2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canim biz kimsenin icini zaten bilemeyiz asikare itibar ederiz...

Ama son nefeste imanli gitmenin bile sartlari vecibeleri var...

Mesela misal vermek icin söylüyorum Peygamberimizin amcasi Ebu Cehil cok zulum etti islamada yegeninede öldü rahmet dilenmedi ve cenaze namazi kilinmadi...

Eger dileseydi Peygamber amcasina dilerdi rahmeti... Yasarken kabul etmediyse öyle öldüyse biz ancak topragi bol olsun deriz InsAllah imanla ölmüstür deriz temennide bulunuruz..

Eger sonunu bilmiyoruz belki imnal gitmistir diye ihtilafa düsüp bunu sorun yapsalardi Ulemalar her ihtimale karsi cenaze namazlarida kilinirdi...

Bulunudugu dine göre muamele görürler ölenler... Kimisi yakiliyo yok süsleniyo vs.. vs... bir sürü sey...

Bizim dinimizde cenazemiz yikanir namazimiz kilinir kuranimiz okunur rahmet dilenir günahlarimizin affi dilenir düsün müslaminiz yine belli degil sonumuz...

Imansiz gitmekte var ya biz imansiz gidersek ? ama kimse sonumu bilmiyo ? zahire itibar edilir...

Bu yüzden canim yeterince yardimci olabilmisimdir insallah :)

ay bende görmüş okumamıştım bu erkek milleti meraklı bacum ergen milleti diyoruz ama koca adamlar onla büyüdük yazınca ay ya garip adamlar
ama benim lise yıllarımda bu açık kanallar izmitte şifresiz yayınlanmaya başlamıştı lise yolları herkez tuttufurirtti diye cıyaklayıp geziyodu bide oturmaya gitmiştik evin oğlu biraz garipti rahatsızlık geçirmişti okalabalıkta annemlerin stede salonu çok büyük kadınlar biyerde adamlar biyerde oturabiliyor bianda ekranda garip hareketler herkez susmuş kalmıştı evsahibinin o utancı tv yi kapatması ay aklıma geldi şimdi

aslında müslüman olmayanlara allah rahmet eylesin bile denmez benim bildiğim sadece toprağı bol olsun denir ama

ay bun bende bilmezdim izmirde gaziemir yolunda bitaraf normal bitaraf rum mezarı ben geçerken iki tarafada okur üflerdim kardeşimde ya okuma oraya der ama alışkanlık illa okurum ay ben okuyayım Allah bilir derim ama öyleymiş napalım biz ayrı mezarlık görmemiştik alışkanlık

Allah imanla gitmeyi nasip etsin hepimize

Himmm evet tatlım doğru diyorsun dukan diyetini bende yapmıştım ve kilo vermiştim ama sporla bir ayda bes kilo vermiştim.iyi hatırlattın şimdi benim vermek istediğim 25 kilo Buda nerden baksan 6 ay sürer yanıbaşa ftı girmiş oluruz

olmus tuba istanbuldada hissedilmiş
evettt ve ben hissettimmm 3,8 miş iyiki evde diildimm ....

aynen öleee birsürü dert var boşa gündemi meşgul ediyolarr...
ayy ayşe iyiki evde tek diildim işteyim yoksa akşam olmazdı bugün bana

ay evet ona da şaşırdım :)

evet bı ara show ve star verıomus tv de ben hatırlamıyorum tabii görmeıdmde öle bişe

ama bikeresınde kucukken denk gelmsıtım

show u acmıstım o tutti fruttiyi görmustum soyunuyodu herkes

naptıkalrını anlayamamıstım bi türlü 6 yaslarıdna flndım galıba

evime cok yakın bi spor merkezi var.dogumdan 2 ay sonra hemen gidecem orayaa inş
akşam eşime bırakırım bebeleri ben giderim.sporsuz kilo vermek zor oluyor ya.

Eevet canım sporsuz mumkuun değil...kilo versen bile her taraf sarkık sarkık kalır :)

fıstıklar depremi yaşayanlar önce bi annemi arayayım hepinize geçmiş olsun rabbim kötülerinden herkezi korusun
bide duş alayım cumayı evkarusu olaraktan boşa geçirmeyeyim sonrada gezmeye gidicez artık akşam okuruz yine sizi hepinize

Ayy gecmis olsun kizlar sadece istanbulda mi yasandi deprem

Kac siddetinde...

