2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm verilmiş sadakanız varmış ,Allah esirgemiş senii.gecmiş olsunn

gızzzz naptın bacımm 20 kilo almayı nasıl becerdin yaww
yiyip içip yan gelip yattın galiba
valla 20 kilo önceki ve sonraki resimlerini merak ediyorum.faceden eklesene beni

essira canım cok gecmiş olsun.. mala gelsin, cana geleceğine üzülme.. ama tabi sinir bozucu bir olay..
kadından olduğuna mı yanarsın, kırılana dökülene mi..
ama bak eşinin merhametine şahit olmuşsun o da güzel bir şey :)))

kızlar ya bu arada benim sol kasığımda ağrı oluyor yürürken.. bir de giyinirken sol ayağımın üzerinde kalınca cok hissediyorum.. bir haftadır falan böyle. sürekli bir ağrı yok ama dediğim gibi yürürken ve üzerinde kalınca ağrı oluyor.. bir de yatakta ordan oraya dönerken oluyor..

ya benim oğlum soluma ya da sağıma yatınca altta kalan taraftan en uctan beni dürtüyor resmen gecen akşam yine oldu..
umursamadım önce bir iki dürttüü.. dalmak üzereydim zaten.. sonra bir vurdu güclü bi şekilde nevrim döndü valla hemen değiştirdim pozisyonumu

kesin birşey yok zaten canım sakıncalı olabilir diye diyorlar işte olsun afiyet olsun :)

işte bünye meselesi kimi çok alıyor kimi az olsun verirsin sen de sonra fazla olanları..
bende normal olsun çok istiyorum bakalım kısmet sağlık durumumuz ne göstericek..

sadece sakatat değil, çiğ et ,çiğ tavuk falan da ellemeyin diyorlar kızlar ,mecbur kalınca hep elledik tabi ama :)

ben seni aramıştım facete bulamamıştım tonti :))

çok şükür canım verilmiş sadakan varmış rabbim seni ve bebişini korumuş

hatta gecen hafta canım ciğer cekmişti.. eşim gitmiş almış..geldi elini yıkadı bana dedi ki sakın dokunma ciğere..
aa neden dedim pişiriceeeeeemm :)))
dur dedi geldi kendisi yıkadı attı tavaya.. eti satan kadın demiş ki eşin sakın dokunmasın ciğere leke kalır cocuğun bi yerlerinde
ay dedim ben zaten direk dokunmuyorum ki eldiven kullanıyorum..
ollsun diyo sen elleme ben yaparım.. canım benim yaaaaaaaaaa bi tanedir benim kocamm...
totomu kaşıyayım da nazar değmesin ayy

hehe maşallah..

satıcının dediği biraz batıl inanç olmuş tabi :) doktorlar elinde kesik falan varsa hastalık bulaşmasın diye diyorlar sanırım yalnış hatırlamadıysam..

Kızlar ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce felan daha adetimi beklerken,bilmeden yani kurban kesmişti teyzemler bende ciğer doğradım ama bir yere dokundum mu bilmiyorum ama herhalde öyle kanlıyken dokunmamışımdır inşallah yani...Hakkımızda hayırlısı olsun ama böyle şeyler duyuncada insan acaba diyor?

HAMİLELER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yapılan araştırmalar hurmanın hamile kadınlara da bir çok fayda sağladığını ortaya koyuyor. Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa`nın (as) annesi Hz. Meryem`e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz`de (sas) bu durumu bir hadislerinde bakın nasıl anlatıyor: `Kadınlarınıza nifasta iken hurma yedirin. Nifasta hurma yiyen kadının çocuğu halim olur. Zira Meryem İsa`yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.`

Hurmanın hamilelikte ve doğum esnasındaki bazı faydaları şöyle sıralanıyor:

Yüksek oranda glikoz ve nişasta ihtiva etmekte ve bu da hamile kadına güç vermektedir.

Taze hurmada rahim adalelerini kuvvetlendiren ve doğumu kolaylaştıran bir madde vardır.

Hurmada magnezyum, potasyum gibi sinir sistemini rahatlatan ve yorgunluğu gideren aynı zamanda doğumdan sonra kasları dinlendiren elementler vardır.

Stresi giderici, acı ve sancıyı hafifletici uyku ve rahatlamayı temin edici maddeler içerir.

Bol miktarda kalsiyum içerir. Bu da doğum sonrası kanamayı durdurmaya yarayan önemli bir maddedir.

Hurmada bulunan vitaminler doğum esnasında kaybolan enerjiyi yeniden toparlamada önemli rol oynar.

Doğum sonrası annede sütün bol gelmesini sağlayan potasyum gibi bazı maddeler vardır.

amin canım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin..geçmiş olsun en kısa zamanda geçer mide yanmaların inş..

bu ne ya..kadın eve temizliğe mi geldi ortalığı kırıp dökmeye mi? Allah gönlüne göre bir temizlikçi versin canım..

verilmiş sadakan varmış canım senin..Allah korumuş seni ve bebeğini..

doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle nice senelere

maşallah zannedersemde rekor sende..nasıl aldın kız o kadar kiloyu..

şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı
şeker yüklemesinden önce : 78
sonra: 129 nasıl sizce?

sonucu netten aldım doktoruma yarın gösterecem inş.
bilenler yorum yaparsa sevinirim

hurmanın faydalarıyla ilgili bende buna benzer bir yazı okumuştum canım..evet bol bol tüketmek lazım son aylarda..

şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı
şeker yüklemesinden önce : 78
sonra: 129 nasıl sizce?

sonucu netten aldım doktoruma yarın gösterecem inş.
bilenler yorum yaparsa sevinirim

sonuçların normal canım..gözün aydın

gızzzz naptın bacımm 20 kilo almayı nasıl becerdin yaww
yiyip içip yan gelip yattın galiba
valla 20 kilo önceki ve sonraki resimlerini merak ediyorum.faceden eklesene beni

ya tontiriiiiiiiik :)))

hııı aynı benimde öle oluyo ne tarafa dönük yatsam vuruyo kıyamyrum bende dönüyrum :)))

sadece sakatat değil, çiğ et ,çiğ tavuk falan da ellemeyin diyorlar kızlar ,mecbur kalınca hep elledik tabi ama :)

ben o çiğ olan tavuktu kırmızı etiydi elledim valla inşallah bişey olmaz ama etten bişi olduğunuda sanmyrum sonuçta ozaman herkeste leke olurdu annelerimiz napıyomuş hiç et yememişmi dimi ama ....benim göbeğimde doğduğumda küçük bişi var leke gibide değil beyaz normal tenimden daha beyaz ben büyüdükçe oda büyümüş
annem gül o diyo ama hiç sormak aklıma gelmedi yarın anneme ilk işim göbeğimdeki annemin tabiriyle o gül neden oldu dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…