ekledim cicik pastalı fotom var
cnm gayet hoşsunn
ama hamile kalmadan önce gayet fit bi hatınmuşsun.
inşallah dogumdan sonra yine eski haline dönersin cnm.
Allahtan biraz boyun varda çok göstermiyrosun 20 kilo aldıgını :)
annişler nasılsınızzz bebeklernasıl ?
Canım Allah bağışlasın.İsim karar verdiniz mi?Biz henüz karar veremedik...
evet :) ikiz anneleri biz herkesten önce doğuracağız muhtemelen hiç hazırlığım yok onları da paylaşalım inşallah aldıkça
yok kız bir 63ün normal boyum.hatta zayıfken çok minyon duruyordum.azıcık doldumda biraz iyi oldu diyorlar.heheh... bende memnunum canım ay.ama hemşire bana kızıyor bu nasıl kilo almak yüzüne bakınca göstermiyorsun ama tartıya çıkınca görmemek mümkün değil diyor sağlık ocağındaki hemşireher gittiğimde en az 5-6 kilo almış oluyorum heheh.
[/
merhaba arkadaslar. kaçar kilo aldığınızı paylaştınızmı? geride kalan sayfaları okumadım.ben 26. haftadayım. 6 kilo aldım. sizlerde durum nasıl?
facede nasıl bulucaz birbirimizi ben gizliyim arkadaşlar yazın buluyim sizi
Teleferik fantezisi beğendim bakgünaydın arkadaşlarrr
akşam eşimlee dışarı cıktık başbaşaaa teleferige bindikk.
ay cok romantiktii. dışarıdan bakıldıgında içerisi kesinlikle görülmüyor, içerde kamera olabilir diye huylandım bişi yapamadık ama güzel bi fantazi olurduu
İyiymiş ayy inşallah böyle 2 buçuk dakikada olup biter herşey
kızlar bugünde çok midem yanıyor süt içtim iyi gelir diye ama banamısın demedi sanki ateş yutmuş gibiyim sizler neler yapıyorsunuz bu yanmalarda
Ewet bence kafana takmalısın ne bu böyle canım aaaaaaaMerhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyei herkesler iyidir inşAllah..
Ben bu ara şu kilo meselesine takıldım ya..
Aslında kilo almaya çok müsait bir vucüdüm var..
Eskiden su içsem yarar modundaydım.. Kilolu hamile kaldım 72 ile kaldım hamile ve şuan 75 im.
Yemeği de kısmadan yiyorum ama neden kilo almıyorum anlamadım..
Bebeğimin kiosunu öğrenince rahatlıyorum gerçi doktor başta kilomu ölçünce neden kilo almıyorsun diyo sonra bebeğe bakınca kilosu gayet iyi diyo..
Kafama takmalıyım sizce..
allah korumuş canım geçmiş olsun umarım arkadaşların da iyidirlergünaydın arkadaşlar......
umarım herkesler iyidir...
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
bu sabah cok kötü bişey oldu..
iş yerine gelebilmek için önce otobüse sonra metroya biniyorum.
metrodan inince de işyerinden bir arac gelip alıyor cünkü mesafeli baya iş yerine ve oraya kadar giden bir vesait yok..
neyse.. metrodan aradım ark dedim ben geliyorum o da tamam diğer ark da alıcam zaten seni de alırız..
indim baktım ne bekleyen var bizden ne de araç..alla alla dedim aradım nerdesin diye acmadı..
sonra diğer ark aradım benimle beraber alınacak olanı.. dedi ki biz kaza yaptık
şok oldum.. ve baya da şiddetli bir kaza olmuş.. üçü de yaralı, biri daha ağır..
düşünsenize o araçta ben de olabilirdim..
sabah da otobüste dua okuyarak geldim allahım sağ salim kurtar hepimizi diye
olayı duyan herkes iyi ki sen yoktun icinde diyolar.. işte nasip belki şu anda hastanede olucaktım..
ayrıca geçmişe baktım da kilo ve doğum muhabbeti olmuş.
ben 20 kilo aldım:) sanırım rekor bende
nasıl bişey olmadığını bilmediğim içinde normal doğum düşünüyorum.cahil cesareti yani. tabi son anda fikrim değimezse yada doktor aksini söylemezse :)))
[/
merhaba arkadaslar. kaçar kilo aldığınızı paylaştınızmı? geride kalan sayfaları okumadım.ben 26. haftadayım. 6 kilo aldım. sizlerde durum nasıl?
bende 26. haftadayım 4 kilo aldım canım ama bu zamandan sonra ne alcaz merak ediyorum :)
bende 5 kilo aldım.gayet normal aldıgımız kilo.merhaba arkadaslar. kaçar kilo aldığınızı paylaştınızmı? geride kalan sayfaları okumadım.ben 26. haftadayım. 6 kilo aldım. sizlerde durum nasıl?
bu aydan sonra daha hızlı kilo alcaz biraz daha dikkat etmemizde fayda var
valla resimlerde uzun görünüyon eşinle yanyanayken.ozaman eşin cok uzun boylu degil
cnm tontirik.ank@hotmail.com diye arat benii
saol canım benim.. gercekten öyle ucuz atlattım...verilmiş sadakan varmış canım senin..Allah korumuş seni ve bebeğini..
HAMİLELER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Yapılan araştırmalar hurmanın hamile kadınlara da bir çok fayda sağladığını ortaya koyuyor. Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa`nın (as) annesi Hz. Meryem`e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz`de (sas) bu durumu bir hadislerinde bakın nasıl anlatıyor: `Kadınlarınıza nifasta iken hurma yedirin. Nifasta hurma yiyen kadının çocuğu halim olur. Zira Meryem İsa`yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.`
Hurmanın hamilelikte ve doğum esnasındaki bazı faydaları şöyle sıralanıyor:
Yüksek oranda glikoz ve nişasta ihtiva etmekte ve bu da hamile kadına güç vermektedir.
Taze hurmada rahim adalelerini kuvvetlendiren ve doğumu kolaylaştıran bir madde vardır.
Hurmada magnezyum, potasyum gibi sinir sistemini rahatlatan ve yorgunluğu gideren aynı zamanda doğumdan sonra kasları dinlendiren elementler vardır.
Stresi giderici, acı ve sancıyı hafifletici uyku ve rahatlamayı temin edici maddeler içerir.
Bol miktarda kalsiyum içerir. Bu da doğum sonrası kanamayı durdurmaya yarayan önemli bir maddedir.
Hurmada bulunan vitaminler doğum esnasında kaybolan enerjiyi yeniden toparlamada önemli rol oynar.
Doğum sonrası annede sütün bol gelmesini sağlayan potasyum gibi bazı maddeler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?