2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Hımm iyi oldu söylemen canım.Dediğin gibi bayramda kapalıda olaiblir araştırmak da lazım.En önemliside park sorunu olacak o halde bize.Arası uzaksa birde tam bilmioruz ya ben hiç bilmiorum ama eşim bi kaç defa gitmiş oda belli noktalara gitmiştir yani.Alışverişi de ben gitmişken öyle güzel şeyler görürsem alırım diyordum önemli olan eşim evdeyken sözü vardı ist gidip gezeriz die, antepten geldik geleli işten fırsatı olmamıştı hazır memleketede gidemiyoruz ram.bay.gittiğim için bu defa gidelim diyordu.Alışverişi yapmayız napalım enazından bi kaç yeri gezeriz...Valla trafik sıkıntısıda çekersek ben içimden söylenirim de ama eşimde bana sinirlenir sanırım benden çıkarır sen istedin ist. die:)

selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik

Slm cnm iyiyiz çok şükür...Ohh Maşallah son 21 gün ha.Allah kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın cnm..

tontirikcim tam buğday ekmeği alıcaktım fırında kalmamış bu seferlik aldım bidahakine tam buğday alıcam.ağzın bal yesin inş. çıkmasın şeker derdi yaa meyveye gelince sabah kahvaltısı olarak 1 dlim kepek ekmeği domates ve salata söğüş,kibrit büyüklüğünde beyaz peynir yedim.sabahla öğlen arası 1 tane ekşi yeşil elma yedim.. öğlen 1 bardak süt ardından ayva ve 1 tane nar yedim.akşam zeytinyağlı (ama az yağlı) fasülye,ve ekşili kanıbahar salatası ve 3-4 kaşıkta yoğurt yiyebildim bukadar.yedim.ardındanda 1 tane limon sıkıp içtim.şu zamana kadar yediklerim şekeri dengelemeye yarayan şeyler diye biliyorum yanılıyormuyum.bu arada 2 gündür ne çay ne kahve ne şeker.ağzıma sürmedim.bu akşamda yemekten sonra eşimle yürüyüş yaptık yarımsaat ..umarım yanlış şekilde diyet yapmadım..ama tatlı yoktu yaa hiçbir öğünümde açtım resmen aaaaçççç

Son düzenleme:

cnm hergün kahvaltıda mutlaka yumurtayıda ilave et.ister omlet yap ,ister salatasını yapıp ye yada yumurtalı menemen v.s...
ögle aranda yeşil elma yemen cok güzel.bende hergün yerim mutlaka.şeker oranı diger meyvelere göre düşüktür
öglen yedikelrin bence ögün degilde ara ögün yerine gececek besinler olmuş.
öglen yenilcek en güzel şey ya sebze +yogurt yada bakliyat +ayran salata v.s dir
ara ögünde süt ve kuruyemiş olabilir.
akşam yemeginde mutlaka balık ,tavuk ,et ,köfte tarzında bişi ye yanında salatayla.
gece yatmadanda 1 bardak süt içtinmi tamamdır.
bak ben bu şekilde besleniyordum şekerimde normal geldi kilo da almadım cok fazla.ama şuan bu programı uygulayamıyorum tatlı istegim var cok fenaa
sende bu hafta light pudingle filan tatlı istegini bastır istersen.ben dukan dieti yaparken tatlı ihtiyacım için sütümün içine çubuk tarçın koyup içerdim oda güzel oluyor.

gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle

Erkek anneleri tatlıyamı aşeriyor acaba,bende aynı durumdayım ki normalde tatlıyla pek aram yoktu benim

Teyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?

gizli takipcinizden sevgileeer kizlar ne kadar cok yazmissiniz ya kac gundur oku oku bitiremedim,gecmisi okumadan da son sayfaya gelemedim diger sayfalara haksizlik ediyormus gibi hissettim kendimi,bi de bilmedigim biseyi kacirmayayim diye hepsini okudum ama anam agladi ya kizlar benimde seker yuklemesi sonucu iyi cikti gebelik sekeri yok,burda okuduklarimdan yola cikarak ve tirsarak esimle gittim ayilirsam bayilirsam kusarsam yanimda olsun diye ama hic bise olmadi ya ictim uc kez kan verdim bitti,bi de hepinizi okudum benim disimda 75 lik seker yuklemesi yaptiran olmamis ya :44: benim de sag tarafim da kalcamin hemen ustu nasi agriyo anlatamam topalliyorum kalca cikigi gibi degisik bi agri,son gunlerde de midem tas gibi midem yaniyo sutle falan idare ediyorum da midem skisti kaldi orda bebekten dolayi sanirim:26: ben pazartesi ucak yolculugu yapicam 26 haftalikken rapor falan istemiyo ucak sirketleri dimj,fikri olan var mi bu konuda?ben de 64le hamile kaldim ilk uc ay 3 kg verdim simdi de 66 kiloyum yememde degisiklik olmadi hic tatliyla aram yok ama kola cok severdim.korkumdan icemiyorum.haftada bir falan iciyorum ya ben central hospitale gidiyorum herseyden cok memnunum ama doktorumun ultrasonu siyah beyaz yaa o yuzden memelekete gittikce ordada doktora gidiyorum oglumu 4d renkli goreyim die (

meraba çenesi düşük hamişler

kilolardan bahsetmişsiniz, gebeliğimin ilk 3 ayında 9 kilo vererek rekor kırmıştım hatırlarsanız
48 kiloyla başlamıştım hamileliğe şuan 52 kiloyum maşallah deyin nazar değmesin

