2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yaramız kız seni...senide aç bıraktı kendinide..birşeyler alabileceğin yer yok mu? ne yapacan akşama kadar?

cnm 4 yıl önce ankarada zekai tahir burak hastanesi yapıyordu suda dogumu birtek. ozamn gidip görüşmüştüm ilk dogumlarda önermiyoruz yapmıyoruz da dediler
ama şuan nasıldır bilemiyorum
inşallah senin istedigin gibi bi dogumun olur.

Aynı dertler bende de var belim, kalçam, sırtım öyle fena ki doktorum jel verdi ama hiçbir işe yaramıyor. Kasılmalarım çok sık oluyor bazen, Nabzım çok hızlı atıyor nefesim kesilecek kalbim duracak sanıyorum ödüm kopuyor erkenden doğuracağım diye :18::18:

Son düzenleme:
ayşeee senin kızçe yediklerini beğenmemeiş daha güzel şeyler ye diye mideni boşalmış kızının canı ne istiyosa onu yemen lazım :))

miss gibi sebzeli bulgur pilavıylan yoğurt yedıydım evden getırıyorum burda yencek pek bişi yok

şimdi süslü hanımefendı tosta talim edecek kendı kasındı

miss gibi sebzeli bulgur pilavıylan yoğurt yedıydım evden getırıyorum burda yencek pek bişi yok

bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde

Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...

Bu haftalardan sonra ağrılar hepimizde arttı... Korku getirme canım aklına... Bazı doktorlar ya erken doğarsa korkusunu yenmek için DOĞARSA DOĞSUN BİŞEY OLMAZ yaklaşımına girip rahatlatmaya çalışıyor... Korkma bende de erken doğum riski var... Sapasağlam olacak bebişin inşallah..

Ben de şimdi miiss gibi, yarısını et suyu yarısını kemik suyuyla yaptığım etli, havuçlu ve patatesli haşlama yemeğimden yiyeceğimm oğluşuma vitamin olsun

maşallah oglunaa .sanada gecmiş olsun aynı dedigin durumda bendede oluyor bikini bölgesinin kenarları inanılmaz acıyor.normal olmasına sevindim bende
inşallah herşey normal gider senin için ve rahmin alınmaz cnm

canım hakkında hayırlısı olsun ya tabıı bi riski söylemsı dr ıns gerek kalmaz

bebısıne maşallah :)

Ben de şimdi miiss gibi, yarısını et suyu yarısını kemik suyuyla yaptığım etli, havuçlu ve patatesli haşlama yemeğimden yiyeceğimm oğluşuma vitamin olsun

oohhh afiyet olsunn :)

aynen canım hiç sorma :) midem biraz yatışsında tost söylücem ne güzel sağlıklı sağlıklı beslendıydım

afiyet olsun canım..bu seferlik böyle olsun..

bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde

afiyet olsun..yarasın tosununa..

maşallah bebeğine canım..Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey sorunsuz geçer senin adına..

Aynen ben de bluzümün oynadığını görüyorum kalbimin atmasından. tshirt havaya kalkıp iniyo hızlı hızlı. hele yemekten sonra coşuyo kalbim bebeğe kan gönderebilmek için.
Bi duş alıp çıkıyorum, 1 saat yatıyorum öyle nefes nefeseyim.
Voltaren jele izin verdi doktor , biraz hafifletiyo işte ağrıları.

Oğluşuna maşallahhh, çok iyi kilosu .

Rahmine kadar niye alıyolar acaba, ne alaka ?

Aynen doktor da bana en kötü senaryoyu söylüyorum diyerek 27.haftada doğuma alabiliriz demişti. Şimdi 32 oldu hedef. Bakalım ne zaman doğurucam.

Herkese Mrb arkadaşlar...

Depremi hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun..Allah daha beterinden ve tüm doğal afetlerden korusun hepimizi Cumanızda Muberak Olsun.....

