2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Artık Minik Ayaklarını Yakalıyorum..
Çünkü Geceleri Beni Uyutmuyor..

zıkkım hastane anca o zamana gün verdi. doktora sordum,çok önemli değil dedi ama ? yine de bir danışayım dedim. hatta gün yazan görevli de 3 fatalık bebeği olana da yaptık 32 haftalık hamile olana da , çok önemli değil dedi ama bakalım...

Nasıl Önemli Değil ?
Saçmalamış Olmalılar..

Kimi İnsanın Gebe İken; Şekeri Fırlar..
Bunun Diyet İle Önüne Geçilmeli..

Sen Bence Başka Hastanede Yaptır..
günaydın hanımlar herkese mutlu haftasonları :)

Çok İncesiniz Efenim Sizlere de Mutlu Haftasonları..

Canim belki katlanilir gibi degil evet ama su durumda kendini bunaltma zaten sekerin yemeklede alaksi pek yok stres cikariyor...

Surda ne kaldi bebegini düün biraz... Gerci hemilelikte insan takmayacagi seyi bile takiveriyor...

Insan bazen kendi annesinin bile lafini kaldirmazken kaynanaya katlanmak cok zor geliyor...

Allahtan esin anlayisli ve annesini taniyor ya ikisinden birden cekseydin...

Bende o konuda sansliyim esim cok anlayisli o konuda buraya gelir 2 ay gelir bizi delirtir gider ama esim yanimda olmasa destek cikmasa duramam o varken burda...

Az kaldi bebegini dogur o sana poszitiflik katacak belki görmeyeceksin bile yaptiklarini :) yani insAllah öyle olur ben kendim acisindan da öyle umit ediyorum :)

Yaptıranlar oluyor çok problem değil... Sadece varsa geç tespit edilmiş ollur.

Çok sinirliyimmmmmmmm
nolduuuuuuuuuu:18:

Selam kızlar nasılsınız? Benim biraz ayaklarım şişti dünden beri. Acaba doğuma kadar daha da mı şişer yoksa dinlenerek geçer mi? :18:
tatlım tuzumu cok tüketiyorsun.son aylarda şişkinlikler artıyor ,doktorunla bi görüş istersen.gecmiş olsun

cnm öncelikle hoşgeldin seni gördügüme cokk sevindimmm.eksikligini ben şahsen hissettimm
annen baban içinde Allah kavuştursun cnm.kızınada maşallahh kilosu boyu gayet güzel
aldıklarınızıda güle güle kullanınnn
faceden de gördüm senii cokkkk şekersinnnn maşallahh :98:

bizde iyiyiz hamd olsun.oglum kızım ellerinden öperlerr

ay aslı seni okadar ii anlıyorumki cnm.ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş

bak daha bu sabah sabah 7 de zırr zır eşimin telefonu calıyorrr.bizde telaşlandık acaba kötü bi habermi diyee.kızım filanda uayndı onun yüzünden
bizim kaynanatör arıyor sebebide dost tv yi izleyin demek için ay ölürmüsün öldürürmüsün sinirden gülüyomm
yahu bi pazarı var oglunun uyuması için hiç mi düşünmüyon be kadın.
hacca gidenleri kabeyi filan gösteriyormuş dost tv de.biz zaten 2 gündür haberelrde izliyoruz onları.
valla cnm bazen yaptıgı şeyleri aklım almıyor.onun için yapabilecegim bişide yok.mecburen katlacaz:))

yaw tv de bülent ersoy adamı yicek nerdeyse korkunç

Canım ben bu esimin yerli yersiz saçma esprilerinden bıktım yaa bı türlü büyüyemiyor garip garip şimdi saga sola haber vermiş Rus bakıcı istiyormuş ya allahım biz daha evimize temizliğe kadın bulamıyoruz bu garip ücra memlekette kaldığı Rus bakıcı önce espri sandim yok bütün dostlarımın dlinde geyik muhabbetininde bu kadarı fazla yaa başka esprimi yok cocuğuma ben bakarım onuda bunca yıldan sonra kavusmusken kimsenin eline veremem Rus bakıcı kültürlü olurmuş ben buna daha da kızdım yahu ben yüksek mühendisim tamam bunun cocuk bakmakta alakası yok ama pardon da egitim diye bahsettigi üniversite egitimi. Aaaaaa boşaycam bu adamı yaaa

Canım vallahi bu nasıl hamilelik bizim çektiğimiz de öyle saçma sapan seyler ki Allah yar ve yardımcın olsun kendini üzmez tatlım bebiskoys yazık vallahi artık ben oturup aglayacagima bas bas bağırıyorum ben uzuleyecegime onlar üzülsün

Tontirikcim sanırım senin kaynanatör beni hacca gönderin diye bir zarf mı atmış ne

ayy aslı senın kayınvalıdeye böle uzkatn uzaga ben dahı gıucık oldum yaa ayy resmen sinir harbı yasatır ınsana

doğurmasaymıs ıcınde tutsaymıs her kötulukten beladan korumus olurdu oğlunu Allah Allahh

çok teşekkurler herkese çok korkuyorum birşey olucak diyee

canım cok gecmıs olsun dınlen bol bol az kaldı zatenn sağlıkla gelkrıelr ınsallahh

cidden enteresanmış canım :S

Vallahi Ayşe'cim çok çok enteresan bir gün böyle sorunlarım olacağını biri bana söylese gulerdim ama bu nedir ya böyle abuk gubik saçma sapan akılcılıktan çok uzak bir kocam var benim

Son düzenleme:
ay sonunda bayramlık bişeyler buldumda alabildim dolaşmadığım avm dükkan kalmadı pöfff..yine lcw sağolsun,kot pantolon aldım dar paça gelmiş..defactodanda düğmesiz gömlek tarzı bişey buldum..tayt almıştım tunik bulurum diye ama bulamayınca tayt elimde patladı kocişim bunaldı hiiç sevmez alışverişi ama yardımcıda olur bakar ne var ne yok diye bu güzelmiş bu olmaz bu olur diye akıl verir Allahtan ,bide hepsini eline o alır tutar kıyamam askı niyetine onada mavi gömlek aldık beymenden tamamdır ,sabahta arkadasa kahvaltıya gittik vallaha götürdüm börekleri poğaçaları kapanışı yaptım şekerim çıkmıştır kesin kafam karıncalandı ama psikolojikmi bilmiyorum..artık diyete girebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…