2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın kızlaaarr :)

bir cumartesi günü ve gene işteyiz babamızın koynundan zorrr kalktık yaa gene :)

selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik

selam canım hoşgeldinnn yaa ne kadar az kalmış :) son günlerde hiç gecmıyo dımı :)

selam canım ne düşünceli çocuklarmış maşallahhh....

canım mpb gayet ıyıymıs ınternetı yokmus sanırırm o sebeple gıremıomus

endless de yok evt mesaj atım ona bi :)

Bir gün okumayınca yetiştiremiyoruz.. Maşallah sen azimli ve sabırlı bir annişsin...
Ben çook ağladım yaaa. Çook güzeell.
sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.

Doğunca tepiklemeyecek canım, çalar saat modunda sesli uyandıracak...

arkadaşlar hepinize günaydın doktordan gelen arkadaşlarımızın bebişlerine maşallah yeni ciciler alanlarda güle güle kullansın ben sabah 7 de arkadaşla beraber hastaneye gittim arkadaşım doğum yaptı inaılmaz birşey ya çok duygulandım şimdi evdeyim biraz evimi toparlayıp geri hastaneye geçecem şimdilik bu kadar gelince yine görüşürüz :)

gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle

Hadi siz erkek bekliyorsunuz. Bana ne oluyor bilmem. Çok çikolata yiyorum

sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.

Merhabalar. Sultancım nasıl gidiyor hazırlıklar? Hangi mağazalara bakıyorsun canım

Herkese günaydın kızlar.
İnşallah hayırlı, sağlıklı, bereketli, sakin, huzurlu, mutluluk dolu güzel bir gün olur:126:

cnm nasıl diyet yaptın tatlım.benim ihtiyacım var kan şekerim yüksek çıktı 50likte büyük ihtimal 100lüktede çıkıcak.irsi bizde rahmetli babaığımdada vardı şeker..baba tarafı hep şeker hastası sanırım ilerde bende şeker hastası olucam bakalım hastaneye gidicez azsonra 100lük için

Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...

Son düzenleme:

ya bana tatlı demesin kimse.gece kalktım canım öyle tatlı istiyorki.biliyorsunuz ki tatlıyı yasakladı doktor amcamız.ağlıycaktım resmen.gittim ağzıma bir parmak bal aldım.canımm bebek çantası aldım okiedog,emzirme önlüğü ve yastığı aldım internetten.hastane çıkışınıda bebekçeden sevi bebe köpekli takım var ondan aldım...başkada bir şey yok.fatih bebeyi gezdim,bebekçe ve horasana baktım...internet fiyatı daha ucuzca valla.bebek arabası,ana kucağı,park yatak internetten alıcam.karyolaya karar veremedim.dolabımı şifonyerinide ikeadan alıcam...durumlar böyle.sen neler yaptın???.

geçmiş olsun canım benim...inşalllah 38- 39ları görürsün

Ah canım benim ya. Madem o kadar dayanamıyorsun bal daha iyidir tabi en azından doğal.
Biz beşiği aldık şükür fatih bebeden. Beğendim ben valla düşünürsen. Fiyatı da uygun.
Yatağı oradan almanı tavsiye ederim.
Güzel yatak 70 TL.
Cibinliği de oradan aldım 25 TL ama eve gelince hiç beğenmedim :26: Çok basit duruyor ne yapsam ki?
Kıyafet için sana tavsiyem Saray Çarşısı varya Kayalıparka bakan girişi... Onun yanında bebek kıyafetleri satan bir yer var.
Dışarıda sepetlere dolduruyorlar. Fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. Ben geçen gün oradan tanesi 3,5 TL ye 3 tane kadife alt aldım
Birde civilden alıyorum orası da çok uygun çoğu mağazaya göre.
İşte emziktir, bakım ürünlerini de fatihten aldık.
Ateşölçer alacağız bir tane de onlarda vatanda çok uygun canım.
VATAN COMPUTER - BRAUN - PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
İşte böyle şimdilik.
Uyku setlerini beğenmedim ben o mağazaların. 170 TL dediler birde.
Uyku seti bakacağım
Ay çok konuştum

ayy iki konuştun kız baksana ben bir yer,bir şey bilmiyormuşum.cinbinliği ver yerine başka bir şey al.hiç kullanmadın sonuçta.uyku seti kidboo beğeniyorum..yeri güzel internette indirime girmesini bekliyorum.alınca koyarım.

