2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bebeğe kilo aldırmak için doktorumun önerdikleri ;

- Et suyu
- Günde 2 büyük bardak süt
- Günde 10 ceviz (bütün bir ceviz değil tabi, 10 parça kadar)
- Haftada 2 kez hamsi

:)

Oh masAllah canim stres yapacak bisey yokmus :)

Benimkide yüzünü göstermezdi pipisini gözümüze gözümüze sokardi :))))

Yeni yeni gösteriyo yüzünü...

Oh rahim agzinin kapali olmasina sevindim o yönden cektigim icin Allah kimseye cektirmesin...

Amin tatlım , sen de ayağa kalkmıyosun di mi ?

çekirdekçim maşşallahh kuzucun büyümüş kilosuda gayet yerinde :)) ama sen doktoru dinleme tabiki doğum için 36 cı haftayı bekle :))
ayy yerim onu benn yaaaa demek yüzü yerine pipiyi göstermiş ahlaksız deme kız oğluşunaa siz iyice görün erkek oldugunu diye yapmıştır :)) inşaşşallah şeker yüklemendende güzel haberler verirsin cnm :))

Amin tatlım benim, 38 i görmeye niyetim var ama bu doktor beni erken doğurtacak valla.

Her gittiğimde 3 haftan kaldı, 2 haftan kaldı diye diye strese sokuyo beni çatlak adam :)

Kilosu bana düşük geldi ama tam ölçmüyolar başını, karnını falan. 1 milim bile kiloda kaç gram oynatıyo. O yüzden takılmıyorum çok.

Gözünaydın canım
Benim doktorumda böyle çok rahat bi adam ben bazen çok didikliyorum herşeyi gülüyor bana, bazen iyi bazen kötü bukadar rahat olmaları,ben çok pimpiriklendiğimde doktorumun bukadar rahat olması benide rahatlatıyor genellikle seninkide öyle belliki :)

Bi 27.haftayı bitir ben de rahatlıcam diyo doktor.
Benim hamileliğim adamı strese soktu :)

ikimiz aynı anda yazmışız demek..gördüm canım yazını..maşallah oğluşuna kocaman adam olmuşş..ay yerim ben onu pipisi varmışda gösterirmiş..herşeyin yolunda olmasınada sevindim..böyle giderse sen rahat rahat 38. haftayı beklersin canım..

Ağzın bal yesin, inşallah cnm.

Gerçi bu haftaya kadar çok rahattım, bu hafta biraz sıkıntılarım başladı gibi.

Çok nefes nefese kalıyorum

Belim kalçam ağrıyo

Karnımda kasılmalar oluyo

Ama takmıyorum :)

maşallah canım oğluşunaaa :) :) :) eee yiğidin malı meydanda olurmuş

Bebeğe kilo aldırmak için doktorumun önerdikleri ;

- Et suyu
- Günde 2 büyük bardak süt
- Günde 10 ceviz (bütün bir ceviz değil tabi, 10 parça kadar)
- Haftada 2 kez hamsi

:)

ohh ılıklı kemıklı et alcan akspatan kaynat yemege corbaya ekle of of of :)

ay_she canım:) benim cinsiyet kız ismide Esila olcak nasipse eklermisin tatlım sana zahmet..:)

eklıorm canım :)

fazla takma canım..ne kadar rahat olursan o kadar geç doğurursun inş..

öğle yemeğimi yemsıtım ama kızçem sağolsun bir tekme atarak kusturdu beni yaa :26:

vc e zor yetıstım sımdıde vurup duruo mideme midem kalkıo sıkısıo

işin kötüsü açım da ne yıcem şimdi ben yaramaz kız nolcakk

valla heee senin doktor acayip nie erken doğurtmaya çalışıyo anlamadım hee :)) nese bence seninki beklicek zaten zamanını :))

ayşeee senin kızçe yediklerini beğenmemeiş daha güzel şeyler ye diye mideni boşalmış kızının canı ne istiyosa onu yemen lazım :))

Canım maşallah minnoşuna Doktor neden seni erkenden doğurtma derdindeki ben onu anlamadım sıyırmış mı bu adam :26: Annesi doğunca ısır o bibiliyi totişini İnşallah şeker yüklemesini de hayırlısıyla atlatırsın.

November82 babacığına da çok geçmiş olsun rabbim yardım eder inşallah artık tıpta herşey çok kolay korkma sen de allahın izniyle sağsağlim atlatır.

Bu arada herkese selaaammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…