2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Yoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..

Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
ben daha önceleri çok karşıydım
sebep acı,korku değil
yanı korku da acı dan değil, herkes heryerimi açıp görecek tüm hastane bakacak bir yerıme diye:)):))((
ama hamıle kaldıktan sonra bir cesaret geldi,oğlum için yaparım diyorum
ama tabi dünki tontırık in paylaştığı çatı muayene fotograflarııı... acaba dedirtti vazgeçsem mii
yok yok oğlum için katlancam:)

Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum

Eki Görüntüle 535339

Pempisleride var cok tatlilar :)
ben de bunları çok beğendim
aklımda çerçeve var aslında
doğunca vesıkalık foto çekip çerçevelere koysam gelene versem,onlarda dolaplarına assa:)
nazar değe mi ki
kocamanda nazar boncuğu takıyım en iiyisi:)

valla oku oku anca bitirdim ne kadarda ilerliyor sayfalar yahu...ESSIRACIM cim yuh yani kadina amma yapmis gitmis güzelim leptop ay amma gözü degmis kadinin sIkma canini canim vardir herseyde bir hayir..ASLICIM insallahh 100 lük seker iyi cikar canim hayirlisi olsun güzel haberlerle insallahh..AHERDOCUMM gecmis olsun verilmis sadakan varmis allahim korumus yaa allahim diger insanlarada acil sifalar versin insallahh..WENCIM ohhh ne güzel sana moral olmus tekrar dogum günün kutlu olsun nice senelere canim...

Son düzenleme:
chekirdekk cimm sen benle baya selamı sabahı kestin yaa, nedenn ??

aaa, hiç olur mu öyle şey ?? mümkün değil bi kere :)

2 saattir yazıp bi geçmiş olsun diyim diyorum araya iş giriyor.

bi doğum iznine çıkayım selam sabah yağmuruna tutarım seni, tatlım benim :)

çok geçmiş olsun canım.allahım korumuş seni ve bebeğini verilmiş sadakanız varmış.arkadaşlarınıda allahım acil şifalar versin.

wen doğum günün kutlu olsun her doğum günün bundan daha güzel geçsin işallah.

essien kadında ne göz varmış allahım beterrinden saklasın.evinin bir yerlerine nazar bozcuğu tak kendinede tak.

Kızlarrr
Kuyruk sokumum çok ağrıyor ne olacak böyle?

Birde ben kaç aylık hamileyim bilemedim yahu?

aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dedi Anlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr

canım seni çok iyi anlıyorum.kıyamam....
kimseyi senin kilon ilgilendirmez ki.herkes bir yorum yapar malesef.senin buna üzülebileceğini düşünmemişlerdir.sen bebişini iyi besle üzme kendini.kilo dediğin nedir ki.veririz inşallah.önemli olan sağlıklı doğmaları.

slm canim icerden toparlanmalar yalanci sanci birde böyle sertlesiyor geriliyor gibi bu haftalarda normal canim benimde oluyor..benim bazen böyle sanki icimden sikacakmis gibi oynuyor ozaman bagiriyorum cokk tuhaf birsey sanki icerden disari dogru gerdiriyor gibi..eger disardan cikintiyi görürsen yalanci sanci degil bebek hareketi ama icerde toparlanma ve gerilme hissedersen yalanci sancilar canimm umarim anlatabilmisimdir aciklayici olmustur kusura bakma artik..

Son düzenleme:

saol canım benim, valla şoktayız hala biz de (((((((((((( amin canımm aminn

ne bilemmm yazıyom ben sana arada sorduklarına cevap falan veriyom ama bakıyom sen herkese yazıyosun bana yok

çok geçmiş olsun canım.allahım korumuş seni ve bebeğini verilmiş sadakanız varmış.arkadaşlarınıda allahım acil şifalar versin
saol canım teşekkür ederim...

biz kaç aylıksak sende o kadarsın ama biz kaç aylığız ki 6 mı 7 mi desek bayramda

ben 7 aylık diycem :)))))))))))))))))))) 7.ayın içindeyiz sonucta ve bir haftamız kalıcak 8 e girmeye allahımmm hiç bişey kalmıyo bayramdan sonra düşündükçe delleniyorum ben

aman canim o güzel canini onlar icinmi üzdün onlar halt yemis dengesiz insan insan bir laf söylerken karsisinda hamile insan var psikolojisi nasildir demiyorlar dengesiz insanamannn bos ver öyle insanlar icin üzülme salla gitsin canim bosver....ayyy böyle insanlara sinir oluyorum heleki cokkk bilmis insanlara..

sezeryanda daheryerini görüyorlar ,seni iççamaşırınla almıcaklar ameliyata:)
bide sen lokman hekimde dogum yapacaksın orda hiç erkek saglık görevlisi doguma girmiyor
hattaa kat görevlileri bile bayann.
benim dogumuma 1 doktorum 1 ebe ve 2 hemşire girmiştii.

bide şöle bişi duydum ne kadar dogru bilmiyoırum
sezeryana girerken epilasyon iyi yapılmadıysa hemşireler kendileri jiletle alıyorlarmış tüylerii.

Haklısın canım ama sanırım bıktım artık, ben çok hırslı biriyimdir doğumdan sonra her yolu dener yine de veririm kilolarımı ama inan şu doğum sonrası iznimiz adam gibi 1 yıl falan olsa 32.haftada izne çıkıp şu meymenetsizlerden kurtulacam

ya allah aşkına gelmişler o yaşa senin kilonla mı uğraşıyolar.. valla kapat ağızlarını canım, bir iki cümle yeter yani..
kimsenin moralini bozmasına izin verme.. hakları yok yani böyle bişeye..

7 oluruz bayrama heralde

Kızlar ciddi ciddi kuruk sokumum iptal

canım cok oturmaktan oluyor o.. bende de var. arada bir kalk dolaş volta at bebeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…