz giremedim ama çatladım yani işleri bi an önce bitireyim de gireyim diye :) burası bagımlılık yaptı vala :) iy ki varsınız..sizinle sohbet bi başka oluyo

ayrıca döktürmüşsünüz maşallah ancak okuyabildim..

ay_she cim öncelikle bebegin ve senin sağlıkla oldugunuza çok sevindim. allah ım nazarlardan korusun.sağlıkla kucağına alırsın inş..dogum olayı da hakkında ne hayırlıysa oyle olsun canım..hepimizin istediği normal ama kısmet işte.. dogum iznini sordugun için tşk ederim..sayende aydınlandım )

yeni ciciler eklenmiş çok begendim hepsini güle güle giysinler inş..

aslında hepinize tek tek yazıodum ama bi anda net gitti (

oglusum beni her sabah 5 gibi uyandırıyo maşallah ... sonra da uyuyamıyorum. uykusuzum 2 gundur.

unicavita başınız sağolsun canım..bnm de eşimin kuzeni şehit olmuştu diyarbakırda..çok zor bi durum allah geridekilere sabır versin (

kuzucum benım ınan okurken bıle duygulandım senınle mutlu oldum kızımız gelior maşallaha süpanallah benım yiğenım çok akıllı zaten annesını üzmeden gelecek 4 kılo haaa maşallah bakalım bız ne olacağız inş. sağlıkla olsun sezeryan normal fark etmez yeterkı sağlıkla al kucağına ayşem ama bakrsın yıgenım sürpriz yapar normal gelir
içim cok huzurlu ınan

2013 Ocak anneleri nasılsınız bakalım..??
Ben 2012 temmuz anneleri topiğinden geliyorum.. sormak istedikleriniz olursa topiğimize beklerim..

tatlışlar biz prensesimize belis doğa sallanabilir beşik aldık.onun içine de bugün unnado'dan şu uyku setini aldım.

kidboo markasının uyku seti.Kemeraltında bir dükkanda incelemiştim bu markayı kalitesi çok güzeldi.Kendi internet sitesinde 270 tl. Unnadoda 180tl aldım gitti.İnşallah her ikisi gelir sağlıkla bebişimizi yatırırız yatağında:)

Ayyy çok tatlıymış bu uyku setiii, içinde yatırıp mıncıklamayı nasip etsin Allah.

Son düzenleme:

Yazını okuyunca gttm ekim annelerinin dogum hikayelerini okudum.. Amaaan o ne aglamak öyle hıckıra hıckıra agladm cok duygulandm, korkum tazelendi bazılarında da.. Allahm hepimizin yardmcısı olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…