cnm evet 2 günlük diyetle gittim tatlım..bakalım doktorum sonuçlarıma ne diycek.3.saatte sınırda çıkmış.açlığımda nerdeyse sınırda sayılır.110a ne kalmış 98 sonuç.artık dikkat edicem cnm.yapıcak bişey yok..
cnm o saydıklarının arasında en önemlisi kefir..biz babamda bu illetle çok uğraştık cnm.kefir çok iyi bişey.bi tanıdığımız göğüs kanserini kefirle yendi.yararlarını bir bilsen...asitli ve şekerli şeylerden uzak dur cnm limon..vs gibi.yeşil çay ve kefirden başka bişey tüketme derim çok fazla bünyeni yorma zaten doktorlarda kızıyor bisürü bitki kullanımına,yeşilçayda kabızlık yaşarsan iyi gelicektir cnm ama doğal aktarcıdan al..kemoterapi görürken alma bunları zaten.bittikten sonra..geçicek inş. cnm benim..buarada kefire metal tahta kaşık değdirme ve 3-4 günden fazla buzdolabında durmasın ölür cnm.maya tutmaz sonra.suyun içinde bi kavonozda karanlık biyerde dursun bişey olmaz.eğer uzun süre kullanmazsan bazen sütün içinde beklet 1 gün kadar..
emzikli ateş ölçere gelince şunu alıcam ben.eczanemiz bunu önerdi..microlife markası ama başka bi markada olabilri yani
Eki Görüntüle 536754
ilk kez emzik ateş ölçer gördüm iyiymiş valla bakalım bulabilirsem alırım belki
canım limon ekşi neden yenmiyor anlamadım ne zararı var bana greyfurt dışında bir şey yasaklamadılar, şekeri azalt dediler o kadar limon niye yeme dedin?
kefirin kansere iyi geldiğini bilmiyordum gerçi kefir her şeye yarıyor ama
tamam cnm kefiri tekrar mayalayayım ben en iyisi...
Dün bende 15 günlük diyetten sonra 100lük yaptırdım.237-214-132 gibi yüksek bir oran çıktı ama tamamen ırsi çünkü ben tatlı yemem çok nadirdir.İnsanın psikolojiside etkiliyor çok bir kaç gün üstüste kötü haberler duyunca etkileniyorum ister istemez.Bundan sonra daha dikkatli olucam hamur işi için özellikle.Birde bebekbezinde ne düşünüyorsunuz.Primanın birkaç çeşidi var hangisi ve kaç numarası?Son olarak park oyun yatak alanlar içine uyku seti olarak ne aldınız fikir verirmisiniz?
primanın yenidoğanını alacağız ama çok alma stok yapma yani hemen büyüyorlarmış...
sonra da numara numara zaten
park yatağın ilk katına ince bir yatak koyuluyor alt kata geçince yarıortopedik alınıyormuş uyku seti değil de nevresim takımı kafi kenar koruyucular lazım değil yani
KIZLAR ! sizce mama biberon onları kadın doktoruna danışayım mı bilir mi yoksa çocuk dr u mu bilir kime sorayım kendi dr uma sorarım sonra üstüme gülmesinler
merhabalar herkeslere :) şeker yüklemesini 29-30 haftalarda yaptıran var mı aranızda?
Nasıl Önemli Değil ?zıkkım hastane anca o zamana gün verdi. doktora sordum,çok önemli değil dedi ama ? yine de bir danışayım dedim. hatta gün yazan görevli de 3 fatalık bebeği olana da yaptık 32 haftalık hamile olana da , çok önemli değil dedi ama bakalım...
günaydın hanımlar herkese mutlu haftasonları :)
3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
kocam dünya iyisi bi insan evladınıda bunaltmış..onada kıyamıyorum ama cidden bunaldım..ben bu kadınla en son görüşmeyi falan kesicem o olucak..yeter artık,benide annem cami avlusunda bulmadı erken yaşta onun yüzünden hastalık hastası olamıycam ben
zıkkım hastane anca o zamana gün verdi. doktora sordum,çok önemli değil dedi ama ? yine de bir danışayım dedim. hatta gün yazan görevli de 3 fatalık bebeği olana da yaptık 32 haftalık hamile olana da , çok önemli değil dedi ama bakalım...
