öğle yemeğimi yemsıtım ama kızçem sağolsun bir tekme atarak kusturdu beni yaa :26:
vc e zor yetıstım sımdıde vurup duruo mideme midem kalkıo sıkısıo
işin kötüsü açım da ne yıcem şimdi benyaramaz kız nolcakk
Olmuyormuymus ? olmasaydi muhakkak dr lar olmaz yapamazsin derlerdi bana bizzat cok saglikli oldugunu ii bir secim yaptigimi söyledi...
En korktugum sey altanda kesilmek suda kesimde olmuyo cok sukur ondan dolayi sectim...
Rahmi aciyo sicak su agri ve sanciyi hafifletiyo kuru sanci cekmekten kurtariyor...
Zaten benim ic rahim tamamen acik suya girer girmez gelir heralde :)))))
Nedense o sansiyi yasamak istiyorum suanda...
Sadistmiyim neyim :)))
Ağzın bal yesin, inşallah cnm.
Gerçi bu haftaya kadar çok rahattım, bu hafta biraz sıkıntılarım başladı gibi.
Çok nefes nefese kalıyorum
Belim kalçam ağrıyo
Karnımda kasılmalar oluyo
Ama takmıyorum :)
ayşeee senin kızçe yediklerini beğenmemeiş daha güzel şeyler ye diye mideni boşalmış kızının canı ne istiyosa onu yemen lazım :))
yaramız kız seni...senide aç bıraktı kendinide..birşeyler alabileceğin yer yok mu? ne yapacan akşama kadar?
miss gibi sebzeli bulgur pilavıylan yoğurt yedıydım evden getırıyorum burda yencek pek bişi yok
şimdi süslü hanımefendı tosta talim edecek kendı kasındı
bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde
Ağzın bal yesin, inşallah cnm.
Gerçi bu haftaya kadar çok rahattım, bu hafta biraz sıkıntılarım başladı gibi.
Çok nefes nefese kalıyorum
Belim kalçam ağrıyo
Karnımda kasılmalar oluyo
Ama takmıyorum :)
miss gibi sebzeli bulgur pilavıylan yoğurt yedıydım evden getırıyorum burda yencek pek bişi yok
şimdi süslü hanımefendı tosta talim edecek kendı kasındı
Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
Bu haftalardan sonra ağrılar hepimizde arttı... Korku getirme canım aklına... Bazı doktorlar ya erken doğarsa korkusunu yenmek için DOĞARSA DOĞSUN BİŞEY OLMAZ yaklaşımına girip rahatlatmaya çalışıyor... Korkma bende de erken doğum riski var... Sapasağlam olacak bebişin inşallah..
Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
.
Ben de şimdi miiss gibi, yarısını et suyu yarısını kemik suyuyla yaptığım etli, havuçlu ve patatesli haşlama yemeğimden yiyeceğimm oğluşuma vitamin olsun
aynen canım hiç sorma :) midem biraz yatışsında tost söylücem ne güzel sağlıklı sağlıklı beslendıydım
bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde
Bu haftalardan sonra ağrılar hepimizde arttı... Korku getirme canım aklına... Bazı doktorlar ya erken doğarsa korkusunu yenmek için DOĞARSA DOĞSUN BİŞEY OLMAZ yaklaşımına girip rahatlatmaya çalışıyor... Korkma bende de erken doğum riski var... Sapasağlam olacak bebişin inşallah..
canım hakkında hayırlısı olsun ya tabıı bi riski söylemsı dr ıns gerek kalmaz
bebısıne maşallah :)
ay_she kızımın isminide eklermisin ? HÜMA :)
Aynı dertler bende de var belim, kalçam, sırtım öyle fena ki doktorum jel verdi ama hiçbir işe yaramıyor. Kasılmalarım çok sık oluyor bazen, Nabzım çok hızlı atıyor nefesim kesilecek kalbim duracak sanıyorum ödüm kopuyor erkenden doğuracağım diye :18::18:
herkese mrb arkadaşlar...
Depremi hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun..allah daha beterinden ve tüm doğal afetlerden korusun hepimiziCumanızda muberak olsun.....
