bılmıyorum canım özlüyosa benı demekkıya da bayadır aralıklı oluyo ziyaretlerımzı bılıosn ılk 3 ay
her hafta kontrol ettı beni şimdi de kontrol surem varken bı haftalık gelısımını fln mı gormek ıstedı ne
bilemıyorum :)
canım benım doktora mahremıyet yok tabıı kı ama kadın secebılıosan kadına gitmen gereklı tabıı kı
yanı hem senın rahatlıgın ıcın hem de mahremıyet acısından böle
doğum ıcınse şöle bi durum var mesela sezeryan olursa ben devlette yapıcam ve doğuam kim giricek
bılmıyorum maalesef secme şansımda yok....he özelde oalım desem biliosn hematolog olması gerekıo hastanede
falan filan kan gerekır bisürü şey var özelde ise benı aşacagı ıcın özeli secemıorm
böle canım elinde olan bi durumsa ondan sorumlusun
Canım eşim ameliyat oldu bu arada bir de. Kıl dönmesi ameliyatıEvde yatıyor. Allahıma şükür ki şimdi iyi. O yüzden bitmedi henüz. Ama kapı süsümü bitirdim, fotoğrafını çekince yüklerim canım mutlaka.
öyleyimdir Allah razı olsun..teşekkür ederiz teyzesi..şimdilik 1000TL canım, devamı var....valla şanslı gelinsin cnm. maşallahh
güle güle kullanın odanızıda . kaynanacıgın oda takımı için ne kadar para bayıldı? :)
Hayırlı olsun odanız orkidecim...Kızın sağlıkla büyüsün odasında inş.....
Kızlar bu arada ben göbeğime hergün çatlak varmı die bakarken bacağımdaki çatlağı farketmemişimSabah gördüm kırmızı kırmızı kısa kesikler şeklinde 2 bacağımın üst kısmında sandım üzerine pijama lastiğim gelmiştir yada bişiyin izi çıkmıştır die düşündüm ama akşama kadar geçmeyince anladımki çatlamışım...Bebeyağıda kullanıyordum sık sık olmasada duştan sonraları.Ama ne olursa olsn ne kullanırsak kullanalım çatlayacağımız varsa bundan kaçış yok galiba...yinede sağlık olsunn ne dielim bebişlere feda olsn.....
Ben bugün 4 gibi işten çıktım.2.tetanoz aşısı için koştur koştur sağlık ocağı kapanmadan tramvaya yetiş.Sonra ayakta geldim yolu.Kimse yer vermiyor malesefBelime ve karnıma bir sancı girdi ki anlatamam.Dedim yoksa doğuruyor muyum?Allah korusun...Sonra zar zor aşımı yaptırdım eve attım kendimi.Çok şükür dinlenince geçti biraz.Galiba kızlar ben bu gidişle 30.haftamda izne ayrılacağım.Bazen diyorum çalışayım iznimi doğumdan sonra kullanayım,yoksa 2 aylıkken işe gitmek zorunda kalacağım bebişleri bırakıp.Ama düşününcede benim ve onların sağlığı da önemli sonuçta.Çünkü zor oluyor gerçekten.Birde ikiz olunca zaten erken doğum ihtimali var her zaman.Biraz dikkat edeyim bari bu sen saatten sonra.Çünkü erken olurlarsa küvözde kalacaklar,kış günü rezil olacağım.Evle hastane arası 45 dk.Arabamızda yok malesef.Bende durumlar böyle.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah.Vakti zamanında bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun canım.. Güzel günlerde kullanın inşAllah..