nolduuuuuuuuuu:18:Çok sinirliyimmmmmmmm
tatlım tuzumu cok tüketiyorsun.son aylarda şişkinlikler artıyor ,doktorunla bi görüş istersen.gecmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? Benim biraz ayaklarım şişti dünden beri. Acaba doğuma kadar daha da mı şişer yoksa dinlenerek geçer mi? :18:
yok tatlım kızımla sağlığımız yerinde allaha şükür.... canım kusura bakma ya annemler burdaydı 15 gündür giremedim, bu akşam yol ettim onları ağla ağla canım çıktıara ara okumaya çalıştım ama çok sayfa geçmiş.. face de ayşe arkadaş listemde de o msj atmış maillerimi kontrol ederken gördüm, konuştuk o söledi kızlar merak etti seni die
sen nasılsın napıosun? oğluşunla kızçen nasıl? neler oldu topikte ? en iyi sen özetlersin sanırım :)
cnm tam kabulleniyorum derken öyle hareketler sergiliyorki çileden çıkıyorum,arada bi sinir patlaması yaşıyorum işte böyle..dediğin gibi okadar isterdim ki kaynanam bana kızı gibi davransın ona kahve içmeye gideyim .ama kadına haftada bir eşimle gidiyorum 10 dk. oturuyorum,farkında hareketlerini sevmediğimi ama inadına yapıyor ona kızıyorum..umrumdada değil artık düşünemiycem onu..ay dur bayram geliyor şimdi bayram sabahı eşimi arıycak bayram namazını unutma diye,salak ya benim kocam ,cumalarını bile kaçırmaz onca işinin arasında öğlen yemeği vaktini cumasına ayırır,ama hükmedicek yaa.şimdi 10:00da gideriz bayramda yine surat bi karış karşılar,,bayram namazından sonra gidicez öle istiyo,iyi olaydında kahvaltıya geleydim bayramda ama yapmacık hareketlerine karnım tok benim..eyvah asıl konu yarın hava yağmurlu gibi yandıkk..arar şimdi nerdesin diye ,şeker ya kocam erir,salak ya yağmur yağarken dikilir yağmurun altında..:) neyse cnm .delirdim yine ben
yaw tv de bülent ersoy adamı yicek nerdeyse korkunç
Canım ben bu esimin yerli yersiz saçma esprilerinden bıktım yaa bı türlü büyüyemiyor garip garip şimdi saga sola haber vermiş Rus bakıcı istiyormuş ya allahım biz daha evimize temizliğe kadın bulamıyoruz bu garip ücra memlekette kaldığı Rus bakıcı önce espri sandim yok bütün dostlarımın dlinde geyik muhabbetininde bu kadarı fazla yaa başka esprimi yok cocuğuma ben bakarım onuda bunca yıldan sonra kavusmusken kimsenin eline veremem Rus bakıcı kültürlü olurmuş ben buna daha da kızdım yahu ben yüksek mühendisim tamam bunun cocuk bakmakta alakası yok ama pardon da egitim diye bahsettigi üniversite egitimi. Aaaaaa boşaycam bu adamı yaaacnm üzülme bende aynı dertten muzdaribim.dediğin gibi düşününce daha da yüksek çıkıyor.napalım dikkat edicez artık hamur tatlı işi ayda bir ödül olarak yiycez oda azıcık..diyet yapıcaz düzelicek inş. zaten doğumdan sonra şeker kalmıycak gizli şeker bunun adı sitres ve gebelikte çıkan..dert ettikçe dahada çıkıyor bu şeker.takma kafana .çünkü ben öyle yapıcam.rabbşmm normal doğum nasip etsin inş. bana hep böyle istedim ama doktorum nederse o olucak artık,bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin rabbim bize inş.
aynen cnm bende çok sinirliyim.vallahi şekerden değil ama bu kayınvalde cadolozu yüzünden erken doğum yapıcam
cnm geçmiş olsun..bebeğin sağ salim doğsunda sen sağlıklı olda alınır herşey üzülme..
Canım vallahi bu nasıl hamilelik bizim çektiğimiz de öyle saçma sapan seyler ki Allah yar ve yardımcın olsun kendini üzmez tatlım bebiskoys yazık vallahi artık ben oturup aglayacagima bas bas bağırıyorum ben uzuleyecegime onlar üzülsün3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
kocam dünya iyisi bi insan evladınıda bunaltmış..onada kıyamıyorum ama cidden bunaldım..ben bu kadınla en son görüşmeyi falan kesicem o olucak..yeter artık,benide annem cami avlusunda bulmadı erken yaşta onun yüzünden hastalık hastası olamıycam
ben
Tontirikcim sanırım senin kaynanatör beni hacca gönderin diye bir zarf mı atmış neay aslı seni okadar ii anlıyorumki cnm.ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
bak daha bu sabah sabah 7 de zırr zır eşimin telefonu calıyorrr.bizde telaşlandık acaba kötü bi habermi diyee.kızım filanda uayndı onun yüzünden
bizim kaynanatör arıyor sebebide dost tv yi izleyin demek içinay ölürmüsün öldürürmüsün sinirden gülüyomm
yahu bi pazarı var oglunun uyuması için hiç mi düşünmüyon be kadın.
