- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
anam bayada güzelmiş menü ama yapcak bişi yok senin süslü beğenmedi demekki :)) annesi tost istemiş demekki canı annesi :))miss gibi sebzeli bulgur pilavıylan yoğurt yedıydım evden getırıyorum burda yencek pek bişi yok
şimdi süslü hanımefendı tosta talim edecek kendı kasındı
ohhh afiyet bal şeker olsunn bizim topikin hanımları pek becerikli maşşalllahhhhh :))bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde
cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzucum kocaman olmuş maşşallahh :)) yaa kaçırdıysam kusura bakma cnm neden rahim alınabilir dedi ???Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
Bu haftalardan sonra ağrılar hepimizde arttı... Korku getirme canım aklına... Bazı doktorlar ya erken doğarsa korkusunu yenmek için DOĞARSA DOĞSUN BİŞEY OLMAZ yaklaşımına girip rahatlatmaya çalışıyor... Korkma bende de erken doğum riski var... Sapasağlam olacak bebişin inşallah..
Ben de şimdi miiss gibi, yarısını et suyu yarısını kemik suyuyla yaptığım etli, havuçlu ve patatesli haşlama yemeğimden yiyeceğimm oğluşuma vitamin olsun
bende az önce yeşil mercimekli ve bol domatesli bulgur pilavı+turşu ve 2 büyük kupa ayran içtim
benim oglan bayram etti içerde
Bana da dikloronun jelini verdi. Ya bu kantoron yağı, ozon yağı, karabiber yağı 2 tane daha vardı unuttum şimdi hepsini karıştırıyorsun sıcakla yumuşattıktan sonra bele uyguluyorsun bir doktor söylemişti bele iyi geliyor diye benim hamilelikten önce de belimde ağrı oluyordu eşim sürüyordu masaj yaparak geçiyordu. Şimdi yapalım yine diyorum ama izin vermiyor doktorumuza sormayı da unutuyorum facede yakalarsam soracağım bir tek onun için aramak istemedim.
Aleynacım afiyet olsun! Yahu şu et ve kemik suyu hangi etten yapılır bana bi anlatır mısın? Biz egeliyiz de, ete dair en ufak bi fikrim yok. Üniversitede arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Tecrübeli anneler, bu et suyu, en güzel hangi etten olur? Nasıl olur eder bu cahal kulunuza anlatın bakem bi!Bi de sen şu yaptığın yemeğin de tarifini verirsen ben de yaparım olmadı.
ay_she kızımın isminide eklermisin ? HÜMA :)
özendim ben şimdikızım da diyor....hani bana diye..
Canım benim 3 adet bel fıtığı ameliyatım var, ve belimde platin takılı :) Ağrıması normal.
Seninki gebeliğe bağlı, doğumdan sonra geçecek,emin ol.
Her tür bitkisel karışımı kullanamıyorsun, doktoruna sormanda fayda var elbette.
Bana da geçen gün bir yemek ismi söylediler. Aklım hala onda
maalesef canım benimki de gebeliğe bağlı değil ve doğumdan sonra geçmeyecek 10 yıldır çekiyorum bu bel ağrısını şimdi daha şiddetlendi. Sabah doktorum programında tam da benim durumumu anlatıyordu annem aradı söyledi arkadaş vardı dinleyemedim. kuyruk sokumu kemiğim havaya kalkık olduğu için kemikler birbirine değiyor ve ağrı yapıyor çaresi de çok kilo almayacağım ağır kaldırmayacağım kendimi yormayacağım bol bol yüzeceğim öyle dedi doktor bir işe yaramıyor ayrı mesele hatta belim çok ağırdığı zamanlarda arka tarafımdan yani makatımdan kan bile geliyor. Sana da geçmiş olsun canım senin işin de çok zor
maalesef canım benimki de gebeliğe bağlı değil ve doğumdan sonra geçmeyecek 10 yıldır çekiyorum bu bel ağrısını şimdi daha şiddetlendi. Sabah doktorum programında tam da benim durumumu anlatıyordu annem aradı söyledi arkadaş vardı dinleyemedim. kuyruk sokumu kemiğim havaya kalkık olduğu için kemikler birbirine değiyor ve ağrı yapıyor çaresi de çok kilo almayacağım ağır kaldırmayacağım kendimi yormayacağım bol bol yüzeceğim öyle dedi doktor bir işe yaramıyor ayrı mesele hatta belim çok ağırdığı zamanlarda arka tarafımdan yani makatımdan kan bile geliyor. Sana da geçmiş olsun canım senin işin de çok zor
Allahmmmmmmmm iki gecedir uyku haram bana.. Tam yatıyorum bizim velet başlıyo sabaha kadar hobaaaa calsn sazlar oynasın kızlarAlemmi yapıyo anlamadm sabaha kadar hic mi durmaz yaa .. Ben sanırım ayvayı yedim doguncada böyle olcaksa
Tontiriğim, doğumdan hemen sonra spora başlayınca vücut laktik asit mi ne salgılıyormuş, o da sütü azaltıyormuş diye duydum.
