- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
inşallah iyidir.
millet daha rahatlıyo ama ben sonlara doğru daha çok tırsmaya başladım.
inşallah iyidir.
millet daha rahatlıyo ama ben sonlara doğru daha çok tırsmaya başladım.
Kızlarrr
Kuyruk sokumum çok ağrıyorne olacak böyle?
Birde ben kaç aylık hamileyim bilemedim yahu?
bugün sabah kan verdim ben de kemoterapiden 10 gün sonra yaptırmam için vermişti dr kan sayımı, şeker, bilirubin falan filan... Trombositler falan çok düşüyormuş 10. günden ona bakılacak pazartesi sonuçlar çıkacak ama kanım çok suluydu zor durdu hatta şişe dolarken ilk kez şıııır diye bir ses duydum baktım su akıyor sanki korktum...
zaten kanama tehlikeli kemoterapi alanlar için hatta diş fırçası kullanmak yasak diş etleri hassas oluyormuş.
bebeğimin muayenesi 24 ekimde yani arife günü çok heyecanlıyım günler geçmiyor kemoterapiden beri hiç gitmedim acaba nasıl gelişimi, hali, keyfi
umarım her şey yolundadır bu ara ben de sabahları bal tereyağı olayını abartıyorum kötü oldum bugün şekerim yüksek galiba dilim kuruyup duruyor ama 8 hafta sonra doğuracağım için bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de bal tereyağı olayını kesmeye karar verdim
kızlar bir de sanırım benim kasılmalarım başladı gerçi kasılma nasıl olur onu da bilmem ya böyle karnım bir anda geriliyor sertleşiyor ve bebek aşağıya baskı yapıyor korkuyorum düşünülenden erken gelmesin de bebek...
bu sefer gittiğimde hepsini soracağım dr a bir de doğum tarihini belirleyeceğiz bir sonraki kemoterapiyi de 30 ekim de alacağım
doğuma kadar grip olmayayım diye dua ediyorum bugün de bir gariplik var ben de ama hayırlısı umarım hasta olmam zaten bünyem iyice zayıfladı...
son olarak deneyimli olanlarınıza sorayım benim bebiş mama ile beslenecek ya en iyi marka hangisidir bir de kaç tane biberon almalıyım hangi marka ve ne özellikte?
yardımcı olur musunuz?
ay giderken çok yazmayın dedim 20 sayfa bugün yine iyi :) biz minişimin kalbine baktık şükür %90 sorunsuz diyolar zaten doğuncada incelenecekmiş aman doğsunlar sevelim artık ama tıpa gidince bisürü bebek görüyorum ama bi okadar da insanlar neler çekiyor rabbim hepimizi ve minişlerimizide korusun
ay ayşe bide senin taşıdığın okutucuku gördüm bi lise çocuğuna takmışlar çıkartıyolardı bayada büyükmüş ay canım ya rahatsız bişeymiş neyse geçti gitti maşallah az kaldı sıkıntı takıntı yapma kalbinide yorma :13:
dogru kararrr.protein hem bebeginin kas gelişimi için cok önemli hemde senin kilo almamanı saglarr,doyurucuda olur
ben 5.ayıma kadar protein agırlıklı beslenerek sadece 3 kilo aldım
bu 1 aydır öküz gibi tatlı yiyomm.2 kilo almışım 1 ayda
herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir.ben şubat annesiyim ama sizin tecrübelerinizden yararlanmak için ara sıra sizide okuyorum gayet yararlı da oluyorsunuz...şimdi de bir sorunum var tam cevap bulamadım sizde yardımcı olursanız sevinirim.ben detaylı için randevumu ancak 23+4 olduğum güne alabildim hastane değiştireceğim için doktorumuda arayıp soramıyorum .acaba 23+4 çok mu geç olur bide bebişim bir hafta falan önden gidiyordu...benim gibi detaylıya geç giren oldumu acaba sizlerden?yada bu konuda fikri olan cevaplarsa çook mutlu olurum.şimdiden teşekkürlerr....
iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
hamile kaldığın gün hangi gün canım ??
iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
Günaydın kızlar :)
hayırlı cumalar bugün hava çok güzel güneşli ama esintili
üşütüyo bile yaprakalr düşüyo
ayy çok güzelll[/QUOTE
HERKEZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZ TONTİRİK NE GÜZELSİN ÖYLE MAŞALLAH SANA GÖZLER KIZINDA GÜZEL MAŞALLAH
Günaydın güzel anneler ,
bugün 11'de randevum var, oğlumu göreceğim, inşallah iyidir.
