2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim gecmis olsun babana allahim acil sifalar versin allahin izniyle insallahh hersey yolunda gider canim dualarim seninle stres yapma canim biliyorum cok zor ama sen yinede dikkat et canim ya tekrardan gecmis olsun allahim acil sifalar versin tez zamanda iyilesir insallahhh aminn..

Son düzenleme:
İyi Gclr Canım...Çok geçmiş olsun...Ama stres yapıp da kendini yıpratma sakın.Babanda Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde atlatır inş ameliyatını.Allah acil şifalar versin

Elimde değil zaten hassasız,duygusalız biliyorsunuz ister istemez kendi kendime bi ton şey kuruyorum kafamdainşallah dediğiniz gibi olurda Allah'ın izniyle atlatırız sağsalim ,tskler kızlar yatim ben en iyisi çok yorgun hissediyorum bugün,iyigeceler..

allah rahatlik versin yat dinlen canim..

Allah sifa versin canim. ins sorunsuz gecer.

ben uyku sorunu yasiyorum resmen sabah kizi okula yollamak icin kalktim haliyle zombi gibiyim suan
bulasiklarda beni bekliyor bugunde kizin kitap okuma hocasi gelicek ev dandini stresliyim oldukca (

Cok gecmis olsun canim biran önce sagligina kavusur insAllah dua edicem senin icin...

günaydın arkadaşlar hepinize gün içinde pek uğrayamıyorum sabahlarıda bakmadan geçmek istemiyorum :) umarım güzel bir gün olur hepiniz için Allaha emanet olun siz ve melekleriniz :)

canım Allahın izniyle sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bu durumu inşallah babanda biran önce sağlığına kavuşur dualarım sizinle canını sıkmamaya çalış güzel düşünelimki güzel olsun :)

Canım benim, doktorlar ve tıp o kadar ilerledi ki artık anjiyolar by-pass'lar falan doktorlar için çerez gibi.

Ameliyathanenin kapısından birini alıp diğerini sokuyorlar.

Onun için kendini yıpratma.

Allah dermansız dert vermesin.

Bunların çaresi var.

Dedesi ameliyatını olacak, iyileşecek, torununu da kucağına alıp onunla oyunlar oynayacak daha :)

Anlaştık mı ? :)

Mucks.

umarım çok çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrr
herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun inşallah
kızlar cuma günü cuma ezanı okunduktan sonra
her cuma 100 Ya Rakib (Allahütealanın İsmi Celili)
çekerseniz doğumunuz kolay olur diyorlar
kızlar doğuma kadar çekmeye çalışın olur mu ihmal etmeyin
Allahın izniyle kolay doğumlar yapalım inşallah

sağol cnm ben de dr browns gaz yapmayan biberonu komşumda görmüştüm O da memnun bir tane ondan alayım bir tane cam biberon bir tane de avent alırım onu da tavsiye ediyorlar yeter herhalde

aptamil deniyor genelde siz de aynı şeyi söylüyorsunuz bir de dr a sorarım ona göre alırız artık.

ne bileyim cnm zaten 36. hafta alınacak bir aksilik olup daha erken gelir diye korkuyorum inşallah her şey yolunda gider.

kızlar bana eminönüne git havuzlu han dan al herşeyi dediler ama malum benim fazla kalabalık ortamlara girmem yasak bir de çok uzak gidemem internetten alayım diyorum hangi sitede bulurum bunları böyle en hesaplısından?
çok şükür yetişiyoruz her şeye aileler de yardım ediyor ama hem benim tedavim hem bebiş doğum ameliyat çok para lazım bize o yüzden hesaplı davranmak durumundayım.

Canım öncelikle tedavinin iyi gitmesine çok sevindim.

Seni de moralli görmek harika.

Bebeğin sana güç veriyor , vermeye de devam edecek :)

internetten en ucuz civilim.com 'dan alabilirsin, kıyafet, biberonlar, emzikler....vs. herşey var

onun dışında e-bebek.com var.

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Günaydın güzel anneler ,

bugün 11'de randevum var, oğlumu göreceğim, inşallah iyidir.

bende oğluşumu göreceğim inşallahhhhhhhhhhhhhhh

chekirdek ve eylemsevcan inş güzel haberler ile dönersiniz

günaydın hamişler cumanız mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde dualarınız kabul etsin inş...

günaydınlar herkese.HAYIRLI CUMALAR
bebeğini göreceklerden güzel haberler bekliyoruz inşallah

kızlarrr günaydınnnn yaşasınnn sonunda cumaa :))
herkeze hayırlı cumalar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…