2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
İyi Geceler Kızlar

Bugün pek giremedim topiğe.Birsürü temizlik yaptım:) Yatak Odamı temizlemeye girdim bi girdim akşam oldu ancak çıktım.Bi güxzel paklandım.Ama çok yoruldum valla normalde bi odadan bu kadar yorulmazdım da bazanın altını temizlemek çok yordu beni.Neyseki akşamda Allahtan eşim yemek yapma balık getircem dedi.Ohh yemek derdinden de kurtuldum saolsun balığı temizledi kesti biçti kızarttı bende bi salata yapabildim..Yemekten sonrada perdeleri taktırdım.O odada çıkmış oldu aradan...Darısı diğer bekleyen işlere inş..

Özellikle geceyi bekledim valla yazmak için enazından önceki sayfaları okurken yenileri çok eklenmesi die :)Malum 1 saat girmesen yetişemiosun kaldıki bi günlük..Ayy neyse başlayım okumaya bari.Herşeyden bihaber olmayım enazından....

evin güle güle kirlensin canim benim cokk yorma kendini insallahh herseyini sagsaglim bitirir rahat bir dogum yaparsin bebiste gelir misler gibi evinize.insallahh diger islerinide cabuk bititrirsin canim..

foxda merhaba hayat dizisini seyrediyordum iki doğum sahnesi var ağlamaktan kırıldım yahu. yaa kızlar benim için dua edin yaa şu mali sıkıntıdan kurtulmak istiyorum bide bian evvel olursa çok sevinirim yaa en azından bu cumartesi akşamına kadar kurtilim bi nefes alim hamiş hamiş bu ne derttir böyle yaa. yarın benim kadın geliyor temizliğe bakalım nasıl iş çıkaracak.

canim insallahh su sikintindan biran önce kurtulursunda rahat bir nefes alirsin canim yaa takma kafana allahim kolaylik versin..insallahh temizliginde gönlüne göre olur canim benim..

Kızlar benim gözler kapanmaya başladı...Gidp birazda yatagı dinlileyim:) Herkese ii gclr.Bebişli rüyalar.....:54::54::54:

evin güle güle kirlensin canim benim cokk yorma kendini insallahh herseyini sagsaglim bitirir rahat bir dogum yaparsin bebiste gelir misler gibi evinize.insallahh diger islerinide cabuk bititrirsin canim..

Tşk ederim tatlım inş...

evet epidural inanılmaz rahat bişi.herkese tavsiye ediyorummm
elimde kumanda karşımda tv , eşim annem yanımda güle oynaya zaman gecirdim
sancılar tavan yaparken ben hiçççç bişi hissetmedim.
inşallah bu dogumumda rahat olurr

kesiyi bende hissetmedim cnm.halbuki dogumdan cok ondan korkuyordumm :)
geniş bi vaktimde dogum hikayemi yazacam inşallahh.

cnm sorma en korktuğum şey işte o kesik.yaa incecik yer orası:18: ama hissedilmiyomuş .valla böyle konuşurken bile içim bi acayip oluyo.ağrı eşiğim düşüktür benimde oyüzden epudral olucam ama bi yandanda çıkık canlıyım hemen ayağa kalkmak isterim,bebeğimle daha çok içiçe vakit geçirmek isterim yani yatağa bağlı kalmak istemiyorum oyüzdende normal doğum istiyorum.rabbim herkesim gönlüne göre versin inşallah.kolay doğumlar nasip etsin.işimiz zor..inş. bi avazda fırtlatıveririz bu veletleri:52::16:

Oğlan cocukları anneye düşkün oluyor canım evet umarım öyle olur bizimkiler de.. düşkün olsunlar ama bağımlı olmasınlar..
ben ben oğluma bağımlı bir anne olmak isterim ne de oğlum bana bağımlı olsun.. özgüveni yüksek bir cocuk olması için uğraşacağız bakalım inşallah başarabiliriz :34:
ayy bende öle istiyom zateb bana düşkün olsun ama annecide olmasın :))

