2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benimki de ben ne zaman otursam ne zaman uzansam başlıyor hiç durmadan hareket etmeye
doğunca da böyle olurlarsa yandık

ben 20.-22. haftalar arasında yaptırmıştım 50 gramlık
normal çıkmıştı bir daha yaptırmaya gerek duymadı doktor

100 gramlık olan biraz farklı oluyor sanırım 2-3 kez kan alınıyormuş onda

babalarla dalga geçiyolar resmen sevildiklerinide biliolar sıpalar oynuyo oynuyo elimi koyuyorum vurdugu yere tık yok 5 dk çekiorum anında aynı yere tekme :))

evet canım malesef aç aç orda 3 saat her saat başı kan vereceğim napıcam bilmiorum bende şişmanlık ve aileden gelen şeker oldugu için böle çıkıo heralde aslında bugunlere kadar iyi gitmişti

Ayyy canım sorma yaa aynı durum bizde de var babası elini koyuyor duruyor bekliyor bekliyor tık yok elini çekmesiyle başlıyor tekrar Bizimki de aferin oğluma diyor vurmaz o babasına bir de bazen açıyorum karnımı seyrediyoruz hareketlerini çok gülüyoruz. Harika bir duygu yaa rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları bizim yerimizde olmak için can atan o kadar çok çift var kii ne kadar şükretsek azdır.

Ben de yaptırdım 75 gr lık ne kadar çıktığını hatırlamıyorum ama doktorum gayet iyi herşey normal dedi. Referans aralığında sınır kaç ona göre anlayabilirsin aslında :26:

Allahım benimki de bi hareket etse offf yaaa offfff

Tatlım senin doktorun ne diyor bu duruma. Bu konuda bir bilgim yok 25. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiymiş :26:

hayırlı olsun kuzum çatlağın bol bol yağla kendini ben duştan çıkarken zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo sen bişey kullanıyomuydun ???
cnm ben 50 lik yaptırdım 134 çıktı sonuç doktor normal dedi inşallah seninde 100 lük degerin normal çıkar...
ay biraz evel doktorum geldi, kontrole indireceklermis. birden heycan yaptim bakalim bizim prensesin gelisimi ne durumda. nisanliyken bile esimle bulusmaya gittigimde bu kadar heycanlanmiyorduM=D
hehehe annelik bu olsa gerek can onlar can yaaaa :)))

heheheh benim oğluşda ölee bana tekmeleri savuruyo eşim elini koyuyo tekmelemiyo çektiği an yine tepikliyo :)) anneci olcak bizimkiler galiba :))

ben hiçbir şey sürmedim daha ama allahtan yok çatlağım ırsi olduğunu söyledi drum.

Oğlan cocukları anneye düşkün oluyor canım evet umarım öyle olur bizimkiler de.. düşkün olsunlar ama bağımlı olmasınlar..
ben ben oğluma bağımlı bir anne olmak isterim ne de oğlum bana bağımlı olsun.. özgüveni yüksek bir cocuk olması için uğraşacağız bakalım inşallah başarabiliriz

gittim geldim. sadece rahim agzina bakti göremedim yavrumu. cumaya ayrintili incekeriz bebegi dedi=( ama cok sukur ki rahim agzi ayni kalmis daha da incelmemis..

sen öyle sannn ben de buradayim=D

hadi gözün aydın canım.. şimdi icin rahat gidersin cuma günü :))))))))

ama bi an cok komikti esra bi baktım aleyna ve ben ehehhe, mesajı yazdıktan sonra daha da komikti cünkü aleyna da yoktu

Aysecim masallah bebisine. tek sorun gelisiminin onden gitmesi olsun:) bende sezaryana soguk bakiyorum
ama 2 kayiptan sonrada tirsiyorum biraz. drla son kez konusup karar vericez herhalde. en azindan sanci gelene kadar beklemek istiyorum.ins gonlumuzce olur hersey
bebesiinin cicileri cok guzel. gule gule kullansin

cok guzel canim. Renkler insanin icini aciyor.

canim eger bir sorun cikarda emziremezsen birkac tane alirsin. ben de avent aldim yeni dogan icin kucuk birsey. her ihtimale karsi
ins hic gerek kalmaz kizimda evi biberon doldurdum bir tanesini bile kullanmadim acikcasi.
bende camasirlarini yikiyim filan diyorum ama cok var gibi geliyor yine tozlanir mi ne biliyim. Aralik basi dusunuyorum.

slm annişler ve zuzularıııııııııııı

önce bizden haber verelim sonra okuyalım bizim 50lik şeker yüklememiz çok rahattı limonata gibi içmiştik ama 100lükte açlık kanı alındı içtim daha 10uncu dakikada baş dönmesi göz kararması başladı yanımda bi anne daha vardı onunla konuşuyoduk oda bende öyleyim dedi ama yarım saat gelince terleme ve bulantı başladı 40cı dakikada içilen su lavobadaydı :18:

hemşireyi bulamadım doktorumuzu gördük hemen yanına daldım ben bi iş yaptım dedim tekrar yüklesek fazla olabilir dedi hemşirede naptın nasıl dayanamadın diyor biraz griptende oldu sanırım ama çok tatlı geldi, limonsuyuda vardı ama cık tadı garipti ve hep korkuyodum zaten şimdi yarına paketler yanıma verildi içip 1saat sonra orda olucam ama busefer yollarda aynı şeyi yaşamasam barik kocişte tam aradığında çıkarmaya koşuyodum oda gel yanıma hem seni göreyim hem yemek yiyelim dedi gittik ama uyku bastırdı bizde ailede şeker var zaten bekliyorum ama bebişte tomnbişti kola dedik ama içirmese direk perhiz verse razı olcam hareket etmeyen bebişte bişeyler olduğunu anladı ilkkez deli gibi aşağı yukarı gezdi şeker istiyo minişim ama annesinin onunla ilgilenecek hali yoktu
bizden bukadar yarında hastanede prş fetal eko için hastanede cuma komşudayız şimdi sizleri okuyayım coşmamış olsanız bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…