2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
merhaba canım sık sık şişiyorsa doktoruna danış derim
Aslında iki gündür var. Daha önce hiç olmadı ama şaşırdım birden görünce. :44:
Çok geçmiş olsun. Az kaldı sıkalım dişimizi. Bir de sizin evde çocuk olunca daha da zordur ama umarım daha da ağırlaşmadan doğumlarını görürüz.

endless87 nerdesinn sennnnnnnn.cok merak ettik umarım öenmli bişi yoktur cnm

yok tatlım kızımla sağlığımız yerinde allaha şükür.... canım kusura bakma ya annemler burdaydı 15 gündür giremedim, bu akşam yol ettim onları ağla ağla canım çıktı ara ara okumaya çalıştım ama çok sayfa geçmiş.. face de ayşe arkadaş listemde de o msj atmış maillerimi kontrol ederken gördüm, konuştuk o söledi kızlar merak etti seni die

sen nasılsın napıosun? oğluşunla kızçen nasıl? neler oldu topikte ? en iyi sen özetlersin sanırım :)

bable, bahsettiğin kasık ağrıları neden oluyor canım doktoruna sordun mu? Kötü bişey olmaz inşaAllah bol bol dinlenmeye çalış
evde sana yardımcı olacak birileri vardır inş.

asliirfan,bayagı sinirlenmişsin hayatım sakinleş bebişjkona günah
ben o kadar çok özeniyorum ki kaynanasıyla görümcesiyle çok iyi anlaşanlara arkadaş gbi olanlara
malesef benim başımdakiler de düşüncesiz anlayışsız at gözlüklü bencil insanlar
ama eşimden yana şanslı oldugum için takmamaya çalışıyorum

bana kalırsa en iyisi kabullenmek
"bu kadın böle bunu değiştiremem" diyeceksin. Her yaptığını her söylediğini normal karşılicaksın şaşırmicaksın
yıpranmayacaksın başka yolu yok

o bu şekilde yaşamaya devam edecek kesinlikle değişmeyecek
sen hayatını böyle mii geçireceksin peki? bırak yaptığını yapsın, olan sana oluyo üzülmemeyi dene biraz da

ben bunu başarabilmek için çok çaba sarfettim zor oldu ama yavaş yavaş kabullenmeye başladım artık eskisinden daha huzurluyum

Son düzenleme:

Canım sinir yapma ama bence bu kadar yaa boşversene konuşsun dursun duyma bile hiç, sen ve bebeğin herşeyden önemlisin biliyorsun bak farkındasında sinirlenip stres yapmanın şu aşamada sana zararı büyük onun için sakın hırpalama kendini,eşinde bunalmış yanlızda diilsin bu konuda çok fazla görüşmemeye çalış bu süreçte olmaz mı,bebişini düşün bak az kaldı ne güzel bebişlerimiz geliyor çok güzel olcak herşey

cnm tam kabulleniyorum derken öyle hareketler sergiliyorki çileden çıkıyorum,arada bi sinir patlaması yaşıyorum işte böyle..dediğin gibi okadar isterdim ki kaynanam bana kızı gibi davransın ona kahve içmeye gideyim .ama kadına haftada bir eşimle gidiyorum 10 dk. oturuyorum,farkında hareketlerini sevmediğimi ama inadına yapıyor ona kızıyorum..umrumdada değil artık düşünemiycem onu..ay dur bayram geliyor şimdi bayram sabahı eşimi arıycak bayram namazını unutma diye,salak ya benim kocam ,cumalarını bile kaçırmaz onca işinin arasında öğlen yemeği vaktini cumasına ayırır,ama hükmedicek yaa.şimdi 10:00da gideriz bayramda yine surat bi karış karşılar,,bayram namazından sonra gidicez öle istiyo,iyi olaydında kahvaltıya geleydim bayramda ama yapmacık hareketlerine karnım tok benim..eyvah asıl konu yarın hava yağmurlu gibi yandıkk..arar şimdi nerdesin diye ,şeker ya kocam erir,salak ya yağmur yağarken dikilir yağmurun altında..:) neyse cnm .delirdim yine ben

Son düzenleme:
hala inanamıyorum ikili rakamlara düştüm çok şükür bu arada ben hala araba kullanıyorum sakıncası olurmu acaba...

