ayyy bebeğimi kucağıma almama 100 gün kalmııııııııışşşşşşşş.....
yarın iki haneli rakamlara düşüyorum allaaaaammmmm
ben daha önceleri çok karşıydımYoo Başka Yemek Yemem..
Salata İyi Fikir Tamam Söylediğin Gibi Yaparım..
Normal Doğum Düşünen Var mı ?
Cesaretli Anneleri Merak Ediyorum..
Eki Görüntüle 535328 arkasında da badem şekeri var sonra notluk olarak hatıra kalır dedım.yada magnet de olur bılmıyorum
ben de bunları çok beğendim
chekirdekk cimm sen benle baya selamı sabahı kestin yaa, nedenn ??
günaydın arkadaşlar......
umarım herkesler iyidir...
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
bu sabah cok kötü bişey oldu..
iş yerine gelebilmek için önce otobüse sonra metroya biniyorum.
metrodan inince de işyerinden bir arac gelip alıyor cünkü mesafeli baya iş yerine ve oraya kadar giden bir vesait yok..
neyse.. metrodan aradım ark dedim ben geliyorum o da tamam diğer ark da alıcam zaten seni de alırız..
indim baktım ne bekleyen var bizden ne de araç..alla alla dedim aradım nerdesin diye acmadı..
sonra diğer ark aradım benimle beraber alınacak olanı.. dedi ki biz kaza yaptık
şok oldum.. ve baya da şiddetli bir kaza olmuş.. üçü de yaralı, biri daha ağır..
düşünsenize o araçta ben de olabilirdim..
sabah da otobüste dua okuyarak geldim allahım sağ salim kurtar hepimizi diye
olayı duyan herkes iyi ki sen yoktun icinde diyolar.. işte nasip belki şu anda hastanede olucaktım..
[/
merhaba arkadaslar. kaçar kilo aldığınızı paylaştınızmı? geride kalan sayfaları okumadım.ben 26. haftadayım. 6 kilo aldım. sizlerde durum nasıl?
canim benim ben 2 kilo almisin daha....
annişler nasılsınızzz bebeklernasıl ?
Kızlarrr
Kuyruk sokumum çok ağrıyorne olacak böyle?
Birde ben kaç aylık hamileyim bilemedim yahu?
canim benim ben 2 kilo almisin daha....
gözüme gözükmeben hemen yürüyüşe cıkıyorum kalk oğlum gıdıyoz
biz kaç aylıksak sende o kadarsın ama biz kaç aylığız ki 6 mı 7 mi desek bayramda
aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dediAnlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr
amma yazmışşınız bikaç saatte hemen hızlaaaa okudumuyumuşum bi güzel sonra yemek yıyıp temizliğe gırıstım.en son kardeşim temizlik yapmıstı sagolsun.valla artık ağırlasmıssım yok ya eğilip kalkmak mesele.neyseki elektirik süpürgem sulu çok memnunum üstüne silmeye gerek kalmıyor silsem bile hiç kir çıkmıyor.çamaşırım hiçç bitmez benim hergün makina çalışır ıllakı.o sepeti yerden kaldırınca tırsıyorum valla.allaha emanetiz.bolca ütüm var yarın kayınvalide yapacak sagolsun.
bak hep sorcam unutuyorum karnınızda bazen böle çıkıntı oluyormu içerden bi toparlanma oluyo sankı.ben bebişin bi yerı denk gelıyo dıye düşünüyorum ama nette bunu rahim kasılması olarak tarif etmiş şu sahte kasılmalardan.nasıl ayırt etcez.bebegın popsumu rahım kasılmasımı? 2.bebeşine hamile olan hatunlar fikriniz varmı???
valla oku oku anca bitirdim ne kadarda ilerliyor sayfalar yahu...ESSIRACIM cim yuh yani kadina amma yapmis gitmis güzelim leptop ay amma gözü degmis kadinin sIkma canini canim vardir herseyde bir hayir..ASLICIM insallahh 100 lük seker iyi cikar canim hayirlisi olsun güzel haberlerle insallahh..AHERDOCUMM gecmis olsun verilmis sadakan varmis allahim korumus yaa allahim diger insanlarada acil sifalar versin insallahh..WENCIM ohhh ne güzel sana moral olmus tekrar dogum günün kutlu olsun nice senelere canim...
aaa, hiç olur mu öyle şey ?? mümkün değil bi kere :)
2 saattir yazıp bi geçmiş olsun diyim diyorum araya iş giriyor.
bi doğum iznine çıkayım selam sabah yağmuruna tutarım seni, tatlım benim :)
saol canım teşekkür ederim...çok geçmiş olsun canım.allahım korumuş seni ve bebeğini verilmiş sadakanız varmış.arkadaşlarınıda allahım acil şifalar versin
biz kaç aylıksak sende o kadarsın ama biz kaç aylığız ki 6 mı 7 mi desek bayramda
aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dediAnlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr
ben daha önceleri çok karşıydım
sebep acı,korku değil
yanı korku da acı dan değil, herkes heryerimi açıp görecek tüm hastane bakacak bir yerıme diye:)):))((
ama hamıle kaldıktan sonra bir cesaret geldi,oğlum için yaparım diyorum
ama tabi dünki tontırık in paylaştığı çatı muayene fotograflarııı... acaba dedirtti vazgeçsem mii
yok yok oğlum için katlancam:)
canım seni çok iyi anlıyorum.kıyamam....
kimseyi senin kilon ilgilendirmez ki.herkes bir yorum yapar malesef.senin buna üzülebileceğini düşünmemişlerdir.sen bebişini iyi besle üzme kendini.kilo dediğin nedir ki.veririz inşallah.önemli olan sağlıklı doğmaları.
7 oluruz bayrama heralde
Kızlar ciddi ciddi kuruk sokumum iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?