Allah korusun ya...

ay ne tatlısın kız 6yaş dio bide ben lisede :) yok canım bunlar alman kanallarıydı ay ne akla hizmet yapmışlardı bilmiyorum ama belediyenin halka hizmetiydi güya modern izmit :)

evettt ve ben hissettimmm 3,8 miş iyiki evde diildimm ....

aynen öleee birsürü dert var boşa gündemi meşgul ediyolarr...
ayy ayşe iyiki evde tek diildim işteyim yoksa akşam olmazdı bugün bana

merkesüssü büyükçekmece ya yakın baya yıne de beylikdüzü tarafı daha cok hıssetmıs

ay ıyı kı canım ya ben de çok korkarım elim ayagıma dolaşır Allah korusun yaa

Ayy gecmis olsun kizlar sadece istanbulda mi yasandi deprem

Kac siddetinde...

Allah korusun ya...

sağol canım evet ıstanbulda çok şiddetlı değil ama bazı yerdekıelr daha şiddetlı hıssetmıs

ay ne tatlısın kız 6yaş dio bide ben lisede :) yok canım bunlar alman kanallarıydı ay ne akla hizmet yapmışlardı bilmiyorum ama belediyenin halka hizmetiydi güya modern izmit :)

hee halka hızmet evet anlıyorum :)

Olmuyormuymus ? olmasaydi muhakkak dr lar olmaz yapamazsin derlerdi bana bizzat cok saglikli oldugunu ii bir secim yaptigimi söyledi...

En korktugum sey altanda kesilmek suda kesimde olmuyo cok sukur ondan dolayi sectim...

Rahmi aciyo sicak su agri ve sanciyi hafifletiyo kuru sanci cekmekten kurtariyor...

Zaten benim ic rahim tamamen acik suya girer girmez gelir heralde :)))))

Nedense o sansiyi yasamak istiyorum suanda...

Sadistmiyim neyim :)))

Bende istiyorum kayinvalidem esim ben kahvalti yapalim bende seviyorum kalabaligi ama 2 ay kaldi 1 kere bizimle oturmadi... Öyle bir huyu var...

Ay sorma cenem yoruluyo surasi soyle burasi böyle olcak diye :))) oda yazik ne desem yapmaya calisyo canim kocam benim ...

Evet ya bizde seneye 3 kisi olcaz :) hayirlisiyla oglusum yasini doldururmu acaba bidahaki kurbana :)

SLm arkadaşlar..hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı bir gün diliyorum..

İstanbul'da deprem olmuş..Allah hepimizi korusun ya Rabbim..

canım arkadaşım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..Rabbim acil şifalar versin ve hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inş..

maşallah bebeğine umarım herşey yolunda gider bundan sonrası için..

Allah acil şifalar versin canım..umarım herşey sorunsuz geçer baban için..

Allah kabul etsin canım..sanada maşallah sabah bereketiyle işleri bitirmişsin aferin :)))))))) senelik izin evet benimde 4 gün var..bayramdan sonra kullanırım diye düşünüyorum bende..

ah canım ah böyle olur olmaz konularla gündemi meşgul ediyorlar..Ülkede bütün sorunlar halloldu da bu konulara kaldık...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah imanla gitmeyi nasip etsin hepimize

amin canım amin

Sana da mucuks o zaman :) Senin face yok mu ?:26:

günaydın güzel anne adayları,hayırlı cumalar hepinize,yarın sabahtan hastane gidiyorum tekrar şeker yüklemem için..öğleden sonrada bebişimin beşiği geliyor

Benim de yarın şeker yüklemem olacak tekrar, geçen sefer sınırdaydı bakalım ne olacak bu sefer. Kendim ölçüyorum ben ara sıra, 135-140 larda seyrediyor yine, doktor bugün 150 nin altında olduğu sürece ilaca insüline falan gerek yok dedi.

kızlarr deprem oldu galibaaaaaaaa

evet canım olmuş, Büyükçekmece'de sanırım. 3,8 şiddetindeymiş.

Allah sifa versin canim. ins sorunsuz gecer.

Cok gecmis olsun canim biran önce sagligina kavusur insAllah dua edicem senin icin...

çok tatlısın cnm tsk ederim

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin...

gecmiş olsun canım, allah şifa versin inşallah.. ama artık günümüzde bu ameliyatlar kolay gerçekten de.. allahın izni ile olur, iyileşir..
torununu bile hoplatır

Doktora gittikk, oğluşumuzu gördük babayla beraber.

750 gram civarında, herşey yolundaymış.

Rahim ağzı kapalıymış, suyu da iyimiş.

Bayramdan sonra 1 kilo olur, ondan sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Çatlak bu adam.

Oğluş yüzünü göstermedi ama pipi her daim ortalarda , ahlaksız oğlum benim :)

Yarın şeker yüklemem tekrarlanacak. Tansiyonum hala takipte. Progestan iğnemi de oldum her cuma olduğu gibi . Eşim beni işe bıraktı, Cuma namazına gönderdim onu da.

Biden haberler böyle bugünlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…