selam canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür..sen nasılsın? maşallah çok az kalmış bebeğine kavuşmana..umarım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..
ay canım Allah hepimizi korusun..canlarım benim ya nasılsa merhametli ve düşünceliler..
slm canim valla okurken duygulandim yaa canlarim neleri düsünmüsler ögrencilerin gecmis olsun canim benim...selamlaar herkese hayırlı cumalarbugüne deprem damgasını vurdu neyazıkki ben dersteydim hararetle ders anlatıyodum bi bağrışlar falan duyduk çocuklarla anlamadık bişey,zil çaldı tenefüse çıktık müdür yardımcısı beni yakaladı esra hemen dışarı çıııkk .. ne oldu ki hocam dedim deprem olmuş meğer neyse bahçeye çıktık benim çocuklar ağlamaya başladı offf sonra bana diyolar ki öğretmenim depremi hissettseydik sıraların altına girecektik peki siz bebeğinizle nasıl girecektiniz masanızın altına diyip ağlamaya başladılar çook duyguladım yaa
evet canım çok az kaldı bir yanım korkarken bir yanım heyecanlı kavuşmanın heyecanı sardı iyice rabbim sağlıkla hepimizin yavrularına kavuşmayı nasip etsin
bitti canım Allahın izniyle oğlumu bekliyorum artıkamin canım..hazırlıkların ne durumda? bitmiştir muhtemelen..
Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
canım bu bölge dediğin ordaki altta kalan bacağın birleştiği yerdeki kemikmi benim 3 aydır ağrıyo doktora söylediğimde minişim orda ayakta duruyordu ve doktor teyzesi gülmüş buyüzden demişti bide rahim büyüyor demişti şimdi bebiş korksa veya sıkılsa hep oraya gizelniyor ve ağrı orda ama internette kalça üstüne düşmüş ve önemsememiş kişilerde bu ağrı hamilelikte ortaya çıkar diye okumuştum bende memlekette okumuştum yüksekokulu ve çok kar yağar 2 3 kez popo üstü düşmüştüm biri baya sertti oyüzden olabilir demiştim inşallah doğumla geçer bazen giyinemiyorum bile hep oturarak giyinmek zorunda kalıyorum
bide geçmiş olsun canım rahim alma nerden çıktı kist filan mı var :26:
Yahu demet adama küfür ettirir bu insanlar cidden! Hayvan mı? Allam çok tuhaf cidden insanlar.
Sen de bi aptal yorum gelince, kafanı çevir ve sus bari, suratından falan anlasınlar canım.
Çok salak insan var cidden ya!
ay canım ben takmam insanları taksamda benim uygulamam selamı sabahı keserim ben zamanında çok üzüldüm çok takar herkezi kırmayım derdim şimdi uğraşmıyorum çünkü insanlar hayatının bir anında yanında okul iş ve mahalle arkadaşlarınla nekadar görüşebiliyorsun insanları kırmamaya çalışırım çok samimiyet kurar ama karşımdaki beni kırarsa elimi eteğimi çekerim o insan anlar susarsa ne ala anlamaz saldırır durursada kendi bileceği iştir ve böyle davrandığımdan beri üzülmediğimi görüyorum seni üzeni uzak tutmak en iyisi
Aleynacım afiyet olsun! Yahu şu et ve kemik suyu hangi etten yapılır bana bi anlatır mısın? Biz egeliyiz de, ete dair en ufak bi fikrim yok. Üniversitede arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Tecrübeli anneler, bu et suyu, en güzel hangi etten olur? Nasıl olur eder bu cahal kulunuza anlatın bakem bi!Bi de sen şu yaptığın yemeğin de tarifini verirsen ben de yaparım olmadı.
