2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
amma yazmışşınız bikaç saatte hemen hızlaaaa okudumuyumuşum bi güzel sonra yemek yıyıp temizliğe gırıstım.en son kardeşim temizlik yapmıstı sagolsun.valla artık ağırlasmıssım yok ya eğilip kalkmak mesele.neyseki elektirik süpürgem sulu çok memnunum üstüne silmeye gerek kalmıyor silsem bile hiç kir çıkmıyor.çamaşırım hiçç bitmez benim hergün makina çalışır ıllakı.o sepeti yerden kaldırınca tırsıyorum valla.allaha emanetiz.bolca ütüm var yarın kayınvalide yapacak sagolsun.
bak hep sorcam unutuyorum karnınızda bazen böle çıkıntı oluyormu içerden bi toparlanma oluyo sankı.ben bebişin bi yerı denk gelıyo dıye düşünüyorum ama nette bunu rahim kasılması olarak tarif etmiş şu sahte kasılmalardan.nasıl ayırt etcez.bebegın popsumu rahım kasılmasımı? 2.bebeşine hamile olan hatunlar fikriniz varmı???

Ay cnm ya çok geçmiş olsun..İyiki yokmuşsun valla Allahın yanında iyiliğin varmış..Ama arkadaşların içinde üzüldüm Allah acil şifalar versin onlarada....

Aynen bende öyleyim fazlasıyla duygusal bi o kadarda merhametliyim bu yüzden de sanırım yolda gördüğüm içimi acıtan bi olaya bile ağlarım hemen..Tv izlerken dizilerde yada haberlerde can sıkıcı kücük bi olay olsun yada mutlu bi anı yaşarlarken bile hemen gözlerimden süzülür yaşlar..Eşimde bana güler bunada mı ağlanır die:)

:):) Bende de oluyr hergün o canm.Sağa yada sola yatınca bende az çekiyorum kendimi yukarı doğru o zaman rahatlıo vurmuo..

sadece sakatat değil, çiğ et ,çiğ tavuk falan da ellemeyin diyorlar kızlar ,mecbur kalınca hep elledik tabi ama :)

Sakatatı duymuştum ama eti tavuğu duymamıştım ben ya.Çok tavuk mıncıkladım et doğradım valla...Ama bişiy olacağını sanmıyorum.Yani inş..:)

tontirik bende ekledım seni.kabul buyurursan:)
ya herkesı ekleyesım var merak edıyorum

kadına kocaman bir yuuuuuh diyorum.yuhh valla.laptopu kırmayı nasıl becerdi merak ettim.ne göz be kardeşim fesat insanların nazarı değermiş ben buna inanırım.benimde evlendiğim ilk sene misafirlerden birinin nazarıyla lcd tv'nin altı çatlamıştı.resmen o an çat etti sesini duyduk..geçmiş olsun valla.aman bize nazar değmesin bebişlerimize mal önemli değilaama nasıl bakmış kıskanmış kadın ki laptopa kadar kırmış

sundan dolayı sormustum. ciger de sakatat grubuna girdigi icin bi zararı olur mu diye. cok severim ben bugun de yedim.aherdonun da dr si izin vermis.. no problem o zaman

canlarım evet ciğer yiyende leke kalır derler..erk inanmam ben böyle batıl şeylere aslında.ama kayınvaldem mesela köye gidince annesine bi tarladan domates yemiş ve yemeden önce gögsüne silip yemiş.eşimin göğsünde bildiğiniz nohut büyüklüğünde domates var ayol domates mevsiminde hele kıpkırmızı oluyo..bunun bilimsel bi açıklaması vardır aslında ama hehehe
ah kıyamam nasılda mutlu olmuş iyiki doğdun cnm benim eşinle bebişinle ve ailenle nice mutlu yıllara:131:

Son düzenleme:
27.haftamdayım toplamda 6 kılo aldım 12 ıle kaparsam sevınıcem kaparmıyımkı

Son düzenleme:

tontirik bende ekledım seni.kabul buyurursan:)
ya herkesı ekleyesım var merak edıyorum

gızz o senmiydinn :))
tamam dur kabul ediyom

saol canım.. iyiler şükür biri geldi hatta az önce..

ama cok güzel bir duygu dimi resmen dürtüyor yaa :)) bekliyo bikac saniye yine dürtüyor :)))))

7 aylık mı olduk,6 aylık olmuş olmuyor muyuz..he he ben hep az diyom dimekki herkese olsun iyi etmişim az demekle ..

yok cnm o leke olaylarına ben inanmıyorum ben dimedim zati gamze yanlış anlamışsın cnm..ben biyolocik açıklama ettiydim

6 bitti eee bitsin de artık oğlumu 4 gözle beklıyorum meraklardayım

kızlar bu günlerde tekrar benim çok midem bulanmaya başladı ilk zamanlar gibi nedendir ki?

becermişsin aferin sana

ufalında cebime girin :)))vayyy be koskoca 7 aylık olmuşuz.

hadi hayırlısı canım bozma moralini ins 100lük iyi geçer..ne yapalım son 3 ay bebeklerimiz için biraz fedakarlık yapacağız..

ayyy bebeğimi kucağıma almama 100 gün kalmııııııııışşşşşşşş.....
yarın iki haneli rakamlara düşüyorum allaaaaammmmm

yoksaaa hamilemisin?
benımde var buaralar üşüttüm dıye düşündüüm.yada kabus geri döndü

kabus geri döndü bence.çok fena bulanıyor devamlı.midem zaten iki akciğerimin arasına sıkıştı sanıyorum.artık aşağılarda değil öööö desem çıkarıcak gibiyim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…