2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm inşallahh 37 38 leride görürsün herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ...

kızlarr günaydınnnn...
evi toparlıyorum yavaş yavaş çamaşır bulaşık falan anca bitti şimdi bi süpürüp silicem sonra atıcam kendimi dışarı bugünn alışveriş günü yine paramın dibine vurucam... kıyafetlerine baktım oğluşumun hiç kalın bişi almamışız kadife tulum falan alıcam dışarı çıkarken giydirmek için bide ufak tefek şeyleri toparlıcam :) akşamda babamızla nevresim takımı uyku setimizi alıcaz ve bayramlık kendimize bişiler :))) ayy çok seviyorum alıverişi ben yaaaaaaaa :))))

herkese iyi hafta sonları bu gece babamız geliyooo:) 2 haftadır yoktu çooook özledik yarın da hemen alışverişe çıkaracağım 28 haftadan sonra yat diyolar bana birşeyler alabiliriz inşallah burası da başkent olacak yani doğru düzgün toplu bebek mağazası olan yerler yok alışveriş merkezlerine mahkum bırakıyorlar insanı

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...

siteye baktım canım sağol fiyatlar iyi ama 20 tl indirim çekini nasıl aldın anlamadım ben :44:

canım çok geçmiş olsun umarım korkularının hepsi boşa çıkar sağ salim bir doğum yaparsın, iyi düşünelim iyi olsun benim de kemoterapiden dolayı yumurtalıklarım zarar görürmüş bundan sonra bebişimiz olmama ihtimali yüksek ama Allah tan umut kesilir mi bakarsın yine anne oluruz...

bunu çok beğendim anneme yaptırabilirim benim annem terzi hamiş kıyafetlerimi hep o dikti ben sadeve bir tane tayt 2 tane tişört bir tane de solopet aldım kot, onun dışında pantolon jile elbise hep annem dikti sağ olsun, oğluşun nevresim takımlarını da o dikecek 3 çeşit kumaş almış, süsleme işini de ona yaptıracağım o tür şeylere para veremeyeceğim artık, tedavimden ötürü çok sıkıştık ama Allah a çok şükür yetişebiliyoruz şimdilik...

sevgili zeynepfaz ben yoğun çalıştığım için geçmişi okuyamıyorum pek bi kaç gündür gördüm mesajlarını çok şükür iyisin kendine çok dikkat et hasta olma Allahım kolaylıklar versin yar ve yardımcımız olsun hepimizin. inşallah bebişin de iyidir canım

bana annem ikeadan almıştı.
geçen de bir dizide ve reklamda beşik üstünde de gördüm güzel görünüyor
30liraydı sanırım
canım bu cibinliği bende çok beğeniyorum..güle güle kullan..

günaydın canım işlerinde sana kolay gelsin..ohh biz çalışalım sen alışverişe çık varmı böyle bişey..hadi bakalım keyfini çıkar..

hadi gözün aydın şimdiden..

ankarının neresindesin?
valla hiçç laf söletmem ankaramaaaa.alışveriş yapacak yerleri bilmezsen avm lere mahkum kalırsın

kolay gesin cnm.ben alışverişi biraz fazla abartmışım kredi kartı ekstresi epey kabarık geldi

ben karnıbahar pilavının tarifini istiyorum..

daha önce yazmıştım buraya kopy yapıyorum

MALZEMELER:
-1 ufak karnabahar
-1 tk z.yağ
-1 tk köri
-2 diş sarmısak
-taze soğan

Karnabahar yıkanır,sapları ayrılarak ufak çiçeklere ayrılır.Robotta bulgur boyutuna gelene dek çekilir.Wok tava ısıtılır yağ eklenir.Ezilmiş sarmısak sotelenir .Karnabahar eklenir ve karamelize olana dek kavrulur.Köri eklenip harmanlanır.Taze soğanın yeşil kısımları ince doğranarak üzerine serpilir.

Eklenti 518576
tarif ve resim dukandiyetleritarifim.com sitesinden alıntıdır

ben köri kullanmıyorum tarif yukardaki gibidir.sarımsagıda cok atmıyorum.1 tane orta boyu incecik dograyıp yagda soteliyom.yanında salata yogurtla filan güzel oluyor

kızlar bir de

ateşölçer nasıl olmalı kulaktan ölçenler var dijital olanlar var hangisi iyidir?
mesela alından ölçenler iyi değilmiş doğru ölçmezmiş dr lar tavsiye etmiyormuş siz ne dersiniz nasıl bir ürün alınmalı sizce?

orkidem bak şölede yapabilriisn.ben gecen gün bölesinide denedim güzel oldu

tencereye az yag at , 2 tane domatesi rendele ilave et
1 tane sarımsagı cok ince dogra onuda ilave et
birazcık pişir sonra karnıbaharı ilave et.hiç su katmadan domatesle agır ateşte pişsin,suyunu cekince tamamdır.sonra demlenmesi için kapagını acma belli süre
sonrada yanında salatayla yogurtla afiyetle ye

Merhaba canım valla endokrin uzmanım ve diyetisyeni bir diyet hazırladı.Hiç tatlı,şeker yok,pilav,makarna,un,beyaz ekmek yok.Ara öğünler çok önemli bunun için dediler.