bende cevap vereyim bize şuan en faydalı et ve kemik kuzu incik canım haşla suyuyla çorba yap pilav yap inciklede aleynanın yemeğini yap hastane yemeği diyede geçer int bulursun terbiyeli yapılıyor bide ben patlıcanı patatesi küp küp kızartır borcama dökerim incikler üstüne rende domatesi de döker birazda haşlamanın suyundan fırına atar incikler kızarana kadar fırınlarım bu azıcık sağlıksız ama daha güzel
tavuktada beyaz gögüs alırken bide yemeklik diye kemikli sırt parçaları satarlar ondan alıp beyaz eti onunla haşlar suyuyla çorba pilav ve beyaz etide çorbaya ve pilava doğrarım şimdi bize büyürken de minişlerimize faydalı
Allahım hiç birimizi düşürmesin ama bu tavuk ve kemik parçaları kasaplarda çok ucuza satılıyor tabiki rabbim muhtaç etmesin ama düşülürsede böyle alıp yine haşlayıp yedirmek lazım minişlere
amin canım..sanada iyi tatillerslm herkeze fistiklar herkeze hayirli cumalar diliyorum bende allahim hepimizi korusun tüm felaketlerden insallahhh... bende yeni girdim ve okudum..depremi yasayan tüm arkadaslarimi gecmis olsun..CEKIRDEKCIM::bebisine masallahh sübhanalllahcanim benim hadi gözün aydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindim offf valla senin oglan gösteriyor ne güzel pipiyi birde biz görsek canim yaa ne oldugunu tam görsekte bizlerde hazirlik yapsak tam anlamiyla..benimde az kaldi artik 24 eylül esimle gün sayiyoz valla özledik esimde sorup duruyor insallahh benimde hersey yolunda olur..kendine oglusa iyi bak canim..NiLHANSCIMMM:::::canim seninde herseyin yolunda olasina cok sevindim masallahh sübhanallahh kilosuda iyiymis masallahh bizimde gün gelsede görsek yaaa insan özlüyor vallaa..kendine bebisie iiy bak canim benimm...ARKADASLAR valla okurken karnim acikti yaaaa amma yemek muhabbeti olmus ohhh miss gibi valla karnim acikti resmen yemekler havada ucusmus..herkeze hayirli hafta sonlari diliyorum canlarim kendinize cokkkk iyi bakin hersey gönlünüzce olur insallahhh..
iyi haftasonları canım..gözün aydın babanla olmanın tadını çıkar..Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumaya vaktim yok.. İnşAllah tüm annişler ve kuzucukları iyidir..
Babam geldi sonunda.. Keyfim gıcır anlayacağınız.. Çok özlemişimm yaa..
Birsürü cici getirdi dedemiz bize.. Babamla vakit geçirirken nete girme imkanım olmuyor pek..
Kendinize çookk iyi bakın emi..
Herkese iyi haftasonları..
Hepinize iyi akşamlar kızlar
Sana da mucuks o zaman :) Senin face yok mu ?:26:
Benim de yarın şeker yüklemem olacak tekrar, geçen sefer sınırdaydı bakalım ne olacak bu sefer. Kendim ölçüyorum ben ara sıra, 135-140 larda seyrediyor yine, doktor bugün 150 nin altında olduğu sürece ilaca insüline falan gerek yok dedi.
evet canım olmuş, Büyükçekmece'de sanırım. 3,8 şiddetindeymiş.
ah cnm inş. ikimizinde şeker yüklemesi iyi olur bu sefer,2 gündür öğlenlerimi meyveyle geçiriyorum kepekli ekmek yiyiyorum sabah akşam ..bu akşam karnıbahar yiycem mesela.bööğğkk:120: cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.inş. herşey yolunda gider.. büyük bir tatlı bağımlısı olarak 2 gündğr çay bile içmedimDoktora gittikk, oğluşumuzu gördük babayla beraber.
750 gram civarında, herşey yolundaymış.
Rahim ağzı kapalıymış, suyu da iyimiş.
Bayramdan sonra 1 kilo olur, ondan sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Çatlak bu adam.
Oğluş yüzünü göstermedi ama pipi her daim ortalarda , ahlaksız oğlum benim :)
Yarın şeker yüklemem tekrarlanacak. Tansiyonum hala takipte. Progestan iğnemi de oldum her cuma olduğu gibi . Eşim beni işe bıraktı, Cuma namazına gönderdim onu da.
