Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
bana annem ikeadan almıştı.Eki Görüntüle 536581
geçen de bir dizide ve reklamda beşik üstünde de gördüm güzel görünüyor
30liraydı sanırım
iyi akşamlar arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun doktordan güzel sonuçlarla gelen arkadaşlarıda çok tebrik ediyorum bizim bugüna rkadaşlar vardı oturduk kahvaltı pasta börek keyfi derken bu saat oldu biraz nete gireyim dedim sizlere bakayım dedim bu arada anne lütfen .comda 20 tl hediye çeki var arkadaşlar 100 tl ve üzeri alışverişe kargoda ücretsiz sanırım :) ihtiyacınız varsa birşeylere biberondan bahsedilmiş onlardada kampanya var ben CHICCO Step Up 2 Akış Ayarlı % 0 BPA 250ml 2+ay +CHICCO Step Up 1 Biberon Emziği Hediye - Biberon ve Biberon Emzikleri - Beslenme | Annelutfen.com bunu almaya karar verdim arkadaşlar 2 tanede phılıps alacam bizi idare eder başlarda sonrasındada duruma göre bakarız artık :)
Üzme canım kendini, ihtimallerle korkutmayalım kendimizi....
Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:
canım bu cibinliği bende çok beğeniyorum..güle güle kullan..bana annem ikeadan almıştı.
geçen de bir dizide ve reklamda beşik üstünde de gördüm güzel görünüyor
30liraydı sanırım
günaydın canım işlerinde sana kolay gelsin..ohh biz çalışalım sen alışverişe çık varmı böyle bişey..hadi bakalım keyfini çıkar..kızlarr günaydınnnn...
evi toparlıyorum yavaş yavaş çamaşır bulaşık falan anca bitti şimdi bi süpürüp silicem sonra atıcam kendimi dışarı bugünn alışveriş günü yine paramın dibine vurucam... kıyafetlerine baktım oğluşumun hiç kalın bişi almamışız kadife tulum falan alıcam dışarı çıkarken giydirmek için bide ufak tefek şeyleri toparlıcam :) akşamda babamızla nevresim takımı uyku setimizi alıcaz ve bayramlık kendimize bişiler :))) ayy çok seviyorum alıverişi ben yaaaaaaaa :))))
herkese iyi hafta sonları bu gece babamız geliyooo:) 2 haftadır yoktu çooook özledik yarın da hemen alışverişe çıkaracağım 28 haftadan sonra yat diyolar bana birşeyler alabiliriz inşallah burası da başkent olacak yani doğru düzgün toplu bebek mağazası olan yerler yok alışveriş merkezlerine mahkum bırakıyorlar insanı
herkese iyi hafta sonları bu gece babamız geliyooo:) 2 haftadır yoktu çooook özledik yarın da hemen alışverişe çıkaracağım 28 haftadan sonra yat diyolar bana birşeyler alabiliriz inşallah burası da başkent olacak yani doğru düzgün toplu bebek mağazası olan yerler yok alışveriş merkezlerine mahkum bırakıyorlar insanı
ankarının neresindesin?
valla hiçç laf söletmem ankaramaaaa.alışveriş yapacak yerleri bilmezsen avm lere mahkum kalırsın
kızlarr günaydınnnn...
evi toparlıyorum yavaş yavaş çamaşır bulaşık falan anca bitti şimdi bi süpürüp silicem sonra atıcam kendimi dışarı bugünn alışveriş günü yine paramın dibine vurucam... kıyafetlerine baktım oğluşumun hiç kalın bişi almamışız kadife tulum falan alıcam dışarı çıkarken giydirmek için bide ufak tefek şeyleri toparlıcam :) akşamda babamızla nevresim takımı uyku setimizi alıcaz ve bayramlık kendimize bişiler :))) ayy çok seviyorum alıverişi ben yaaaaaaaa :))))
ben karnıbahar pilavının tarifini istiyorum..
