iyiyim canım hamdolsun kemoterapiden sonraki 5 gün kötüydüm ama şimdi iyiyim evdeyim dinleniyorum sizi takip ediyorum bebiş en az bir ay erken geleceği için son hazırlıklara hız verdim
saçlarım dökülmeden çarşı pazar işlerini halledeyim diyorum öyle işte...
bu ara şekerim yüksek gene ama benim yüzümden bal yiyip duruyorum o da evde başka bir tatlı olmadığından gözüme kabak tatlıları kestaneler nutellalar gelip duruyor balı da artık tereyağı ile değil cevizle yiyorum ama abarttım galiba aslında hamilelik başından beri 4 kilo aldım ama kilom çok 80 kiloyum şeker konusu da önemli dr um çok dikkat et diyor ama ne yapayım bir de onunla uğraşamam ki hangi birine üzüleyim aslında tatlı ve beyaz undan uzak durabilsem süper olacak ama bu ara çok zor...[
benim de ikiz olacağı için erken olacak hallederiz inşallah canım şeker hastaları için satılan çikolatalar falan var ya babam onlardan yerdi ilk başta tatlıyı çok sevdiği için şimdi aramıyor alıştı onlardan alabilirsin ekmeği de kepekli yersin çok sıkmadan kendini halledebilirsin. bu arada ateş ölçer kulaktan ölçülene iyi diyorlar
iyiyim canım hamdolsun kemoterapiden sonraki 5 gün kötüydüm ama şimdi iyiyim evdeyim dinleniyorum sizi takip ediyorum bebiş en az bir ay erken geleceği için son hazırlıklara hız verdim
bu ara şekerim yüksek gene ama benim yüzümden bal yiyip duruyorum o da evde başka bir tatlı olmadığından gözüme kabak tatlıları kestaneler nutellalar gelip duruyor balı da artık tereyağı ile değil cevizle yiyorum ama abarttım galiba aslında hamilelik başından beri 4 kilo aldım ama kilom çok 80 kiloyum şeker konusu da önemli dr um çok dikkat et diyor ama ne yapayım bir de onunla uğraşamam ki hangi birine üzüleyim aslında tatlı ve beyaz undan uzak durabilsem süper olacak ama bu ara çok zor...
kızlar bir de
ateşölçer nasıl olmalı kulaktan ölçenler var dijital olanlar var hangisi iyidir?
mesela alından ölçenler iyi değilmiş doğru ölçmezmiş dr lar tavsiye etmiyormuş siz ne dersiniz nasıl bir ürün alınmalı sizce?
orkidem bak şölede yapabilriisn.ben gecen gün bölesinide denedim güzel oldu
tencereye az yag at , 2 tane domatesi rendele ilave et
1 tane sarımsagı cok ince dogra onuda ilave et
birazcık pişir sonra karnıbaharı ilave et.hiç su katmadan domatesle agır ateşte pişsin,suyunu cekince tamamdır.sonra demlenmesi için kapagını acma belli süre
sonrada yanında salatayla yogurtla afiyetle ye
yedirenk bebek arabası ,puset ,oto koltugu,küvet,yatak v.s için ulusda anafartalar çarsının üst katına bakabilirisn.orası pahalına gelirse
ulusta yıba carşısı var ordada pazarlıkla uyguna alırsın.
ben puseti yıba çarşısından aldım
oto koltugunu acity outlet te toker bebeden aldık.
cnm ikeadada güzel cibinlik var.bak ben bunu çok beğeniğyorum senin kızın olucaktı demi.tamda kızın içinAh canım benim ya. Madem o kadar dayanamıyorsun bal daha iyidir tabi en azından doğal.
Biz beşiği aldık şükür fatih bebeden. Beğendim ben valla düşünürsen. Fiyatı da uygun.
Yatağı oradan almanı tavsiye ederim.
Güzel yatak 70 TL.
Cibinliği de oradan aldım 25 TL ama eve gelince hiç beğenmedim :26: Çok basit duruyor ne yapsam ki?
Kıyafet için sana tavsiyem Saray Çarşısı varya Kayalıparka bakan girişi... Onun yanında bebek kıyafetleri satan bir yer var.
Dışarıda sepetlere dolduruyorlar. Fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. Ben geçen gün oradan tanesi 3,5 TL ye 3 tane kadife alt aldım
Birde civilden alıyorum orası da çok uygun çoğu mağazaya göre.
İşte emziktir, bakım ürünlerini de fatihten aldık.
Ateşölçer alacağız bir tane de onlarda vatanda çok uygun canım.
VATAN COMPUTER - BRAUN - PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
İşte böyle şimdilik.
Uyku setlerini beğenmedim ben o mağazaların. 170 TL dediler birde.
Uyku seti bakacağım
Ay çok konuştum
cnm emzikli ateş ölçer alıcaz.onundaha etkili olduğunu söylediler bize ama tabi senin kararın yinedekızlar bir de
ateşölçer nasıl olmalı kulaktan ölçenler var dijital olanlar var hangisi iyidir?
mesela alından ölçenler iyi değilmiş doğru ölçmezmiş dr lar tavsiye etmiyormuş siz ne dersiniz nasıl bir ürün alınmalı sizce?
cnm teşekkür ederim ay böle diyete can kurban kızMerhaba canım valla endokrin uzmanım ve diyetisyeni bir diyet hazırladı.Hiç tatlı,şeker yok,pilav,makarna,un,beyaz ekmek yok.Ara öğünler çok önemli bunun için dediler.
