2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

okudum canım süper yaa üstelik 1. leventteymiş bana çok yakın akşam eşimle bir konuşayım bakiim ne dicek. Valla kurtulmak istiyorum bu ağrıdan deli gibi iş yapmak ve hiç yorulmamak istiyorum belim ağırmasa varya neler yaparım neler ama belim hep engelliyor beni.. Yaaa bananee yaaa normal doğum istiyorum ben sezeryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorum Hiç öyle bir muhabbet olmadı doktorumla şuanki gidişat normal doğumu veya sezeryanı gösteriyor diye birşey de demedi ben de sormuyorum biliyorum çünkü alacağım cevabı henüz erken daha var bu konuyu konuşmaya diyecek

oh maşallah canım sana kolay gelsin..Allah yardımcın olsun..evet bende evimin işlerini biran evvel bitirmek istiyorum ki kızımın odasını rahat rahat hazırlayayım..

Allah şifalar versin canım..umarım masaj işi faydalı olur..

sağol canım allah razı olsun inşallah.

ne yazmam gerekiyosa bana özelden mesaj atarmısın ayşecim ben mesaj atamıorum sana yeniyim ya :)

yaş hamıle kaldıgın kılo bebegının muhtemel doğum tarıhı şehir bebgın adı cınsıyetı

canım ınsallah fayda bulurusn ya eklem agrısı fena oluyo :)

tabı alsıdna doğum konsuması ıcın erken ama böle bi sorunun oldugunu bılsın veya ortopedistede danıs canım

ne olur ne olmaz..

Arkadaşlar merhaba;

herkes iyidir umarım foruma yazamıyorum çok sık ama sıkı takip edeiyorum

hurma konusunda doğumu kolaylaştırıcı olduğu için yerken cok abartılmaması gerektiğini duymuşum bir hemşire arkadaşımdan doğuma yakın yenmesi daha faydalı olur demişti açıkcası doktoruma sormadım fakat bilgi vermek istedim sizede

bu arada kilo konusulmuş ben 10 kilo aldım 27 haftadayım ve cok dikkat ediyorum ama kader herzamanki gibi en uıfak bir şeyde kilo alıyorum bunye meselesi diyelim

selamlar hepinize

İst.da olan arkadaşlarım...Bişiy sorcam?

Bayramda eşimle ist.a gidip gezelim diyoruz günübirlik öyle, birazda alışveriş yaparız kızımıza diyoruz ..Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Gidilmesi kolay olan yerler bide (Malum oranın trafiğini hep duyuoruz ya...Zamanımız trafikte ölmesin bari )

arabanız yoksa tramwayı metrobüsü ve metroyu kullanın eminönünde havuzlu han var oraya gidin pazar günleri kapalı hafta içide 6 ya kadar acık haberin olsun oradan çıkın yine sahile dönün aşşağıdan gülhaneye gidin orada cay bahcesinde boğaza karsı cay için :)) merak ettiğin yerleri söyle ben sana tarif edeyim :)

Saol cnm önerilerin için arabamız var yalnız eminönü dediğin yer karşı tarafta dimi? gülhane filan bilmem ama sora sora buluruz biyerler artık.Aklımda bi kaç yer olsunda enazında diyorum o yüzden sordum sizlerede.Tekrar saol cnm...

eminönü avrupa yakasında bebek için süper seyler bulursun orda

24 yaş 110 kilo 22.01.2013 hüma kız :)) tamammı canımmm

eklıorm canım şehir yazmamıssın ama ıst sanırırm

guzel olur canım :) yalnız havuzlu han ya da eminönü çarşı bayramda açık olur mu bilemıorm sanmıorm doğrusu ama bellı de olmaz

bırde arabanızla gelıceksenız emınonu tarafalrına arabayla gırmenızı tavsıye etmem otopark nerde dolaşcanız

yerler nerde en yısı toplu tasıma kullanmak yanı bebek alışverişi için tavsıye ıstıosan tavsıye edebilicem bıyer yok

eminönü ve sarachane harici...mağazlaar var ama yanı onalr senın oldugun sehırde de vardır

yalnız trafik cidden bayabilir sizi ben şahsen tarfikte saatlerce bekleeybılıım

bağışıklık kazanmısım artık ama başka bi şehirden gelenle yola çıktıgımızda ay ne söylenıyoalr ne söylenıyolar

bayramda da güzel trafik olur he....istanbulda en mantıklı şey ayrıca tavsıye edebileceğim şey toplu tasıma kullanmandır canım

Son düzenleme:

merhaba canım

biz iyiyiz şükür umarım sende iyisindir..evet hurma konusunda sana katılıyorum..şuanlık günde 3-4 tane yeterli..son ayımızda bolca yenmeliymiş..

kader arkadaşım benim 28. haftadayım bende 11 kilo aldım..olsun bebekler iyi olsunda veririz inş..

E çok şükür bunu da atlattın şekerim bence sen 40.haftaya kadar götürürsün bu işi oğluşunun da durumu gayet güzel yirim ben onu
Bebeğe kilo aldırmak için doktorumun önerdikleri ;

- Et suyu
- Günde 2 büyük bardak süt
- Günde 10 ceviz (bütün bir ceviz değil tabi, 10 parça kadar)
- Haftada 2 kez hamsi

:)
hamsi mii balıktan nefret ediyorum

evet tonticiğim..evde olsam kalkıp yapmıştım şimdi.ama biz kızımla işteyiz:) akşamada toplantımız var.bu gün gç saatlere kadar çalışıyoruz.ama hafta sonu yiyebiliriz artık :))

hadi yaaa ben seni evhanımı sanıyordum
cnm kusura bakma hakkını helal et valla düşüncesizlik ettim yazmakla.

selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik

selamlaar herkese hayırlı cumalar bugüne deprem damgasını vurdu neyazıkki ben dersteydim hararetle ders anlatıyodum bi bağrışlar falan duyduk çocuklarla anlamadık bişey,zil çaldı tenefüse çıktık müdür yardımcısı beni yakaladı esra hemen dışarı çıııkk .. ne oldu ki hocam dedim deprem olmuş meğer neyse bahçeye çıktık benim çocuklar ağlamaya başladı offf sonra bana diyolar ki öğretmenim depremi hissettseydik sıraların altına girecektik peki siz bebeğinizle nasıl girecektiniz masanızın altına diyip ağlamaya başladılar çook duyguladım yaa

selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik

selam canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür..sen nasılsın? maşallah çok az kalmış bebeğine kavuşmana..umarım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

ay canım Allah hepimizi korusun..canlarım benim ya nasılsa merhametli ve düşünceliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…