Aysecim masallah bebisine. :nazar: tek sorun gelisiminin onden gitmesi olsun:) bende sezaryana soguk bakiyorum
ama 2 kayiptan sonrada tirsiyorum biraz. drla son kez konusup karar vericez herhalde. en azindan sanci gelene kadar beklemek istiyorum.ins gonlumuzce olur hersey
bebesiinin cicileri cok guzel. gule gule kullansin

cok guzel canim. Renkler insanin icini aciyor.

canim eger bir sorun cikarda emziremezsen birkac tane alirsin. ben de avent aldim yeni dogan icin kucuk birsey. her ihtimale karsi
ins hic gerek kalmaz kizimda evi biberon doldurdum bir tanesini bile kullanmadim acikcasi.
bende camasirlarini yikiyim filan diyorum ama cok var gibi geliyor yine tozlanir mi ne biliyim. Aralik basi dusunuyorum.
bende öle karar verdim cnm 1 tane alıcam gerekirse alırız artık :)) yaa bende aslında doğum iznine ayrılınca yaparım diyorum ama korkuyorumda erken doğum falan olur diye oyuzden hastane çıkışı ve bikaç badi yıkıcam :))
:16:slm annişler ve zuzularıııııııııııı :16:

önce bizden haber verelim sonra okuyalım bizim 50lik şeker yüklememiz çok rahattı limonata gibi içmiştik ama 100lükte açlık kanı alındı içtim daha 10uncu dakikada baş dönmesi göz kararması başladı yanımda bi anne daha vardı onunla konuşuyoduk oda bende öyleyim dedi ama yarım saat gelince terleme ve bulantı başladı 40cı dakikada içilen su lavobadaydı :18:

hemşireyi bulamadım doktorumuzu gördük hemen yanına daldım ben bi iş yaptım dedim tekrar yüklesek fazla olabilir dedi hemşirede naptın nasıl dayanamadın diyor biraz griptende oldu sanırım ama çok tatlı geldi, limonsuyuda vardı ama cık tadı garipti ve hep korkuyodum zaten şimdi yarına paketler yanıma verildi içip 1saat sonra orda olucam ama busefer yollarda aynı şeyi yaşamasam barik :( kocişte tam aradığında çıkarmaya koşuyodum oda gel yanıma hem seni göreyim hem yemek yiyelim dedi gittik ama uyku bastırdı bizde ailede şeker var zaten bekliyorum ama bebişte tomnbişti kola dedik ama içirmese direk perhiz verse razı olcam hareket etmeyen bebişte bişeyler olduğunu anladı ilkkez deli gibi aşağı yukarı gezdi şeker istiyo minişim ama annesinin onunla ilgilenecek hali yoktu
bizden bukadar yarında hastanede prş fetal eko için hastanede cuma komşudayız şimdi sizleri okuyayım coşmamış olsanız bari :31:
ayyy cnm yaa en korktugum şeydi bu kusma olayı atlattım şükür inşallah sende yarın sonkez yükletip güzel sonuçlar alıp gelirsin :))
kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa:9::16: 25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi :1: çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin:9::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ... maşşallahh çok şeker oğluşunn pozlarda gayet net süpperr :)) inşallah şeker yüklemesinide kolayca atlatırsın cnm
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bişi sorcam.
yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????
cnm büyük cam bardakta verdiler bana 50 lik :)
SLM KIZLAR
geçmişi biraz okudum ama hepsini değil,vala pek uzun yazıyoruz:)
çarşıdan geliyorum
sonunda hamıle pijaması buldum tek pijamaya 90demişlerdi ama ankarada bi pasaj buldum hamıle pijaması,eve gıymek için pijama ve hamıle esojman altını 90a aldım:)
ordan da ayakkabı almaya gıttım
ben çok zor ayakkabı alanlardanım,uyduruk ayakkabıda alamıyorum ayaklarım çok problemli ya arkadan vuru ya tırnağım batar...
tesadüf seri sonundan ayakkabıda buldum 85e
ustünede kuafore gıttım kırıkları aldırdım kaş aldırdım derken eve geldim...ay ne güzel bir gun geçti:))

