Aslında iki gündür var. Daha önce hiç olmadı ama şaşırdım birden görünce. :44:merhaba canım sık sık şişiyorsa doktoruna danış derim
Çok geçmiş olsun. Az kaldı sıkalım dişimizi. Bir de sizin evde çocuk olunca daha da zordur ama umarım daha da ağırlaşmadan doğumlarını görürüz.merhaba kızlar hamileliğim çok ağır geçiyor sürekli yatıyorum asık ağrılarım başladı çok korkuyorum erken doğum yapacam diye yürüyemiyorum yarım saatde bir mola vermem gerekiyor hala istifra ediyorum midemin yanmaları başladı çok kötü ve midem he bozuk ve gazlı bugun buyuk oğluma bayramlık almaya çıkıyım dedim sureki dinlendiğim halde en son kasık ağrılarım sancılarımdan endimi nasıl eve attım bilmiyorum daha alışerişede çıkmadım bebek çin napıcam bilmiyorum
endless87 nerdesinn sennnnnnnn.cok merak ettik umarım öenmli bişi yoktur cnm
3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
kocam dünya iyisi bi insan evladınıda bunaltmış..onada kıyamıyorum ama cidden bunaldım..ben bu kadınla en son görüşmeyi falan kesicem o olucak..yeter artık,benide annem cami avlusunda bulmadı erken yaşta onun yüzünden hastalık hastası olamıycam ben
cnm tam kabulleniyorum derken öyle hareketler sergiliyorki çileden çıkıyorum,arada bi sinir patlaması yaşıyorum işte böyle..dediğin gibi okadar isterdim ki kaynanam bana kızı gibi davransın ona kahve içmeye gideyim .ama kadına haftada bir eşimle gidiyorum 10 dk. oturuyorum,farkında hareketlerini sevmediğimi ama inadına yapıyor ona kızıyorum..umrumdada değil artık düşünemiycem onu..ay dur bayram geliyor şimdi bayram sabahı eşimi arıycak bayram namazını unutma diye,salak ya benim kocam ,cumalarını bile kaçırmaz onca işinin arasında öğlen yemeği vaktini cumasına ayırır,ama hükmedicek yaa.şimdi 10:00da gideriz bayramda yine surat bi karış karşılar,,bayram namazından sonra gidicez öle istiyo,iyi olaydında kahvaltıya geleydim bayramda ama yapmacık hareketlerine karnım tok benim..eyvah asıl konu yarın hava yağmurlu gibi yandıkk..arar şimdi nerdesin diye ,şeker ya kocam erir,salak ya yağmur yağarken dikilir yağmurun altında..:) neyse cnm .delirdim yine benbable, bahsettiğin kasık ağrıları neden oluyor canım doktoruna sordun mu? Kötü bişey olmaz inşaAllah bol bol dinlenmeye çalış
evde sana yardımcı olacak birileri vardır inş.
asliirfan,bayagı sinirlenmişsin hayatım sakinleş bebişjkona günah
ben o kadar çok özeniyorum ki kaynanasıyla görümcesiyle çok iyi anlaşanlara arkadaş gbi olanlara
malesef benim başımdakiler de düşüncesiz anlayışsız at gözlüklü bencil insanlar
ama eşimden yana şanslı oldugum için takmamaya çalışıyorum
bana kalırsa en iyisi kabullenmek
"bu kadın böle bunu değiştiremem" diyeceksin. Her yaptığını her söylediğini normal karşılicaksın şaşırmicaksın
yıpranmayacaksın başka yolu yok
o bu şekilde yaşamaya devam edecek kesinlikle değişmeyecek
sen hayatını böyle mii geçireceksin peki? bırak yaptığını yapsın, olan sana oluyo üzülmemeyi dene biraz da
ben bunu başarabilmek için çok çaba sarfettim zor oldu ama yavaş yavaş kabullenmeye başladım artık eskisinden daha huzurluyum
cnm tam kabulleniyorum derken öyle hareketler sergiliyorki çileden çıkıyorum,arada bi sinir patlaması yaşıyorum işte böyle..dediğin gibi okadar isterdim ki kaynanam bana kızı gibi davransın ona kahve içmeye gideyim .ama kadına haftada bir eşimle gidiyorum 10 dk. oturuyorum,farkında hareketlerini sevmediğimi ama inadına yapıyor ona kızıyorum..umrumdada değil artık düşünemiycem onu..ay dur bayram geliyor şimdi bayram sabahı eşimi arıycak bayram namazını unutma diye,salak ya benim kocam ,cumalarını bile kaçırmaz onca işinin arasında öğlen yemeği vaktini cumasına ayırır,ama hükmedicek yaa.şimdi 10:00da gideriz bayramda yine surat bi karış karşılar,,bayram namazından sonra gidicez öle istiyo,iyi olaydında kahvaltıya geleydim bayramda ama yapmacık hareketlerine karnım tok benim..eyvah asıl konu yarın hava yağmurlu gibi yandıkk..arar şimdi nerdesin diye ,şeker ya kocam erir,salak ya yağmur yağarken dikilir yağmurun altında..:) neyse cnm .delirdim yine ben
çok teşekkurler herkese çok korkuyorum birşey olucak diyee
hala inanamıyorum ikili rakamlara düştüm çok şükür bu arada ben hala araba kullanıyorum sakıncası olurmu acaba...
