slm canim gecmis olsun babana allahim acil sifalar versin allahin izniyle insallahh hersey yolunda gider canim dualarim seninle stres yapma canim biliyorum cok zor ama sen yinede dikkat et canim ya tekrardan gecmis olsun allahim acil sifalar versin tez zamanda iyilesir insallahhh aminn..iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
İyi Gclr Canım...Çok geçmiş olsun...Ama stres yapıp da kendini yıpratma sakın.Babanda Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatır inş ameliyatını.Allah acil şifalar versin
slm canim gecmis olsun babana allahim acil sifalar versin allahin izniyle insallahh hersey yolunda gider canim dualarim seninle stres yapma canim biliyorum cok zor ama sen yinede dikkat et canim ya tekrardan gecmis olsun allahim acil sifalar versin tez zamanda iyilesir insallahhh aminn..
Elimde değil zaten hassasız,duygusalız biliyorsunuz ister istemez kendi kendime bi ton şey kuruyorum kafamdainşallah dediğiniz gibi olurda Allah'ın izniyle atlatırız sağsalim ,tskler kızlar yatim ben en iyisi çok yorgun hissediyorum bugün,iyigeceler..
iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
iyigeceler kızlar
Elimde değil zaten hassasız,duygusalız biliyorsunuz ister istemez kendi kendime bi ton şey kuruyorum kafamdainşallah dediğiniz gibi olurda Allah'ın izniyle atlatırız sağsalim ,tskler kızlar yatim ben en iyisi çok yorgun hissediyorum bugün,iyigeceler..
iyigeceler kızlar
Günaydın güzel anneler ,
bugün 11'de randevum var, oğlumu göreceğim, inşallah iyidir.
rabbim yanında olsun her daim inş
ben ilk zaman sma maması kullanmıştım
ama kızım aptamil mamayı sevmişti ,daha sonra hep onu kullandım
biberon ilk aylar 1 tane yetiyo küçük ama büyüncede zaten alınıyo
gaz geçirmeyen biberonlaar var onları tavsiye edrim[h=1]Dr Brown's Biberon[/h]
[h=2]Bebeklerin gaz sancılarını azaltmak için tasarlandı...[/h]
- Patentli hava akış sistemi ile birçok biberonda oluşan vakum ve hava kabarcıklarını ortadan kaldırır.
- Hava akış kanalı ile biberonun içine giren hava, anne sütü ya da mamanın üzerinde birikir.
- Kolik sancısı, hıçkırık, geğirme ve gazı önlemeye yardımcı olur.
- Anne sütü veya mama emzikten rahatça akarken hava, biberonun üst kısmında toplanır.
[h=2]Cam Biberonlar[/h]bunlar canım kullanmıştım marka olarakta kaliteli tavsiye edrim
canım hep aklımızdasın ve böyle moralli olmana da çok sevindik maşallah kuzunda 36 olursa belki çoğumuzun otarihleri bile göremicek mama konusunda doktoralar söyler sana ama abimin ikizleri erken gelince ilk ay aptamil prima mı neydi erken doğan bebişlere verilen 0 numarası var büyük ihtimal önce onu verirler
Aklina kotu seyler getirme canim o baski bendede var kasiklarda. normal herhalde. kizimda nasildi hatirlayamiorum bazi seyleri
zaten her bebekte bir olmuyor. mesela batma kizimdada vardi bundada . kramplarda oyle .
benimde gobusum ara ara sertlesiyor. ama o bebegin pozisyonundan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.
sen moralini yuksek tut en onemlisi bu suanda.
mama icin de aptamil duymustum. bence birkactane biberon ve strilizasyon aleti al.
cunku bebislerin ne zaman acikacagi belli olmaz hep temiz yedek biberon elinin altinda bulunsun.
mama icin daha deneyimli arkadaslar yardimci olurlar.
kızlar bana eminönüne git havuzlu han dan al herşeyi dediler ama malum benim fazla kalabalık ortamlara girmem yasak bir de çok uzak gidemem internetten alayım diyorum hangi sitede bulurum bunları böyle en hesaplısından?
çok şükür yetişiyoruz her şeye aileler de yardım ediyor ama hem benim tedavim hem bebiş doğum ameliyat çok para lazım bize o yüzden hesaplı davranmak durumundayım.
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versiniyigeceler kızlar
Günaydın güzel anneler ,
bende oğluşumu göreceğim inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın güzel anneler ,
Iyidir canim merak etme :)
Güzel haberlerle gel :)
günaydın hamişler cumanız mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde dualarınız kabul etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?