Selamlar kızlar... Doktordan geliyorum.. Bikini bölgesi acımasını sormuştum geçenlerde... Çok arttı onun için gittim...
Bazı hamilelerde oluyor.. Kemik acıması dedi.. Son aylarda daha çok artacak dedi...
Oğluşu gördüm.. 1143 gr olmuş... Ters duruyordu düzelmiş çok şükür.. Magnezyum Kalsiyum verdi... Bundan sonra daha sık gel dedi.. NST ye aldılar.. Sancı yok..
Doğumun sıkıntılı olabilir bebekle birlikte rahmini de alabiliriz dedi... Tabii ihtimal bunlar korkutmak için değil ihtimalleri bil diye söylüyorum dedi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hemen çıkacağım o yüzden geçmişi okuyamadım... Allaha emanet olun kuzular...
canım bu bölge dediğin ordaki altta kalan bacağın birleştiği yerdeki kemikmi benim 3 aydır ağrıyo doktora söylediğimde minişim orda ayakta duruyordu ve doktor teyzesi gülmüş buyüzden demişti bide rahim büyüyor demişti şimdi bebiş korksa veya sıkılsa hep oraya gizelniyor ve ağrı orda ama internette kalça üstüne düşmüş ve önemsememiş kişilerde bu ağrı hamilelikte ortaya çıkar diye okumuştum bende memlekette okumuştum yüksekokulu ve çok kar yağar 2 3 kez popo üstü düşmüştüm biri baya sertti oyüzden olabilir demiştim inşallah doğumla geçer bazen giyinemiyorum bile hep oturarak giyinmek zorunda kalıyorum
bide geçmiş olsun canım rahim alma nerden çıktı kist filan mı var :26:
masallahh sübhanallahhoglusuna herseyin yolunda olmasina sevindim canim gözün aydin..ayrica düzelmesinede sevindim allahim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize insallahh..evet artik 2 haftaya bir gidecegiz benimde 24 ekim bizde esimle cokkk heyecanliyizzzz zaman gecsede görsek..sende allaha emanet ol canim..
guzel olur canım :) yalnız havuzlu han ya da eminönü çarşı bayramda açık olur mu bilemıorm sanmıorm doğrusu ama bellı de olmaz
bırde arabanızla gelıceksenız emınonu tarafalrına arabayla gırmenızı tavsıye etmem otopark nerde dolaşcanız
yerler nerde en yısı toplu tasıma kullanmak yanı bebek alışverişi için tavsıye ıstıosan tavsıye edebilicem bıyer yok
eminönü ve sarachane harici...mağazlaar var ama yanı onalr senın oldugun sehırde de vardır
yalnız trafik cidden bayabilir sizi ben şahsen tarfikte saatlerce bekleeybılıım
bağışıklık kazanmısım artıkama başka bi şehirden gelenle yola çıktıgımızda ay ne söylenıyoalr ne söylenıyolar
bayramda da güzel trafik olur he....istanbulda en mantıklı şey ayrıca tavsıye edebileceğim şey toplu tasıma kullanmandır canım
selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik
kepek ekmek yerine tambugday ekmegi tercih edersen cok daha faydalı olur cnm
meyvedede şeker oranı yüksek .bence ögünlerini normal yiyip ara ögünde 1 porsiyon meyve yesen daha ii olur.
karnıbahar yemegini bende sevmiyorum ama bi tarif yazmıştım buraya karnıbahar pilavı diye.bak onu mutlakaa dene.
ayrıcada sanmıyorum sende gebelik şekeri cıkacagını.100 lük sonucun iyi cıkacak inş.
