2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım benim güzel haberlerini duyalım herdaim inşAllah.. Dualardasın unutma emi..

kulaktan ölçerler tavsiye ediliyor canım dijital olanlar..bende onlardan aldım..

tarifler için teşekkür ederim canım..karnıbahar alıp hemen denemem lazım..

bugün markaları belirleyip yarın ulusa çıkarayım o zaman kocişi biz ikişer alacağımız için herşeyden hesaplı olmak lazım çok teşekkürler tontirik :)

cnm ikeadada güzel cibinlik var.bak ben bunu çok beğeniğyorum senin kızın olucaktı demi.tamda kızın için

cnm emzikli ateş ölçer alıcaz.onundaha etkili olduğunu söylediler bize ama tabi senin kararın yinede

cnm teşekkür ederim ay böle diyete can kurban kız haftada birde tatlı yerim valla ben ama yapamam yoksaaa

zeynepcimm kefir bulun tatlım.ama hazır olanlarından değil..kendiniz mayalayıp yaparsanız çok daha iyi olur..kefiri bulun gerekirse ben nasıl mayalanıcağını yapılıcağını yazarım burdan sana cnm.kefir senin hastalığın için bebeğin içinde i,yi olucak cnm..

kızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarımı aldım.malesef yüksek çıktılar artık diyet yapmak zorunda kalıcam anlaşılan.kafamada takamıycam.taktığım için 1 saat sonra 208 çıkan değerim 223 çıkmış belli zaten..sonuçta doğumdan sonra biticek bu çile gebelikte şeker benide buldu yapıcak bişey yok malesef... ama üzülmüyorum çünkü hemşire içimi çok rahatlattı.. diyetle çözücez bu işi artık..
SONUÇLARIM:
____________NORMAL DEĞERLER / SONUÇ ___________________________________________
OGTT AÇLIK: 70.00-110.00 / 98

OGTT 1 SAAT SONRA: 110.00-190.00 / 223

OGTT 2 SAAT SONRA: 110.00-165.00 / 183

OGTT 3 SAAT SONRA: 110.00-145.00 / 146

3.Saatte bile sınırdayım ayol yazık bana valla

Son düzenleme:

ay canım tam aynı anda yazmışız..olsun kafaya takma önemli olan bebeğin ve senin sağlığın..yediklerine biraz dikkat ederek düzeltirsin hemde fazla kilo almamış olursun canım..

evet gördüm canım..dediğin gibi strese bağlı..olsun ya dediğim gibi kilo almamış olursun bir manayla..Allah beterinden saklasın canım

ay canım tam aynı anda yazmışız..olsun kafaya takma önemli olan bebeğin ve senin sağlığın..yediklerine biraz dikkat ederek düzeltirsin hemde fazla kilo almamış olursun canım..

öyle yapıcam artık cnm napalım gizli şeker deniyomuş buna..gebelikte yada stresle ortaya çıkarmış..napalım diyet yapıcaz artık hayatımız boyuncada tatlıya hamura dikkat edicez..hemşire ömür boyu dikkat edersen herkesten daha sağlıklı bi hayatın olur dedi.ama dikkat etmezsen 40 yaşımdan sonra şeker hastası olabilirmişim.
neyse ..şimdilik doğumdan sonra geçicekmiş bu şeker değerlerim normale dönücekmiş..dikakt edicem artık napiim üzülemiycem.arada sırada ödül gibi yiycez hamuru tatlıyıda :44:

Gelirsin canim insAllah yaticaz mecbur bende o haftalari görme temennisindeyim...

Bende hastanede 2 kilo verdim bu sterten gayet normal kizacak üzerine gelecek ne varmis...

Bebisin iyiyse dert etme canim...

Agladim ya off hic sevmem aglamayi hamile kaldigim günden beri agliyorum..

Cok etkilendim nedense

Canım çok geçmiş olsun kafaya takmıyor olmana çok sevindim dikkat ediceksin yapıcak bişe yok, az kaldı zaten sabır cnm

kızlar buarada oğluşumun beşiği geldi.ama daha uyku setini falan çıkarıp sermiycem toz olmasın diye 1 ay sonra resmini ozman çekip koyarım artık

asli gecmiş olsunn cnm.sen 2 günlük dietlemi 100 lük yaptırdın
benim diger hamielligimde arada 1 hafta vardı.kimisi 15 gün sonra filan yaptırıyor
neyse hayırlısı olsun dikkat edersin sende cnm.az kaldı zaten dogumumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…