SABAH: 06:30 (ben okula gitmek için bu saatte kalkıyorum)
2 dilim ince çavdar ekmeği-2 kibrit kutusu beyaz az yağlı peynir-söğüş domates ve yeşillik-1 yumurta-5 adet zeytin-zeytin yağı kullanmak yok.
ARA ÖĞÜN: 09:00
1 büyük bardak süt
ARA ÖĞÜN: 11:00
1 küçük boy meyve(muz yasak!,havuç yasak!) ve 2 adet ceviz
ÖĞLE: (12:30-13:00)
6 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
2 adet avuç içi büyüklüğünde köfte ya da o kadar tavuk ya da balık/ baklagil yemeği(et yerine geçiyor)
bol salata(yağsız)
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
ARA ÖĞÜN(15:00)
1 küçük boy meyve ve 6 adet badem-fındık
ARA ÖĞÜN(17:00)
2 adet galeta
AKŞAM19:00)
6 kaşık sebze yemeği
1 porsiyon et-tavuk-balık veya baklagil yemeği
bol salata
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN(21:00)
1 küçük meyve
ARA ÖĞÜN(22:00)
1 büyük bardak süt
diyetimin tamamını yazdım şeker senin için.Ama sen yine de bir endokrin uzmanına görün o belirlesin programı.
bu ara şekerim yüksek gene ama benim yüzümden bal yiyip duruyorum o da evde başka bir tatlı olmadığından gözüme kabak tatlıları kestaneler nutellalar gelip duruyor balı da artık tereyağı ile değil cevizle yiyorum ama abarttım galiba aslında hamilelik başından beri 4 kilo aldım ama kilom çok 80 kiloyum şeker konusu da önemli dr um çok dikkat et diyor ama ne yapayım bir de onunla uğraşamam ki hangi birine üzüleyim aslında tatlı ve beyaz undan uzak durabilsem süper olacak ama bu ara çok zor...
bugün markaları belirleyip yarın ulusa çıkarayım o zaman kocişi biz ikişer alacağımız için herşeyden hesaplı olmak lazım çok teşekkürler tontirik :)
Aslıcım şeker yüklemenden bir haber var mı?
kızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarımı aldım.malesef yüksek çıktılar artık diyet yapmak zorunda kalıcam anlaşılan.kafamada takamıycam.taktığım için 1 saat sonra 208 çıkan değerim 223 çıkmış belli zaten..sonuçta doğumdan sonra biticek bu çile gebelikte şeker benide buldu yapıcak bişey yok malesef... ama üzülmüyorum çünkü hemşire içimi çok rahatlattı.. diyetle çözücez bu işi artık..
SONUÇLARIM:
____________NORMAL DEĞERLER / SONUÇ ___________________________________________
OGTT AÇLIK: 70.00-110.00 / 98
OGTT 1 SAAT SONRA: 110.00-190.00 / 223
OGTT 2 SAAT SONRA: 110.00-165.00 / 183
OGTT 3 SAAT SONRA: 110.00-145.00 / 146
3.Saatte bile sınırdayım ayolyazık bana valla
cnm yazdım yukarıya.malesef yine yüksek.zaten 2 gündür hep aklımdaydı şeker sitrese gelmez.düşünmektende inmedi büyük ihtimal.napalım diyet yapıcaz artık doğum kadar.hamur tatlı yok artık hayatımda
ay canım tam aynı anda yazmışız..olsun kafaya takma önemli olan bebeğin ve senin sağlığın..yediklerine biraz dikkat ederek düzeltirsin hemde fazla kilo almamış olursun canım..
Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:
Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..
Eki Görüntüle 536493
Hayirli sabahlar herkese, iki gündür serumsuz yasiyorum acayip özgür hissediyorum kendimi her ne kadar yataktan cikma yasagim devam etse de. dün rutin kontrolümüz vardi, hamdolsun bebisim gelisimi iyiymis, ama ben bir kilo verdigim icin doktor üzerime cok geldi. aslinda vermedim gecen hafta tok karnina tartmislardi ama bir türlü anlamak istemiyor ilerizeka. tam sinir oldum.rahim incelmesi bir mm daha ilerlemis, ins daha da inmez hayirla en azinda 32,34. haftalara gelebilseydim...
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
Agladim yaoff hic sevmem aglamayi hamile kaldigim günden beri agliyorum..
Cok etkilendim nedense
kızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarımı aldım.malesef yüksek çıktılar artık diyet yapmak zorunda kalıcam anlaşılan.kafamada takamıycam.taktığım için 1 saat sonra 208 çıkan değerim 223 çıkmış belli zaten..sonuçta doğumdan sonra biticek bu çile gebelikte şeker benide buldu yapıcak bişey yok malesef... ama üzülmüyorum çünkü hemşire içimi çok rahatlattı.. diyetle çözücez bu işi artık..
SONUÇLARIM:
____________NORMAL DEĞERLER / SONUÇ ___________________________________________
OGTT AÇLIK: 70.00-110.00 / 98
OGTT 1 SAAT SONRA: 110.00-190.00 / 223
OGTT 2 SAAT SONRA: 110.00-165.00 / 183
OGTT 3 SAAT SONRA: 110.00-145.00 / 146
3.Saatte bile sınırdayım ayolyazık bana valla
kızlar buarada oğluşumun beşiği geldi.ama daha uyku setini falan çıkarıp sermiycem toz olmasın diye 1 ay sonra resmini ozman çekip koyarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?