aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dediAnlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr
günaydın arkadaşlar......
umarım herkesler iyidir...
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
bu sabah cok kötü bişey oldu..
iş yerine gelebilmek için önce otobüse sonra metroya biniyorum.
metrodan inince de işyerinden bir arac gelip alıyor cünkü mesafeli baya iş yerine ve oraya kadar giden bir vesait yok..
neyse.. metrodan aradım ark dedim ben geliyorum o da tamam diğer ark da alıcam zaten seni de alırız..
indim baktım ne bekleyen var bizden ne de araç..alla alla dedim aradım nerdesin diye acmadı..
sonra diğer ark aradım benimle beraber alınacak olanı.. dedi ki biz kaza yaptık
şok oldum.. ve baya da şiddetli bir kaza olmuş.. üçü de yaralı, biri daha ağır..
düşünsenize o araçta ben de olabilirdim..
sabah da otobüste dua okuyarak geldim allahım sağ salim kurtar hepimizi diye
olayı duyan herkes iyi ki sen yoktun icinde diyolar.. işte nasip belki şu anda hastanede olucaktım..
Kızlar ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce felan daha adetimi beklerken,bilmeden yani kurban kesmişti teyzemler bende ciğer doğradım ama bir yere dokundum mu bilmiyorum ama herhalde öyle kanlıyken dokunmamışımdır inşallah yani...Hakkımızda hayırlısı olsun ama böyle şeyler duyuncada insan acaba diyor?
aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dediAnlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni umarım arkadaşların da en kısa zamanda iyileşirler
çok şaşırdım ben bunu bilmiyordum ben kemoterapiden donra ciğer dalak falan aldırmıştım eşime, kan yapsın diye ben kızarttım hem de ama bir yerimi elledim mi hatırlamıyorum bile umarım ellememişimdir gerçekten bilmiyordum ama...
bugün sabah kan verdim ben de kemoterapiden 10 gün sonra yaptırmam için vermişti dr kan sayımı, şeker, bilirubin falan filan... Trombositler falan çok düşüyormuş 10. günden ona bakılacak pazartesi sonuçlar çıkacak ama kanım çok suluydu zor durdu hatta şişe dolarken ilk kez şıııır diye bir ses duydum baktım su akıyor sanki korktum...
zaten kanama tehlikeli kemoterapi alanlar için hatta diş fırçası kullanmak yasak diş etleri hassas oluyormuş.
bebeğimin muayenesi 24 ekimde yani arife günü çok heyecanlıyım günler geçmiyor kemoterapiden beri hiç gitmedim acaba nasıl gelişimi, hali, keyfi
umarım her şey yolundadır bu ara ben de sabahları bal tereyağı olayını abartıyorum kötü oldum bugün şekerim yüksek galiba dilim kuruyup duruyor ama 8 hafta sonra doğuracağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de bal tereyağı olayını kesmeye karar verdim
kızlar bir de sanırım benim kasılmalarım başladı gerçi kasılma nasıl olur onu da bilmem ya böyle karnım bir anda geriliyor sertleşiyor ve bebek aşağıya baskı yapıyor korkuyorum düşünülenden erken gelmesin de bebek...
bu sefer gittiğimde hepsini soracağım dr a bir de doğum tarihini belirleyeceğiz bir sonraki kemoterapiyi de 30 ekim de alacağım
doğuma kadar grip olmayayım diye dua ediyorum bugün de bir gariplik var ben de ama hayırlısı umarım hasta olmam zaten bünyem iyice zayıfladı...
son olarak deneyimli olanlarınıza sorayım benim bebiş mama ile beslenecek ya en iyi marka hangisidir bir de kaç tane biberon almalıyım hangi marka ve ne özellikte?
yardımcı olur musunuz?
Aklina kotu seyler getirme canim o baski bendede var kasiklarda. normal herhalde. kizimda nasildi hatirlayamiorum bazi seyleriçok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni umarım arkadaşların da en kısa zamanda iyileşirler
çok şaşırdım ben bunu bilmiyordum ben kemoterapiden donra ciğer dalak falan aldırmıştım eşime, kan yapsın diye ben kızarttım hem de ama bir yerimi elledim mi hatırlamıyorum bile umarım ellememişimdir gerçekten bilmiyordum ama...
bugün sabah kan verdim ben de kemoterapiden 10 gün sonra yaptırmam için vermişti dr kan sayımı, şeker, bilirubin falan filan... Trombositler falan çok düşüyormuş 10. günden ona bakılacak pazartesi sonuçlar çıkacak ama kanım çok suluydu zor durdu hatta şişe dolarken ilk kez şıııır diye bir ses duydum baktım su akıyor sanki korktum...
