benimkide hiç durmuyo vallahi ne zaman uyuyor bilmiyorum :) kızlar bişey soracağım şeker yüklemesi yaptırmıssınızdır değerler nsıl çıktı? benim 192 çıktı 100 grlıktan yaptırcam yarın ....
ya benimki pek sakin aleynacım :))) arada kudurduğu oluyor evetama genel olarak sakin bir bebek :)))))))))))
yavrum benim... bana atıyor tekmeleri babaya pışık yapıyo resmen.. hayatım gel gel tekmeliyo diyorum, adam geliyo koyuyo elini karnıma tık yok.. bekle bekle sıkılıyo kıyamam, çekiyo elini benimki pat vuruyo tekmeyi
ya niye böle oluyo diye üzülüyo sonra bizimki tabi
ama akşam sinemaya gittik eşimle sürpriz yapmış bana saolsuneli hep karnımdaydı ve bütün film boyunca tekmeledi benim oğlumm ohhh hepsini de hissetti babası.. sinemaları sever miymiş benim oğlummmmm ayyyyyy yerim onu yerim yaaa
benimki de ben ne zaman otursam ne zaman uzansam başlıyor hiç durmadan hareket etmeye
doğunca da böyle olurlarsa yandık
ben 20.-22. haftalar arasında yaptırmıştım 50 gramlık
normal çıkmıştı bir daha yaptırmaya gerek duymadı doktor
100 gramlık olan biraz farklı oluyor sanırım 2-3 kez kan alınıyormuş onda
mütamadiyyen tuvalete gidiyorum yahu bu idrar kesemin derdi nedir benle
ya benimki pek sakin aleynacım :))) arada kudurduğu oluyor evetama genel olarak sakin bir bebek :)))))))))))
yavrum benim... bana atıyor tekmeleri babaya pışık yapıyo resmen.. hayatım gel gel tekmeliyo diyorum, adam geliyo koyuyo elini karnıma tık yok.. bekle bekle sıkılıyo kıyamam, çekiyo elini benimki pat vuruyo tekmeyi
ama akşam sinemaya gittik eşimle sürpriz yapmış bana saolsuneli hep karnımdaydı ve bütün film boyunca tekmeledi benim oğlumm ohhh hepsini de hissetti babası.. sinemaları sever miymiş benim oğlummmmm ayyyyyy yerim onu yerim yaaa
benimkide hiç durmuyo vallahi ne zaman uyuyor bilmiyorum :) kızlar bişey soracağım şeker yüklemesi yaptırmıssınızdır değerler nsıl çıktı? benim 192 çıktı 100 grlıktan yaptırcam yarın ....
Allahım benimki de bi hareket etse offf yaaa offfff
Allahım benimki de bi hareket etse offf yaaa offfff
hayırlı olsun kuzum çatlağın bol bol yağla kendini ben duştan çıkarken zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo sen bişey kullanıyomuydun ???o hareketi benim kızım da yapıyo
o saniyede afedersin öyle çişim geliyo ki kendiliğinden çıkcakmış gibi hissediyorum
ama wc ye bir gidiyorum azcıkın bişey
bu arada bayanlar benim göbeğimin sol tarafında çizgiye benzeyen beyaz gölge gibi bişeyler varmış eşim söyledi, alt tarafta kaldıgı için ben göremiyorum
resmini çekti yine göremedim
sanırım ilk çatlağım oluştu o bölgede
cnm ben 50 lik yaptırdım 134 çıktı sonuç doktor normal dedi inşallah seninde 100 lük degerin normal çıkar...benimkide hiç durmuyo vallahi ne zaman uyuyor bilmiyorum :) kızlar bişey soracağım şeker yüklemesi yaptırmıssınızdır değerler nsıl çıktı? benim 192 çıktı 100 grlıktan yaptırcam yarın ....