hacca gidenleri kabeyi filan gösteriyormuş dost tv de.biz zaten 2 gündür haberelrde izliyoruz onları.
valla cnm bazen yaptıgı şeyleri aklım almıyor.onun için yapabilecegim bişide yok.mecburen katlacaz:))
3 yıl bitti evliliğimde geçen ay 4e girdik ağladığım günlerin haddi hesabı yoktur yani..nasıl bi insan bu benim kaynanam,böyle anne olmaz olsun..bukadar insan evladının hayatına hükmetmeye çalışırmı...bide eşim azarlayınca hemen psikolojikman yataklara düşen bi tip.. işine gelmeyince hasta oluyor hasbam.umrumda bile değil artık yemin ettim bi doğurayım bi saçmalasın def edicem..70 yaşında bugün ölse yaşamış yaşıycanı ben daha 26 yaşıma yeni girmiş bi insanım ,valla yediklerimden değil bu kadın yüzünden benim şekerim yükseliyor.bi badana yaptık oğlu iş yaptı diye ağzımızdan burnumuzdan getirdi.devamlı hesap soruyor oğluna..oğlu iş yapınca hastalar oluyor.çokta tınn..koca diye aldık yapıcak tabi..bugün hastaneye gittik malum ,öğleden sonrada beşiğimiz geldi ,beşik kurulduktan sonrada eşim pazara gitti saat oldu 5:00 gelince.bende yemek yaptım.pişti yedik falan eşim gitmedi,bide haftanın 3 günü eşim annesine iş yeri yakın diye öğlen yemeğine gider,yaw görmeyiver bu haftasonu,bütün hafta gördün yaa..saat akşam 10:00 olmuş. arıyo niye gelmedin..şekeri nasıl çıktı aslının..yüksek çıktığını duyunca hasta oluyorum neden böyle oluyor diyo.. rahat bırak azcık moral ver yavrum diyet yaparsın düzelir de..vallahi ölücem kkahrımdan..nefret ediyorum bu kadından..beni düşündüğü falan yok..onun derdi karnımda oğlunun yavrusu var o.. tanımasam bana üzülüyor diycem..1 hafta önce badana yüzünden demediğini bırakmadın acaba şekerimm bu yüzden çıkmış olmasın uyuz yaaa..ağla ağla hüngür hüngür..çocuğumda kasıldı içimde..yüzüm ateş gibi yanıyo,yine şekerim çıktı biliyorum
kocam dünya iyisi bi insan evladınıda bunaltmış..onada kıyamıyorum ama cidden bunaldım..ben bu kadınla en son görüşmeyi falan kesicem o olucak..yeter artık,benide annem cami avlusunda bulmadı erken yaşta onun yüzünden hastalık hastası olamıycam ben
çok teşekkurler herkese çok korkuyorum birşey olucak diyee
Canım ben bu esimin yerli yersiz saçma esprilerinden bıktım yaa bı türlü büyüyemiyor garip garip şimdi saga sola haber vermiş Rus bakıcı istiyormuş ya allahım biz daha evimize temizliğe kadın bulamıyoruz bu garip ücra memlekette kaldığı Rus bakıcı önce espri sandim yok bütün dostlarımın dlinde geyik muhabbetininde bu kadarı fazla yaa başka esprimi yok cocuğuma ben bakarım onuda bunca yıldan sonra kavusmusken kimsenin eline veremem Rus bakıcı kültürlü olurmuş ben buna daha da kızdım yahu ben yüksek mühendisim tamam bunun cocuk bakmakta alakası yok ama pardon da egitim diye bahsettigi üniversite egitimi. Aaaaaa boşaycam bu adamı yaaa
Tontirikcim sanırım senin kaynanatör beni hacca gönderin diye bir zarf mı atmış ne
Vallahi Ayşe'cim çok çok enteresan bir gün böyle sorunlarım olacağını biri bana söylese gulerdim ama bu nedir ya böyle abuk gubik saçma sapan akılcılıktan çok uzak bir kocam var benimayy aslı senın kayınvalıdeye böle uzkatn uzaga ben dahı gıucık oldum yaa ayy resmen sinir harbı yasatır ınsana
doğurmasaymıs ıcınde tutsaymıs her kötulukten beladan korumus olurdu oğlunu Allah Allahh
canım cok gecmıs olsun dınlen bol bol az kaldı zatenn sağlıkla gelkrıelr ınsallahh
cidden enteresanmış canım :S
cnm limon gibi asitli doktoru yasaklamıştı babama.bide şekerli şeyleri..oyüzden dedim ama sen yinede her gittiğinde danış doktoruna cnmcnm evet 2 günlük diyetle gittim tatlım..bakalım doktorum sonuçlarıma ne diycek.3.saatte sınırda çıkmış.açlığımda nerdeyse sınırda sayılır.110a ne kalmış 98 sonuç.artık dikkat edicem cnm.yapıcak bişey yok..
