selaaamm...
ay şu totosu uğur böcüklü kıyafeti koymayın artık çok kıskanıyorum :)
Ayşecim inşallah giydirmek de nasip olsun canım..
tamam bı daa koymıcam ama giydirdiğim zaman koyaırm hee
ay_she cim öncelikle bebegin ve senin sağlıkla oldugunuza çok sevindim. allah ım nazarlardan korusun.sağlıkla kucağına alırsın inş..dogum olayı da hakkında ne hayırlıysa oyle olsun canım..hepimizin istediği normal ama kısmet işte.. dogum iznini sordugun için tşk ederim..sayende aydınlandım)
amin sağol canım :) hepımızın yaramazları sağlıkla gelsın ıns.. :) rica ederım
kuzucum benım ınan okurken bıle duygulandımsenınle mutlu oldum kızımız gelior maşallaha süpanallah benım yiğenım çok akıllı zaten annesını üzmeden gelecek 4 kılo haaa maşallah bakalım bız ne olacağız inş. sağlıkla olsun sezeryan normal fark etmez yeterkı sağlıkla al kucağına ayşem ama bakrsın yıgenım sürpriz yapar normal gelir
içim cok huzurlu ınan
canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla gelir ya az kaldı ama nedense dün bide dr da öle gorunce çok heyecanlandım
eşim yetısememsıtı ona analttım o da heyecanalndı baya Rabbim kucagımıza almamızı nasıb etsın cümlemizee :)
cnm bayıldım hepsine,hele tulum takımına bittimiyigünlerde kullansın bebişin
05 var cnm
sağol canım ayy ınsallaahhhh :) :) :)
hava buygün çok sıcak içim kaynadı valla..ben kaçar canlarımm 2de randevum var oğluşum usg'de beni bekler
öf evet yaa bende yandım bugun amma sıcak :S hadı ii haberlerle gel ıns :)
38. haftada ultrasonda kilosunu 4.300 ölçtüler, 4 kg doğdu... Sağlıklıydı çok şükür...
Bu arada cicileriniz çok tatlııııı... Annesi kızını hanım hanımcık yetiştirecek....
.
oyh maşallahh
anamm bayıldımm tulumaaa çok şeker oğluşuma mevlütü için alabilirimm :))
aynen sezeryan olsun sağlıklı olsun :))
yaa bu normal mavi pakette yeni doğan :)) yaa tek biberonu 30 tl 2 tane 60 oyuzden set mantıklı geldi ama iyice inceliyim ben :))
yaaa bende aslında sebamed düşünüyorum ama chiccoda çantada veriyolar yaaa o cezbetti :))
canım alma sımdık bekle ıste daa sen secte gerekrıse tocişin alır :)
chicco nun çantalı takımnı gorudm bende güzel gibi aslıdna sen bilin canım :)
kızlar bizde kumbaranın birini bez parasına ayırdık içine attığımız bozukluklar birikiyor yaklaşık on paketlik bez parası bozukluklardan birikti alıp kenara koymak istemedim kilosu alerji durumu belli değil çünkü o yüzden doğduktan sonra ihtiyacına göre almayı planladık
iyi fıkır mandiş :)
ayşecim maşallah sana ve kuzucuna inş hep güzel haberler alırsın canım
sağol canım amın ecmaın ınsallah :)
Selam bayanlar ve bebekleri
ay_she öncelikle bebeğine maşallah canım..ama sanada maşallah 4 kilo rekor zannedersem..ben ayda 4 kilo alıyorum valla..ama olsun bebekler iyi olsunda gerisi olur inş kilolarda verilir.. canım senin için sezeryan daha uygunsa bence hiç riske atma..bu günlere gelmeden neler neler yaşadın onları hatırla..bu bebekten bile ümidi kesmiştin..bak kızın tutundu ve annesini bırakmadı..eğer risksiz kavuşma sezeryan yoluyla olacaksa öyle olsun..önemli olan sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmak..
tulum takımına bayıldım canım ya çok güzell..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..
.
selam canım sağol ya ınan kılo hıc önemlı değil kafayada takmam dediğim gibi sağlık sorunu olmasa
dikkat bile etmezdım
buna da şükür iyi olsunda sezeryan olsun ya hıc takılcak bişi değil cidden hayırlısı hakkımızda
Canım maşallah bebeğine çok güzel kilosuherşeyde yolunda bak Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde alıcaksın kucağına hepimiz inşallah.Sezeryan konusuna ise hiç sıkma canını hayırlısı olsun sezeryan olsun nolcak sağlıklı doğsunlarda gerisini boşver,
sağol canım ınsallahhh hepımızın bebısleır sğa salim uslu uslu gelsınelr :)