hehehe annelik bu olsa gerek can onlar can yaaaa :)))ay biraz evel doktorum geldi, kontrole indireceklermis. birden heycan yaptim bakalim bizim prensesin gelisimi ne durumda. nisanliyken bile esimle bulusmaya gittigimde bu kadar heycanlanmiyorduM=D
o hareketi benim kızım da yapıyo
o saniyede afedersin öyle çişim geliyo ki kendiliğinden çıkcakmış gibi hissediyorum
ama wc ye bir gidiyorum azcıkın bişey
bu arada bayanlar benim göbeğimin sol tarafında çizgiye benzeyen beyaz gölge gibi bişeyler varmış eşim söyledi, alt tarafta kaldıgı için ben göremiyorum
resmini çekti yine göremedim
sanırım ilk çatlağım oluştu o bölgede
hayırlı olsun kuzum çatlağın bol bol yağla kendini ben duştan çıkarken zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo sen bişey kullanıyomuydun ???
cnm ben 50 lik yaptırdım 134 çıktı sonuç doktor normal dedi inşallah seninde 100 lük degerin normal çıkar...
hehehe annelik bu olsa gerek can onlar can yaaaa :)))
heheheh benim oğluşda ölee bana tekmeleri savuruyo eşim elini koyuyo tekmelemiyo çektiği an yine tepikliyo :)) anneci olcak bizimkiler galiba :))
bu cicilerimizide hafta sonu aldım bir daha gezmeye gitmeycgm engel olamıyrm ben kendime aslında yoktu böyle kalın cicileri ve gezmelik cicileri ama :)))
çok güzel bunlar tam erkekler için
hadi yaz bize kontrol sonrası , merak ederiz sıpayı
kız aleyna koca topikte bi sen bi ben kaldık hohohoyyyyyy
kız aleyna koca topikte bi sen bi ben kaldık hohohoyyyyyy
gittim geldim. sadece rahim agzina bakti göremedim yavrumu. cumaya ayrintili incekeriz bebegi dedi=( ama cok sukur ki rahim agzi ayni kalmis daha da incelmemis..
sen öyle sannn ben de buradayim=D
cok guzel canim. Renkler insanin icini aciyor.Nevresim dünyasından aldığım cottonbox nevresim takımları 25 gün oldu gelmedi,ben de açtım telefon iptal ettim.
Gittim sinirden Taç'ın organik nevresim takımlarından aldım. Babamız bebişin odasını çoook açık yeşil boyadı. beyaza yakın bi yeşil. bu nevresimlerle uyumlu oldu.
Eki Görüntüle 534097 Eki Görüntüle 534098
ayyy bugün çok yoğun bi gün anca geldimm geçmişi tamamladım maşşallahhh hiçde boş durulmamaış tam son sayfaya geldim diyorum 2 sayfa daha ekleniyo :))
kızlarrr yavaş yavaş alışveriş işini tamamlamak istiyorum çünkü gittikçe ağırlaşıyorum sanki ve erken doğum korkusu da var oyuzden bikaç bişey danışıcam size :)
öncelikle dün eşimle alışverişe gittik 1 paket yeni doğan prima bez aldım ama klasik olan yani şu beyaz olan diil aslında diğerinimi almalıydımbilemedim bu aldıgımın hem adeti fazla hemde daha uygun , huggs in yenidoğan ıslak mendilleri vardı 3 lü paket 6 tl ye inmiş 1 tane ondan aldım , artık çamaşırlarını yıkıyim diyorum hastane çantasını hazırlıyimde içim rahat etsin dalinin sıvı detarjan ve yumuşatıcısını aldım :)
haftasonuda biberonunu ve şampuan gibi eksikleri tamamlicam biberonda avent düşünüyorum yenidoğan seti var 90 tl 4 tane biberon 2 başlık 1 emzik içeriyo acaba gereksizmi ? yani 2 tane bi büyük bi küçük alsam yetermi ?? bide sebamed mi chicco mu karar veremedim siz ne düşünüyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?