Günaydııııııııııııııııııııııın anneler ve evlatları:) Biz bugün doktorumuza aylık kontrole gideceğiz.Kızımızı göreceğiz inşallah.Sabırsızlanıyorum:)))
iyigeceler kızlar
Günaydın güzel anneler ,
bugün 11'de randevum var, oğlumu göreceğim, inşallah iyidir.
Günaydın kızlar :)
hayırlı cumalar bugün hava çok güzel güneşli ama esintili
üşütüyo bile yaprakalr düşüyo
ayy çok güzelll
herkeslere günaydın
ve hayırlı cumalar.. allah hayırla dolu bir gün nasip etsin, edilen dualar kabul olsun inşallah (amin)...
ben güne erken başladım.. eşim sabah namazına gitti her cuma gidiyor allah kabul ederse..
kız fesleğen sana özendim...ben de o gidince kalktım ütü yaptım, oh bitti şükür.. sonra eşim geldi kahvaltı yaptık ve işe bıraktı beni..
esnemeye başladım bile
sizler nasılsınız bakalım
sonbahaaaaaaaaaarrrrrrr cok severim ben deee:119::119::119:
sana da günaydın canım hayırlı cumalar
senelik iznimden kalan bölümü kullanmak istiyorum bakalım belki bayram sonrası ya da öncesindeki iki günü de alırım, karar vermedim henüz..
o yüzden bugün biraz toparlayayım şu masamı, coktan beridir saldım gitti vallaa...
erken başlayım erken bitireyim de geleyim yine
hadi canlar öptüm hepiniziiiiiiiiiiii
fazla kaynatmayın haa
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş cnmiyigeceler kızlar
ben dukan dietinin üstüne diet tanımıyorum :)Bakalım nasıl becerebilirsem supper olucak bide kangrubu diyetine çok inanıyorum ben
herkeslere günaydın
ve hayırlı cumalar.. allah hayırla dolu bir gün nasip etsin, edilen dualar kabul olsun inşallah (amin)...
ben güne erken başladım.. eşim sabah namazına gitti her cuma gidiyor allah kabul ederse..
kız fesleğen sana özendim...ben de o gidince kalktım ütü yaptım, oh bitti şükür.. sonra eşim geldi kahvaltı yaptık ve işe bıraktı beni..
esnemeye başladım bile
sizler nasılsınız bakalım
günaydın ve cumanın hayrı üstünüze olsun annişler ve kuzularrrrrrrrr
biz kaç gündür şeker komaları sonrası tepidik tepidik tepinen kuzunun tepiklerini bekliyoruz şu saatte mamalarda yedik ama tembelim uyuyomuki babasıda soruyo doğunca da böyle emip altı temizlenip gazi çıkıp uyusa diyorum oda beni dürtersin sıra sende bak diye diyor ay uykusu ağır güvenmem gibi ama o yorgunlukta kalk altını değiştir dermiyim ki ay hayırlısıyla gelsin evimizede hepsi yapılır
november geçmiş olsun acil şifasını versin rabbim ameliyatlar kolay ama herkezin kendi canı tabi biz doğuma girince onlarda ne dualar okur :) ay kolaymı yavrun içerde yavrusu olcak onlarada ne güzel bi duygudur..
bugün minişini görecek 3 güzel hayırlı haberlerle gelin inşallah ay büyüyüp şekillendikçe ultrasonu bende sever oldum ama ayda 1e düştük nasıl güzel minişleri görmek
hepinize şimdiden hayırlı haftasonları bizim babiş cmt evde olacaktı camları hadi silerdimde tüller çıkar tak yapardı e bide mutfak dolaplarını silerdi şimdi iptal olmuş cmt izni bizi bulur zaten pzd anneciki çağırdı 7de kaldırır iş yaptırırım diyorum gülüyor bide 12 de gidecek market yapacak kaynanacıkım benide gelsin demiş buseferözlemiş sanırım ama zaten 2gün sonra görüşcez ay buyıl 2bayramda onunlayız fazla gelecek bünyeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?