2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet herkesin alınavcağı şey farklı olur en iyisi hiç yorum yapmamak diye düşünüp kafa çalıştıramıyor insanlar.çok bilmişleri bende sevmiyorum.pozitif insanları seviyorum

çık tabi izne aman hamileleiğin son dönemlerini evde rahat kafa yaşa sefasını sür.ohhh valla.bende çıkıcam 32 haftada bebişim dinlensin anneyle biraz :)

7 oluruz bayrama heralde

Kızlar ciddi ciddi kuruk sokumum iptal

Hamileliğimin ilk 3-4 ayında çok ağrıyor ve batıyordu, eşim oturma simidi aldı bana , yastık gibi ortası çukur. işyerinde onu kullanıyorum,inan çok rahatlattı. ağrın ilerlerse sen de kullanabilirsin.

Tatlım , bir mucize gibi 115 kilo ile hamile kaldım, şu an 119 kiloyum. bunu da herkes ilk kez duyuyordur eminim.

Ben kendimi boğaz köprüsünden aşağı atmalı mıyım sence ?

Burda "ay 5 kilo aldım, ay 10 kilo aldım" ları duyunca gülümsüyorum. Sağlığın yerinde olduğu sürece başkaları halt etmiş !

Sakın ama sakın bir daha gözyaşı dökme böyle şeyler için. Önemli olan içindeki ufaklığın keyfi

Anlaştık mı ?

ben de sinir oluyorum çirkin şeyler

ya allah aşkına gelmişler o yaşa senin kilonla mı uğraşıyolar.. valla kapat ağızlarını canım, bir iki cümle yeter yani..
kimsenin moralini bozmasına izin verme.. hakları yok yani böyle bişeye..

heralde menopoz teyze modundalar

onları evirir çevirir top yapıp yuvarlarım ne sanıyorlar kendilerini bir daha birşey derseler onlara afkurun de ahahahhahahahah lazlar genelde afkur köpeğum hooşştt derler. Yani seni tınlamıyorum boş konuşuyorsun anlamında

Bu arada ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar toocacım geliyormuş ben de bir duş alayım o siparişlerimi alıp gelene kadar öpüldünüz şekerleeerr

7 oluruz bayrama heralde

Kızlar ciddi ciddi kuruk sokumum iptal
evet bayramda 7 oluyor canım..geçmişş olsun..chekirdekk' in önerdiği oturma simitlerinden kullanabilirsin, onlar iyi gelir..

ya sen onların lafına ne bakıyorsun..kim ne derse desin..onlara birşey söyleyen var mı ya? oh be herkes istediği istediğini yesin benim yediğime içtiğime karışsın oldu canım..yok öyle..bak sen kendi işine..boşver bebeğini düşün..ağzı olan konuşuyor ne yaparsın..

Merhaba Hamişler..

merhaba canım

biz kaç aylıksak sende o kadarsın ama biz kaç aylığız ki 6 mı 7 mi desek bayramda

Atıyorum kız.
Voltacıya çıkcak adım Birde uykucu

iyi bak sen de 4 kilo almışsın sadece harika bu arda anlaştık tabiiki
Merhaba Hamişler..
Sana da merhaba şekerim

ya aslında çalıştığım için çok ta spor giyinmiyorum
biri atlet direk hastane çantama koycam
diğer beyaz uzun kıllyuda hırkalarım var renklı onların içine gıyerım dıye aldım
obur hırkayı da aeşim beğendi boyu da uzun iyi oldu

sadece sakatat değil, çiğ et ,çiğ tavuk falan da ellemeyin diyorlar kızlar ,mecbur kalınca hep elledik tabi ama :)
ay her akşam yemeği kım yapcak
etsız hafta geçmiyor