ay aslı yerim seni yaaaa gülsemmi ağlassammı sen sinir oluyosun evet düşününce gerçekten sinir bozucu ama öle konuşmaların yokmu çok hoşsun ...
canım benim ya seni anlayabiliyrum gerçkten e bide hamişsin alttan al al e insan alamıyo be tatlım.....biz gelinler taşız zaten insan değilizki bizi b bi anne doğurmamış leylekler getrmiş gerçkten bence kaynvalideler öle görüyo

çok teşekkurler herkese çok korkuyorum birşey olucak diyee

canim sakin korkma sorunlar herbirimizde oluyor . bende de kasik agrilari basladi iki gundur üstelik ayaga hic kalkmadigim halde. doktora sordum da bebegin gelisimi hiz kazandigindan rahim genisliyor dedi. normalmis. stres korku daha da kötüi eder. sancilarim benim bir ay evel basladi cok korkmustum ama farkettim motivasyonla iyice azaldi, taktikca cogaliyor. bosver alisverisini de ywpabiliyorsan netten yap kalanlarini da esine veya aile yaptir. ilk haftalar gerekli olan seyler belli sonra bebisinle beraber secip alirsin kalan eksiklerini.

Kasık ağrısından uyuyamayıp kızlar ne yapıyor, onlarda da var mı diye girmiştim.... Normal herhalde baksana, tosunlar büyüdükçe vücut yer açmaya çalışıyor sanırım...
Allah şifalar versin canım..
İyi olun da yeter ki.. Ne mutlu sana cicileri doldurdun haa...
Aslıcım, evliliğin en zor taraflarından biri zaten eşinin ailesiyle anlaşmak.. Öyle kaynanayla kahve içmek de herkesin yaptığı bişey değil zaten.( bakınız Tontirik ) Şeker yükselmesi sinirlerden de etkileniyor.. Ufaklığı düşün, kafanı dağıtacak şeyler yap canım...
hala inanamıyorum ikili rakamlara düştüm çok şükür bu arada ben hala araba kullanıyorum sakıncası olurmu acaba...
Ben de kullanıyorum, arkadaşlarım da son aya kadar kullanmışlardı.. Bence uzun yol değilse sakıncası olmaz... Ama bu bencesi, doğrusu nasıldır bilmiyorum... Ben hatta eşim kullanırken daha tedirgin olup kasılıyorum...
İkili rakamlara düştük çok şükür, hatta sezaryen olacaklar için bir de en az -15 diyebiliriz...

Günaydın güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ben 4-5 gündür giremiyorum foruma umarım herkes iidir bîzde bi yaramazlık yok herşey yolunda çok şükür bizim kıyafetlerimiz hazır annanemiz birsürü bişey almış bi emzik biberon ateşölçer gibi şeyler kaldı onlarıda ay başına tamamlıcaz inş bide benim eksikler bar tabi onları bian önce alıp çantamı hazırlasam diyorum bi yandanda daha erken gibi geliyo bakalım hayırlısı bugün koçiş çalışıyo bende evdeyim kahvaltı yapcam şimdi öptüm sizi kendinize çok çok ii bakın

heey bilin bakalım dün gece ne oldu
eşimle uzanmıştık, benim kızım yine karnımda dans ediyordu, ben de elimle okşuyordum
anaaa bir de ne göreyim "ayak"
küçücük bişey karnımdan fırlamıştı avuçladık resmen tuttuk
ayy çok heyecanlıydı ya bi görseniz bırakınca hemen çekti ama

:):):)
sana başka türden bir zararı olmasın, huzurunu bozacak eşinle aranı kötü yapacak şeyler yapmasın yeter ki
bunları duymazdan gelmeye çalış yapacak bişey yok değişmez o kadın

Geçmiş olsun şekerim ama sanırım hepimiz aynı durumdayız benim de hem kasıklarım hem midem hem popom hem bacaklarım hep tutuk ve ağrılı
Hayatım eşin seni haklı buluyorsa gerisi çok da tınn bendeki kaynana türü hepinizinkinden ilginç ama ben istanbul o da hatay da olunca pek muhatap olmuyoruz sizler yakın olduğunuz için problem oluyor mesela benimki bana sürekli bişeyler anlatır bendeki durum kafa sallama hareketi ve sen haklısın herkes yanlış anne diyip işin içinden çıkıyorum bananeee yaww

çok heyecanlı ewet maşallah ben de bazen sanki kafasına dokunuyo gibi hissediyorum ama emin değilim

Günaydınnnn iyi haftasonları herkesee
-diyordum ki kimsecikler yokmuş şansa bak girmem girmem dolu olur, girerim kimse yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…