Allah ne verirse hayirli versin ya. biz 2 yas sendromunu biraz sikintili atlattik kizimda ama gecti simdi sukur:)
ins 17 yasindada rahat bir gecis yapariz sabirli olmak cok onemli ama hakikaten hormonlar cildirtiyor onlari.
bende kizimda dusunmustum esim tarafindan elendi. buna benzer seyler duydum ama cok bilgim yok
berrin . beril isimleride cok guzel. berrada sorun cikarsa bunlari bir dusun derim
tum isi yarina yikmamayi dusunuyorum mamalarin bazilarini aksamdan yapicam tabi once dinlenmem lazim:) cok ta uykum var
evet canım bende böle okumuştum o yüzden riske girmeye hiç gerek yok teşekkürler
valla bravoo.kaynanagilin yanında cok büyük jest yapmışsın , gururunu okşamışsın eşinin:128:
gerçekten mi ilk defa duydum hiç yaşamadım anam neler bekliyor ozaman bizi :)) gerçi 2 yaşındaki çocuğu zapetmesi daha kolay olur sanırım :)
Kızlar günaydınlar! Bayrama giriyoruz, bebişlerimiz içimizde.
İnşallah bir sonraki bayramda, şöyle ele gelirler, güzel güzel giyinir, gideriz bayram gezmesine.
Bugün kayınvaldemlere gidicez biz. O da kendi kayınvaldesigile gideceği için şehir dışında olacaklar. O yüzden bugünden gidelim kutlayalım dedik.
İnşallah seneye ramazanda hep birlikte oluruz, ailemizle şöyle şen şakrak, sağlıkla, huzurla.
Malum kardeşim olmayınca, çok güzel geliyo bana bu toplaşma, kalabalık olma fikri.
Hepinizin bayramı süper geçer umarım. Bayramdan sonra 30. haftaya gelmiş olucam ben de, çok heyecanlıyım o yüzden.
Zaten hemen bayram sonrası dokturumuza gidicez. Bakalım bebişimiz nasıl olmuş görücez.
Hepinize güzel günler diliyorum tontişler
tatlım hata yapmışınn.cok erken sölemişsin eşinee.
memlekete gittiginizde eşin akrabalarını gördügünde mutlu olacak ve bayramında coşkusuyla gayett kıvamında olcaktıı
bayramın 3.günü filan yaglayıp ballayıp bide arkadaşıma gidelim gelmişken cnm v.s filan desen eminim itiraz etmezdi
yerinde olsam hiççççç uzatmam bu mevzuyu hiç bişi olmamış gibi devam ederim.sen surat asıp bayramı burnunuzdan getirirsen hem bayramınız zehir olur hem arkadaşına gidemezsin
ama olgun davranıp suyuna gidersen bayramda güzel gecer arkadaşına gitme ihtimalinde artar.
köprüden gecene kadar ayıya dayı demek gibi bişi
benim sizden ne eksigim var diyon yaniiBenimki de ilk bayramımızda elini uzatmıştı şakayla karışık ama yarı ciddiŞok olmuştum
Çok gücüme gitmişti
Öpmemiştim.
Niye gücüme gitti anlamadım şu an.
Şimdi o uzatmasa bile ben öperim.
yok baskalarının yanında asla laf sölemem kocama :) napcaksam evde yaparım
gıızzzzz bizi çatlatmak içinmi koydun resmi.Allahımm manzaraya bakkk harikaaaa.yakın olaydık senin evden cıkmazdım aslı
hahhaa katılıyorum benım taktikk :)
kesınlıkle ne söylediğin değil ne zaman söylediğin ve nasıl söylediğin daha önemlı bu konularda :)
kıyamam cnm keşke yakın olsaydık ama bandırmaya seninde dahil kimin yolu düşerse bi kapınız var yani burda
aminnn cnmsen nerde oturuyosun ki şimdi..cnm yanlız balıkesirin şehir merkezinde patlarsın çok sıkıcı..deniz yok bişey yok..deniz olsun dersen bandırma,biz pek balıkesirliyiz demeyiz cnm,bandırma kendini ayrı tutar,,çünkü balıkesir il ama çok sıkıcı bi yer.. bandırmada çok büyük bi yer değil ama ilçe olarak büyük ilçeler arasında 150.000 nüfusumuz var..nerde oturuyosun merak ettim istanbul gibi bi yerdeysen sakın gelme derim büyük yerden küçük yere gelince yapamaz insan..
