2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hadi gözün aydın canım.. şimdi icin rahat gidersin cuma günü :))))))))

ama bi an cok komikti esra bi baktım aleyna ve ben ehehhe, mesajı yazdıktan sonra daha da komikti cünkü aleyna da yoktu

hahahahahhahaha

canım ben burda oluyorum da sayfayı yenilemediğim için sistem çevrimdışı yapıyor oyun oynuyorum da ona dalıp gidiyorum

canım cok güzeller gule gule gıysın ıns ya ben de şöle bjklı bi tulum alaım dıyorum ama

kimse yokken bız vardık yazan var ya ondan bulamadım o cok hosuma gidio ama body olmıcak

tulum görürüsen söelr mısın :) sen enrden aldın beşiktaş store dan mı

evet canım ben de ıste 3 kayıptan sonra dr da öle diince yusuf yusuf oldum tabı son ay gelmeden

belli de olmaz hayırlısı olsun sağlıkla gelsınelrde :) sağol canım :)

gittim geldim. sadece rahim agzina bakti göremedim yavrumu. cumaya ayrintili incekeriz bebegi dedi=( ama cok sukur ki rahim agzi ayni kalmis daha da incelmemis..

sen öyle sannn ben de buradayim=D

hahahahahhahaha

canım ben burda oluyorum da sayfayı yenilemediğim için sistem çevrimdışı yapıyor oyun oynuyorum da ona dalıp gidiyorum

oyuncu seniiiiiiiiiiiiiiii

zeynepcim girip okurmusun bilmiyorum ama benimde ilk ay tsh düşüktü ama çok düşük 0.09 gibi oaydan beri heray takipteyim son iki aydır değerler düzelsede buay yine kan vericem hamilelikte oluyor ama çok düşük hele çok yüksek sorunlu senin çok düşük değilmiydiki istemedi ben artık gerek yok dedim ama doktor takip edelim diyor ki ben hamile kalmadan 3ay önce guatr için baktırmıştım hepsi çok normldi geçen hafta ultrasona yollasak dedi bende hamilelik öncesi raporları götürdüm yollamadı sen ölçtür bi düzene girmiştir inşallah şeker ve tansiyon gibi buda önemli hamile kalmada ve sonrasında

ayyy kıyamam ya ........ cok fena olmalı..
senin 50 lik yüksek mi cıkmıştı demet???
ben de cok korkuyorum o şeker yükleme şeysinden.. bayramdan sonra benimki de..
ben de kötü olmasam bari (((((((
e yarın yollarda daha kötü olma yaa .. hiç düşünmüyor bu dr lar.. orda bile o hale geldiysen hastaneye gidene kadar daha kötü olmaz mısın???

kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa 25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..

Son düzenleme:
masallah Aslicim bebisine:) burnu cok sirin
bende durduramiyorum kendimi guya gece yemicektim ama dayanamadi indirdim pogacalari mideye
kimbilir ben kac kilo alicam bu ay bebislr saglikli olsunda veririz bir sekilde

ay aslııııııııııııııı ne tatlı birşey bu böyle yaaaaaa.. maşallah maşallah..
kilosu da boyu da cok güzel.. allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.. aminn...
birazcık benim oğluşa benzetmedim desem yalan olur hani :)))))))))))))))

ben de 22.haftada gittiğimde 65 kiloydum yani 4 bucuk kilo almıştım, senin gibi.. şoka girdim dr da cok şaşırdı..hormonlardan olabilir demişti..
ama tartı aldık şimdi sabah akşam üstündeyim tabi dikkat ettim hep yediklerime, karbonhidratı azalttım falan.. yani yine kacıyo tabi abur cubur tatlı ama.. şu an sabah 63 lerde akşam da 64 küsürlerde seyrediyorum.. sanırım kilo almadım bakalım dr a gidince görcez hanyayı konyayı :)))

sabah akşam kilomu not ediyorum dr a göstercem baak diycem nasıl akşamdan sabaha farkediyor kilo..
akşam gidiyorum cünkü ben genelde randevularım o saate denk geliyor calıştığım için.. e tabi bütün gün yemekti suydu vs.. derken şişiyosun.. bir birbucuk kilo farkediyor malesef..

çok uzun sürecek bunu biliyorum napcam bilmiyorum son sınır 200 benim değer 192 100lüktede böle yüksek çıkarsa doktor ne dese haklı :)

Hay maşallah
Kız nasılda güzel ağza bak maşallah maşallah

maşallah canım bebişe umarım haberler hep böyle güzel olur. Yaa ben de son gittiğimde bu ay çok kilo aldım dedim 4 kilo almışsın çok fazla değil aslında dedi hayretim şaştı ben ooo 1 ayda fazla bu dikkat et demesini beklerken adam normal dedi Ben de sıpamı görünce herşeyi unutuyorum ne büyük bir zevk onu orda öyle seyretmek yaramazımm benim yaa