Biden haberler böyle bugünlük.
cnm bilmiyordum fıtık ameliyatı olduğunu geçmiş olsun ama dikkat et heppm kendine ağır işler yapmaCanım benim 3 adet bel fıtığı ameliyatım var, ve belimde platin takılı :) Ağrıması normal.
Seninki gebeliğe bağlı, doğumdan sonra geçecek,emin ol.
Her tür bitkisel karışımı kullanamıyorsun, doktoruna sormanda fayda var elbette.
slm canim gözünaydin cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanin insallahh canim sende kendine iyi bak canim .Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumaya vaktim yok.. İnşAllah tüm annişler ve kuzucukları iyidir..
Babam geldi sonunda.. Keyfim gıcır anlayacağınız.. Çok özlemişimm yaa..
Birsürü cici getirdi dedemiz bize.. Babamla vakit geçirirken nete girme imkanım olmuyor pek..
Kendinize çookk iyi bakın emi..
Herkese iyi haftasonları..
maşallah oglunaa .sanada gecmiş olsun aynı dedigin durumda bendede oluyor bikini bölgesinin kenarları inanılmaz acıyor.normal olmasına sevindim bende
inşallah herşey normal gider senin için ve rahmin alınmaz cnm
canım hakkında hayırlısı olsun ya tabıı bi riski söylemsı dr ıns gerek kalmaz
bebısıne maşallah :)
oohhh afiyet olsunn :)
afiyet olsun canım..bu seferlik böyle olsun..
afiyet olsun..yarasın tosununa..
maşallah bebeğine canım..Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey sorunsuz geçer senin adına..
Üzme canım kendini, ihtimallerle korkutmayalım kendimizi....Aynen ben de bluzümün oynadığını görüyorum kalbimin atmasından. tshirt havaya kalkıp iniyo hızlı hızlı. hele yemekten sonra coşuyo kalbim bebeğe kan gönderebilmek için.
Bi duş alıp çıkıyorum, 1 saat yatıyorum öyle nefes nefeseyim.
Voltaren jele izin verdi doktor , biraz hafifletiyo işte ağrıları.
Oğluşuna maşallahhh, çok iyi kilosu .
Rahmine kadar niye alıyolar acaba, ne alaka ?
Aynen doktor da bana en kötü senaryoyu söylüyorum diyerek 27.haftada doğuma alabiliriz demişti. Şimdi 32 oldu hedef. Bakalım ne zaman doğurucam.
Slm cnm.Maşallah bebişineDuruşuda düzelmiş bak çok şükür..Umarım Dr.unun saydıgı ihtimallere gerek kalmadan sağlıkla kavuşursun oğluşuna cnm
anam bayada güzelmiş menü ama yapcak bişi yok senin süslü beğenmedi demekki :)) annesi tost istemiş demekki canı annesi :))
ohhh afiyet bal şeker olsunn bizim topikin hanımları pek becerikli maşşalllahhhhh :))
cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzucum kocaman olmuş maşşallahh :)) yaa kaçırdıysam kusura bakma cnm neden rahim alınabilir dedi ???
ohhhh afiyet bal şeker olsunnnnnn :))
chekirdekcim ve nilhanscım maşallah bebişlerinize ve gözünüz aydın hep böyle güzel haberler ile gelin
slm herkeze fistiklar herkeze hayirli cumalar diliyorum bende allahim hepimizi korusun tüm felaketlerden insallahhh... bende yeni girdim ve okudum..depremi yasayan tüm arkadaslarimi gecmis olsun..CEKIRDEKCIM::bebisine masallahh sübhanalllahcanim benim hadi gözün aydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindim offf valla senin oglan gösteriyor ne güzel pipiyi birde biz görsek canim yaa ne oldugunu tam görsekte bizlerde hazirlik yapsak tam anlamiyla..benimde az kaldi artik 24 eylül esimle gün sayiyoz valla özledik esimde sorup duruyor insallahh benimde hersey yolunda olur..kendine oglusa iyi bak canim..NiLHANSCIMMM:::::canim seninde herseyin yolunda olasina cok sevindim masallahh sübhanallahh kilosuda iyiymis masallahh bizimde gün gelsede görsek yaaa insan özlüyor vallaa..kendine bebisie iiy bak canim benimm...ARKADASLAR valla okurken karnim acikti yaaaa amma yemek muhabbeti olmus ohhh miss gibi valla karnim acikti resmen yemekler havada ucusmus..herkeze hayirli hafta sonlari diliyorum canlarim kendinize cokkkk iyi bakin hersey gönlünüzce olur insallahhh..
