2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm evet 2 günlük diyetle gittim tatlım..bakalım doktorum sonuçlarıma ne diycek.3.saatte sınırda çıkmış.açlığımda nerdeyse sınırda sayılır.110a ne kalmış 98 sonuç.artık dikkat edicem cnm.yapıcak bişey yok..

Son düzenleme:
vala bebk kıyafeti çok ta hamıle kıyafeti yok olanalrda 50yaş üstü için:)
ankarının neresindesin?
valla hiçç laf söletmem ankaramaaaa.alışveriş yapacak yerleri bilmezsen avm lere mahkum kalırsın
avmlerde de ucuz yerler var ama dışardada çok yer buldu geçen hafta demet e gıtmiştik ordada baya mağaza var... sıhıyede kızılayda heryere bebk mağazası vala

bugün markaları belirleyip yarın ulusa çıkarayım o zaman kocişi biz ikişer alacağımız için herşeyden hesaplı olmak lazım çok teşekkürler tontirik :)

ulus yarın çok kalabalık olabilir demedi deme canım
kızılaydan geldık şimdi, sankı sokakta değilde kapalı mekanda yürüdük adım atcak yer yok nefes alınmıyor
dayanamadım oğluma yıne bişiler aldım
Bir an önce doğsalar iyi olacak yokssa bizim ev bebek kıyafetınden geçilmeyecek:)
ama çok tatlı vitrinde görünce dayanamadım

ben eryamandayım canım biraz şehre uzak:)
burda ankaralı arkadaşlar var inş bi gün hepbirlikte buluşmak nasip olur

evett öle cnm.sakın kendine sıkıntı yapma.cok öenmli bişi degil bu.Allah daha büyük dert vermesin.
yatagınızıda güle güle kullanınnn

ayy cok şekermiş .güle güle kullansın ogluşunn
nerden ve kaçaaa aldınn

Nasılsınız kızlar?
Bugün sabahtan sürücü dersim vardı. yaklaşık bi saatim sürücü kursuna gitmek ve ordan eve gelmekle gitti yolda yürüyerek.
Eve geldim yemek yaptım derken, ayaklarım feci ağrıyo ya.
8-9. aylarda napcam çok merak ediyorum. Benim popodan aşağısı ağrıyo hep ya. Şu 3 ay hızla geçsin Allahım!
Yarın da var sürüş. Bakalım bebişim gelmeden bu araba işlerini halletmemiz lazım.Olmıcak yoksa.
Herşey için kocama hadi götürür müsün demekten sıkıldım.
Bağımsız olmak istiyorum bu konuda. Şu ana kadar üzerine düşmediğim için araba sürme olayının çok sinir oluyorum kendime.
Neyse artık yapıcaz Allahın izniyle.
Hepinize güzel haftasonları diliyorum...

Çook güzelmiş canım ya! Bayıldım. Valla en çok oğlumla belli bir yaştan sonra sarılmak. öpüşmek ortadan kalkcak diye üzülüyorum.
Neyse artık. Uzaktan severiz yazıda da dediği gibi...

endless87 nerdesinn sennnnnnnn.cok merak ettik umarım öenmli bişi yoktur cnm

Son düzenleme:
canım maşallah kızına ve sana
Bugünde Bebek Arabamızı Aldık..
Düşünüyorum da Bebek Adına Çok Eksiğimiz Kalmadı..:44:

Şampuan ve Manikür Seti Alacağım..

Eki Görüntüle 536493
canım güzel günlerde kullanın inş
canım güzel günlerde kullanın inş
canım canını sıkma diyetine dikkat edersen hiçbir sorun çıkmaz düzelir şekerin inş

iyi akşamlar kızlar bugün çok yorucuydu benim için sabah pazara gittik oradan bebek hayırlamaya misafirliğe derken telefon geldi babam rahatsızlanmış hadi onu hastaneye götür gıda zehirlenmesi çıktı neyseki çıkardık getirdik eve şimdi bizde evdeyiz dinlenmeye çalışıyorum

cnm geçmiş olsun çok tatlım

Dün bende 15 günlük diyetten sonra 100lük yaptırdım.237-214-132 gibi yüksek bir oran çıktı ama tamamen ırsi çünkü ben tatlı yemem çok nadirdir.İnsanın psikolojiside etkiliyor çok bir kaç gün üstüste kötü haberler duyunca etkileniyorum ister istemez.Bundan sonra daha dikkatli olucam hamur işi için özellikle.Birde bebekbezinde ne düşünüyorsunuz.Primanın birkaç çeşidi var hangisi ve kaç numarası?Son olarak park oyun yatak alanlar içine uyku seti olarak ne aldınız fikir verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…