becermişsin aferin sanasana faceden istek gönderdim amma becerenbildimmi bilmem
günaydın arkadaşlar......
umarım herkesler iyidir...
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
bu sabah cok kötü bişey oldu..
iş yerine gelebilmek için önce otobüse sonra metroya biniyorum.
metrodan inince de işyerinden bir arac gelip alıyor cünkü mesafeli baya iş yerine ve oraya kadar giden bir vesait yok..
neyse.. metrodan aradım ark dedim ben geliyorum o da tamam diğer ark da alıcam zaten seni de alırız..
indim baktım ne bekleyen var bizden ne de araç..alla alla dedim aradım nerdesin diye acmadı..
sonra diğer ark aradım benimle beraber alınacak olanı.. dedi ki biz kaza yaptık
şok oldum.. ve baya da şiddetli bir kaza olmuş.. üçü de yaralı, biri daha ağır..
düşünsenize o araçta ben de olabilirdim..
sabah da otobüste dua okuyarak geldim allahım sağ salim kurtar hepimizi diye
olayı duyan herkes iyi ki sen yoktun icinde diyolar.. işte nasip belki şu anda hastanede olucaktım..
essira bencede ağlamayı alışkanlık haline etirme erkekler sürekli ağlayan kadınları sevmezler,ilk görünce adam kıyamamış demek :))
bende çok duygusalım tv fln izlerken ya da bişi olduğunda ağlarım üzülerek artık gülüyo bnmki yine mi ağladın ne ara akıyo o yaşlar diyip güldürüyo birde üstüne
ya benim oğlum soluma ya da sağıma yatınca altta kalan taraftan en uctan beni dürtüyor resmengecen akşam yine oldu..
umursamadım önce bir iki dürttüü.. dalmak üzereydim zaten.. sonra bir vurdu güclü bi şekilde nevrim döndü valla hemen değiştirdim pozisyonumu
sadece sakatat değil, çiğ et ,çiğ tavuk falan da ellemeyin diyorlar kızlar ,mecbur kalınca hep elledik tabi ama :)
becermişsin aferin sana
evet hurma cok faydalı bu anlamda.. ama ben cok sevmiyorum işte o yüzden de yiyemiyorum.. ramazanda bile öyle aman aman yemem yani(
kadına kocaman bir yuuuuuh diyorum.yuhh valla.laptopu kırmayı nasıl becerdi merak ettim.ne göz be kardeşim fesat insanların nazarı değermiş ben buna inanırım.benimde evlendiğim ilk sene misafirlerden birinin nazarıyla lcd tv'nin altı çatlamıştı.resmen o an çat etti sesini duyduk..geçmiş olsun valla.aman bize nazar değmesin bebişlerimize mal önemli değilKızlar dogum zamanları yaklaştıkça bakıyorum sayfalar jet hızında ilerlemiş. Benim evde dün temizlik vardı esim buldu bu sefer kadını anlatmıştım burda çok zor temizliğe kadın bulmak. Neyse sabah aldı esim kadını iyi başladık ama kötü bitirdik ya kadın gün boyu aa e vinız ne büyük aa salon amma güzelmiş aaa senin telefonun ne değişik filan dedi durdu neyse biz bir iki kirmayada başladık bu arada önce yukarı banyonun takımını kırdı sonra esimin sevdiği kupayı kırdı sonra servis tabağı derken en son neyi kırdı biliyormusunuz LAPTOPumu yaaaaaa üzüntüden oldum bu ne nazarı bı kadın yaa mahvetti beni. İnsanın gözü bu kadar mı keskin olur.sabahtan beri servis ayarlamaya çalışıyorum. Erzurum'dan istanbula gönderiden şimdi Allah bilir ne zaman gelir esim baktı ağlıyorum sinirden , gitti bı iPad aldı geldi .yani kadının sayesinde bende ilk defa esimin benim duygusallığına cevap verdigini gördüm normalde ne yapalım olsun der geçerdi ilgilenmezdi. Ya dedi bana sen aglayinca ne güzel oluyorsun. Yahu bendeymis kabahat hep ağlar zırhlar biçare olmalıymışım ki adam beni sevsin
sundan dolayı sormustum. ciger de sakatat grubuna girdigi icin bi zararı olur mu diye. cok severim ben bugun de yedim.aherdonun da dr si izin vermis.. no problem o zaman
canlarım evet ciğer yiyende leke kalır derler..erk inanmam ben böyle batıl şeylere aslında.ama kayınvaldem mesela köye gidince annesine bi tarladan domates yemiş ve yemeden önce gögsüne silip yemiş.eşimin göğsünde bildiğiniz nohut büyüklüğünde domates var ayolhatta gecen hafta canım ciğer cekmişti.. eşim gitmiş almış..geldi elini yıkadı bana dedi ki sakın dokunma ciğere..
