2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selaaamm...

ay şu totosu uğur böcüklü kıyafeti koymayın artık çok kıskanıyorum :)

Ayşecim inşallah giydirmek de nasip olsun canım..

tamam bı daa koymıcam ama giydirdiğim zaman koyaırm hee inşallaahh

amin sağol canım :) hepımızın yaramazları sağlıkla gelsın ıns.. :) rica ederım

canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla gelir ya az kaldı ama nedense dün bide dr da öle gorunce çok heyecanlandım

eşim yetısememsıtı ona analttım o da heyecanalndı baya Rabbim kucagımıza almamızı nasıb etsın cümlemizee :)

cnm bayıldım hepsine,hele tulum takımına bittimiyigünlerde kullansın bebişin

05 var cnm

sağol canım ayy ınsallaahhhh :) :) :)

hava buygün çok sıcak içim kaynadı valla..ben kaçar canlarımm 2de randevum var oğluşum usg'de beni bekler

öf evet yaa bende yandım bugun amma sıcak :S hadı ii haberlerle gel ıns :)

oyh maşallahh bir doğsunda canım inş. elimdne gelenı yapıcam :) ama ağlayan cocuk gorunce ağlayan ben ıns sıamrtmam kızçemi :)

canım alma sımdık bekle ıste daa sen secte gerekrıse tocişin alır :)

chicco nun çantalı takımnı gorudm bende güzel gibi aslıdna sen bilin canım :)

iyi fıkır mandiş :)

ayşecim maşallah sana ve kuzucuna inş hep güzel haberler alırsın canım

sağol canım amın ecmaın ınsallah :)

selam canım sağol ya ınan kılo hıc önemlı değil kafayada takmam dediğim gibi sağlık sorunu olmasa

dikkat bile etmezdım boğazıam çook düşkünüm ben öle böle değil :) doğru canım neler neelr yasadık dimi

buna da şükür iyi olsunda sezeryan olsun ya hıc takılcak bişi değil cidden hayırlısı hakkımızda

sağol canım ınsallahhh hepımızın bebısleır sğa salim uslu uslu gelsınelr :)

ay ben iki haftadır metrobüse biniyorum teyzemi ziyarte gidiyorum eşim götüremiyor ama sağolsun insnlr hep yer verdiler hatta geçende yaşlı bir teyze yer verdi
akıntım var iki defa fitil kullandım geçmedi ki enfeksiyon varmış bende az miktrda.ve göğüslermn alt kısmı korkunç çatladı.göbeğim çok kaşınıyr sanırım çatlayack ama napalaım artık
kaburg batması bendede vr bazen dayanamıyrm.şimdi böyleyse iki ay da neler olcak bilmiyorum
bende bebe yağı kullanıyrm.ama çatlıyorummm ((
bende 6 kiloda takılı kaldım bir ay içinde hiç almadım.
aynen bende aksamnda sonra çok bişi yemiyorum.okuldada yiyemiyorum.ve devamlı ayaktayım.aksam 5.30 a kadar okul.sonra özel derslerm var eve gelmem onu buluyor.sonra mutfak topluoyurm yatak odası topluyrm mutlka hergün çamaşırım oluyor.gece de bcaklrıma kramp giriyor bu nedenle
zaten çooook güzelsin kilo seni ne kadar çirkinleştirir ki canım benim.
melonee yi bende çok istiyorum ama sanırım onun adresi yok kullanmıyr.

bende nukun bir biberonun aldım.inşallk çok sütüm olur biberona ilk etapta ihtiyaç duymayız.eğer olurda emmeyle ilgili sıkıntımız olursa detayını düşüneceğim.ayrıca ben sebamed aldım ablam sebamed kullandı.hiç pişiği olmadı ve hiç göz yakmıyor gerçekten

ayy cok sevimli bu yatak ortusu tam prenseslere yakışır sağlıkla kullansın inş.

hyttt yaa siz böle diyincee alışveriş hevesim iyice kabarıyo yaaaa saolun kızlarrr :)) yaa aklımda o vardı aslında ama 1 tane küçük paket 6 tl di oyuzden vazgeçtim olmadı evde pamuk su kullanırım dedim :)) bu link burda açılmıyo evden bi bakim olmadı öle alırım onuda :)) biberondada 1 tane alim olmadı bitanede sonra alırım :))
2013 Ocak anneleri nasılsınız bakalım..??
Ben 2012 temmuz anneleri topiğinden geliyorum.. sormak istedikleriniz olursa topiğimize beklerim..
resimdeki bebeğin dimi çok şeker maşşallahhh :))) Allahım bizede nasip etsin inşallahhh