canım boşa ağlamışın
kımseyı ılgılendirmez
herkes fıkrını kendıe saklasın
velıelrım beslenmeye çocukların ayptıklarından bazı gunler bana da yolluyor
geçen de benım mudurum takıldı şimdi bişeyın yokta boyle velıeler getitirrse çok kılo alcan dıye
aman kaç kaşında insanlarız kıloda bizim bebk te:)

vala arkadasım ebe,hıç almadan gelenler oluyormuş
vala almak zor olacak ta almadan da gidilir mi
kımı kocasına kımı annesıne aldırıyormuş
eşime demiştim ne var onda dedi
ama utancımdan ölürüm!!
ebeden de utancaz ne olcak bılemıuorum
bu arada saol yanı her ayrıntıyı anlatma ya( boşver doğumda öğreniriz:)süprizi bozuluyorlokman hekıme sırf o yuzden gıtmeye karar verdım zaten, bayan doktora açamazken erkek doktora nasıl açıyım kendımı kasmaktan 9değil 19ay doğuramam vala

sizdede baya dil gargasasi varmis canim
benim bulundugum yerdede siveli konusuyorlar. anlamak biraz guc oluyor ama ogretmen dr kesimiyle daha rahat anlasiyoruz
evet gorucu usulu var hatta filipinli ve vietnamli kadinlarla evlilikler cok fazla. cok sicak insanlar turkleri seviyorlar.
sagol canim mecbur kalinca yapiyorsun iste herseyi.
Annemde lahana saklamis arkasina hamileyken
benim sirtimda beyaz leke var. cok yiyormus ananem kizmis galiba birsey olur cok yeme diye oda gormesin diye saklamis:)
birde yumurtayi karnina tutup yuruyunce gamzeli oluyormus bebek ben denedim bakalim olucakmi?
laptop i kirmayi nasil basardi canim
Allah esirgemis gecmis olsun arkadaslarinada ins onemli birseyleri yoktur.
30 hafta bitince 7. ay biticek ben oyle hesapliyorum ama.

burda no problem herkes killi :)
ben yinede elimden geldigince yapmaya calisicam bir seyler ama oldugu kadar artik.
dr lar alisiktir muhtemelen :))

ooo kizlar cok gec oldu hadi kactim ben yatayim. yine saati geciktirdim. birazda usutmusum dudaklarim yaniyor
size iyi sohbetler:))

sorma ya cumartesi bi kustum bi kustum sorma...
ama neyse bi daha olmadı...
bende dün kustum şaştım kaldım valla

yazmışımdır daha önce
babamın oyuncak dükkanı var, erkek kardeşim lisede ama o da babmla dükkanda genelede
normalde çok pintidir kardeşim:) öğrencilerinme felan oyuncak alırım çok aldım yeter der:)
dün akşam dükkanı eve taşımış
annem evin bir odasını oğluma aldıklarıyla doldurmuş kardeşimde netten gösterdi biçok şey koymuş bayrama gelince getircekelr
2farklı dönence, çıngıraklı peluş,ilk arkadaşım,ilk arabası olsun diye bir araba,polar battanıye yastık,odasına çizgi kahraman stikerları
dayı olacağım diye dükkanı batıracak:)
Allahım hepinizin bebklerine bol bol versin,nasipleri bol olsun

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni umarım arkadaşların da en kısa zamanda iyileşirler

çok şaşırdım ben bunu bilmiyordum ben kemoterapiden donra ciğer dalak falan aldırmıştım eşime, kan yapsın diye ben kızarttım hem de ama bir yerimi elledim mi hatırlamıyorum bile umarım ellememişimdir gerçekten bilmiyordum ama...

