selam ocak anneleri nasılsnız ben Allah nasip ederse kasım annesi olucam son günlerim izne çıktım evde sıkılıyorm :) sizleri bir ziyaret ediyim dedim nasıl gidiyor hamilelik
selamlaar herkese hayırlı cumalarbugüne deprem damgasını vurdu neyazıkki ben dersteydim hararetle ders anlatıyodum bi bağrışlar falan duyduk çocuklarla anlamadık bişey,zil çaldı tenefüse çıktık müdür yardımcısı beni yakaladı esra hemen dışarı çıııkk .. ne oldu ki hocam dedim deprem olmuş meğer neyse bahçeye çıktık benim çocuklar ağlamaya başladı offf sonra bana diyolar ki öğretmenim depremi hissettseydik sıraların altına girecektik peki siz bebeğinizle nasıl girecektiniz masanızın altına diyip ağlamaya başladılar çook duyguladım yaa
bide fıstuklar bugün aklıma takıldı bazı kişiler
başta mpb izmirliydi bana tıpa git araştırılmaya diye yardımı bulunmuştu bidaha gelmedi inşallah kötü bişey yoktur
şu endelesmiydi erzurumlu kızı olacak bıdır bıdır yazar konuşurdu oda gözükmüyor
bide bana yaşça aynı ilk bebişi olacak amniyo zamanları herkeze bilgi veren yurt dışından kokapellimiydi tam hatırlıyamıyorum listeyede bakmadım ay inşallah buraya yazamıyor ama kötü durumları yoktur bide iranlı bi kız vardı istanbula gelicem der alışveriş mekanlarını sorardı oda yok
Bir gün okumayınca yetiştiremiyoruz.. Maşallah sen azimli ve sabırlı bir annişsin...gizli takipcinizden sevgileeerkizlar ne kadar cok yazmissiniz ya kac gundur oku oku bitiremedim,gecmisi okumadan da son sayfaya gelemedim diger sayfalara haksizlik ediyormus gibi hissettim kendimi,bi de bilmedigim biseyi kacirmayayim diye hepsini okudum ama anam agladi ya kizlar benimde seker yuklemesi sonucu iyi cikti gebelik sekeri yok,burda okuduklarimdan yola cikarak ve tirsarak esimle gittim ayilirsam bayilirsam kusarsam yanimda olsun diye ama hic bise olmadi ya ictim uc kez kan verdim bitti,bi de hepinizi okudum benim disimda 75 lik seker yuklemesi yaptiran olmamis ya :44: benim de sag tarafim da kalcamin hemen ustu nasi agriyo anlatamam topalliyorum kalca cikigi gibi degisik bi agri,son gunlerde de midem tas gibi midem yaniyo sutle falan idare ediyorum da midem skisti kaldi orda bebekten dolayi sanirim:26: ben pazartesi ucak yolculugu yapicam 26 haftalikken rapor falan istemiyo ucak sirketleri dimj,fikri olan var mi bu konuda?ben de 64le hamile kaldim ilk uc ay 3 kg verdim simdi de 66 kiloyum yememde degisiklik olmadi hic tatliyla aram yok ama kola cok severdim.korkumdan icemiyorum.haftada bir falan iciyorum ya ben central hospitale gidiyorum herseyden cok memnunum ama doktorumun ultrasonu siyah beyaz yaa o yuzden memelekete gittikce ordada doktora gidiyorum oglumu 4d renkli goreyim die (
Ben çook ağladım yaaa. Çook güzeell.meraba çenesi düşük hamişler
kilolardan bahsetmişsiniz, gebeliğimin ilk 3 ayında 9 kilo vererek rekor kırmıştım hatırlarsanız
48 kiloyla başlamıştım hamileliğe şuan 52 kiloyum maşallah deyin nazar değmesin
23 haftalıkken doğan bebişin videosuna bakın ben yer yer duygulanarak yer yer gülümseyerek izledim
premature baby - YouTube
sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.
gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.
Teyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
Hadi siz erkek bekliyorsunuz. Bana ne oluyor bilmem. Çok çikolata yiyorum
Merhabalar. Sultancım nasıl gidiyor hazırlıklar? Hangi mağazalara bakıyorsun canım
Herkese günaydın kızlar.
İnşallah hayırlı, sağlıklı, bereketli, sakin, huzurlu, mutluluk dolu güzel bir gün olur:126:
Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
ya bana tatlı demesin kimse.gece kalktım canım öyle tatlı istiyorki.biliyorsunuz ki tatlıyı yasakladı doktor amcamız.ağlıycaktım resmen.gittim ağzıma bir parmak bal aldım.canımm bebek çantası aldım okiedog,emzirme önlüğü ve yastığı aldım internetten.hastane çıkışınıda bebekçeden sevi bebe köpekli takım var ondan aldım...başkada bir şey yok.fatih bebeyi gezdim,bebekçe ve horasana baktım...internet fiyatı daha ucuzca valla.bebek arabası,ana kucağı,park yatak internetten alıcam.karyolaya karar veremedim.dolabımı şifonyerinide ikeadan alıcam...durumlar böyle.sen neler yaptın???.
Ah canım benim ya. Madem o kadar dayanamıyorsun bal daha iyidir tabi en azından doğal.
Biz beşiği aldık şükür fatih bebeden. Beğendim ben valla düşünürsen. Fiyatı da uygun.
Yatağı oradan almanı tavsiye ederim.
Güzel yatak 70 TL.
Cibinliği de oradan aldım 25 TL ama eve gelince hiç beğenmedim :26: Çok basit duruyor ne yapsam ki?
Kıyafet için sana tavsiyem Saray Çarşısı varya Kayalıparka bakan girişi... Onun yanında bebek kıyafetleri satan bir yer var.
Dışarıda sepetlere dolduruyorlar. Fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. Ben geçen gün oradan tanesi 3,5 TL ye 3 tane kadife alt aldım
Birde civilden alıyorum orası da çok uygun çoğu mağazaya göre.
İşte emziktir, bakım ürünlerini de fatihten aldık.
Ateşölçer alacağız bir tane de onlarda vatanda çok uygun canım.
VATAN COMPUTER - BRAUN - PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
İşte böyle şimdilik.
Uyku setlerini beğenmedim ben o mağazaların. 170 TL dediler birde.
Uyku seti bakacağım
Ay çok konuştum
feslegenim sultancım güle güle kullanın aldıklarınızı
günayyyydınnnnnn iyi tatillerrrr
ayy iki konuştun kız baksana ben bir yer,bir şey bilmiyormuşum.cinbinliği ver yerine başka bir şey al.hiç kullanmadın sonuçta.uyku seti kidboo beğeniyorum..yeri güzel internette indirime girmesini bekliyorum.alınca koyarım.
maşallah o pıtpıtlarla uyanmak çok keyifli ben 3 ten beri uyanığımsabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.
Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
ayşecim bana da arada oluyor benzeri şeyler ama doktoruma hiç sormadım tahminimce bebek yer açıyor kendine diicem ama nebiliim
ah cnm inş. ikimizinde şeker yüklemesi iyi olur bu sefer,2 gündür öğlenlerimi meyveyle geçiriyorum kepekli ekmek yiyiyorum sabah akşam ..bu akşam karnıbahar yiycem mesela.bööğğkk:120: cnm bebişinin iyi olmasına sevindim.inş. herşey yolunda gider.. büyük bir tatlı bağımlısı olarak 2 gündğr çay bile içmedimkimi insanlarda gebelik şekeri olabiliyormuş malesef napalım diyetle geçiricez bu 3 ayı..
amin canım..sende iyi ki varsın..Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:
kepek ekmek yerine tambugday ekmegi tercih edersen cok daha faydalı olur cnm
meyvedede şeker oranı yüksek .bence ögünlerini normal yiyip ara ögünde 1 porsiyon meyve yesen daha ii olur.
karnıbahar yemegini bende sevmiyorum ama bi tarif yazmıştım buraya karnıbahar pilavı diye.bak onu mutlakaa dene.
ayrıcada sanmıyorum sende gebelik şekeri cıkacagını.100 lük sonucun iyi cıkacak inş.