ilk kez emzik ateş ölçer gördüm iyiymiş valla bakalım bulabilirsem alırım belki
canım limon ekşi neden yenmiyor anlamadım ne zararı var bana greyfurt dışında bir şey yasaklamadılar, şekeri azalt dediler o kadar limon niye yeme dedin?
kefirin kansere iyi geldiğini bilmiyordum gerçi kefir her şeye yarıyor ama
tamam cnm kefiri tekrar mayalayayım ben en iyisi...
primanın yenidoğanını alacağız ama çok alma stok yapma yani hemen büyüyorlarmış...
sonra da numara numara zaten
park yatağın ilk katına ince bir yatak koyuluyor alt kata geçince yarıortopedik alınıyormuş uyku seti değil de nevresim takımı kafi kenar koruyucular lazım değil yani
KIZLAR ! sizce mama biberon onları kadın doktoruna danışayım mı bilir mi yoksa çocuk dr u mu bilir kime sorayım kendi dr uma sorarım sonra üstüme gülmesinler
ay aslı seni okadar ii anlıyorumki cnm.ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
bak daha bu sabah sabah 7 de zırr zır eşimin telefonu calıyorrr.bizde telaşlandık acaba kötü bi habermi diyee.kızım filanda uayndı onun yüzünden
bizim kaynanatör arıyor sebebide dost tv yi izleyin demek içinay ölürmüsün öldürürmüsün sinirden gülüyomm
yahu bi pazarı var oglunun uyuması için hiç mi düşünmüyon be kadın.
hacca gidenleri kabeyi filan gösteriyormuş dost tv de.biz zaten 2 gündür haberelrde izliyoruz onları.
valla cnm bazen yaptıgı şeyleri aklım almıyor.onun için yapabilecegim bişide yok.mecburen katlacaz:))
anam kız senin kaynanatörde ayrı bi arıza benimki gibi..valla eşim iyi olmasa benden yana olmasa 5 dakika dahi çekemem..anında alırdım anamın evinde soluğu..çıldırtacak bunlar bizi yaauuww
ayol senin kocada bi hoş..o rus bakıcıyı naparım ben varya bacaklarını ortadan ikiye caaaart diye ayırırım,,gelicek bakıcı anam yaşında olmalı vallaCanım ben bu esimin yerli yersiz saçma esprilerinden bıktım yaa bı türlü büyüyemiyor garip garip şimdi saga sola haber vermiş Rus bakıcı istiyormuş ya allahım biz daha evimize temizliğe kadın bulamıyoruz bu garip ücra memlekette kaldığı Rus bakıcı önce espri sandim yok bütün dostlarımın dlinde geyik muhabbetininde bu kadarı fazla yaa başka esprimi yok cocuğuma ben bakarım onuda bunca yıldan sonra kavusmusken kimsenin eline veremem Rus bakıcı kültürlü olurmuş ben buna daha da kızdım yahu ben yüksek mühendisim tamam bunun cocuk bakmakta alakası yok ama pardon da egitim diye bahsettigi üniversite egitimi. Aaaaaa boşaycam bu adamı yaaa
aryacım ben de tam onu diycektim.tontiriiiik kaynanatörünün derdi başka annem :Tontirikcim sanırım senin kaynanatör beni hacca gönderin diye bir zarf mı atmış ne
az kaldı cnm hepinizde duyucaksınız burdan ,o muhterem gün geldiğinde onu nasıl haşladığımı duyacaksınızayy aslı senın kayınvalıdeye böle uzkatn uzaga ben dahı gıucık oldum yaa ayy resmen sinir harbı yasatır ınsana
doğurmasaymıs ıcınde tutsaymıs her kötulukten beladan korumus olurdu oğlunu Allah Allahh
canım cok gecmıs olsun dınlen bol bol az kaldı zatenn sağlıkla gelkrıelr ınsallahh
cidden enteresanmış canım :Sdişlerimi sıkmaktan dişsiz kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?