25e kadar hissedilmemesi çok enteresan ben şişman oldugum halde 21de hissetmeye basladım tabi seninki uykucuysa oynadıgındada sen tempoluysan hissetmiyo değil duymuyo oluyosun aslında

slm canim cokk tatli bu yaa masallahh bebisine..herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim hadi gözün aydin bende cokk özledimmm kuzumu valla annelik iste insan gün sayiyor bende allah izin verirse 24 ekimde terminim insallahh herseyim normaldir...insallahh seker yüklemen asinda iyi gecer kendine iyi bak canim benim bebisinede..

ayşecim maşallah minişine tontikine benimkide tontik ama azcık şekerden gibi canım bende şu kelebek hikayesi var tamamlanmadan kozasını açmışlar onu okuduğumdan beri hep normal doğum derdim ama şimdi korkuyorum erken doğum riskimiz var ama zamanını tamamlarsak tontiş olduğu için sezeryan yapabiliriz diyor doktorumuz sonrada daha çok var bunları konuşmaya şuan 27ci hafta ve 32yi tamalayalım hele diyor

unicavita canım bu konularda artık nedesek okadar boş olduki rabbim o miniği ve ailesini korusun şehidimizin mekanını cenent eylesin artık şehit oluyolarmıki bile diyorum siyasi bi oyunlara binlerce genç feda oluyor ve ateş gerçekten sadece düştüğü yeri yakıyor ve biz sadece klavye başında iki kelime yazabiliyoruz rabbim herkezin evladını eşini çocuğunu korusun ki okullara kadar düştüler rabbim korusun hepimizi

fıstıklar tansiyonuda konuşmuşsunuz tansiyon ve şeker çok önemli hele bebiş için dikkat edin benim tansiyon maşallah ama şeker korkumuz var bebekte erken doğum prematüreye neden olabiliyor ama bu bebişler minik değil çok iri ve gelişimini tamamlamadığı için kalp ve sindirim sorunlu olabiliyor 3ayımız kaldı azcık dikkat sonrası rahat gerçi bende 1aydır oh rahatız diye kolaları lüplüyodum ya neyse durdurduk yine

ayşecim minnoşunu cicileri içinde görmeyide nasip etsin rabbim

çekirdek kız sormaya korkar olduk tepik varmı diye bende bugün hastanedeki kızla(kadın ) konuşuyodum oda az hareket ediyor diyor bende ki onunki kız maşalah bizim topikin kızları oynak cimcimeler bizimkilerde tembel yada anneler tontiş

slm güzeller ancak okudum bitti yine bir sürü ciciler alinmis hepsi cokkk güzeller cokk tatlilar hepiniz güzel günlerde saglikla giysinler bebisleriniz..AYSECIM aldiklarin cok güzel ayrica bebisinin herseyinin iyi olmasina inan cokk secindim sag saglim alirsin insallah kucagina kazasiz belasiz..canim doktorun sezaryan diyorsa onun sözünden cikma simdilik canim saglikla alirsin kucagina insallahh..SEHIT HABERI veren arkadasimmm allah geride kalanlara sabir versin basiniz sagolsun cokkk kötü yaa canim benim..BEBEK SEKERLERINE bayildim pusetli olan cokkk güzel...DOKTORA GIDEN ARKADASLARIM insallahhh güzel haberlerle gelirsiniz..herkezi öpüyorum tekrar aldiklarinizi iiyi günlerde kullanin canlarim..

maşşallah suphanallah canım çok sağlıklı çok tatlı maşşallahhh boşver bu tatlı minik için herseye değer ağrılara kilolara :) sen mutlu kal ki oda mutlu yaşasın :) dimi ama

Benimki sürekli hareket halinde zaten ama sevdiğimde karnımı okşadığımda daha fazla coşuyor tekmeler daha sertleşiyor. Yerim onları yaaa nasıl da anlıyorlar sevildiklerini rabbimin mucizesi işte

Benimki sürekli hareket halinde zaten ama sevdiğimde karnımı okşadığımda daha fazla coşuyor tekmeler daha sertleşiyor. Yerim onları yaaa nasıl da anlıyorlar sevildiklerini rabbimin mucizesi işte

aynen öle canım dünyanın en rahat yerindeler şuanda kolaymı :))))

canım ya hepimiz haketmediğimiz davranışlarla karşılaşıyoruz rabbim üzüldüğüm şeyleri hep karşıma laf sokmalık çıkarıyo ama sokamam yine ben üzüldüğümle kalırım karşımdakide anlamaz ama olsun biz eşlerle mutluyuz Allahtan onlarda iki tarafıda biliyorlarya onlarada zor neden benimkiler böyle diye inan üzülüyolar olsun sen yinede üzülme senin imtihanında onlarlaymış sen mutlu huzurlu ol boşver kapının dışındakileri buarada maşallah oğluşa bukadar tembel oğluş arasına acık hareketli lazım biz bugün kötü olunca anlşadık ilkkez oda panik oldu deli gibi döndü durdu ama halim yoktu onla ilgilenecek şimdi yine bi tepik 10saat bekliyoruz sokacam şeker komasına anlıcak sıpacık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…