2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bizim ülkede pek dinini bilen az herkes cennetlik oluyo :)))))

Biz niye mücadele ediyosak herkes istedigi gibi yasasin cennetlik olsun ozaman :)))

Hey Allahim...

Biz niye mücadele ediyosak herkes istedigi gibi yasasin cennetlik olsun ozaman :)))

Hey Allahim...

aslında müslüman olmayanlara allah rahmet eylesin bile denmez benim bildiğim sadece toprağı bol olsun denir ama

aslında müslüman olmayanlara allah rahmet eylesin bile denmez benim bildiğim sadece toprağı bol olsun denir ama

evet canim cünkü Allahin rahmeti onlarin üzerinde yoktur...

Tevbe suresi bastan asagi kafirlerin allaha olan küfrünü anlattigi icin besmeleyle baslamaz birtek o sure euzu cekilir besmelesiz ( bera etümminallahi ) diye baslar...

Kafirlere rahametimyok diye bir sürü ayet verken bizimkiler kendi kendine rahmet biciyo...

Allahin rahmeti üstüne rahmet tasliyolar..

Bide bunu benimle tartisan cok kisi oldu...

cnm proteinli yemeklerini sindirmek ve kullanmak için vucudumuz daha cok çaba harcıyor buda daha fazla kolori yakmamızı saglıyor.
yani proteinli gıdalar metobolizmayı hızlandırıyor diyebiliriz
bide mideden sindirimi daha gec oldugu için insana tokluk hissi veriyor.
ben fıtness yaparken protein agırlıklı beslenerek yag yakıp kas oranımı arttırdım.
1 dogumum olmasına ragmen göbegim dümdüz kaslı olmuştuu.protein almasaydım kastan kaybedecektim.

HERKEZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZ TONTİRİK NE GÜZELSİN ÖYLE MAŞALLAH SANA GÖZLER KIZINDA GÜZEL MAŞALLAH
tşkler cnm sende cok hoşsunnn maşallahh

Son düzenleme:

Hey Allahim...

hayır yani "yansın tabii cayır cayır yanacakk hahaha" demıyorum ama :)

böle birisine de böle dileklerde bulunmak biraz abes geliyo sonucta Allah verir herkesin hükmünü

ona bişey demıyorum :) yani yorumları okuyorum şaşırıyorum

hoş ben adını duyunca futbolcu sandım ehehehe

Hayırlı cumalarr arkadaşlarrr
Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine isteyene kolay normal dogum,isteyene acısız, agrısız sezeryan olmayı nasip etsin
saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah.aminn

Son düzenleme:

Aminnn ayy ne ii geldi bu dua :))

Suda dogum istiyorum yazdirdimda zaten taa 4. ayimda ama sacilara dayanabilirmiyim diye tereddüt deyim allahim yardimcimiz olsun...

evet cidden çok mantıklı yaa :) :) :) doğumdan sonra inşallah topalranır toparlanmaz

spora başlamayı dusunuyorum 4-5 ay sonrada diyete başlarım böylece yaza kadar kilolar gider

inşallaahhh :)

evet canım kesınlıkle

tartısanlarda herlade müslüman herkes hakkında iyi niyetlı olmalıdır amacıyla tartısıyoalrdır

herkes ektiğini biçecek Allah biliyor kımın ne oldugunu

Allah affetsin deseler gene anlıycam ama öle dememişler :) pazarlığı direk cennetten açmışlar o hesap :)

valla kuzum gördüm haberi ama umursamadan geçtim dönüp okumak için asla vaktimi ona harcamam ... öldüyse öldü napalım bizim daha önemli konularımız var şehitlerimiz var azcık onlar için haber yapsınlar ...

amin amin ecmain inşallahh canım :)

doğru söylüyorsun ama şuda yokmu ölen kişini son nefesinde nasıl öldüğünü bilmiyoruz bunu emanual mi ne onun için söylemiyorum sormak için yazıyorum ya son anlarında müslüman olduysa tövbe ettiyse büyük bir şey yaptıysa afedildiyse bunu bilmiyoruz bu durumda ne demeli

Aminnn ayy ne ii geldi bu dua :))

Suda dogum istiyorum yazdirdimda zaten taa 4. ayimda ama sacilara dayanabilirmiyim diye tereddüt deyim allahim yardimcimiz olsun...

cnm suda dogumu ben videodan filan cok izleyip heves etmiştim ilk dogumumda , ama hevesim kursagımda kaldı cünkü ilk dogum yapacaklara suda dogum olmuyormuş maalesef.

şuandada suda dogum yapma istegim yok .epidural alıp agrısız dogum yapmak istiyorum inşallahh

:)) yüklenmeyeyim bünyeme :) biz 26cı haftadayız ya 2aydır ayda bir olduk gerçi tıptada kalbidir tahlillerdir herhafta hastanelerdeyim ama kuzumu anca ayda 1görüyoruz sanırım 32ci haftadan sonra herhafta nts için çağırıyolar canım anca ozaman haftada 1gidicez kocişinede kolay gelsin aman sen yapmada gerçi onlar yapsada daha çok biz yoruluyoruz canımız durmuyoda buarada çifte bayrammı kayınvalidesiz ay gerçi takılıyorum kalabalık bayrama alışkın olunca ben diyorum sabah kahvaltıya annenelere gidelim yada onlar gelsin diye kocaya oda aranma sabah bari evde olalım diyo bana :)biz kalabalığız zaten 3kişi diyor ay ya inşallah seneye olacak bayram sabahı 3kişi :)

kızlarr deprem oldu galibaaaaaaaa

evet deprem oldu

canım ölen kişinin inancıyla alakalı bir tespitin yoksa Allah affetsin der geçersin sonuçta

ne olursa olsun dünyada varlığına inansın inanamasın hepimzi aynı huzurda toplanıcaz

ve tek affedici bağışlayıcı Allah...Allah affetsin dersen onun için böyle güzel bişey dilemiş olursun...

müslüman zaten herkese doğruyu tavsiye edip doğru şekilde davranandır öyle biliyrosun diye

peşinden sayıp sövmek de doğru bi davranış değil tabii hüküm vermek kullara düşmez...

sorma canım gundemı saçma sapan şeyelrle meşgul ediyolar yaa hiç derdimzi yok sanki...

evet cidden çok mantıklı yaa :) :) :) doğumdan sonra inşallah topalranır toparlanmaz

spora başlamayı dusunuyorum 4-5 ay sonrada diyete başlarım böylece yaza kadar kilolar gider

inşallaahhh :)

evime cok yakın bi spor merkezi var.dogumdan 2 ay sonra hemen gidecem orayaa inş
akşam eşime bırakırım bebeleri ben giderim.sporsuz kilo vermek zor oluyor ya.

haklısın ayşe doğru bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…