cnm nasıl diyet yaptın tatlım.benim ihtiyacım var kan şekerim yüksek çıktı 50likte büyük ihtimal 100lüktede çıkıcak.irsi bizde rahmetli babaığımdada vardı şeker..baba tarafı hep şeker hastası sanırım ilerde bende şeker hastası olucambakalım hastaneye gidicez azsonra 100lük için
sevgili zeynepfaz ben yoğun çalıştığım için geçmişi okuyamıyorum pek bi kaç gündür gördüm mesajlarını çok şükür iyisin kendine çok dikkat et hasta olma Allahım kolaylıklar versin yar ve yardımcımız olsun hepimizin. inşallah bebişin de iyidir canım
aaa söylesene o zaman arkadaşım valla ben bilmiyom nereye gideceğimi şöyle toptan halledelim hayırlısıyla
bunu çok beğendim anneme yaptırabilirim benim annem terzi hamiş kıyafetlerimi hep o dikti ben sadeve bir tane tayt 2 tane tişört bir tane de solopet aldım kot, onun dışında pantolon jile elbise hep annem dikti sağ olsun, oğluşun nevresim takımlarını da o dikecek 3 çeşit kumaş almış, süsleme işini de ona yaptıracağım o tür şeylere para veremeyeceğim artık, tedavimden ötürü çok sıkıştık ama Allah a çok şükür yetişebiliyoruz şimdilik...
iyi haftasonları canım..gözün aydın babanla olmanın tadını çıkar..
slm canim gözünaydin cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanin insallahh canim sende kendine iyi bak canim .
meryemimgeliyor gözün aydın babacın gelmişş bol bol hasret giderinnn.
Kuzular, iyi dilekleriniz için çoooooook teşekkürler.... Allah sevenlerinizi hal hatır soranlarınızı bol etsin.
Benim rahim anomalim var bu yüzden doğum esnasında durdurulamayan kanama olma ihtimali varmış... Kanama durmazsa rahmi de almak zorunda kalıyorlarmış... Ama ihtimal tabiiki.. Rabbim korusun inşallah hepimizi....
İYİ Kİ VARSINIZ:
gızz aslii ye tatlıyı dogur hakkıyı sözünü haklı cıkartıyoruz biz:125:
hayatımda hiç yemedigim kadar tatlı yiyom bu sıra.birden kilo alcam bu gidişle
Teyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:
Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..
Eki Görüntüle 536493
:18: bu saatte 1ben 2 ziyaretçi
bizi uyku tutmadı gezineyim dedim kocişe küstük o uyudu biz oturuyoruz ya buadam sarımsak yeme öldürüyo beni dedim yedi sonrada öp diye peşimde dolaşıyo cık anlamıyo zaten felaket kokar şimdi dahada kokuyo git odada yat dedim aman kokuya da hassasmışım ben oğluşun bezinide değiştiremezmişim bisürü ıvır zıvır sen değiştirirsin dedim
ay altından değil ama burun ve mümükten iğrenirim ondan korkuyorum ama napalım poklumu bırakcaz temizlicez oğluşumu bide kızların acık daha keskin kokuyor abimin ikizlerde öyleydi oğluşun bi derece ama kızınki acık kokuluydu :26:
meraba çenesi düşük hamişler
kilolardan bahsetmişsiniz, gebeliğimin ilk 3 ayında 9 kilo vererek rekor kırmıştım hatırlarsanız
48 kiloyla başlamıştım hamileliğe şuan 52 kiloyum maşallah deyin nazar değmesin
23 haftalıkken doğan bebişin videosuna bakın ben yer yer duygulanarak yer yer gülümseyerek izledim
premature baby - YouTube
Gözünaydın canım....
Depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun
Bebeklere alınan ciciler sağlıklı günlerde kullanılsın inş....
1 haftadır bulaşık makinam serviste tamirdeydi,dün getirdiler
insanoğlu rahatlığa ne kadar çabuk alıiıyormuş meğersem
6 yıldır makina kullanımından sonra 1 hafta elde yıkamak benim için kabustu((
herkese iyi hafta sonları diliyorum....
sabah sabah pıt pıtta pıt pıt sallamayınca dank tepikler başladı.mecbur uyancaz.alıştırma yapıyo kuzucuklar.
Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
kızlarr günaydınnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?