bugün sabah kan verdim ben de kemoterapiden 10 gün sonra yaptırmam için vermişti dr kan sayımı, şeker, bilirubin falan filan... Trombositler falan çok düşüyormuş 10. günden ona bakılacak pazartesi sonuçlar çıkacak ama kanım çok suluydu zor durdu hatta şişe dolarken ilk kez şıııır diye bir ses duydum baktım su akıyor sanki korktum...
zaten kanama tehlikeli kemoterapi alanlar için hatta diş fırçası kullanmak yasak diş etleri hassas oluyormuş.
bebeğimin muayenesi 24 ekimde yani arife günü çok heyecanlıyım günler geçmiyor kemoterapiden beri hiç gitmedim acaba nasıl gelişimi, hali, keyfi
umarım her şey yolundadır bu ara ben de sabahları bal tereyağı olayını abartıyorum kötü oldum bugün şekerim yüksek galiba dilim kuruyup duruyor ama 8 hafta sonra doğuracağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de bal tereyağı olayını kesmeye karar verdim

kızlar bir de sanırım benim kasılmalarım başladı gerçi kasılma nasıl olur onu da bilmem ya böyle karnım bir anda geriliyor sertleşiyor ve bebek aşağıya baskı yapıyor korkuyorum düşünülenden erken gelmesin de bebek...
bu sefer gittiğimde hepsini soracağım dr a bir de doğum tarihini belirleyeceğiz bir sonraki kemoterapiyi de 30 ekim de alacağım

doğuma kadar grip olmayayım diye dua ediyorum bugün de bir gariplik var ben de ama hayırlısı umarım hasta olmam zaten bünyem iyice zayıfladı...

son olarak deneyimli olanlarınıza sorayım benim bebiş mama ile beslenecek ya en iyi marka hangisidir bir de kaç tane biberon almalıyım hangi marka ve ne özellikte?

yardımcı olur musunuz?

çok geçmiş olsun canım .maşallah morallisin ama aman moralini bozma diyorum.doğumdan sonrası da senin için önemli.ilk bebeğim olduğu için mama konusunda sana yardımcı olamıyorum senin de ilk bebeğin değil mi canım.

ay çok geçmiş olsun canım ya
verilmiş sadakanız varmış
rabbim bebegini seni korumuş
maşallah maşallah allah bozmasın daim olsun inş
biz şimdi 7 aylık olduk değilmi ay sanki dün ilk kalp atışlarını duyduk ya çok enteresan bi dıuygu :))
çok şükür çok şükür rabbime
bugünleri gördük inş kucagımıza aldıgımız günüde görürüz inş.
kızlar bu günlerde tekrar benim çok midem bulanmaya başladı ilk zamanlar gibi nedendir ki?
bugünlerde mide bulantımızın olması normaldir canım
bebişlerimizin saçları çıkıyo
ayyy bebeğimi kucağıma almama 100 gün kalmııııııııışşşşşşşş.....
yarın iki haneli rakamlara düşüyorum allaaaaammmmm
BENİMDE BENİMDE

ciger yiyen var mı?

bennnnnn seviyorum ama zararlı diye biliyorum hele şimdi hayvanlar aşıyla büyütüldüğü için bütün artıklar sakatatlarda toplanıyormuş şimdiye kadar 3kez dışarda yedik ama dün şeker testinden sonra ilk kez bişey deli gibi koktu bana gittim ama kötüydü rengi bende kuşbaşı aldım yerini tutmasada kocişede hafta sonu için ısmarladım arnavut ciğeri yada şu edirne ciğeri yoksa sotesini istemiyorum

ay giderken çok yazmayın dedim 20 sayfa bugün yine iyi :) biz minişimin kalbine baktık şükür %90 sorunsuz diyolar zaten doğuncada incelenecekmiş aman doğsunlar sevelim artık ama tıpa gidince bisürü bebek görüyorum ama bi okadar da insanlar neler çekiyor rabbim hepimizi ve minişlerimizide korusun

ay ayşe bide senin taşıdığın okutucuku gördüm bi lise çocuğuna takmışlar çıkartıyolardı bayada büyükmüş ay canım ya rahatsız bişeymiş neyse geçti gitti maşallah az kaldı sıkıntı takıntı yapma kalbinide yorma :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…