Eki Görüntüle 534330 Eki Görüntüle 534329 Eki Görüntüle 534328
güle güle kullan cnm hepsi çok güzellerr :)) yaa bi ben bi ayakkabı bulamadım gönlüme göre :((
sanırım eşim yanlış görmüş ben aynada falan bakıyorum bişey yok
göbeğimde gebeliğin başında tylenmeler oldugu için tırsıyorum yag kullanmaya
liearac ın kremini almıştım o kadar para verdim kullanmadım
benim annemde teyzelerimde halalarımda kimsede yok, bende de olmaz diye umud ediyorum

ayy ne gıcık birine rastlamışsın
ben de 50 lik yaptırmıştım 3 plastik bardak dolusu içirdi bana ya
midem bulanmıştı ama yapacak bişey yok

bu şeker yüklemesi iki kez mi yapılıyor arkadaşlar
benimki normal düzeyde çıkmıştı 20. haftada
cnm ben senelerdir kullanıyorum duştan sonra bebekyağı yada zeytin yağı hiçde kıllanmadım :)) ayy inşallah çok çatlamayızzz
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan.
Pijamamız benziyor :) bende sabahlıklı takım aldım 120 liraya,bide gecelik aldım maviş maviş benimkilerde :21:

Eki Görüntüle 534469 Eki Görüntüle 534470

güle kullan cnm çok güzeller bu arada o pijama takımının aynısını bende aldım hemde çok begenerek umarım hayırlısıyla giyip hastaneden çıkarız :))

kızlarrr daha sabah olmadı ama ben uyuyamıyorum çünkü midem çok yanıyoo :((( 1 saattir ayaktayım 6 da kalkıp işe gidecem ama nasıl kalkcam bilmiyorum midemmm çokk kötü yanıyoo :(((

Gunaydin hanimlar
gununuz guzel gecsin.:)
siz uyurken ben bulasiklarimi yikadim evi temizledim camasirlari mak.ya attim.
simdide dinleniyorum. bir banyo yapicam sonrada kizimin yeni okuluyla gorusmeye gidicem. yani yeni okul adayiyla:)
bakalim nasil oluyor kayit islemleri. simdiden halledeyim de agirlasinca gitmek zor gelir gerci cok yakin. ins sorun cikmaz kabul ederler

SLM KIZLAR
geçmişi biraz okudum ama hepsini değil,vala pek uzun yazıyoruz:)
çarşıdan geliyorum
sonunda hamıle pijaması buldum tek pijamaya 90demişlerdi ama ankarada bi pasaj buldum hamıle pijaması,eve gıymek için pijama ve hamıle esojman altını 90a aldım:)
ordan da ayakkabı almaya gıttım
ben çok zor ayakkabı alanlardanım,uyduruk ayakkabıda alamıyorum ayaklarım çok problemli ya arkadan vuru ya tırnağım batar...
tesadüf seri sonundan ayakkabıda buldum 85e
ustünede kuafore gıttım kırıkları aldırdım kaş aldırdım derken eve geldim...ay ne güzel bir gun geçti:))

Eki Görüntüle 534330 Eki Görüntüle 534329 Eki Görüntüle 534328
gule gule giy cicilerini canim.

Günaydın kızlar
Dün dr.kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Şeker yüklememide yaptırdım ama 2 saat hastanede beklemekten çok sıkıldımm
860gr 30cm olmuş kızım

bebeklerin kıyafetleri çok güzel sağlıkla giymeleri nasip olsun inş.
bende 0-3 ay az kıyafet aldım 3-6 ay biraz fazla aldım
oğlumda herşeyin çabuk küçüldüğüne şahit olmama rağmen acaba 0-3 ay biraz daha alsam mı diye düşünüp duruyorum:D

bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) $pregnantwomantopper1.webp

ay kendime bir hamile doğum günü pastası da ekledim:)
baby shower partilerinde kullanılanlardan :)

kizlar geldik eve. okul isi oldu gibi. 2 yere baktik esimin is arkadasinin karisiyla. lki bize yakin olani begendik
digerini hic gozum tutmadi. fiyatida uygun geldi gelecek aya kayit yaptiricaz. simdi erkenmis.
bu arada saat 3 oldu ve ben dogru durust birsey yemedim canim da istemiyor
corba var aslinda ama baska yemekte yapmam lazim pofff:ssz: aklimada birsey gelmiyor.

pembetoka
masallah bebisine :nazar: bence alma cok fazla 0-3 ay cok cabuk buyuyorlar
benimde cok yok bir sure icinde yuzuyor kiyafetlerin sonra hizina yetisemiyorsun :)

canim eger bir sorun cikarda emziremezsen birkac tane alirsin. ben de avent aldim yeni dogan icin kucuk birsey. her ihtimale karsi
ins hic gerek kalmaz kizimda evi biberon doldurdum bir tanesini bile kullanmadim acikcasi.
bende camasirlarini yikiyim filan diyorum ama cok var gibi geliyor yine tozlanir mi ne biliyim. Aralik basi dusunuyorum.