Kızlar yaa ben bu tarz cibinlikleri nerden bulabilirim acaba yaa :44:
Eki Görüntüle 537113 Eki Görüntüle 537114
Kızlar yaa ben bu tarz cibinlikleri nerden bulabilirim acaba yaa :44:
Eki Görüntüle 537113 Eki Görüntüle 537114
Kasık ağrısından uyuyamayıp kızlar ne yapıyor, onlarda da var mı diye girmiştim.... Normal herhalde baksana, tosunlar büyüdükçe vücut yer açmaya çalışıyor sanırım...merhaba kızlar hamileliğim çok ağır geçiyor sürekli yatıyorum asık ağrılarım başladı çok korkuyorum erken doğum yapacam diye yürüyemiyorum yarım saatde bir mola vermem gerekiyor hala istifra ediyorum midemin yanmaları başladı çok kötü ve midem he bozuk ve gazlı bugun buyuk oğluma bayramlık almaya çıkıyım dedim sureki dinlendiğim halde en son kasık ağrılarım sancılarımdan endimi nasıl eve attım bilmiyorum daha alışerişede çıkmadım bebek çin napıcam bilmiyorum
İyi olun da yeter ki.. Ne mutlu sana cicileri doldurdun haa...slm kızlar nasılsınız? ayşe söledi merakta bırakmışım sizi kusuruma bakmayın ne olurannemle babam geldi istanbuldan 15 gündür burdalardı bu akşam döndüler.. ara ara yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım ama girip yazamadım.. alışverişti gelendi, gidendi derken hiç fırsatım olmadı özür diliyorum sizi meraklandırdığım için
biz minacıkla iyiyiz teyzleri bugün doktor kontrolümüz vardı tombik yanaklı kızım keyfi yerinde yatmış dil çıkarıodu bize1392 gr olmuş boyu da 39 cm miş yalnız ben bu ay biraz fazla kilo almışım anne bakımı yaramış :) bu arada beşiğimizle uyku setimizi aldık anneanneyle dede gelmişken halledelim dediler :) bayramdan sonra gelicek sanırım onlar da gelince fotolarım artık :)
sizler nasılsınız? o kdr çok sayfa geçmiş ki neler kaçırdım die bi göz atım dedim ama 300 den fazla sayfa yazılmış :)
Aslıcım, evliliğin en zor taraflarından biri zaten eşinin ailesiyle anlaşmak.. Öyle kaynanayla kahve içmek de herkesin yaptığı bişey değil zaten.( bakınız Tontirik ) Şeker yükselmesi sinirlerden de etkileniyor.. Ufaklığı düşün, kafanı dağıtacak şeyler yap canım...3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
kocam dünya iyisi bi insan evladınıda bunaltmış..onada kıyamıyorum ama cidden bunaldım..ben bu kadınla en son görüşmeyi falan kesicem o olucak..yeter artık,benide annem cami avlusunda bulmadı erken yaşta onun yüzünden hastalık hastası olamıycam ben
Ben de kullanıyorum, arkadaşlarım da son aya kadar kullanmışlardı.. Bence uzun yol değilse sakıncası olmaz... Ama bu bencesi, doğrusu nasıldır bilmiyorum... Ben hatta eşim kullanırken daha tedirgin olup kasılıyorum...hala inanamıyorum ikili rakamlara düştüm çok şükür bu arada ben hala araba kullanıyorum sakıncası olurmu acaba...
hala inanamıyorum ikili rakamlara düştüm çok şükür bu arada ben hala araba kullanıyorum sakıncası olurmu acaba...
cnm tam kabulleniyorum derken öyle hareketler sergiliyorki çileden çıkıyorum,arada bi sinir patlaması yaşıyorum işte böyle..dediğin gibi okadar isterdim ki kaynanam bana kızı gibi davransın ona kahve içmeye gideyim .ama kadına haftada bir eşimle gidiyorum 10 dk. oturuyorum,farkında hareketlerini sevmediğimi ama inadına yapıyor ona kızıyorum..umrumdada değil artık düşünemiycem onu..ay dur bayram geliyor şimdi bayram sabahı eşimi arıycak bayram namazını unutma diye,salak ya benim kocam ,cumalarını bile kaçırmaz onca işinin arasında öğlen yemeği vaktini cumasına ayırır,ama hükmedicek yaa.şimdi 10:00da gideriz bayramda yine surat bi karış karşılar,,bayram namazından sonra gidicez öle istiyo,iyi olaydında kahvaltıya geleydim bayramda ama yapmacık hareketlerine karnım tok benim..eyvah asıl konu yarın hava yağmurlu gibi yandıkk..arar şimdi nerdesin diye ,şeker ya kocam erir,salak ya yağmur yağarken dikilir yağmurun altında..:) neyse cnm .delirdim yine ben
Geçmiş olsun şekerim ama sanırım hepimiz aynı durumdayız benim de hem kasıklarım hem midem hem popom hem bacaklarım hep tutuk ve ağrılımerhaba kızlar hamileliğim çok ağır geçiyor sürekli yatıyorum asık ağrılarım başladı çok korkuyorum erken doğum yapacam diye yürüyemiyorum yarım saatde bir mola vermem gerekiyor hala istifra ediyorum midemin yanmaları başladı çok kötü ve midem he bozuk ve gazlı bugun buyuk oğluma bayramlık almaya çıkıyım dedim sureki dinlendiğim halde en son kasık ağrılarım sancılarımdan endimi nasıl eve attım bilmiyorum daha alışerişede çıkmadım bebek çin napıcam bilmiyorum
Hayatım eşin seni haklı buluyorsa gerisi çok da tınn3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
çok heyecanlı ewet maşallah ben de bazen sanki kafasına dokunuyo gibi hissediyorum ama emin değilimheey bilin bakalım dün gece ne oldu
eşimle uzanmıştık, benim kızım yine karnımda dans ediyordu, ben de elimle okşuyordum
anaaa bir de ne göreyim "ayak"
küçücük bişey karnımdan fırlamıştı avuçladık resmen tuttuk
ayy çok heyecanlıydı ya bi görseniz bırakınca hemen çekti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?