ay valla hastaneye gıdınce ceşit ceşit ınsan var hepsi bi garip :)
canım gecen pazartesı kontrolumuz vardı biliosn gıtmıstım muayne olmsutum dr a bı daha ne zaman geleım dedım
o da 10 gun ıcınde tekrar göruselım dedı kontrol suresı ıcınde yanı...ben de onun ıcın gıtmıstım dun hanı cagırdı die :)
ama işte amelıyta uzayınca bugune kaldı
valla canım sezeryanda ne odlu bılmıyorumm kı ters bişi flnmı oldu die aklıam geldı benımde cunku dr hemen gelcıem
sezeryan varmış çağırdılar dedi...hastanenın en ıyı doktoruna gidince böle oluo çok mesgul hatun
eşimde dio bu kaıdn da doğurt doğurt bıtıremedı ne zamna geslek doğumda dio
ilk bayramımızda eskişehırdeydık kayınvalıdemlerle bayramlaştık ben de eşimin elini öpeyim diye uzandım
eşim beklemıyomuş hiç öptüm ay nası duygulandı yaş geldi gözünden kocişimin ya kıyamam sarıldı avuclarımdan öptü o da
annem babamın elini öperdi yani ordan alışkın oldugum ıcın ben şey yapmadım hiç
ayşeler yaman olurrr
tatlım hata yapmışınn.cok erken sölemişsin eşinee.
memlekete gittiginizde eşin akrabalarını gördügünde mutlu olacak ve bayramında coşkusuyla gayett kıvamında olcaktıı
bayramın 3.günü filan yaglayıp ballayıp bide arkadaşıma gidelim gelmişken cnm v.s filan desen eminim itiraz etmezdi
yerinde olsam hiççççç uzatmam bu mevzuyu hiç bişi olmamış gibi devam ederim.sen surat asıp bayramı burnunuzdan getirirsen hem bayramınız zehir olur hem arkadaşına gidemezsin
ama olgun davranıp suyuna gidersen bayramda güzel gecer arkadaşına gitme ihtimalinde artar.
köprüden gecene kadar ayıya dayı demek gibi bişi
hahhaa katılıyorum benım taktikk :)
kesınlıkle ne söylediğin değil ne zaman söylediğin ve nasıl söylediğin daha önemlı bu konularda :)
eheueheu evett
odunun hası meşeden kadının hası ayşeden demişler biliolar işi hacı
biz de ne güzel bozacının şahidi şıracı takılıyoruzyanlış anlaşılmaısn kızlar
ölesine bi söz yani has olduguma dair bir ısrarım ispatım yok
ÖLE CANIM BENİM ama nedense bu çeşit insanlar bana hep devlette denk geliyo
niye 10 gün gibi kısa bi sürede görüşelim dediki:44:
evet bizim doktor da öyle ya gittimmi en az abartmyrum 3 saat bekliyo 2 tane daha var kadın doğumcu boş boş ortyolar vallaha....
eşim gitmek istemyo hastahaneye off ya çok bekliyruz dio hep ama işten dolayı mahçup oluyo çok yoğun çünkü....
kadın dednde ya ayşe şimdi benim doktorum erkek ya memnunum da doktorumdan ama aklımda bi şey takıldı ya ben eşimden sonra başka bi erkeğe nasıl açıcam yaşimdi o hastahanede kadın doktorda var ama bizimki daha iyi dinimizde önce kadın doktor deniliyo ya mecbur kalınırsa erkek die ya çok mu günaha giricem doğum için konuşuyorum tabi...şuana kadar başka bi erkek görmedi utanıyrum ben yaaaaa
heheheh benimde eşim elini vermez tuhafına gidiyomuş saçma geliyomuş ona bende annemden öle gördüğüm için ilk yıldaki 2 bayram uzattım elimi ama saçmala a dedidedim ne be dinimizde böle dedim oda gerek yok dedi
oy meşeler meşeler
su doludur şişeler
acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler
ayseler hatun olur ,sözünle bütün olur
ayselere vurulan yanarda tütün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?