23 haftalıkken doğan bebişin videosuna bakın ben yer yer duygulanarak yer yer gülümseyerek izledim

premature baby - YouTube

masallahh sübhanallahh kizinacanim benim aman yesinler onun slm yerim ben onu masallahh kilosuda boyuda iiyiymis masallahh..aldiklarini güle güle kullanmayi nasip etsin rabbimm..odasi hayirli olsun saglikla yatsin güle güle kullansin bebisin canim benim hayirli olsun odasida aldiklarinda insallhh..kötü düsünme canim allahin izniyle birsey olmaz insallah canim benim..

anadolu yakasından gelecekseniz eger, üsküdara ya da kadıköye kadar arabanızla gelin
üsküdardan vapura binip eminönü-sirkeciye geçin 15 dk da
kadıköyden gelirseniz ordan da eminönüne vapur kalkıyor 20 dk falan sürüyor karşıya geçmek
hem deniz sefası yaparsınız mis gibi

eminönünde de istediğiniz gibi gezersiniz, işiniz bittiğinde yine vapurla hoop 15 dk da karşıdasınız inş

eminönünde havuzlu han kapalı olsa bile orada yüzlerce bebek mağazası var hepsi uygun hepsi kaliteli
gezerseniz alacak şey bulursunuz herhalukarda:)
ama bayramda hanlar açıktır diye düşünüyorum sormak lazım

gezmek dolaşmak isterseniz eminönünden gülhaneye geçin bol oksijenli bir ortamda yürüyüş yapmış olursunuz, gülhanenin sonunda güzel bir cefe var manzaralı orda çay için
sultanahmed de oraya yürüme mesafesinde, kapalı çarşıya, ayasofyaya falan girin
beyazıdı dolaşın
biz eşimle çok sık gideriz oralara, gezilmesi çok hoş zevkli yerler

inş doğunca öyle olmaz
benimki de beni uyutmuyo sanki derimi yarıp dışarı çıkmaya çalışıyo gibi davranıyo
"kızım uslu ol, kızlar azcık oturaklı olur sakin olur ne bu cadılık" diyorum babası da "karışma kızıma" diyo

Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:

Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..

Son düzenleme:
:18: bu saatte 1ben 2 ziyaretçi
bizi uyku tutmadı gezineyim dedim kocişe küstük o uyudu biz oturuyoruz ya buadam sarımsak yeme öldürüyo beni dedim yedi sonrada öp diye peşimde dolaşıyo cık anlamıyo zaten felaket kokar şimdi dahada kokuyo git odada yat dedim aman kokuya da hassasmışım ben oğluşun bezinide değiştiremezmişim bisürü ıvır zıvır sen değiştirirsin dedim
ay altından değil ama burun ve mümükten iğrenirim ondan korkuyorum ama napalım poklumu bırakcaz temizlicez oğluşumu bide kızların acık daha keskin kokuyor abimin ikizlerde öyleydi oğluşun bi derece ama kızınki acık kokuluydu :26:

Erkek anneleri tatlıyamı aşeriyor acaba,bende aynı durumdayım ki normalde tatlıyla pek aram yoktu benim
vala bende sabahın köründe tatlı yemek için kalktım:)
dünde eşimle bi konuda iddalaştık pastayı ben kazandım bazı günler tatlı krizim oluyor resmen:)

maaşallah bebişiniize
ayy videoyu izlerken dayanamadım ağladım,nasıl tatlı:)

canım bende oğlum olmadan önce başkasının bebeğinin kakasından, çişinden,sümüğünden pek bir rahatsız olurdum:))
hatta arkadaşların çocukları geldiğinde yerinde duramadığında içimden nasıl bir çocuk bu yaaaa derdim
ama oğlum olunca durum değişti daha normal gelmeye başladı bunlar
birde eşime hep derdim, hayatımda bir insanın gazının,kakasının çıkmasını çok isteyeceğimi tahmin bile edemezdim
oğlum rahat etsin diye bunları ister olmuştum:)))
Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:

Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..

Eki Görüntüle 536493
iyi ve sağlıklı günlerde kullansın bebeğin

Maşallah kilosu ve boyu çok iyi

oğluma hamileyken çok fazla tatlı tüketmiş alerji olmuştum
Gözünaydın canım....

Depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun
Bebeklere alınan ciciler sağlıklı günlerde kullanılsın inş....

1 haftadır bulaşık makinam serviste tamirdeydi,dün getirdiler
insanoğlu rahatlığa ne kadar çabuk alıiıyormuş meğersem
6 yıldır makina kullanımından sonra 1 hafta elde yıkamak benim için kabustu((

herkese iyi hafta sonları diliyorum....

sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…