Slm cnm.Maşallah bebişineDuruşuda düzelmiş bak çok şükür..Umarım Dr.unun saydıgı ihtimallere gerek kalmadan sağlıkla kavuşursun oğluşuna cnm

Bana da dikloronun jelini verdi. Ya bu kantoron yağı, ozon yağı, karabiber yağı 2 tane daha vardı unuttum şimdi hepsini karıştırıyorsun sıcakla yumuşattıktan sonra bele uyguluyorsun bir doktor söylemişti bele iyi geliyor diye benim hamilelikten önce de belimde ağrı oluyordu eşim sürüyordu masaj yaparak geçiyordu. Şimdi yapalım yine diyorum ama izin vermiyor doktorumuza sormayı da unutuyorum facede yakalarsam soracağım bir tek onun için aramak istemedim.

Aryacım! Bana bikaç gerzek tip "şişko naber" dedi işte ve daha nice saçma cümleler. Ben hoşlanmadığım yorumlardan sonra ciddi bi surat ifadesiyle, ters bi cevap veriyorum. Anlayan anlıyo tabi. Biliyorum bu kilo mevzuları çok kırıcı olabiliyo. İnsanlar düşünmeden saçma salak yorumlar yapıyolar. Ama bu süreci biraz kulaklarımızı tıkayarak geçirmek lazım heralde. Sonra vericez nasıl olsa.
Keşke sen de deseymişim, en azından sizin gibi dürümleri götürmüyorum bu yaşınıza rağmen gibi bişeyler.
Ama yine de anlıcaklarını sanmıyorum.
Ben tersliyorum. Çok sevmediğim bi tipse, bakıp kafamı bile çevirdiğim oldu işte.
Bu çok ters bi hamile oldu diyenler vardır eminim işte ama çok da tın!

Yahu demet adama küfür ettirir bu insanlar cidden! Hayvan mı? Allam çok tuhaf cidden insanlar.
Sen de bi aptal yorum gelince, kafanı çevir ve sus bari, suratından falan anlasınlar canım.
Çok salak insan var cidden ya!

Aman aman! Allah şifasını versin canım. Üzülmemek elde değil tabi ama yine de ilerleyen teknoloji sayesinde bunların artık doktorlar için kolay amelyatlar olduğunu unutmamak lazım. Dualarımız seninle canım...

Allah razı olsun canım! Çok teşekkür ederim cidden. Ben maalesef dualar konusunda çok iyi değilim. sizin burada söylediğiniz duaları not ediyorum, çok iyi oluor. Gerçekten teşekkür ederim. Senin doğumun da çok kolay olur inşallah! (Hadi iyisin ha hamilenin duasını aldın yine cuma cuma)

evime cok yakın bi spor merkezi var.dogumdan 2 ay sonra hemen gidecem orayaa inş
akşam eşime bırakırım bebeleri ben giderim.sporsuz kilo vermek zor oluyor ya.

Tontiriğim, doğumdan hemen sonra spora başlayınca vücut laktik asit mi ne salgılıyormuş, o da sütü azaltıyormuş diye duydum.
Bi sor soruştur bakem bi. Senin araştırmacı kişiliğinden faydalanalım bi
Ona göre yaparız sporumuzu. Gerçi gerek bile kalmayabilir.
Dün arkadaşıma gittim. Deli gibi kilo almıştı doğumda. Bi deri bi kemik kalmış yavrum. Kalçası genişti. Kalça bile kalmamış. Bebek 16 aylık falan oldu, onla uğraşmaktan incecik kalmış yaf. Ki bir gram spor yapmadı yani.
Biz de emziririz inşallah da kilolar çabucak gider diye umuyorum. :18:

Aleynacım afiyet olsun! Yahu şu et ve kemik suyu hangi etten yapılır bana bi anlatır mısın? Biz egeliyiz de, ete dair en ufak bi fikrim yok. Üniversitede arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Tecrübeli anneler, bu et suyu, en güzel hangi etten olur? Nasıl olur eder bu cahal kulunuza anlatın bakem bi! Bi de sen şu yaptığın yemeğin de tarifini verirsen ben de yaparım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…