canım bu bölge dediğin ordaki altta kalan bacağın birleştiği yerdeki kemikmi benim 3 aydır ağrıyo doktora söylediğimde minişim orda ayakta duruyordu ve doktor teyzesi gülmüş buyüzden demişti bide rahim büyüyor demişti şimdi bebiş korksa veya sıkılsa hep oraya gizelniyor ve ağrı orda ama internette kalça üstüne düşmüş ve önemsememiş kişilerde bu ağrı hamilelikte ortaya çıkar diye okumuştum bende memlekette okumuştum yüksekokulu ve çok kar yağar 2 3 kez popo üstü düşmüştüm biri baya sertti oyüzden olabilir demiştim inşallah doğumla geçer bazen giyinemiyorum bile hep oturarak giyinmek zorunda kalıyorum
bide geçmiş olsun canım rahim alma nerden çıktı kist filan mı var :26:
Üzme canım kendini, ihtimallerle korkutmayalım kendimizi....
Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:
ah cnm inş. ikimizinde şeker yüklemesi iyi olur bu sefer,2 gündür öğlenlerimi meyveyle geçiriyorum kepekli ekmek yiyiyorum sabah akşam ..bu akşam karnıbahar yiycem mesela.bööğğkk:120: cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.inş. herşey yolunda gider.. büyük bir tatlı bağımlısı olarak 2 gündğr çay bile içmedimkimi insanlarda gebelik şekeri olabiliyormuş malesef napalım diyetle geçiricez bu 3 ayı..
cnm bilmiyordum fıtık ameliyatı olduğunu geçmiş olsun ama dikkat et heppm kendine ağır işler yapma
slm herkeze fistiklar herkeze hayirli cumalar diliyorum bende allahim hepimizi korusun tüm felaketlerden insallahhh... bende yeni girdim ve okudum..depremi yasayan tüm arkadaslarimi gecmis olsun..CEKIRDEKCIM::bebisine masallahh sübhanalllahcanim benim hadi gözün aydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindim offf valla senin oglan gösteriyor ne güzel pipiyi birde biz görsek canim yaa ne oldugunu tam görsekte bizlerde hazirlik yapsak tam anlamiyla...
ah cnm inş. ikimizinde şeker yüklemesi iyi olur bu sefer,2 gündür öğlenlerimi meyveyle geçiriyorum kepekli ekmek yiyiyorum sabah akşam ..bu akşam karnıbahar yiycem mesela.bööğğkk:120: cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.inş. herşey yolunda gider.. büyük bir tatlı bağımlısı olarak 2 gündğr çay bile içmedimkimi insanlarda gebelik şekeri olabiliyormuş malesef napalım diyetle geçiricez bu 3 ayı..
cnm bilmiyordum fıtık ameliyatı olduğunu geçmiş olsun ama dikkat et heppm kendine ağır işler yapma
Üzme canım kendini, ihtimallerle korkutmayalım kendimizi....
Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:
Canım senin cinsiyetin hala belli olmamasına deli oluyorum. benim hala tepik hissedememem gibi birşey bu :)
Tatlışım, meyveye çok yüklenme, şeker açısından iyi değil. Karnıbaharı çok severim kıymalı olursa :)
Ağır işi bırak,hiçbir iş yapmıyorum :) ayakkabımı bile eşim giydiriyordu hamile olmadığım zamanlarda bile. bel sakat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?