2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm benim takma kafana..bidahakine çokmu sinir oldun tersle..kilo almıyalım diye bebişlerimiz açmı kalsın,ayrıca bu bizim sorunumuz onalra ne ki..boşver cnm..ben okadar zayıf bi insandımki evlendiğimde 50 kiloydum,evlendikten 3 sene sonra evde otur otur 62 oldum,62 ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum.vericez inşallah tatlım..olmadı spora fitnesse gidicez
6 ayda verdim verdim veremedim bebişim sabahları anneme emanet sağarım sütcükleri giderim sporuma :) olmadı akşam eşimle gideriz oda göbiş yaptı aynı zmanda doğurucak gibi duruyoruz boşver tatlım rabbim ölüm acısı yada başka dertler vermesin..takma kafanı 3.şahıslara..öpüyorum seni üzülme cnm

ay canım Allah korumuş bende yolda gördüm bugün ve dedim böyle çıkıyoruz bi araç hafif çarpsa yandık diye gerçekten seni ve minişi de korumuş

hayırlısı canım aman bende şimdi balığı merak ettim onu eldivenlede ayıklıyamıyorum
bide ben iki şekilde biliyorum haram ellersen yersen herne ise izi çıkar bebişte
biride renkli herşey ciğer kara dut siyah üzüm bögürtlen ve türevleri diye ama bende şu haram ellemeyi çok fazla kişide gördüm hele bi arkadaşımın saçında annesi armut yiyip ben naptım demiş saçına sürmüş kızın kafasının 1yeri pütürlü ve o1tutam yerde saç yoktu ay yüzde boyunda çıkmasın bari

ay canım ya inan işyerlerinde böyle ben 52 kiloydum 54 olmuştum 2kiloyla dünya laf işitiyodum biara 58 olmuştum bi bayan müdür hayvan gibi oldun demişti ki kadın benim şuan ki halimden fazlaydı bişeyde diyemem üzülürdüm ay serviste yok şuyana yattı yok şuyana yatıyor geyikleri gülüyodum ama ozaman zayıftım :)) şimdi 90ı gördüm hamile kalmadan psikolojık benimki yine veririm ve vericem biliyorum ama şimdi de kaynanam ben d.... zayıfım diyo kendi 115 kilo hamile kalınca alıcam diye bekledi ama ben kola ve cipsi kesince 85lerdeyim bide vucut sıkılaşıyo komşularım daha önce hamile kalsaydın ya yaradı diyo ama bitane kazma illa çıkıyo hem hayvan gibi olur o hamilelikte demiş şimdi herkez iltifat ederken o zaten şişmandı o diyor bende gülüyorum kimi insanlar çekemedikçe saldıracak şey arıyolar ve oan neyin eksikse ordan buluyolar buarada eski iş arkadaşlarım okilomla dalga geçerken şimdi neyaptın sen kendine diyolar bende bilmiyorum ne yapmışım azcık tontikim bunuda deneyeyim dedim

canım hep aklımızdasın ve böyle moralli olmana da çok sevindik maşallah kuzunda 36 olursa belki çoğumuzun otarihleri bile göremicek mama konusunda doktoralar söyler sana ama abimin ikizleri erken gelince ilk ay aptamil prima mı neydi erken doğan bebişlere verilen 0 numarası var büyük ihtimal önce onu verirler

herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir.ben şubat annesiyim ama sizin tecrübelerinizden yararlanmak için ara sıra sizide okuyorum gayet yararlı da oluyorsunuz...şimdi de bir sorunum var tam cevap bulamadım sizde yardımcı olursanız sevinirim.ben detaylı için randevumu ancak 23+4 olduğum güne alabildim hastane değiştireceğim için doktorumuda arayıp soramıyorum .acaba 23+4 çok mu geç olur bide bebişim bir hafta falan önden gidiyordu...benim gibi detaylıya geç giren oldumu acaba sizlerden?yada bu konuda fikri olan cevaplarsa çook mutlu olurum.şimdiden teşekkürlerr....

Aklina kotu seyler getirme canim o baski bendede var kasiklarda. normal herhalde. kizimda nasildi hatirlayamiorum bazi seyleri
zaten her bebekte bir olmuyor. mesela batma kizimdada vardi bundada . kramplarda oyle .
benimde gobusum ara ara sertlesiyor. ama o bebegin pozisyonundan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.
sen moralini yuksek tut en onemlisi bu suanda.
mama icin de aptamil duymustum. bence birkactane biberon ve strilizasyon aleti al.
cunku bebislerin ne zaman acikacagi belli olmaz hep temiz yedek biberon elinin altinda bulunsun.
mama icin daha deneyimli arkadaslar yardimci olurlar.

Ben yine hortladim kizlar bu seer kizim yuzunden. biz birlikte yatiyoruz su aralar
ve kalkti bu wc ye gidicem dedi tama dedim. altima geldi dedi baktimki kacirmis hic huyu degil ama usuttu demekki
coraplari zor giydiriyorum olucakti olkadar. neyse tamam dedim gitti bende yatagin carsafininustune baska orttum alezde yoktu direkt yataga gecmis simdi bir yatak temizleme operasyonu yapmam lazim
neyse sonra ustunu degistirdik o yatti uyudu ben bu sefer don saga don sola uyuyamadim

bir telas aldi beni bebis aklima gelince zaten cikmiyorda . daha var daha var diyorum ama yaklastik oldukca
bir iki kislik tk alayim diyorum birde patikmi orsem diyorum kecesinide tamamlamadim henuz bir panik oldum aniden
sanki hicbirsey yetismeyecek gibi geldi :)
biz mecbur disari cikicaz kizimi servise goturmek icin. e bana anakucagi battaniyesi lazim
bebisi evde birakamam. simdi tr den gelenler hep penye evde tamam ama disarda onlarla olmaz ay benim acilen kalin birseyler
almam lazim sanki

benim bildigim 24. haftaya kadar bakiliyor ama yine bir dr sormak lazim ben 23+0 da girmistim detayliya.

Kızlar nasılsiniz ben bugün kuzenlerine gittim kafam dağılsın diye. Sonra karar aldım artık protein ağırlıklı beslenirsem daha fazla kilo almam inşallah 80 gördüm yahu

özgüveni yüksek, kompleksiz bi kadınsın seni tebrik ederimm

güle güle oynasın oglun inş
benim erkek kardeşimde cok bonkördür.kızımın dogumuna yakın bana kredi kartını verdi eksik neyiniz varsa alın diyee :)
bende otokoltugunu almıştım.dogumgünlerinde filan güzel kaliteli hediyeler alır sagolsun.

Kızlar nasılsiniz ben bugün kuzenlerine gittim kafam dağılsın diye. Sonra karar aldım artık protein ağırlıklı beslenirsem daha fazla kilo almam inşallah 80 gördüm yahu

dogru kararrr.protein hem bebeginin kas gelişimi için cok önemli hemde senin kilo almamanı saglarr,doyurucuda olur
ben 5.ayıma kadar protein agırlıklı beslenerek sadece 3 kilo aldım
bu 1 aydır öküz gibi tatlı yiyomm.2 kilo almışım 1 ayda

iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucaz Dualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum

Canım öncelikle çok gecmis olsun ama üzülme eminim çok iyi geçecektir babanın ameliyatı hayirlisiyla dualarım sizinle

Bakalım nasıl becerebilirsem supper olucak bide kangrubu diyetine çok inanıyorum ben

İyi Gclr Canım...Çok geçmiş olsun...Ama stres yapıp da kendini yıpratma sakın.Babanda Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatır inş ameliyatını.Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…