SABAH: 06:30 (ben okula gitmek için bu saatte kalkıyorum)
2 dilim ince çavdar ekmeği-2 kibrit kutusu beyaz az yağlı peynir-söğüş domates ve yeşillik-1 yumurta-5 adet zeytin-zeytin yağı kullanmak yok.

ARA ÖĞÜN: 09:00
1 büyük bardak süt
ARA ÖĞÜN: 11:00
1 küçük boy meyve(muz yasak!,havuç yasak!) ve 2 adet ceviz

ÖĞLE: (12:30-13:00)
6 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
2 adet avuç içi büyüklüğünde köfte ya da o kadar tavuk ya da balık/ baklagil yemeği(et yerine geçiyor)
bol salata(yağsız)
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ARA ÖĞÜN(15:00)
1 küçük boy meyve ve 6 adet badem-fındık
ARA ÖĞÜN(17:00)
2 adet galeta

AKŞAM19:00)
6 kaşık sebze yemeği
1 porsiyon et-tavuk-balık veya baklagil yemeği
bol salata
1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜN(21:00)
1 küçük meyve

ARA ÖĞÜN(22:00)
1 büyük bardak süt

diyetimin tamamını yazdım şeker senin için.Ama sen yine de bir endokrin uzmanına görün o belirlesin programı.

iyiyim canım hamdolsun kemoterapiden sonraki 5 gün kötüydüm ama şimdi iyiyim evdeyim dinleniyorum sizi takip ediyorum bebiş en az bir ay erken geleceği için son hazırlıklara hız verdim
saçlarım dökülmeden çarşı pazar işlerini halledeyim diyorum öyle işte...

bu ara şekerim yüksek gene ama benim yüzümden bal yiyip duruyorum o da evde başka bir tatlı olmadığından gözüme kabak tatlıları kestaneler nutellalar gelip duruyor balı da artık tereyağı ile değil cevizle yiyorum ama abarttım galiba aslında hamilelik başından beri 4 kilo aldım ama kilom çok 80 kiloyum şeker konusu da önemli dr um çok dikkat et diyor ama ne yapayım bir de onunla uğraşamam ki hangi birine üzüleyim aslında tatlı ve beyaz undan uzak durabilsem süper olacak ama bu ara çok zor...

aaa söylesene o zaman arkadaşım valla ben bilmiyom nereye gideceğimi şöyle toptan halledelim hayırlısıyla

valla cnm magazalarda satılan markalı şeyleri pazarlık yaparak uyguna almak istiyorsan ulus çıkrıkcılar yokuşuna gitcen.
orda bi çok bebek magazası var.pazarlıkta yaparsan uyguna alırsın.bebek giyimi ,nevresim ,uyku seti v.s burdan halledebilriisn.

bakım ürünlerinide netten alabilriisin.ben şampuanı biberonu banyo bakım malzemelerini filan eczanemizde.com dan alcam.

yedirenk bebek arabası ,puset ,oto koltugu,küvet,yatak v.s için ulusda anafartalar çarsının üst katına bakabilirisn.orası pahalına gelirse
ulusta yıba carşısı var ordada pazarlıkla uyguna alırsın.
ben puseti yıba çarşısından aldım
oto koltugunu acity outlet te toker bebeden aldık.

Son düzenleme:

Bende çok beğendim canım.
Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah

iyi haftasonları canım..gözün aydın babanla olmanın tadını çıkar..

slm canim gözünaydin cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanin insallahh canim sende kendine iyi bak canim .

meryemimgeliyor gözün aydın babacın gelmişş bol bol hasret giderinnn.

Çok çok teşekkürler kızlar.. Eşim ve babam erkek erkeğe takılmaya gittiler.. Bende hemen size bakayım dedim.. :)

Canım inşAllah hiçbir sorun çıkmadan bebişini kucağına alırsın.. Rabbim cc sanada bebişine de sağlık versin inşAllah..

gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:

hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle

Ye tatlı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi.. bende kesinlikle katılıyorum.. Tatlıyla hiç aram yok. Yeni yeni ufaktan ufaktan başladım yemeğe.. Özellikle ilk 5 ay tatlı görünce bile midem blanıyordu ama ekşiye bayılıyorumm..

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın. Aldıklarını güzel günlerde kullanın inşAllah canım..

Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:

Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..

Eki Görüntüle 536493

Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım..

Kokuya karşı bende hassasım ama kuzenlerimden tecrübeliyim accık.. Eğer çok sevdiğim bir bebiş olursa hiç midem bulanmazdı.. Kendi kuzum olunca hiç bulanmaz heralde.. :)

Ne yaptın sen canım yaa.. Koptum resmen videoyu izlerken.. Çeşmeler sonuna kadar açıldı.. Allah ım cc ne kadar küçük.. Nasıl da hayata tutunmaya çalışıyor.. Çok kötü oldum izlerken..

Sağolasın canım.. Bu arada benim depremden haberim olmadı hiç. Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun..

sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.

Yesinler onların pıt pıtlarını.. Rabbimizin cc en büyük hediyesi bu olsa gerek.. Rabbim cc isteyen herkese nasip etsin inşAllah..

Canım inşAllah incelme durur.. Sağlıkla, zamanı gelince bebişini kucağına alırsın inşAllah canım..

ohh sefan olsun canım.. Tadını çıkar alışverişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…