çok güzelmiiş cnm güle güle sağlıklı sıhatli kullannn inşallahhh

inş. ilgilenir dediğin gibi
bu ctesi günü bir aksilik olmazsa randevü alıp gidicem inşaAllah

bu arada başka 29 mayısa giden var mı aramızda?

hiç duymadım magnezyum eksikliğiyle suyun ne ilgisi olabilir ki bilmiyorum

bebeğin duruşuna gelince, yahu daha hepimizin en az 2 ay süresi var, bebekler bu süreçte dönebilirler yani daha zaman var
ne diye sezeryan lafı edip sinirimizi bozuyolar:26:

Yazını okuyunca gttm ekim annelerinin dogum hikayelerini okudum.. Amaaan o ne aglamak öyle hıckıra hıckıra agladm cok duygulandm, korkum tazelendi bazılarında da.. Allahm hepimizin yardmcısı olsn.

yaa ben de okuyunca çok ağlıyorum onla
ekim annelerini gecen okudum hepsi tek tek doğuruyo ok güzel

sanırım benim bebeişkonun ayağı felan denk geliyor oraya tekmeyiş savurdukça bende çişim var sanıyorum. yahu oğlum bi rahat dur bi rahat dur dövücem baakkk

o hareketi benim kızım da yapıyo
o saniyede afedersin öyle çişim geliyo ki kendiliğinden çıkcakmış gibi hissediyorum
ama wc ye bir gidiyorum azcıkın bişey

bu arada bayanlar benim göbeğimin sol tarafında çizgiye benzeyen beyaz gölge gibi bişeyler varmış eşim söyledi, alt tarafta kaldıgı için ben göremiyorum
resmini çekti yine göremedim
sanırım ilk çatlağım oluştu o bölgede

çiş sorunu bendede var artık okuldaki lavabolardan birini bana tahsis edildi hep ordayım çünkü birde sadece 3 derste 2 lt su içtim düşünün :))

Selam güzel annişleeerrr umarım herkes iyidir..

Ayşecim doktor kontrolün güzel geçmiş maşallah prensesine inşallah sonuna kadar herşey hep böyle güzel gider hayırlısıyla miniğini kucağına alırsın.

Biz de oğlumla sevişiyoruz sürekli hareket halinde hiç uyumuyor ne kadar kuduruk bir sıpam var benim doğunca da böyle hiç uyumazsa yandım valla ne yaparım bilmem

ayy yerim ben o durmayan sıpayı

napıyosun canım benim??? keyifler yerinde mi ??

benimkide hiç durmuyo vallahi ne zaman uyuyor bilmiyorum :) kızlar bişey soracağım şeker yüklemesi yaptırmıssınızdır değerler nsıl çıktı? benim 192 çıktı 100 grlıktan yaptırcam yarın ....

çiş sorunu bendede var artık okuldaki lavabolardan birini bana tahsis edildi hep ordayım çünkü birde sadece 3 derste 2 lt su içtim düşünün :))

ay biraz evel doktorum geldi, kontrole indireceklermis. birden heycan yaptim bakalim bizim prensesin gelisimi ne durumda. nisanliyken bile esimle bulusmaya gittigimde bu kadar heycanlanmiyorduM=D

Allahım benimki de bi hareket etse offf yaaa offfff

ayy yerim ben o durmayan sıpayı

napıyosun canım benim??? keyifler yerinde mi ??

Ne yapayım iyiyim çok şükür. Sonunda tekrar başlayabildim yürüyüş yapmaya çok mutluyum Valla analı oğullu keyfimiz yerinde beyefendiyi rahat ettirmek için mecburuz yani aferdersin tuvaletimi bile yaparken rahatsız oluyor tepikliyor hiç nefes almayayım biblo gibi durayım anca rahat eder herhalde Sen nasılsın tatlım senin sıpan yaramazlık yapıyor mu annesiii

ya benimki pek sakin aleynacım :))) arada kudurduğu oluyor evet ama genel olarak sakin bir bebek :)))))))))))
yavrum benim... bana atıyor tekmeleri babaya pışık yapıyo resmen.. hayatım gel gel tekmeliyo diyorum, adam geliyo koyuyo elini karnıma tık yok.. bekle bekle sıkılıyo kıyamam, çekiyo elini benimki pat vuruyo tekmeyi
ya niye böle oluyo diye üzülüyo sonra bizimki tabi
ama akşam sinemaya gittik eşimle sürpriz yapmış bana saolsun eli hep karnımdaydı ve bütün film boyunca tekmeledi benim oğlumm ohhh hepsini de hissetti babası.. sinemaları sever miymiş benim oğlummmmm ayyyyyy yerim onu yerim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…