2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet canım çok az kaldı bir yanım korkarken bir yanım heyecanlı kavuşmanın heyecanı sardı iyice rabbim sağlıkla hepimizin yavrularına kavuşmayı nasip etsin

slm herkeze fistiklar herkeze hayirli cumalar diliyorum bende allahim hepimizi korusun tüm felaketlerden insallahhh... bende yeni girdim ve okudum..depremi yasayan tüm arkadaslarimi gecmis olsun..CEKIRDEKCIM::bebisine masallahh sübhanalllah canim benim hadi gözün aydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindim offf valla senin oglan gösteriyor ne güzel pipiyi birde biz görsek canim yaa ne oldugunu tam görsekte bizlerde hazirlik yapsak tam anlamiyla..benimde az kaldi artik 24 eylül esimle gün sayiyoz valla özledik esimde sorup duruyor insallahh benimde hersey yolunda olur..kendine oglusa iyi bak canim..NiLHANSCIMMM:::::canim seninde herseyin yolunda olasina cok sevindim masallahh sübhanallahh kilosuda iyiymis masallahh bizimde gün gelsede görsek yaaa insan özlüyor vallaa..kendine bebisie iiy bak canim benimm...ARKADASLAR valla okurken karnim acikti yaaaa amma yemek muhabbeti olmus ohhh miss gibi valla karnim acikti resmen yemekler havada ucusmus..herkeze hayirli hafta sonlari diliyorum canlarim kendinize cokkkk iyi bakin hersey gönlünüzce olur insallahhh..

slm canim valla okurken duygulandim yaa canlarim neleri düsünmüsler ögrencilerin gecmis olsun canim benim...

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumaya vaktim yok.. İnşAllah tüm annişler ve kuzucukları iyidir..
Babam geldi sonunda.. Keyfim gıcır anlayacağınız.. Çok özlemişimm yaa..
Birsürü cici getirdi dedemiz bize.. Babamla vakit geçirirken nete girme imkanım olmuyor pek..
Kendinize çookk iyi bakın emi..
Herkese iyi haftasonları..

iyi akşamlar arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun doktordan güzel sonuçlarla gelen arkadaşlarıda çok tebrik ediyorum bizim bugüna rkadaşlar vardı oturduk kahvaltı pasta börek keyfi derken bu saat oldu biraz nete gireyim dedim sizlere bakayım dedim bu arada anne lütfen .comda 20 tl hediye çeki var arkadaşlar 100 tl ve üzeri alışverişe kargoda ücretsiz sanırım :) ihtiyacınız varsa birşeylere biberondan bahsedilmiş onlardada kampanya var ben CHICCO Step Up 2 Akış Ayarlı % 0 BPA 250ml 2+ay +CHICCO Step Up 1 Biberon Emziği Hediye - Biberon ve Biberon Emzikleri - Beslenme | Annelutfen.com bunu almaya karar verdim arkadaşlar 2 tanede phılıps alacam bizi idare eder başlarda sonrasındada duruma göre bakarız artık :)

Son düzenleme:
amin canım..sanada iyi tatiller

iyi haftasonları canım..gözün aydın babanla olmanın tadını çıkar..

Hepinize iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar

ah cnm inş. ikimizinde şeker yüklemesi iyi olur bu sefer,2 gündür öğlenlerimi meyveyle geçiriyorum kepekli ekmek yiyiyorum sabah akşam ..bu akşam karnıbahar yiycem mesela.bööğğkk:120: cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.inş. herşey yolunda gider.. büyük bir tatlı bağımlısı olarak 2 gündğr çay bile içmedim kimi insanlarda gebelik şekeri olabiliyormuş malesef napalım diyetle geçiricez bu 3 ayı..

cnm bilmiyordum fıtık ameliyatı olduğunu geçmiş olsun ama dikkat et heppm kendine ağır işler yapma

slm canim gözünaydin cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanin insallahh canim sende kendine iyi bak canim .

maşallah oglunaa .sanada gecmiş olsun aynı dedigin durumda bendede oluyor bikini bölgesinin kenarları inanılmaz acıyor.normal olmasına sevindim bende
inşallah herşey normal gider senin için ve rahmin alınmaz cnm

canım hakkında hayırlısı olsun ya tabıı bi riski söylemsı dr ıns gerek kalmaz

bebısıne maşallah :)

oohhh afiyet olsunn :)

afiyet olsun canım..bu seferlik böyle olsun..

afiyet olsun..yarasın tosununa..

maşallah bebeğine canım..Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey sorunsuz geçer senin adına..

Üzme canım kendini, ihtimallerle korkutmayalım kendimizi....
Slm cnm.Maşallah bebişineDuruşuda düzelmiş bak çok şükür..Umarım Dr.unun saydıgı ihtimallere gerek kalmadan sağlıkla kavuşursun oğluşuna cnm

chekirdekcim ve nilhanscım maşallah bebişlerinize ve gözünüz aydın hep böyle güzel haberler ile gelin

Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:

amin canım inşallah gerekmez böyle bişey sadece ihtimal olarak kalır

bide fıstuklar bugün aklıma takıldı bazı kişiler

başta mpb izmirliydi bana tıpa git araştırılmaya diye yardımı bulunmuştu bidaha gelmedi inşallah kötü bişey yoktur
şu endelesmiydi erzurumlu kızı olacak bıdır bıdır yazar konuşurdu oda gözükmüyor
bide bana yaşça aynı ilk bebişi olacak amniyo zamanları herkeze bilgi veren yurt dışından kokapellimiydi tam hatırlıyamıyorum listeyede bakmadım ay inşallah buraya yazamıyor ama kötü durumları yoktur bide iranlı bi kız vardı istanbula gelicem der alışveriş mekanlarını sorardı oda yok

kepek ekmek yerine tambugday ekmegi tercih edersen cok daha faydalı olur cnm
meyvedede şeker oranı yüksek .bence ögünlerini normal yiyip ara ögünde 1 porsiyon meyve yesen daha ii olur.
karnıbahar yemegini bende sevmiyorum ama bi tarif yazmıştım buraya karnıbahar pilavı diye.bak onu mutlakaa dene.
ayrıcada sanmıyorum sende gebelik şekeri cıkacagını.100 lük sonucun iyi cıkacak inş.

Nilhans iyi düşünelim ii olsun cnm.

meryemimgeliyor gözün aydın babacın gelmişş bol bol hasret giderinnn.

demet bende cok merak ediyorum bazı arkadaşları.özelliklede endlesse yi.cok şekerdi o yaa gelse keşkeee

Canım senin cinsiyetin hala belli olmamasına deli oluyorum. benim hala tepik hissedememem gibi birşey bu :)

Tatlışım, meyveye çok yüklenme, şeker açısından iyi değil. Karnıbaharı çok severim kıymalı olursa :)

Ağır işi bırak,hiçbir iş yapmıyorum :) ayakkabımı bile eşim giydiriyordu hamile olmadığım zamanlarda bile. bel sakat :)

sende iyiki varsin canim sagolasin güzel dileklerin icin..aminnn allahim kurban oldugum allahim hepimizi korusun bilinmeyen dertler vermesin kimseye..

valla canim benim aynen öyle sende hissetmedin bende tam görüp ne alcagimi bilemiyorummm..allah sana biran önce o duyguyu yasatsin insallahhh banada göstersinde ciciler alalim degilmi ama teyzesi...sizler ne güzel aldiniz hepsi cokk güzellerdi bayildim hepsine...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…