aa neden dedim pişiriceeeeeemm :)))
dur dedi geldi kendisi yıkadı attı tavaya.. eti satan kadın demiş ki eşin sakın dokunmasın ciğere leke kalır cocuğun bi yerlerinde
ay dedim ben zaten direk dokunmuyorum ki eldiven kullanıyorum..
ollsun diyo sen elleme ben yaparım.. canım benim yaaaaaaaaaa bi tanedir benim kocamm...
totomu kaşıyayım da nazar değmesin ayy
ah kıyamam nasılda mutlu olmuşakşam annemler,abimler eşimin annesi,ablası vs geldiler.benim doğum günümü kutladık.senelerdir ailemden ayrıydım.hepsi ile doğum günü kutlamayalı çok olmuştu. çocuk gibi iyi ki doğdun fln dediler ben mumları üflerken alkışladılar :))) ay çok hoştu yaaaaaaaaa :))
[/
merhaba arkadaslar. kaçar kilo aldığınızı paylaştınızmı? geride kalan sayfaları okumadım.ben 26. haftadayım. 6 kilo aldım. sizlerde durum nasıl?
bende 26. haftadayım 4 kilo aldım canım ama bu zamandan sonra ne alcaz merak ediyorum :)
8 kilo aldım cnm.biraz yediklerime dikakt edicem artık şahsen....essiracım sen 8 kiloyula tamamlarsın cnm bu hamişliği tebrikler ,senide tebrik ediyorum tontirikçim 5 kilo gayet normalbende 5 kilo aldım.gayet normal aldıgımız kilo.
bu aydan sonra daha hızlı kilo alcaz biraz daha dikkat etmemizde fayda var
ben kesin bilgisayar özürlüyüm.aayyyyy ne kadar zormuşş face adresi hele resim yükliycem diye canım çıktı.4 mb geçmesin diyip duruyo.eşim telefonda resmi kes diyo.ne dediğini anlmadım ama neyseki koyduğum fotoya cart curt etmedi face amca
tontirik bende ekledım seni.kabul buyurursan:)
ya herkesı ekleyesım var merak edıyorum
Ay cnm ya çok geçmiş olsun..İyiki yokmuşsun valla Allahın yanında iyiliğin varmış..Ama arkadaşların içinde üzüldümAllah acil şifalar versin onlarada....
:):) Bende de oluyr hergün o canm.Sağa yada sola yatınca bende az çekiyorum kendimi yukarı doğru o zaman rahatlıo vurmuo..
7 aylık mı olduk,6 aylık olmuş olmuyor muyuz..he he ben hep az diyom dimekki herkese olsun iyi etmişim az demekle ..
yok cnm o leke olaylarına ben inanmıyorum ben dimedim zati gamze yanlış anlamışsın cnm..ben biyolocik açıklama ettiydim
becermişsin aferin sana
7 aylık mı olduk,6 aylık olmuş olmuyor muyuz..he he ben hep az diyom dimekki herkese olsun iyi etmişim az demekle ..
yok cnm o leke olaylarına ben inanmıyorum ben dimedim zati gamze yanlış anlamışsın cnm..ben biyolocik açıklama ettiydim
kızlar bugün sonuçları doktora göstermeye gittim,50lik şeker yüklemem yüksek çıkınca otomatikman 100lük istedi.cumartesi yaptırıcam onuda,cumartesiye kadar yediklerime içtiklerime dikkat edicem.şeker tatlı tüketmiycem bakalım nasıl çıkıcak..hamur işleri yeme dedi,çokta severim ama katlanıcaz artık 3 ay kaldı şunun şurası,ayda 1 ödül niyetine yerim artık
kızlar bu günlerde tekrar benim çok midem bulanmaya başladı ilk zamanlar gibi nedendir ki?
hadi hayırlısı canım bozma moralini ins 100lük iyi geçer..ne yapalım son 3 ay bebeklerimiz için biraz fedakarlık yapacağız..
kızlar bu günlerde tekrar benim çok midem bulanmaya başladı ilk zamanlar gibi nedendir ki?
yoksaaa hamilemisin?
benımde var buaralar üşüttüm dıye düşündüüm.yada kabus geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?