kızlar buarada oğluşumun beşiği geldi.ama daha uyku setini falan çıkarıp sermiycem toz olmasın diye 1 ay sonra resmini ozman çekip koyarım artık
iyiyim canım hamdolsun kemoterapiden sonraki 5 gün kötüydüm ama şimdi iyiyim evdeyim dinleniyorum sizi takip ediyorum bebiş en az bir ay erken geleceği için son hazırlıklara hız verdim
saçlarım dökülmeden çarşı pazar işlerini halledeyim diyorum öyle işte...
bu ara şekerim yüksek gene ama benim yüzümden bal yiyip duruyorum o da evde başka bir tatlı olmadığından gözüme kabak tatlıları kestaneler nutellalar gelip duruyor balı da artık tereyağı ile değil cevizle yiyorum ama abarttım galiba aslında hamilelik başından beri 4 kilo aldım ama kilom çok 80 kiloyum şeker konusu da önemli dr um çok dikkat et diyor ama ne yapayım bir de onunla uğraşamam ki hangi birine üzüleyim aslında tatlı ve beyaz undan uzak durabilsem süper olacak ama bu ara çok zor...[
benim de ikiz olacağı için erken olacak hallederiz inşallah canım şeker hastaları için satılan çikolatalar falan var ya babam onlardan yerdi ilk başta tatlıyı çok sevdiği için şimdi aramıyor alıştı onlardan alabilirsin ekmeği de kepekli yersin çok sıkmadan kendini halledebilirsin. bu arada ateş ölçer kulaktan ölçülene iyi diyorlar
kulaktan ölçerler tavsiye ediliyor canım dijital olanlar..bende onlardan aldım..
tarifler için teşekkür ederim canım..karnıbahar alıp hemen denemem lazım..
sağolun kızlar galiba en iyisi kulaktan ölçer kuzenimiz de öyle söyledi onlarda da her çeşidi varmış en iyisi kulaktan dedi
cnm ikeadada güzel cibinlik var.bak ben bunu çok beğeniğyorum senin kızın olucaktı demi.tamda kızın için
Eki Görüntüle 536623
cnm emzikli ateş ölçer alıcaz.onundaha etkili olduğunu söylediler bize ama tabi senin kararın yinede
cnm teşekkür ederim ay böle diyete can kurban kızhaftada birde tatlı yerim valla ben ama yapamam yoksaaa
zeynepcimm kefir bulun tatlım.ama hazır olanlarından değil..kendiniz mayalayıp yaparsanız çok daha iyi olur..kefiri bulun gerekirse ben nasıl mayalanıcağını yapılıcağını yazarım burdan sana cnm.kefir senin hastalığın için bebeğin içinde i,yi olucak cnm..
emzikli ateş ölçer nasıl canım hiç duymadım
ben de kefir mayası var ama buzluğa koydum canım ne bileyim şimdi kemoterapi alıyorum ya alternatif ürünler için dr a danışmak gerekiyormuş zaten kanser inin zerdeçal ve ısırgan kullanıyorum bir de limon sarmısak kürü yapmıştım o da hazır oldu bu sabah ona başladım bir de vitaminler demir hapı falan derken kefiri kaldırdım hepsi birden ağır gelmesin karaciğerim iflas eder diye korkuyorum... sen şeker için mi kefir iç diyorsun?
kızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarımı aldım.malesef yüksek çıktılar artık diyet yapmak zorunda kalıcam anlaşılan.kafamada takamıycam.taktığım için 1 saat sonra 208 çıkan değerim 223 çıkmış belli zaten..sonuçta doğumdan sonra biticek bu çile gebelikte şeker benide buldu yapıcak bişey yok malesef... ama üzülmüyorum çünkü hemşire içimi çok rahatlattı.. diyetle çözücez bu işi artık..
SONUÇLARIM:
____________NORMAL DEĞERLER / SONUÇ ___________________________________________
OGTT AÇLIK: 70.00-110.00 / 98
OGTT 1 SAAT SONRA: 110.00-190.00 / 223
OGTT 2 SAAT SONRA: 110.00-165.00 / 183
OGTT 3 SAAT SONRA: 110.00-145.00 / 146
3.Saatte bile sınırdayım ayolyazık bana valla
biraz yüksek canım ama ciddi bir diyetle atlatabilirsin bazen insülin de verebiliyorlar dr un ne derse sen onu yap
ben yükleme yaptırmayacağım galiba hergün ölçüyorum evde zaten ve yüksek biliyorum bir de yüklemeyle falan uğraşamam bana insülin vermişlerdi ama onu da alamadım çünkü günde 4 defa iğne vurulmam gerekiyor ama buna gücüm yok açıkçası dikkat edince normale dönüyor her şey benim elimde yani zorlamanın anlamı yok
yanlız şeker önemli kızlar şeker düşmezse erken doğum olabilir
benim bir arkadaşım var açlık şekeri 395 çıkmış 6 aylık gebeyken bir hafta hastanede kalmış
35. haftada suyu gelmiş başka bir arkadaşım da 34. haftada doğurdu yine şekerden
yani düşürmeye bakın şekerleri
sen hangi semttesin?