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
canım alt kattakı odalarım yetıyo ustu her hafta temzılemıyorum ya anam ın cık bu halımle bi de orayla ugrasmama nasılsa
sıksık girip cıkmıyoruzama yatak odam ust kattayken baya yoruluyodum aşağı ındırdık hamıle kalınca ıste şimdi
rahatım hepsi aynı yerde...evet canım aynen dagınıklık bi kusur ona da kusur denrıse ne adamalr var cok sukur
Rabbim kimseyı şaşırtmasın...tüm eşlerin arasındakı muhabbetını arttırsın ınsallah :)
kızlar
önlisans ve ortaöğretim kpss sonucları acıklanmıs
ama osym nın sıtesı acılmıo :S çok bi beklentım de yok hiç çalışamdım
ama merak ettım ya kaç aldım aceba :)
üst üste iki makina çamaşır yıkadım evi toparladım. şimdi bayram için biraz börek yapmak istiyorum bakalım neler çıkartıcim. bu arada kurbanda kızlar mümkünb mertebe ete dokunmayın aman diyim ha.
Selam arkadaşlar..hayırlı, huzurlu ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..
öyleyimdir Allah razı olsun..teşekkür ederiz teyzesi..şimdilik 1000TL canım, devamı var....
aaa ben kız annesi alır beşiği ilk bebek odasını biliyorum sizin adette iyiymiş :))
aaa ben kız annesi alır beşiği ilk bebek odasını biliyorum sizin adette iyiymiş :))
umarım güzel ve seni mutlu edecek bi sonuç olur tatlım. muhtemeleen herkes giriyordur siteye şu anda yoğunluktan açılmaz. gece yarısı girmeye çalış
amin canım..bu arada Allah kavuştursun annenler yokmuş bayramda..
HAHHAHA özlemiştr kesin:))
annemde büütün doğumlarımı erkek yapptı dio enemm dedim nasıl açtın okadar doğum ozaman usg de yoktu dio çatala hemen ayy ne kötü yaa
ya elimde aslında bi kadına gidebilirim ama hem iyi bi kadın bilmyrum şuan hemde başından beri doktruma gözükyrum e memnunumda sadece mahremiyet işte
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)
bizde kız annesi alır diye bir kural yok canım..tek beşik değil oda takımı olunca kayınvalidem heves etti ve aldı..annemde bebek arabasını, oto koltuğunu aldı..birde bohça hazırlıyor bebeğe kıyafet, battaniye yorgan, yastık, bakım ürünleri vs..kızıma bir bohça anneannesinden bir bohçada babaannesinden gelecek inş..
bizde kız annesi alır diye bir kural yok canım..tek beşik değil oda takımı olunca kayınvalidem heves etti ve aldı..annemde bebek arabasını, oto koltuğunu aldı..birde bohça hazırlıyor bebeğe kıyafet, battaniye yorgan, yastık, bakım ürünleri vs..kızıma bir bohça anneannesinden bir bohçada babaannesinden gelecek inş..
öle bizde de ama benim annede daha tık yok bohça hazırlıyo sadece onu biliyrum beşiği alırım demişti taa ilk ayımda ama şimdi durum yok bayramdan sonra falan dio bayramı beklyz bakalım almazssa alıcaz artık napalım
her bebiste oluyor canim hircin oluyorlar sabirli olursan 1 yilda geciyor ama coook sabir lazimiki yaş sendromunu ilk duydum o nasıl oluyor
Amin haklısın
hadi bakalim iyi uykular ins ise yarar.hamile yastığım geldi :))
bugn denicem bakalım uykusuz geceler son bulur umarım :)
kolay gelsin canim bende guya yarina hazrlik yapicam 2 yatiyorum 1 yapiyorum bu hizla gidersem sabaha kadar btiremem:)üst üste iki makina çamaşır yıkadım evi toparladım. şimdi bayram için biraz börek yapmak istiyorum bakalım neler çıkartıcim. bu arada kurbanda kızlar mümkünb mertebe ete dokunmayın aman diyim ha.
canim ins 36-37 gorursun ,bence de izne erken cik ve temizlik filan yapma yat sadece.Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)
sağol canımm :) öğrendım ya
evt canım bayramdan sorna gelcekelr :)
senın karar vercen bişey canım :) hayrılsıı olsun :)
kpssden 70 alan arkadaşımı tebrik ederim.inşallah atanmakta nasip olur...
aferin sana kız..akıllı karısın vesselam..çalışmadan 70 puan maşallah..Allah sana hayırlı kapılar açsın canım aldığın sonuçla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?