hadi gözün aydın canım.. şimdi icin rahat gidersin cuma günü :))))))))
ama bi an cok komikti esra bi baktım aleyna ve ben ehehhe, mesajı yazdıktan sonra daha da komikti cünkü aleyna da yoktu
Aysecim masallah bebisine.tek sorun gelisiminin onden gitmesi olsun:) bende sezaryana soguk bakiyorum
ama 2 kayiptan sonrada tirsiyorum biraz. drla son kez konusup karar vericez herhalde. en azindan sanci gelene kadar beklemek istiyorum.ins gonlumuzce olur hersey
bebesiinin cicileri cok guzel. gule gule kullansin
gittim geldim. sadece rahim agzina bakti göremedim yavrumu. cumaya ayrintili incekeriz bebegi dedi=( ama cok sukur ki rahim agzi ayni kalmis daha da incelmemis..
sen öyle sannn ben de buradayim=D
hahahahahhahaha
canım ben burda oluyorum da sayfayı yenilemediğim için sistem çevrimdışı yapıyoroyun oynuyorum da ona dalıp gidiyorum
3,4 gündür int.bozuktu çok şükür bugün yaptılar.tam uyuyacaktımki aklıma bişey geldi ben uzun zamandır tsh tahlili yaptırmadım ilk tahlilimde tsh düşük çıkmıştı t3t4 normaldi dokror hamilelikte olur deyip bişey vermedi önmeli olan t3t4 dedi.ee ozamandan buyanda hiç tahlil yaptırmadım acaba gerklimiydi doktor öyle bişeyde demedi ama ıcıme kurt düştü yaa offff uyuyamadım.
slm annişler ve zuzularıııııııııııı
önce bizden haber verelim sonra okuyalım bizim 50lik şeker yüklememiz çok rahattı limonata gibi içmiştik ama 100lükte açlık kanı alındı içtim daha 10uncu dakikada baş dönmesi göz kararması başladı yanımda bi anne daha vardı onunla konuşuyoduk oda bende öyleyim dedi ama yarım saat gelince terleme ve bulantı başladı 40cı dakikada içilen su lavobadaydı :18:
hemşireyi bulamadım doktorumuzu gördük hemen yanına daldım ben bi iş yaptım dedim tekrar yüklesek fazla olabilir dedi hemşirede naptın nasıl dayanamadın diyor biraz griptende oldu sanırım ama çok tatlı geldi, limonsuyuda vardı ama cık tadı garipti ve hep korkuyodum zaten şimdi yarına paketler yanıma verildi içip 1saat sonra orda olucam ama busefer yollarda aynı şeyi yaşamasam barikkocişte tam aradığında çıkarmaya koşuyodum oda gel yanıma hem seni göreyim hem yemek yiyelim dedi gittik ama uyku bastırdı bizde ailede şeker var zaten bekliyorum ama bebişte tomnbişti kola dedik ama içirmese direk perhiz verse razı olcam hareket etmeyen bebişte bişeyler olduğunu anladı ilkkez deli gibi aşağı yukarı gezdi şeker istiyo minişim ama annesinin onunla ilgilenecek hali yoktu
bizden bukadar yarında hastanede prş fetal eko için hastanede cuma komşudayız şimdi sizleri okuyayım coşmamış olsanız bari
kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263
slm annişler ve zuzularıııııııııııı
önce bizden haber verelim sonra okuyalım bizim 50lik şeker yüklememiz çok rahattı limonata gibi içmiştik ama 100lükte açlık kanı alındı içtim daha 10uncu dakikada baş dönmesi göz kararması başladı yanımda bi anne daha vardı onunla konuşuyoduk oda bende öyleyim dedi ama yarım saat gelince terleme ve bulantı başladı 40cı dakikada içilen su lavobadaydı :18:
hemşireyi bulamadım doktorumuzu gördük hemen yanına daldım ben bi iş yaptım dedim tekrar yüklesek fazla olabilir dedi hemşirede naptın nasıl dayanamadın diyor biraz griptende oldu sanırım ama çok tatlı geldi, limonsuyuda vardı ama cık tadı garipti ve hep korkuyodum zaten şimdi yarına paketler yanıma verildi içip 1saat sonra orda olucam ama busefer yollarda aynı şeyi yaşamasam barikkocişte tam aradığında çıkarmaya koşuyodum oda gel yanıma hem seni göreyim hem yemek yiyelim dedi gittik ama uyku bastırdı bizde ailede şeker var zaten bekliyorum ama bebişte tomnbişti kola dedik ama içirmese direk perhiz verse razı olcam hareket etmeyen bebişte bişeyler olduğunu anladı ilkkez deli gibi aşağı yukarı gezdi şeker istiyo minişim ama annesinin onunla ilgilenecek hali yoktu
bizden bukadar yarında hastanede prş fetal eko için hastanede cuma komşudayız şimdi sizleri okuyayım coşmamış olsanız bari
kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263
Ayyy canım sorma yaa aynı durum bizde de var babası elini koyuyor duruyor bekliyor bekliyor tık yok elini çekmesiyle başlıyor tekrarBizimki de aferin oğluma diyor vurmaz o babasına bir de bazen açıyorum karnımı seyrediyoruz hareketlerini çok gülüyoruz. Harika bir duygu yaa rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları bizim yerimizde olmak için can atan o kadar çok çift var kii ne kadar şükretsek azdır.
Ben de yaptırdım 75 gr lık ne kadar çıktığını hatırlamıyorum ama doktorum gayet iyi herşey normal dedi. Referans aralığında sınır kaç ona göre anlayabilirsin aslında :26:
işte sorunda bu ya üst sınır 200 ben 192deyim bakalım yarın ne çıkacak doktor ne diyecek tiroidlede uğrasıoz bakalım herseyin hayırlsı :)) bazen elini karnına koydugunda zıplatıomu senin topik ben öle oldugu zaman çok gülüyorum heycanda cabası :))
Tatlım senin doktorun ne diyor bu duruma. Bu konuda bir bilgim yok 25. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiymiş :26:
yüksek çıkmış canım baya.benimki 141 di tam sınırdasın dedi.dikkat et dedi.
işte sorunda bu ya üst sınır 200 ben 192deyim bakalım yarın ne çıkacak doktor ne diyecek tiroidlede uğrasıoz bakalım herseyin hayırlsı :)) bazen elini karnına koydugunda zıplatıomu senin topik ben öle oldugu zaman çok gülüyorum heycanda cabası :))
Benimki sürekli hareket halinde zaten ama sevdiğimde karnımı okşadığımda daha fazla coşuyor tekmeler daha sertleşiyor. Yerim onları yaaa nasıl da anlıyorlar sevildiklerini rabbimin mucizesi işte
amann aklıma geldi yazdım cnm işte.yazarkende agladım cok zoruma gitmişti olaylar .ama halaaa acısı tazeki bana kötü hissetirdi yazarken bile.neyse..
benim koca pipili napsın teyzesi hiç durmuyorrr boyna horon tepiyor içerde :)
kızım cok hareketliydi derdim bunu görünce kızımın cok sakin oldugunu anladım.hiç durmuyor sıpaa :) maşallah diyim
gecen hafta şeker yüklemesi için gittim cnm .sonuclarım normal cıktı
sen ve oglun nasılsınızz.
ay sende eklesene beni face bacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?