cnm evet 2 günlük diyetle gittim tatlım..bakalım doktorum sonuçlarıma ne diycek.3.saatte sınırda çıkmış.açlığımda nerdeyse sınırda sayılır.110a ne kalmış 98 sonuç.artık dikkat edicem cnm.yapıcak bişey yok..asli gecmiş olsunn cnm.sen 2 günlük dietlemi 100 lük yaptırdın
benim diger hamielligimde arada 1 hafta vardı.kimisi 15 gün sonra filan yaptırıyor
neyse hayırlısı olsun dikkat edersin sende cnm.az kaldı zaten dogumumuza.
cnm o saydıklarının arasında en önemlisi kefir..biz babamda bu illetle çok uğraştık cnm.kefir çok iyi bişey.bi tanıdığımız göğüs kanserini kefirle yendi.yararlarını bir bilsen...asitli ve şekerli şeylerden uzak dur cnm limon..vs gibi.yeşil çay ve kefirden başka bişey tüketme derim çok fazla bünyeni yorma zaten doktorlarda kızıyor bisürü bitki kullanımına,yeşilçayda kabızlık yaşarsan iyi gelicektir cnm ama doğal aktarcıdan al..kemoterapi görürken alma bunları zaten.bittikten sonra..geçicek inş. cnm benim..buarada kefire metal tahta kaşık değdirme ve 3-4 günden fazla buzdolabında durmasın ölür cnm.maya tutmaz sonra.suyun içinde bi kavonozda karanlık biyerde dursun bişey olmaz.eğer uzun süre kullanmazsan bazen sütün içinde beklet 1 gün kadar..sağolun kızlar galiba en iyisi kulaktan ölçer kuzenimiz de öyle söyledi onlarda da her çeşidi varmış en iyisi kulaktan dedi
emzikli ateş ölçer nasıl canım hiç duymadım
ben de kefir mayası var ama buzluğa koydum canım ne bileyim şimdi kemoterapi alıyorum ya alternatif ürünler için dr a danışmak gerekiyormuş zaten kanser inin zerdeçal ve ısırgan kullanıyorum bir de limon sarmısak kürü yapmıştım o da hazır oldu bu sabah ona başladım bir de vitaminler demir hapı falan derken kefiri kaldırdım hepsi birden ağır gelmesin karaciğerim iflas eder diye korkuyorum... sen şeker için mi kefir iç diyorsun?
biraz yüksek canım ama ciddi bir diyetle atlatabilirsin bazen insülin de verebiliyorlar dr un ne derse sen onu yap
ben yükleme yaptırmayacağım galiba hergün ölçüyorum evde zaten ve yüksek biliyorum bir de yüklemeyle falan uğraşamam bana insülin vermişlerdi ama onu da alamadım çünkü günde 4 defa iğne vurulmam gerekiyor ama buna gücüm yok açıkçası dikkat edince normale dönüyor her şey benim elimde yani zorlamanın anlamı yok
yanlız şeker önemli kızlar şeker düşmezse erken doğum olabilir
benim bir arkadaşım var açlık şekeri 395 çıkmış 6 aylık gebeyken bir hafta hastanede kalmış
35. haftada suyu gelmiş başka bir arkadaşım da 34. haftada doğurdu yine şekerden
yani düşürmeye bakın şekerleri
emzikli ateş ölçere gelince şunu alıcam ben.eczanemiz bunu önerdi..microlife markası ama başka bi markada olabilri yani
vala bebk kıyafeti çok ta hamıle kıyafeti yok olanalrda 50yaş üstü için:)herkese iyi hafta sonları bu gece babamız geliyooo:) 2 haftadır yoktu çooook özledik yarın da hemen alışverişe çıkaracağım 28 haftadan sonra yat diyolar bana birşeyler alabiliriz inşallah burası da başkent olacak yani doğru düzgün toplu bebek mağazası olan yerler yok alışveriş merkezlerine mahkum bırakıyorlar insanı
avmlerde de ucuz yerler var ama dışardada çok yer buldu geçen hafta demet e gıtmiştik ordada baya mağaza var... sıhıyede kızılayda heryere bebk mağazası valaankarının neresindesin?
valla hiçç laf söletmem ankaramaaaa.alışveriş yapacak yerleri bilmezsen avm lere mahkum kalırsın
bugün markaları belirleyip yarın ulusa çıkarayım o zaman kocişi biz ikişer alacağımız için herşeyden hesaplı olmak lazım çok teşekkürler tontirik :)
burda ankaralı arkadaşlar var inş bi gün hepbirlikte buluşmak nasip olurben eryamandayım canım biraz şehre uzak:)
evett öle cnm.sakın kendine sıkıntı yapma.cok öenmli bişi degil bu.Allah daha büyük dert vermesin.cnm evet 2 günlük diyetle gittim tatlım..bakalım doktorum sonuçlarıma ne diycek.3.saatte sınırda çıkmış.açlığımda nerdeyse sınırda sayılır.110a ne kalmış 98 sonuç.artık dikkat edicem cnm.yapıcak bişey yok..