zaten kanama tehlikeli kemoterapi alanlar için hatta diş fırçası kullanmak yasak diş etleri hassas oluyormuş.
bebeğimin muayenesi 24 ekimde yani arife günü çok heyecanlıyım günler geçmiyor kemoterapiden beri hiç gitmedim acaba nasıl gelişimi, hali, keyfi
umarım her şey yolundadır bu ara ben de sabahları bal tereyağı olayını abartıyorum kötü oldum bugün şekerim yüksek galiba dilim kuruyup duruyor ama 8 hafta sonra doğuracağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de bal tereyağı olayını kesmeye karar verdim
kızlar bir de sanırım benim kasılmalarım başladı gerçi kasılma nasıl olur onu da bilmem ya böyle karnım bir anda geriliyor sertleşiyor ve bebek aşağıya baskı yapıyor korkuyorum düşünülenden erken gelmesin de bebek...
bu sefer gittiğimde hepsini soracağım dr a bir de doğum tarihini belirleyeceğiz bir sonraki kemoterapiyi de 30 ekim de alacağım
doğuma kadar grip olmayayım diye dua ediyorum bugün de bir gariplik var ben de ama hayırlısı umarım hasta olmam zaten bünyem iyice zayıfladı...
son olarak deneyimli olanlarınıza sorayım benim bebiş mama ile beslenecek ya en iyi marka hangisidir bir de kaç tane biberon almalıyım hangi marka ve ne özellikte?
yardımcı olur musunuz?
herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir.ben şubat annesiyim ama sizin tecrübelerinizden yararlanmak için ara sıra sizide okuyorum gayet yararlı da oluyorsunuz...şimdi de bir sorunum var tam cevap bulamadım sizde yardımcı olursanız sevinirim.ben detaylı için randevumu ancak 23+4 olduğum güne alabildim hastane değiştireceğim için doktorumuda arayıp soramıyorum .acaba 23+4 çok mu geç olur bide bebişim bir hafta falan önden gidiyordu...benim gibi detaylıya geç giren oldumu acaba sizlerden?yada bu konuda fikri olan cevaplarsa çook mutlu olurum.şimdiden teşekkürlerr....
benim bildigim 24. haftaya kadar bakiliyor ama yine bir dr sormak lazim ben 23+0 da girmistim detayliya.
Tatlım , bir mucize gibi 115 kilo ile hamile kaldım, şu an 119 kiloyum. bunu da herkes ilk kez duyuyordur eminim.
Ben kendimi boğaz köprüsünden aşağı atmalı mıyım sence ?
Burda "ay 5 kilo aldım, ay 10 kilo aldım" ları duyunca gülümsüyorum. Sağlığın yerinde olduğu sürece başkaları halt etmiş !
Sakın ama sakın bir daha gözyaşı dökme böyle şeyler için. Önemli olan içindeki ufaklığın keyfi
Anlaştık mı ?
güle güle oynasın oglun inşyazmışımdır daha önce
babamın oyuncak dükkanı var, erkek kardeşim lisede ama o da babmla dükkanda genelede
normalde çok pintidir kardeşim:) öğrencilerinme felan oyuncak alırım çok aldım yeter der:)
dün akşam dükkanı eve taşımış
annem evin bir odasını oğluma aldıklarıyla doldurmuş kardeşimde netten gösterdi biçok şey koymuş bayrama gelince getircekelr
dayı olacağım diye dükkanı batıracak:)
Allahım hepinizin bebklerine bol bol versin,nasipleri bol olsun
Kızlar nasılsiniz ben bugün kuzenlerine gittim kafam dağılsın diye. Sonra karar aldım artık protein ağırlıklı beslenirsem daha fazla kilo almam inşallah 80 gördüm yahu
Canım öncelikle çok gecmis olsun ama üzülme eminim çok iyi geçecektir babanın ameliyatı hayirlisiyla dualarım sizinleiyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
Bakalım nasıl becerebilirsem supper olucak bide kangrubu diyetine çok inanıyorum bendogru kararrr.protein hem bebeginin kas gelişimi için cok önemli hemde senin kilo almamanı saglarr,doyurucuda olur
ben 5.ayıma kadar protein agırlıklı beslenerek sadece 3 kilo aldım
bu 1 aydır öküz gibi tatlı yiyomm.2 kilo almışım 1 ayda
Canım öncelikle çok gecmis olsun ama üzülme eminim çok iyi geçecektir babanın ameliyatı hayirlisiyla dualarım sizinle
iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?