Yeşimcim bayam sonrası odası gelecek sıpanın,ben de yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum kıyafetlerini ama sonradan tekrar yıkamam gerekecek gibi. ne yapsam,karar veremedim:26:

kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa:9::16: 25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi :1: çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin:9::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263

Aslı burnu aynı sen! :)

25e kadar hissedilmemesi çok enteresan ben şişman oldugum halde 21de hissetmeye basladım tabi seninki uykucuysa oynadıgındada sen tempoluysan hissetmiyo değil duymuyo oluyosun aslında

Bana hiç sormayın ben anlamadım bu işi. doktor doğuma kadar bile hissedemeyebilirsin dedi.:50:

bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) Eki Görüntüle 534521

hayirli olsun canim yeni yasin. hersey gonlunce olsun
baby shower gevur adeti sanirsam:) bebek doguncami yapiliyor?
bizdede mevlut var hiih:19::19: boyle pastalar olmasada pilav ustu tavuk ayran :) oluyor birde tulumba tatlisi
off ya canimi cektirdim zorla yine hehe :56::56::56:

Günaydın kızlar
Dün dr.kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Şeker yüklememide yaptırdım ama 2 saat hastanede beklemekten çok sıkıldımm
860gr 30cm olmuş kızım

bebeklerin kıyafetleri çok güzel sağlıkla giymeleri nasip olsun inş.
bende 0-3 ay az kıyafet aldım 3-6 ay biraz fazla aldım
oğlumda herşeyin çabuk küçüldüğüne şahit olmama rağmen acaba 0-3 ay biraz daha alsam mı diye düşünüp duruyorum:D
canım güzel haberler almışsın gözün aydın

bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) Eki Görüntüle 534521

canım sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara

canım nice yıllara bebeişkonla ve eşinle beraber sağlıkla mutlulukla gir. çok öpüyorum yeni yaşın kutlu olsun

Yeşimcim bayam sonrası odası gelecek sıpanın,ben de yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum kıyafetlerini ama sonradan tekrar yıkamam gerekecek gibi. ne yapsam,karar veremedim:26:

Aslı burnu aynı sen! :)

Bana hiç sormayın ben anlamadım bu işi. doktor doğuma kadar bile hissedemeyebilirsin dedi.:50:
yine sen bilirsin ama bence biraz bekle. cunku 2 kere is cikacak. daha var gunumuze gelecek ayin ortalarina dogru olsa yine olurda
bence tozlanir tekrar.

cekirdek dr senden umudu kesti galiba:) doguma kadar demeye baslamis . onceden su haftada diyordu ya:)
olsun canim ya saglikli olsunda 2. bebiste hissedersin. ben kizimi simdiki bebis kadar hissetmemistim.
karin kaslarim daha sikiydi sanirim ondan.

hayirli olsun canim yeni yasin. hersey gonlunce olsun
baby shower gevur adeti sanirsam:) bebek doguncami yapiliyor?
bizdede mevlut var hiih:19::19: boyle pastalar olmasada pilav ustu tavuk ayran :) oluyor birde tulumba tatlisi
off ya canimi cektirdim zorla yine hehe :56::56::56:

canım güzel haberler almışsın gözün aydın

canım sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepbirlikte hepimizin ömrü uzun mutlu bereketli olsun inşallah

evet baby shower gavur adeti :)) doğumdan önce yapılıyor san aylarda iken işte hediye getiriyor insanlar pasta kesiliyor oyunlar oynanıyor sohbet ediliyor.aynen bizde doğumdan sonra mevlüt var :) ayrıca benimde canımı istettin plav üstü et ayran :)))))

Back
X