ayy cok şekermiş .güle güle kullansın ogluşunnavmlerde de ucuz yerler var ama dışardada çok yer buldu geçen hafta demet e gıtmiştik ordada baya mağaza var... sıhıyede kızılayda heryere bebk mağazası vala
ulus yarın çok kalabalık olabilir demedi deme canım
kızılaydan geldık şimdi, sankı sokakta değilde kapalı mekanda yürüdük adım atcak yer yok nefes alınmıyor
dayanamadım oğluma yıne bişiler aldım
Bir an önce doğsalar iyi olacak yokssa bizim ev bebek kıyafetınden geçilmeyecek:)Eki Görüntüle 536756 Eki Görüntüle 536756
ama çok tatlı vitrinde görünce dayanamadım
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
geçen hafta bende baktım gsstore benim butikbebeden 15 liraya aldıgım tulum orda 30 liraydı.evet çok şirin hakikaten..bayıldım desem yeri..gsstore baktım ben çarşamba günü yoktu..bizde kızıma alt eşofman aldık..bu olsaymış alırdım..
canım maşallah kızına ve sanaTeyzeleriiiiii kızımmın size selamı var:))) Maşallah bebeğime 36cm olmuş.Kilosu da 1065gr. Gebelik şekerim diyetle düzene girmiş durumda.1 ayda sadece 1 kilo almışım,şükür.Eve dönerken Hello Baby'den 100 tl'lik hediye puanmız vardı.sebamed şampuan,vücut losyonu,vücut yağı,küvet,sünger,kova,avent göğüs kalkanı,burun aspiratörü aldık.tamamlıyoruz eşyaları.Yrn da yatağımız kurulacak.Allah nazarlardan korusun.Yatak odamıza kurdurcaz,ahşap olduğu için snr taşıma derdimiz olmasın diye.Ama 3 ay var daha.O orda durcak.Bi oş olurmu içimiz bilmiyom:/sizce ne yapmalı?
canım güzel günlerde kullanın inşBugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:
Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..
Eki Görüntüle 536493
canım güzel günlerde kullanın inşAh canım benim ya. Madem o kadar dayanamıyorsun bal daha iyidir tabi en azından doğal.
Biz beşiği aldık şükür fatih bebeden. Beğendim ben valla düşünürsen. Fiyatı da uygun.
Yatağı oradan almanı tavsiye ederim.
Güzel yatak 70 TL.
Cibinliği de oradan aldım 25 TL ama eve gelince hiç beğenmedim :26: Çok basit duruyor ne yapsam ki?
Kıyafet için sana tavsiyem Saray Çarşısı varya Kayalıparka bakan girişi... Onun yanında bebek kıyafetleri satan bir yer var.
Dışarıda sepetlere dolduruyorlar. Fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. Ben geçen gün oradan tanesi 3,5 TL ye 3 tane kadife alt aldım
Birde civilden alıyorum orası da çok uygun çoğu mağazaya göre.
İşte emziktir, bakım ürünlerini de fatihten aldık.
Ateşölçer alacağız bir tane de onlarda vatanda çok uygun canım.
VATAN COMPUTER - BRAUN - PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
İşte böyle şimdilik.
Uyku setlerini beğenmedim ben o mağazaların. 170 TL dediler birde.
Uyku seti bakacağım
Ay çok konuştum
canım canını sıkma diyetine dikkat edersen hiçbir sorun çıkmaz düzelir şekerin inşkızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarımı aldım.malesef yüksek çıktılar artık diyet yapmak zorunda kalıcam anlaşılan.kafamada takamıycam.taktığım için 1 saat sonra 208 çıkan değerim 223 çıkmış belli zaten..sonuçta doğumdan sonra biticek bu çile gebelikte şeker benide buldu yapıcak bişey yok malesef... ama üzülmüyorum çünkü hemşire içimi çok rahatlattı.. diyetle çözücez bu işi artık..
SONUÇLARIM:
____________NORMAL DEĞERLER / SONUÇ ___________________________________________
OGTT AÇLIK: 70.00-110.00 / 98
OGTT 1 SAAT SONRA: 110.00-190.00 / 223
OGTT 2 SAAT SONRA: 110.00-165.00 / 183
OGTT 3 SAAT SONRA: 110.00-145.00 / 146
3.Saatte bile sınırdayım ayolyazık bana valla
iyi akşamlar kızlar bugün çok yorucuydu benim için sabah pazara gittik oradan bebek hayırlamaya misafirliğe derken telefon geldi babam rahatsızlanmış hadi onu hastaneye götür gıda zehirlenmesi çıktı neyseki çıkardık getirdik eve şimdi bizde evdeyiz dinlenmeye çalışıyorum
Bende İstiyorum..
Özelden Link Please..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?