feslegenim sultancım güle güle kullanın aldıklarınızı

Teşekkürler Tontirikcim

günayyyydınnnnnn iyi tatillerrrr

Sana da günaydın ama tatil değil bize işteyim ben

Geri almazlar bence. İzne ayrılınca bir bakayım kendim bir şeyler yapabiliyor muyum...
Sen güzel cibinlik görürsen bana da haber et olur mu?
Birde ben çoook uzun çalıştığım halde bu kadar yer öğrendim kız Çık gez bedesteni falan Ne güzel

maşallah o pıtpıtlarla uyanmak çok keyifli ben 3 ten beri uyanığım

sanada hayırlı sabahlar canım az kaldı ya allahın izniyle ikiniz de sağlıklı bi şekilde atlatıcaksınız

fesleğen ve sultan güle güle kullanın aldıkalrınızı :)

ben bu ara bebek şekerien yoğunlaştım kutulu yapıcam ıns...şimdi ön hazırlık içindeyşm :) örnek yapınca eklerım :)

bir de kızlar son 4-5 gundur özellıkle akşamları ayaktayken bır kerede yatarken oldu böyle göbeğimin sağ tarafında

göbek deliğimin yukarısındna başlayıp tee aşşağıya kadar inen bi acı oluyo böyle sankı o an jiletle keıslıyomus gibi

bacagımı dahı kımıldatamıyorum öyle olunca ve çok şiddetli bi acı hissediyorum ama 1-2 dk sürüp kendılıgınden gecıo

aniden oluyo anıden gecıyo bu ne anlayamadım ya :26: gecen pazartesı dr da iken dr önumuzdekı pazartesıde görüşelim

demişti gidince sölicem bi ama bunu yasyaan var mı aranızda

canım maşallah bebısıne :) inşallah dayanırsın ve sağlıkla gelir bebıs :)

iyi düşün iyi olsun :)

ayşecim bana da arada oluyor benzeri şeyler ama doktoruma hiç sormadım tahminimce bebek yer açıyor kendine diicem ama nebiliim

ayşecim bana da arada oluyor benzeri şeyler ama doktoruma hiç sormadım tahminimce bebek yer açıyor kendine diicem ama nebiliim

ben de rahım büyümesınden olabilir mi acaba diye düşündüm ama plasentam sağ taraftaydı acaba onla alakalı

bişey mi diyede düşünmeden edemiyorum çok sıkıntı bi durum osla zaten devamlı sancı yapar sanırım

bir de bebek vurdukça sinire fln gelıpte öle bi acı olsuturuyoda olabilir nevraljik tür ağrıya benzıyo yanma ama

du bakalım dr da gene rahıme büyümeye fln bağlar ama ben sölim de benden çıksın

maşallah canım iradene hayran kaldım ama öğlenleri meyveyle geçiştirmen doğru değil..çorba salata türü şeyler yiyebilirsin..meyveyi ara öğün olarak tüket canım..sonuçların iyi çıkacak merak etme..

amin canım..sende iyi ki varsın..

ben karnıbahar pilavının tarifini istiyorum..

Merhaba kızlar nasılsiniz ben kendimi biraz halsiz hissediyorum ondan nerede pek giremedim

merhaba canım dikkat et kendine..
gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
ya dikkat et yoksam şişcen sen çok fena..

as ay yerim ben onun selamını..maşallah kilosuda boyuda güzel..aldıklarını güle güle kullan canım..

canım 28.haftaya kadar uçak yolculuğu yapabilirsin..

Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:

Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..

Eki Görüntüle 536493

güle güle kullan canım..

Günaydın kızlaaarr :)

bir cumartesi günü ve gene işteyiz babamızın koynundan zorrr kalktık yaa gene :)

günaydın canım evet aynen öyle eşimi yatakta bırakıp işe gitmek çok kötü hiç sevmiyorum..

Herkese günaydın kızlar.
İnşallah hayırlı, sağlıklı, bereketli, sakin, huzurlu, mutluluk dolu güzel bir gün olur:126:

günaydın canım amin inş..

çok sevindim canım..umarım bundan sonra herşey daha iyi olur senin adına..az kalmış canım umarım 38.-40. haftaları tamamlarsın..

günayyyydınnnnnn iyi tatillerrrr
günaydın iyi tatiller canımm

bana annem ikeadan almıştı.
geçen de bir dizide ve reklamda beşik üstünde de gördüm güzel görünüyor
30liraydı sanırım

Teşekkürler Ayşe

Esramtrak maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…