tontirikcim tam buğday ekmeği alıcaktım fırında kalmamış bu seferlik aldım bidahakine tam buğday alıcam.ağzın bal yesin inş. çıkmasın şeker derdi yaa
Canım senin cinsiyetin hala belli olmamasına deli oluyorum. benim hala tepik hissedememem gibi birşey bu :)
Tatlışım, meyveye çok yüklenme, şeker açısından iyi değil. Karnıbaharı çok severim kıymalı olursa :)
Ağır işi bırak,hiçbir iş yapmıyorum :) ayakkabımı bile eşim giydiriyordu hamile olmadığım zamanlarda bile. bel sakat :)
tontirikcim tam buğday ekmeği alıcaktım fırında kalmamış bu seferlik aldım bidahakine tam buğday alıcam.ağzın bal yesin inş. çıkmasın şeker derdi yaameyveye gelince sabah kahvaltısı olarak 1 dlim kepek ekmeği domates ve salata söğüş,kibrit büyüklüğünde beyaz peynir yedim.sabahla öğlen arası 1 tane ekşi yeşil elma yedim.. öğlen 1 bardak süt ardından ayva ve 1 tane nar yedim.akşam zeytinyağlı (ama az yağlı) fasülye,ve ekşili kanıbahar salatası ve 3-4 kaşıkta yoğurt yiyebildim bukadar.yedim.ardındanda 1 tane limon sıkıp içtim.şu zamana kadar yediklerim şekeri dengelemeye yarayan şeyler diye biliyorum yanılıyormuyum.bu arada 2 gündür ne çay ne kahve ne şeker.ağzıma sürmedim.bu akşamda yemekten sonra eşimle yürüyüş yaptık yarımsaat ..umarım yanlış şekilde diyet yapmadım..ama tatlı yoktu yaa hiçbir öğünümde açtım resmen aaaaçççç
Merhaba kızlar nasılsiniz ben kendimi biraz halsiz hissediyorum ondan nerede pek giremedim
Merhaba kızlar nasılsiniz ben kendimi biraz halsiz hissediyorum ondan nerede pek giremedim
gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
masallahh sübhanallahh kizinaTeyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
İst.da olan arkadaşlarım...Bişiy sorcam?
Bayramda eşimle ist.a gidip gezelim diyoruz günübirlik öyle, birazda alışveriş yaparız kızımıza diyoruz ..Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Gidilmesi kolay olan yerler bide (Malum oranın trafiğini hep duyuoruz ya...Zamanımız trafikte ölmesin bari )
Allahmmmmmmmm iki gecedir uyku haram bana.. Tam yatıyorum bizim velet başlıyo sabaha kadar hobaaaa calsn sazlar oynasın kızlarAlemmi yapıyo anlamadm sabaha kadar hic mi durmaz yaa .. Ben sanırım ayvayı yedim doguncada böyle olcaksa
gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
vala bende sabahın köründe tatlı yemek için kalktım:)Erkek anneleri tatlıyamı aşeriyor acaba,bende aynı durumdayım ki normalde tatlıyla pek aram yoktu benim
meraba çenesi düşük hamişler
kilolardan bahsetmişsiniz, gebeliğimin ilk 3 ayında 9 kilo vererek rekor kırmıştım hatırlarsanız
48 kiloyla başlamıştım hamileliğe şuan 52 kiloyum maşallah deyin nazar değmesin
23 haftalıkken doğan bebişin videosuna bakın ben yer yer duygulanarak yer yer gülümseyerek izledim
premature baby - YouTube
canım bende oğlum olmadan önce başkasının bebeğinin kakasından, çişinden,sümüğünden pek bir rahatsız olurdum:)):18: bu saatte 1ben 2 ziyaretçi
bizi uyku tutmadı gezineyim dedim kocişe küstük o uyudu biz oturuyoruz ya buadam sarımsak yeme öldürüyo beni dedim yedi sonrada öp diye peşimde dolaşıyo cık anlamıyo zaten felaket kokar şimdi dahada kokuyo git odada yat dedim aman kokuya da hassasmışım ben oğluşun bezinide değiştiremezmişim bisürü ıvır zıvır sen değiştirirsin dedim
ay altından değil ama burun ve mümükten iğrenirim ondan korkuyorum ama napalım poklumu bırakcaz temizlicez oğluşumu bide kızların acık daha keskin kokuyor abimin ikizlerde öyleydi oğluşun bi derece ama kızınki acık kokuluydu :26:
iyi ve sağlıklı günlerde kullansın bebeğinBugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:
Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..
Eki Görüntüle 536493
Maşallah kilosu ve boyu çok iyiTeyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
oğluma hamileyken çok fazla tatlı tüketmiş alerji olmuştumErkek anneleri tatlıyamı aşeriyor acaba,bende aynı durumdayım ki normalde tatlıyla pek aram yoktu benim
Gözünaydın canım....Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumaya vaktim yok.. İnşAllah tüm annişler ve kuzucukları iyidir..
Babam geldi sonunda.. Keyfim gıcır anlayacağınız.. Çok özlemişimm yaa..
Birsürü cici getirdi dedemiz bize.. Babamla vakit geçirirken nete girme imkanım olmuyor pek..
Kendinize çookk iyi bakın emi..
Herkese iyi haftasonları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?