Bi sor soruştur bakem bi. Senin araştırmacı kişiliğinden faydalanalım bi
Ona göre yaparız sporumuzu. Gerçi gerek bile kalmayabilir.
Dün arkadaşıma gittim. Deli gibi kilo almıştı doğumda. Bi deri bi kemik kalmış yavrum. Kalçası genişti. Kalça bile kalmamış. Bebek 16 aylık falan oldu, onla uğraşmaktan incecik kalmış yaf. Ki bir gram spor yapmadı yani.
Biz de emziririz inşallah da kilolar çabucak gider diye umuyorum. :18:
özendim ben şimdikızım da diyor....hani bana diye..
ya gecen hamılelıgımden sonra da kuyruk sokumu agrım devam etmsıtı ortopediye gıttıgımde
bana da öle dedi dr çok kılo almıycaksın belıne cok yük bındirmicen dedi...daha hamılelık kılosunu
verememsıtım tabı o zmaan verdıkce agrı gectı....bu seferde ıste erken hafatalrda toto üstü düşünce bi başladı
hala devam edıo e tabı bı de bebıs buyudu agırlık bele bınıo mecbur cekıos doğum sonraıs kılo verınce gecıcek ıns...
gecmıs olsun canım bu arada yuzmek iskelet sıstemı ıcın cok faydalı yaa bu kadar ciddiyse
düzenli bi şekıdle yuzsen belkı düzelirsin
Herkese Mrb arkadaşlar...
Depremi hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun..Allah daha beterinden ve tüm doğal afetlerden korusun hepimiziCumanızda Muberak Olsun.....
Zaten ideal kilomdayım hep, bir ara 10 kilo almıştım diyetisyene gittim hemen verdim. Farketmiyor zayıf ya da şişman hep ağırıyor hep ağırıyor bir de evi süpürüp sildiğimde o kitlenmlerim yok mu aahh deli ediyor beni zavallı kocacığım binbir türlü şaklabanlıkla kaldırmaya çalışıyor beni ağlamam dursun güleyim diyeHamile kalmadan 1 ay önceçok sık gelmeye başladı makatımdan kan ve belim hiç durmadan ağırıyordu hatta o ay reglim bile çok ağır olmuştu şakır şakırdı yataktan kalkamamıştım ağrıdan hamile kaldığımda doktoruma söyledim makatımdan kan geldiğini şuan erken bebek büyüdüğünde bakarız demişti. Bebek büyümeye başlayınca kesildi zaten bir daha da konusu olmadı. Aslında iyi olur düzenli yüzsem düşünüyordum bir ara gitmeyi yüzme kursuna falan ama kısmet olmadı bir türlü işte
aa ölemiymiş valla ilk kez duydum cnm.tamam bi araştıralım bakalım merak ettim bende.
tatlım cok kolay bi yemek biliyorsun şimdi başlasan yarım saate yersin.
yeşil mercimek biraz gec pişiyor tencerede.çabuk olsun dersen cokca at düdüklüye pişsin, buzdolabına atarsın fazlasını.lazım oldukca corbana, pilavına katarsın
ben domatesi rendeliyom ,bulguru ve yagını koyup ocaga öle koyuyom önce kısık ateşte suyunu cektiriyom sonra sıcak su ilave edip kısık ateşte pişiriyor.
pişmesine yakında yeşil mercimegi koyuyom süper oluyorr
hadi yap sende kızınla yiyin afiyetle
Doktora gittikk, oğluşumuzu gördük babayla beraber.
750 gram civarında, herşey yolundaymış.
Rahim ağzı kapalıymış, suyu da iyimiş.
Bayramdan sonra 1 kilo olur, ondan sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Çatlak bu adam.
Oğluş yüzünü göstermedi ama pipi her daim ortalarda , ahlaksız oğlum benim :)
Yarın şeker yüklemem tekrarlanacak. Tansiyonum hala takipte. Progestan iğnemi de oldum her cuma olduğu gibi . Eşim beni işe bıraktı, Cuma namazına gönderdim onu da.
Biden haberler böyle bugünlük.
Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
Bu haftalardan sonra ağrılar hepimizde arttı... Korku getirme canım aklına... Bazı doktorlar ya erken doğarsa korkusunu yenmek için DOĞARSA DOĞSUN BİŞEY OLMAZ yaklaşımına girip rahatlatmaya çalışıyor... Korkma bende de erken doğum riski var... Sapasağlam olacak bebişin inşallah..
ay sen neye özenmiştin feslegen? söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?