2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm gayet hoşsunn
ama hamile kalmadan önce gayet fit bi hatınmuşsun.
inşallah dogumdan sonra yine eski haline dönersin cnm.
Allahtan biraz boyun varda çok göstermiyrosun 20 kilo aldıgını :)

yok kız bir 63ün normal boyum.hatta zayıfken çok minyon duruyordum.azıcık doldumda biraz iyi oldu diyorlar.heheh... bende memnunum canım ay.ama hemşire bana kızıyor bu nasıl kilo almak yüzüne bakınca göstermiyorsun ama tartıya çıkınca görmemek mümkün değil diyor sağlık ocağındaki hemşire her gittiğimde en az 5-6 kilo almış oluyorum heheh.

Canım Allah bağışlasın.İsim karar verdiniz mi?Biz henüz karar veremedik...

Amin senin bebişleride Allah bağışlasın.biz isme karar vereli epey oldu cinsiyetleri öğrenince koymuştuk

evet :) ikiz anneleri biz herkesten önce doğuracağız muhtemelen hiç hazırlığım yok onları da paylaşalım inşallah aldıkça

evet erken doğum kaçınılmaz da bari çok erken doğmasınlar . dursunlar içerde. biz hemen hemen hazırlıkları tamamladık gibi.beşiklerimiz eksik onlarda hediye gelecek bize kalsa çoktan alırdık :)

hep doktorların hemşirelerin halt yemesi :)) heheh çok teşekkürler tontirik moral verdin :)

valla resimlerde uzun görünüyon eşinle yanyanayken.ozaman eşin cok uzun boylu degil

Teleferik fantezisi beğendim bak
İyiymiş ayy inşallah böyle 2 buçuk dakikada olup biter herşey
kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda

ben 16. haftadan beri bu anmayla uğraşıyorum gaviscon iyi geliyor bir de az yemek lazım nebilim benim her halukarda hala yanmam var kola içiyorum bazen enteresan bi şekilde o da rahatlatıyor beni
Ewet bence kafana takmalısın ne bu böyle canım aaaaaaa şaka tabiiki

allah korumuş canım geçmiş olsun umarım arkadaşların da iyidirler

ben de senin arkandan geliyorum şekerim 15 kilo aldım ama yapılacak bişey yok

Son düzenleme:
biz şimdi 7 aylık olduk değilmi ay sanki dün ilk kalp atışlarını duyduk ya çok enteresan bi dıuygu :))

biz şimdi 7 aylık olduk değilmi ay sanki dün ilk kalp atışlarını duyduk ya çok enteresan bi dıuygu :))

kızlar bugün sonuçları doktora göstermeye gittim,50lik şeker yüklemem yüksek çıkınca otomatikman 100lük istedi.cumartesi yaptırıcam onuda,cumartesiye kadar yediklerime içtiklerime dikkat edicem.şeker tatlı tüketmiycem bakalım nasıl çıkıcak..hamur işleri yeme dedi,çokta severim ama katlanıcaz artık 3 ay kaldı şunun şurası,ayda 1 ödül niyetine yerim artık

verilmiş sadakan varmış canım senin..Allah korumuş seni ve bebeğini..
saol canım benim.. gercekten öyle ucuz atlattım...

evet hurma cok faydalı bu anlamda.. ama ben cok sevmiyorum işte o yüzden de yiyemiyorum.. ramazanda bile öyle aman aman yemem yani (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…