2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

HAHHAHA özlemiştr kesin:))

annemde büütün doğumlarımı erkek yapptı dio enemm dedim nasıl açtın okadar doğum ozaman usg de yoktu dio çatala hemen ayy ne kötü yaa
ya elimde aslında bi kadına gidebilirim ama hem iyi bi kadın bilmyrum şuan hemde başından beri doktruma gözükyrum e memnunumda sadece mahremiyet işte

Selam arkadaşlar..hayırlı, huzurlu ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..

geçmiş olsun canım..

valla şanslı gelinsin cnm. maşallahh
güle güle kullanın odanızıda . kaynanacıgın oda takımı için ne kadar para bayıldı? :)
öyleyimdir Allah razı olsun..teşekkür ederiz teyzesi..şimdilik 1000TL canım, devamı var....

Hayırlı olsun odanız orkidecim...Kızın sağlıkla büyüsün odasında inş.....

sağol canım benim..inş Allah hepimize o günleri gösterir..

aynen öyle canım çatlayacağımız varsa çöatlarız ne yapalım..hiç takmıyorum valla

bence dayanabildiğin kadar dayan canım..sonrasında o izine daha çok ihtiyacın olacak..

Hayırlı olsun canım.. Güzel günlerde kullanın inşAllah..

sağol teşekkür ederiz canım..

geçmiş olsun canım..doktoruna danış canım mutlaka vardır kas gevşetici kullanabileceğin..

amin canım..bu arada Allah kavuştursun annenler yokmuş bayramda..

üst üste iki makina çamaşır yıkadım evi toparladım. şimdi bayram için biraz börek yapmak istiyorum bakalım neler çıkartıcim. bu arada kurbanda kızlar mümkünb mertebe ete dokunmayın aman diyim ha.

umarım güzel ve seni mutlu edecek bi sonuç olur tatlım. muhtemeleen herkes giriyordur siteye şu anda yoğunluktan açılmaz. gece yarısı girmeye çalış

evet canım dediğin gibi dikkatlı olmak lazım..sanada kolay gelsin baya iş yapmışsın..

Selam arkadaşlar..hayırlı, huzurlu ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..

öyleyimdir Allah razı olsun..teşekkür ederiz teyzesi..şimdilik 1000TL canım, devamı var....

aaa ben kız annesi alır beşiği ilk bebek odasını biliyorum sizin adette iyiymiş :))

aaa ben kız annesi alır beşiği ilk bebek odasını biliyorum sizin adette iyiymiş :))

bizde kız annesi alır diye bir kural yok canım..tek beşik değil oda takımı olunca kayınvalidem heves etti ve aldı..annemde bebek arabasını, oto koltuğunu aldı..birde bohça hazırlıyor bebeğe kıyafet, battaniye yorgan, yastık, bakım ürünleri vs..kızıma bir bohça anneannesinden bir bohçada babaannesinden gelecek inş..

öle bizde de ama benim annede daha tık yok bohça hazırlıyo sadece onu biliyrum beşiği alırım demişti taa ilk ayımda ama şimdi durum yok bayramdan sonra falan dio bayramı beklyz bakalım almazssa alıcaz artık napalım

Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...

kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)

umarım güzel ve seni mutlu edecek bi sonuç olur tatlım. muhtemeleen herkes giriyordur siteye şu anda yoğunluktan açılmaz. gece yarısı girmeye çalış

sağol canımm :) öğrendım ya

amin canım..bu arada Allah kavuştursun annenler yokmuş bayramda..

evt canım bayramdan sorna gelcekelr :)

senın karar vercen bişey canım :) hayrılsıı olsun :)

merhaba canım..bebeklerin iyi olmasına çok sevindim canım..eğer doktorun böylesini uygun gördüyse sende istirahat et canım..zaten 32 haftalık olmuş oluyorsun..ondan sonrasıda takdiri ilahi..Allah hakkında hayırlısını versin..herşey gönlünce olsun canım..

aralarında güzelce paylaşım olmuş.maşallah .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

önemli olan bebişlerimiz cicişsiz kalmasın.bir şekilde hallolur gerisi.allah hepimize alınanları güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.

kpssden 70 alan arkadaşımı tebrik ederim.inşallah atanmakta nasip olur...

Belki konuşulmuştur bakamadım ama paylaşayım istedim..
Bu gün Zilhiccenin 8. günü.. Terviye günü diye adlandırılıyor... Bu gün hayırlı amellerin mükafatı çokmuş.
Arefe günü ve bayramda Allah a yaklaştıracak amellerde bulunmak gerekliymiş....

Terviye günü oruç tutmak çok faziletlidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(ALLAHü teâlâ, Terviye günü oruç tutan ve günah söylemeyen müslümanı elbette Cennete koyar.

iki yaş sendromunu ilk duydum o nasıl oluyor
Amin haklısın
her bebiste oluyor canim hircin oluyorlar sabirli olursan 1 yilda geciyor ama coook sabir lazim
hamile yastığım geldi :))
bugn denicem bakalım uykusuz geceler son bulur umarım :)
hadi bakalim iyi uykular ins ise yarar.
kolay gelsin canim bende guya yarina hazrlik yapicam 2 yatiyorum 1 yapiyorum bu hizla gidersem sabaha kadar btiremem:)

canim ins 36-37 gorursun ,bence de izne erken cik ve temizlik filan yapma yat sadece.
cunku seninkiler ikiz ne kadar kalsalar kar kendini zorlama . ne kadar once cikabiliyorsan cik izne dinlen .
ben senin yerinde olsam oyle yapardim. ins uslu uslu beklerler gunlerini:)

kizlar ben bebisi surekli yukarda hissediyorum tam kaburga altimda asagilara hic ugramiyormu acaba:)
bu gidisle midemi delip cikacak:)
esimde isten geldi bir iki eksik vardi yarin icin markete gitti kizda pesine aglayinca onuda goturdu :)
bende yalnizligin tadini cikariyorum ama cok surmeyecek

kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)

sağol canımm :) öğrendım ya

evt canım bayramdan sorna gelcekelr :)

senın karar vercen bişey canım :) hayrılsıı olsun :)

ooo süppermişşşş tebriklerrr :))

kpssden 70 alan arkadaşımı tebrik ederim.inşallah atanmakta nasip olur...

sağol canım çalışmaınca bu kdr oluomus :)

aferin sana kız..akıllı karısın vesselam..çalışmadan 70 puan maşallah..Allah sana hayırlı kapılar açsın canım aldığın sonuçla..

sağol canım ya çalışmaıdm doğrusuunu istersen kazanmayı da istemıyodum yanı ya da şöyle söyleyım ısteyıp ıstememek de

kararsızdım gecınrıız belkı dıodm çalışmak ıstemıyorum yanı ama gecınemezsek özel sektörde devam edıcketım gene

eşimde benı ıkna etmeye calısıodu çalışma gerekrıse rahat edersın ıznın fln olur

maaşın iyi olur gel etme die ben de bakalım ne olcak dıodum öle derken almışım 70 i mülakatı da gecersem

inşallah gırerım adliyeye eşim de adliyede memur diokı ocakta alım yapılcak direk 6 aylıkücretsız ızne cıkarsın

bebsı toparlanır o arada sonrada memurıyete baslarsın dio bakalım tabı bi girelim de ondan sonra daha cook

aşama var kolay dıılkı öle 70 almakla olmuyo :) off öle işte hakkımızda hayırlsıı olsun canım yanı kararsızım hala ama hayırlsıı ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…