ben prima yenidogan alacam sarı renkli olanından.Birde bebekbezinde ne düşünüyorsunuz.Primanın birkaç çeşidi var hangisi ve kaç numarası?Son olarak park oyun yatak alanlar içine uyku seti olarak ne aldınız fikir verirmisiniz?
iyi akşamlar kızlar bugün çok yorucuydu benim için sabah pazara gittik oradan bebek hayırlamaya misafirliğe derken telefon geldi babam rahatsızlanmış hadi onu hastaneye götür gıda zehirlenmesi çıktı neyseki çıkardık getirdik eve şimdi bizde evdeyiz dinlenmeye çalışıyorum
vaal eşimle adresi tam verelim diye 10dakkadır uğraşıoz:)yandexten baktıkayy cok şekermiş .güle güle kullansın ogluşunn
nerden ve kaçaaa aldınn
uyku setini belis 165 dedi benim set içindeki 110lukmuş benım beğendiğim 165 demişti ordan hatırladım...herkeze merhaba ;
bugunlerde herkez alışverişte,bayramda geldi ,herkez 2 kişilik alışverişte sanıırm :)
bende bugun ekru renk pijama takını aldım ,üstte yaka kısmında danteli olan vsvs..
nasıl giyiceksem kışın açıkrengi,üstelik lohusayken ,neyse hevesimizi alalımda :)
beşiği geçen hafta aldık hala daha gelmediler kurmaya,onlar kurmaya gelmeyince ben kafamda kuruyorum :))))
bebişin odasına uyku seti alıcam birde nevresim tk ,cibinlik gözümde öyle büyüyorki ,erteleyip duruyorum ,uyku seti için kullanışsız diyorlar ama ;yanları çubuk olduğu için mecburum almaya ,bugun sordum 180 dediler
arkadaş bana organık pamuk olduğu için huggies i önerdi, ilk aylar onu kullan sonra prima daha iyi dediben prima yenidogan alacam sarı renkli olanından.
park yataklara uyku seti gerekmiyor aslında ama illa alacam diyorsan benim albümde resimler var ordan bakabilirisn
Çok sinirliyimmmmmmmm
endless87 nerdesinn sennnnnnnn.cok merak ettik umarım öenmli bişi yoktur cnm
Çok sinirliyimmmmmmmm
Selam kızlar nasılsınız? Benim biraz ayaklarım şişti dünden beri. Acaba doğuma kadar daha da mı şişer yoksa dinlenerek geçer mi? :18:
cnm üzülme bende aynı dertten muzdaribim.dediğin gibi düşününce daha da yüksek çıkıyor.napalım dikkat edicez artık hamur tatlı işi ayda bir ödül olarak yiycez oda azıcık..diyet yapıcaz düzelicek inş. zaten doğumdan sonra şeker kalmıycak gizli şeker bunun adı sitres ve gebelikte çıkan..dert ettikçe dahada çıkıyor bu şeker.takma kafana .çünkü ben öyle yapıcam.rabbşmm normal doğum nasip etsin inş. bana hep böyle istedim ama doktorum nederse o olucak artık,bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin rabbim bize inş.Dün bende 15 günlük diyetten sonra 100lük yaptırdım.237-214-132 gibi yüksek bir oran çıktı ama tamamen ırsi çünkü ben tatlı yemem çok nadirdir.İnsanın psikolojiside etkiliyor çok bir kaç gün üstüste kötü haberler duyunca etkileniyorum ister istemez.Bundan sonra daha dikkatli olucam hamur işi için özellikle.Birde bebekbezinde ne düşünüyorsunuz.Primanın birkaç çeşidi var hangisi ve kaç numarası?Son olarak park oyun yatak alanlar içine uyku seti olarak ne aldınız fikir verirmisiniz?
aynen cnm bende çok sinirliyim.vallahi şekerden değil ama bu kayınvalde cadolozu yüzünden erken doğum yapıcamÇok sinirliyimmmmmmmm
cnm geçmiş olsun..bebeğin sağ salim doğsunda sen sağlıklı olda alınır herşey üzülme..merhaba kızlar hamileliğim çok ağır geçiyor sürekli yatıyorum asık ağrılarım başladı çok korkuyorum erken doğum yapacam diye yürüyemiyorum yarım saatde bir mola vermem gerekiyor hala istifra ediyorum midemin yanmaları başladı çok kötü ve midem he bozuk ve gazlı bugun buyuk oğluma bayramlık almaya çıkıyım dedim sureki dinlendiğim halde en son kasık ağrılarım sancılarımdan endimi nasıl eve attım bilmiyorum daha alışerişede çıkmadım bebek çin napıcam bilmiyorum
merhaba kızlar hamileliğim çok ağır geçiyor sürekli yatıyorum asık ağrılarım başladı çok korkuyorum erken doğum yapacam diye yürüyemiyorum yarım saatde bir mola vermem gerekiyor hala istifra ediyorum midemin yanmaları başladı çok kötü ve midem he bozuk ve gazlı bugun buyuk oğluma bayramlık almaya çıkıyım dedim sureki dinlendiğim halde en son kasık ağrılarım sancılarımdan endimi nasıl eve attım bilmiyorum daha alışerişede çıkmadım bebek çin napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?