Merhaba kızlar nasılsiniz ben kendimi biraz halsiz hissediyorum ondan nerede pek giremedim
ya dikkat et yoksam şişcen sen çok fena..gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
as ay yerim ben onun selamını..maşallahTeyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
gizli takipcinizden sevgileeerkizlar ne kadar cok yazmissiniz ya kac gundur oku oku bitiremedim,gecmisi okumadan da son sayfaya gelemedim diger sayfalara haksizlik ediyormus gibi hissettim kendimi,bi de bilmedigim biseyi kacirmayayim diye hepsini okudum ama anam agladi ya kizlar benimde seker yuklemesi sonucu iyi cikti gebelik sekeri yok,burda okuduklarimdan yola cikarak ve tirsarak esimle gittim ayilirsam bayilirsam kusarsam yanimda olsun diye ama hic bise olmadi ya ictim uc kez kan verdim bitti,bi de hepinizi okudum benim disimda 75 lik seker yuklemesi yaptiran olmamis ya :44: benim de sag tarafim da kalcamin hemen ustu nasi agriyo anlatamam topalliyorum kalca cikigi gibi degisik bi agri,son gunlerde de midem tas gibi midem yaniyo sutle falan idare ediyorum da midem skisti kaldi orda bebekten dolayi sanirim:26: ben pazartesi ucak yolculugu yapicam 26 haftalikken rapor falan istemiyo ucak sirketleri dimj,fikri olan var mi bu konuda?ben de 64le hamile kaldim ilk uc ay 3 kg verdim simdi de 66 kiloyum yememde degisiklik olmadi hic tatliyla aram yok ama kola cok severdim.korkumdan icemiyorum.haftada bir falan iciyorum ya ben central hospitale gidiyorum herseyden cok memnunum ama doktorumun ultrasonu siyah beyaz yaa o yuzden memelekete gittikce ordada doktora gidiyorum oglumu 4d renkli goreyim die (
Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:
Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..
Eki Görüntüle 536493
Günaydın kızlaaarr :)
bir cumartesi günü ve gene işteyiz babamızın koynundan zorrr kalktık yaa gene :)
Herkese günaydın kızlar.
İnşallah hayırlı, sağlıklı, bereketli, sakin, huzurlu, mutluluk dolu güzel bir gün olur:126:
çok sevindim canım..umarım bundan sonra herşey daha iyi olur senin adına..az kalmış canım umarım 38.-40. haftaları tamamlarsın..Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
günaydın iyi tatiller canımmgünayyyydınnnnnn iyi tatillerrrr
Teşekkürler Tontirikcim
Sana da günaydınama tatil değil bize işteyim ben
Geri almazlar bence. İzne ayrılınca bir bakayım kendim bir şeyler yapabiliyor muyum...
Sen güzel cibinlik görürsen bana da haber et olur mu?
Birde ben çoook uzun çalıştığım halde bu kadar yer öğrendim kızÇık gez bedesteni falan Ne güzel
fesleğen ve sultan güle güle kullanın aldıkalrınızı :)
ben bu ara bebek şekerien yoğunlaştım kutulu yapıcam ıns...şimdi ön hazırlık içindeyşm :) örnek yapınca eklerım :)
bir de kızlar son 4-5 gundur özellıkle akşamları ayaktayken bır kerede yatarken oldu böyle göbeğimin sağ tarafında
göbek deliğimin yukarısındna başlayıp tee aşşağıya kadar inen bi acı oluyo böyle sankı o an jiletle keıslıyomus gibi
bacagımı dahı kımıldatamıyorum öyle olunca ve çok şiddetli bi acı hissediyorum ama 1-2 dk sürüp kendılıgınden gecıo
aniden oluyo anıden gecıyo bu ne anlayamadım ya :26: gecen pazartesı dr da iken dr önumuzdekı pazartesıde görüşelim
demişti gidince sölicem bi ama bunu yasyaan var mı aranızda
canım maşallah bebısıne :) inşallah dayanırsın ve sağlıkla gelir bebıs :)
iyi düşün iyi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?