2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

teşekkür ederim canım allah hepimize kolaylık versin çok işim var çok

Benimki de ilk bayramımızda elini uzatmıştı şakayla karışık ama yarı ciddi Şok olmuştum
Çok gücüme gitmişti
Öpmemiştim.
Niye gücüme gitti anlamadım şu an.
Şimdi o uzatmasa bile ben öperim.

valla bravoo.kaynanagilin yanında cok büyük jest yapmışsın , gururunu okşamışsın eşinin:128:

yok baskalarının yanında asla laf sölemem kocama :) napcaksam evde yaparım

gerçekten mi ilk defa duydum hiç yaşamadım anam neler bekliyor ozaman bizi :)) gerçi 2 yaşındaki çocuğu zapetmesi daha kolay olur sanırım :)

" 2 yasındakı çocugu zaptetmesı kolay olur " bu lafını unutma mandiş

ya da canlı canlı görmen için bir cumartesı gunu senı kzıkardesım ve

yegenımle dısarı cıktıgımız zamna yanımıza beklıyorum

ha bir d eyanlıs anlaşılma olmasın bebeklıgınden berı cok uslu bı cocuktur yegenım gercekten

yenı doğunca anneısnı uykusuz dahı bırakmamsıtır o derece :) suyuna gidince yumuyo bıraz ama

amin inş cnm.bidaki yıl bu zamanlar belkide bebişlere aldıgımız bayramlıkları koyarız buraya :)
sanada hayırlı güzel bayramlar şimdiden.

hahhaa katılıyorum benım taktikk :)

kesınlıkle ne söylediğin değil ne zaman söylediğin ve nasıl söylediğin daha önemlı bu konularda :)

benim sizden ne eksigim var diyon yanii

öp cnm öp, bi havaya giriyorlarkiii cok komik oluyorr onları izlemek :))
yok baskalarının yanında asla laf sölemem kocama :) napcaksam evde yaparım

enem annem minnoşuma ip almış krem bide mavi hangini beğenirsen ondan öreyim diyo hırkayı bakalım gideyim öğleden sonrada göreyim oğluşumun minnak hırkasının iplerini örmekten kurtuldum ya hırkayı ohhoooohhh

Son düzenleme:

aslıcım ben ünv. balıkesirde okudum merkez gerçekten çok sıkıcı biz genelde edremit akçay bandırma ve ayvalıka kaçardık gezerdik ünv. yıllarım aklıma geldi sen yazınca hey gidi günler hey...

ÖLE CANIM BENİM ama nedense bu çeşit insanlar bana hep devlette denk geliyo
niye 10 gün gibi kısa bi sürede görüşelim dediki:44:
evet bizim doktor da öyle ya gittimmi en az abartmyrum 3 saat bekliyo 2 tane daha var kadın doğumcu boş boş ortyolar vallaha....
eşim gitmek istemyo hastahaneye off ya çok bekliyruz dio hep ama işten dolayı mahçup oluyo çok yoğun çünkü....
kadın dednde ya ayşe şimdi benim doktorum erkek ya memnunum da doktorumdan ama aklımda bi şey takıldı ya ben eşimden sonra başka bi erkeğe nasıl açıcam ya şimdi o hastahanede kadın doktorda var ama bizimki daha iyi dinimizde önce kadın doktor deniliyo ya mecbur kalınırsa erkek die ya çok mu günaha giricem doğum için konuşuyorum tabi...şuana kadar başka bi erkek görmedi utanıyrum ben yaaaaa

heheheh benimde eşim elini vermez tuhafına gidiyomuş saçma geliyomuş ona bende annemden öle gördüğüm için ilk yıldaki 2 bayram uzattım elimi ama saçmala a dedi dedim ne be dinimizde böle dedim oda gerek yok dedi

ayşeler yaman olurrr

eheueheu evett

odunun hası meşeden kadının hası ayşeden demişler biliolar işi hacı

biz de ne güzel bozacının şahidi şıracı takılıyoruz yanlış anlaşılmaısn kızlar

ölesine bi söz yani has olduguma dair bir ısrarım ispatım yok

hahhaa katılıyorum benım taktikk :)

kesınlıkle ne söylediğin değil ne zaman söylediğin ve nasıl söylediğin daha önemlı bu konularda :)

evet zaman da ters olmuş olabilir ama dediğim dedik yani ha bgn ha yrn farketmz onun için 2 gün sonra solesem de aynı sonuç neyse bakalım bi gidek memlekete belki değişir fikri
bu arada sağolun kızlar

oy meşeler meşeler
su doludur şişeler
acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler

ayseler hatun olur ,sözünle bütün olur
ayselere vurulan yanarda tütün olur

Son düzenleme:

bılmıyorum canım özlüyosa benı demekkı ya da bayadır aralıklı oluyo ziyaretlerımzı bılıosn ılk 3 ay
her hafta kontrol ettı beni şimdi de kontrol surem varken bı haftalık gelısımını fln mı gormek ıstedı ne
bilemıyorum :)

canım benım doktora mahremıyet yok tabıı kı ama kadın secebılıosan kadına gitmen gereklı tabıı kı
yanı hem senın rahatlıgın ıcın hem de mahremıyet acısından böle

doğum ıcınse şöle bi durum var mesela sezeryan olursa ben devlette yapıcam ve doğuam kim giricek
bılmıyorum maalesef secme şansımda yok....he özelde oalım desem biliosn hematolog olması gerekıo hastanede
falan filan kan gerekır bisürü şey var özelde ise benı aşacagı ıcın özeli secemıorm
böle canım elinde olan bi durumsa ondan sorumlusun

hamile yastığım geldi :))
bugn denicem bakalım uykusuz geceler son bulur umarım :)

kızlar

önlisans ve ortaöğretim kpss sonucları acıklanmıs

ama osym nın sıtesı acılmıo :S çok bi beklentım de yok hiç çalışamdım

ama merak ettım ya kaç aldım aceba :)

oy meşeler meşeler
su doludur şişeler
acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler

ayseler hatun olur ,sözünle bütün olur
ayselere vurulan yanarda tütün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…