ah canım yaa baya ileri senınkı demek Allah şifa versinn
benımkı o kadar değil kilolu değilsem hiç ağrım olmuyo bir de bir fizik tedavici varmış masajla düzeltiyormuş bu durumu
bak canım burda okumustum Kuyruk sokumu arsna elle tedavi - Hrriyet Salk haftada 2-3 seansta
tedavi ediliyormuş bu derece rahatszısan bir bak istersen
sen o zaman normal doğumda yapamazsın heralde değil mi ? ıkıncaksın sancı gelcek fln etkıler baya
ElLF GRKAN - Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman
canım senın bılgılerın yok tabloda ılk sayfada tablomuz bılgılerını yaz ekleyeyeım :)
kızlar ya bugün çok yoruldum evi temizledim camları sildim dün perdeleri yıkamıştım kocişimde akşama arkadaşını çağırmış bende sakın yemekli olmasın yapamam dedim yarın da halıları sereceğiz kısmetse bayram gelmeden tüm işlerimi halledeyim diyorum bayram sonu oğluşumun odasını hazırlayacağız yatağı gelecek çünkü
okudum canım süper yaa üstelik 1. leventteymiş bana çok yakın akşam eşimle bir konuşayım bakiim ne dicek. Valla kurtulmak istiyorum bu ağrıdan deli gibi iş yapmak ve hiç yorulmamak istiyorum belim ağırmasa varya neler yaparım neler ama belim hep engelliyor beni.. Yaaa bananee yaaa normal doğum istiyorum ben sezeryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorumHiç öyle bir muhabbet olmadı doktorumla şuanki gidişat normal doğumu veya sezeryanı gösteriyor diye birşey de demedi ben de sormuyorum biliyorum çünkü alacağım cevabı henüz erken daha var bu konuyu konuşmaya diyecek
oh maşallah canım sana kolay gelsin..Allah yardımcın olsun..evet bende evimin işlerini biran evvel bitirmek istiyorum ki kızımın odasını rahat rahat hazırlayayım..
Allah şifalar versin canım..umarım masaj işi faydalı olur..
ne yazmam gerekiyosa bana özelden mesaj atarmısın ayşecim ben mesaj atamıorum sana yeniyim ya :)
okudum canım süper yaa üstelik 1. leventteymiş bana çok yakın akşam eşimle bir konuşayım bakiim ne dicek. Valla kurtulmak istiyorum bu ağrıdan deli gibi iş yapmak ve hiç yorulmamak istiyorum belim ağırmasa varya neler yaparım neler ama belim hep engelliyor beni.. Yaaa bananee yaaa normal doğum istiyorum ben sezeryan ihtimalini düşünmek bile istemiyorumHiç öyle bir muhabbet olmadı doktorumla şuanki gidişat normal doğumu veya sezeryanı gösteriyor diye birşey de demedi ben de sormuyorum biliyorum çünkü alacağım cevabı henüz erken daha var bu konuyu konuşmaya diyecek
yaş hamıle kaldıgın kılo bebegının muhtemel doğum tarıhı şehir bebgın adı cınsıyetı
24 yaş 110 kilo 22.01.2013 hüma kız :)) tamammı canımmm
İst.da olan arkadaşlarım...Bişiy sorcam?
Bayramda eşimle ist.a gidip gezelim diyoruz günübirlik öyle, birazda alışveriş yaparız kızımıza diyoruz ..Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Gidilmesi kolay olan yerler bide (Malum oranın trafiğini hep duyuoruz ya...Zamanımız trafikte ölmesin bari )
arabanız yoksa tramwayı metrobüsü ve metroyu kullanın eminönünde havuzlu han var oraya gidin pazar günleri kapalı hafta içide 6 ya kadar acık haberin olsun oradan çıkın yine sahile dönün aşşağıdan gülhaneye gidin orada cay bahcesinde boğaza karsı cay için :)) merak ettiğin yerleri söyle ben sana tarif edeyim :)
Saol cnm önerilerin için arabamız var yalnız eminönü dediğin yer karşı tarafta dimi? gülhane filan bilmem ama sora sora buluruz biyerler artık.Aklımda bi kaç yer olsunda enazında diyorum o yüzden sordum sizlerede.Tekrar saol cnm...
24 yaş 110 kilo 22.01.2013 hüma kız :)) tamammı canımmm
İst.da olan arkadaşlarım...Bişiy sorcam?
Bayramda eşimle ist.a gidip gezelim diyoruz günübirlik öyle, birazda alışveriş yaparız kızımıza diyoruz ..Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Gidilmesi kolay olan yerler bide (Malum oranın trafiğini hep duyuoruz ya...Zamanımız trafikte ölmesin bari )
Arkadaşlar merhaba;
herkes iyidir umarım foruma yazamıyorum çok sık ama sıkı takip edeiyorum
hurma konusunda doğumu kolaylaştırıcı olduğu için yerken cok abartılmaması gerektiğini duymuşum bir hemşire arkadaşımdan doğuma yakın yenmesi daha faydalı olur demişti açıkcası doktoruma sormadım fakat bilgi vermek istedim sizede
bu arada kilo konusulmuş ben 10 kilo aldım 27 haftadayım ve cok dikkat ediyorum ama kader herzamanki gibi en uıfak bir şeyde kilo alıyorum bunye meselesi diyelim
selamlar hepinize
E çok şükür bunu da atlattın şekerim bence sen 40.haftaya kadar götürürsün bu işi oğluşunun da durumu gayet güzel yirim ben onuDoktora gittikk, oğluşumuzu gördük babayla beraber.
750 gram civarında, herşey yolundaymış.
Rahim ağzı kapalıymış, suyu da iyimiş.
Bayramdan sonra 1 kilo olur, ondan sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Çatlak bu adam.
Oğluş yüzünü göstermedi ama pipi her daim ortalarda , ahlaksız oğlum benim :)
Yarın şeker yüklemem tekrarlanacak. Tansiyonum hala takipte. Progestan iğnemi de oldum her cuma olduğu gibi . Eşim beni işe bıraktı, Cuma namazına gönderdim onu da.
Biden haberler böyle bugünlük.
hamsi miiBebeğe kilo aldırmak için doktorumun önerdikleri ;
- Et suyu
- Günde 2 büyük bardak süt
- Günde 10 ceviz (bütün bir ceviz değil tabi, 10 parça kadar)
- Haftada 2 kez hamsi
:)
evet tonticiğim..evde olsam kalkıp yapmıştım şimdi.ama biz kızımla işteyiz:) akşamada toplantımız var.bu gün gç saatlere kadar çalışıyoruz.ama hafta sonu yiyebiliriz artık :))
kızlar hoşçakalın iyi tatiller
selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik
selamlaar herkese hayırlı cumalarbugüne deprem damgasını vurdu neyazıkki ben dersteydim hararetle ders anlatıyodum bi bağrışlar falan duyduk çocuklarla anlamadık bişey,zil çaldı tenefüse çıktık müdür yardımcısı beni yakaladı esra hemen dışarı çıııkk .. ne oldu ki hocam dedim deprem olmuş meğer neyse bahçeye çıktık benim çocuklar ağlamaya başladı offf sonra bana diyolar ki öğretmenim depremi hissettseydik sıraların altına girecektik peki siz bebeğinizle nasıl girecektiniz masanızın altına diyip ağlamaya başladılar çook duyguladım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?