Aynen ben de bluzümün oynadığını görüyorum kalbimin atmasından. tshirt havaya kalkıp iniyo hızlı hızlı. hele yemekten sonra coşuyo kalbim bebeğe kan gönderebilmek için.
Bi duş alıp çıkıyorum, 1 saat yatıyorum öyle nefes nefeseyim.
Voltaren jele izin verdi doktor , biraz hafifletiyo işte ağrıları.
aslında bugün benim canım sıkkın birazz bayanlar okulda öğle yemeğinde yemek için biraz barbunya götürmüştüm ayıptır söylemesi biraz da fazla koydum canı çeken yesin diye neyse yanımda oturdu 50 lik tipler ikram falan ettim kadının söylediği şu oldu, biz senin bu getirdiğini iki kişilik yemek yapıyoz,ayrıca ben hamileyken 5 kilo alddım öyle doğurdum,senin bebeğin anca 4.5 -5 kilo olur dediAnlıcanız üzere ben biraz kiloluyum hamile kalmadan önce de kiloluydum abartılacak kadar değil elbette ama şu an hamileyim yemem geren şeyleri yiyorum inanın kendileri hergün dürümler çiğköfteler falan yiyor ayı gibi ama ben yiyince bişeyler böyle öküzümsü yorumlar yapıp beni çıldırtıyolar eve gelince banyo yaptım hemen ve uzun bi süre ağladımm üzülmek istemiyorum ama insanların benimle ve bebeğimle ilgili böyle aptalca yorum yapmaları beni çok üzüyorrr
ay canım ya inan işyerlerinde böyle ben 52 kiloydum 54 olmuştum 2kiloyla dünya laf işitiyodum biara 58 olmuştum bi bayan müdür hayvan gibi oldun demişti ki kadın benim şuan ki halimden fazlaydı bişeyde diyemem üzülürdüm ay serviste yok şuyana yattı yok şuyana yatıyor geyikleri gülüyodum ama ozaman zayıftım :)) şimdi 90ı gördüm hamile kalmadan psikolojık benimki yine veririm ve vericem biliyorum ama şimdi de kaynanam ben d.... zayıfım diyo kendi 115 kilo hamile kalınca alıcam diye bekledi ama ben kola ve cipsi kesince 85lerdeyim bide vucut sıkılaşıyo komşularım daha önce hamile kalsaydın ya yaradı diyo ama bitane kazma illa çıkıyo hem hayvan gibi olur o hamilelikte demiş şimdi herkez iltifat ederken o zaten şişmandı o diyor bende gülüyorum kimi insanlar çekemedikçe saldıracak şey arıyolar ve oan neyin eksikse ordan buluyolar buarada eski iş arkadaşlarım okilomla dalga geçerken şimdi neyaptın sen kendine diyolar bende bilmiyorum ne yapmışım azcık tontikim bunuda deneyeyim dedim
iyigeceler kızlar
geçmişi okudum bütün gün hiç bakamadım iyisiniz hepiniz şükür,benim canım çok sıkkın babam rahatsız sabah anjiyo oldu.
3 anadamar tıkalı ameliyata karar verildi.Kalp damarları çok inceymiş babamın onun için riskli bir ameliyat diyor doktor ama bu şekilde kalır ameliyat olmazsa dahada riskli dedi.Bayramdan sonra yatıcak hastaneye bypass olucazDualarınızı esirgemeyin sizde kızlar nolur hayırlısıyla sağsalim atlatalım şu ameliyatı çok stres oldum ve üzülüyorum
umarım çok çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrr
herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun inşallah
kızlar cuma günü cuma ezanı okunduktan sonra
her cuma 100 Ya Rakib (Allahütealanın İsmi Celili)
çekerseniz doğumunuz kolay olur diyorlar
kızlar doğuma kadar çekmeye çalışın olur mu ihmal etmeyin
Allahın izniyle kolay doğumlar yapalım inşallah
evime cok yakın bi spor merkezi var.dogumdan 2 ay sonra hemen gidecem orayaa inş
akşam eşime bırakırım bebeleri ben giderim.sporsuz kilo vermek zor oluyor ya.
Ben de şimdi miiss gibi, yarısını et suyu yarısını kemik suyuyla yaptığım etli, havuçlu ve patatesli haşlama yemeğimden yiyeceğimm oğluşuma vitamin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?