anladım canım eşim 2006 de girdi Q klavyeden girdi yani şimdide komisyonda
yani ve kendisi öle sölesi :) f se f dede sorun olmaz lsiede 10 parmak daktılo eğitimi verdılerdı bıze
azbucuk ondanda annlıyroum gibi pratık yapmak laızm ıste yazdıkalrımı goruyosun türkçe katliamı
hayurlısı olsun ıns canım :)
sende adliyede mısın canım su an ?
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
sabah iki bacağımada kramp girmesiyle uyandım eşim ov ov düzeldi..magnezyumda içiyorum 3 gündür ama daha pek bi fayda etmedi.kalktım kahvaltımı ettim..yağmur yağıyordu yine.malum iki gündür gök delindi rabbim afet vermesin ama bandırma da sel oldu..alt yapıyı sağlamlaştırdılar sözde gazelllgüneş açtı balkonumdan bi baktım aman Allahım gökkuşağı..çocuklar gibi sevindim ya la güneşte açtı oooh miss bakın şu güzelliğe
Eki Görüntüle 538293 Eki Görüntüle 538292
yok canım değilim klavyede başaramamıştım evde bol bol praik yap acayip hızlı rakipler oluyor
anladım canım :) evet çalışırım zaten bu gunden itibaren eşim oyar yoksa beni :)
kpss i gectimde klavye sınavını geçemedım diye :) dur bari topikte de düzgün yazayım bundan sonra
nasılsa burada akşama kadar yazışıyoruz bari buna da yardımcı olsun dimi ama :)
gamzecim artık burda samimi olduk ve samimiyetimize dayanarak konuşma gereği duydum tatlım.ben hiçbir islam kitabımızda okumadım önce kadın doktor falan diye.insanların saçmalaması bu bence..tıpta ayıp olmaz bana göre,ikincisi jinekologlar genelde hep erkek ve bana göre bu işi onlar daha iyi yapıyo,2 tane kadın doktora denk geldim buzmana kadar bana göre ikiside makyaj yapıp süslenmeyi bilip oraya ööyle oturmuşlardı.ayrıca doktorlar günde kaç tane kuku görüyolarÖLE CANIM BENİM ama nedense bu çeşit insanlar bana hep devlette denk geliyo
niye 10 gün gibi kısa bi sürede görüşelim dediki:44:
evet bizim doktor da öyle ya gittimmi en az abartmyrum 3 saat bekliyo 2 tane daha var kadın doğumcu boş boş ortyolar vallaha....
eşim gitmek istemyo hastahaneye off ya çok bekliyruz dio hep ama işten dolayı mahçup oluyo çok yoğun çünkü....
kadın dednde ya ayşe şimdi benim doktorum erkek ya memnunum da doktorumdan ama aklımda bi şey takıldı ya ben eşimden sonra başka bi erkeğe nasıl açıcam yaşimdi o hastahanede kadın doktorda var ama bizimki daha iyi dinimizde önce kadın doktor deniliyo ya mecbur kalınırsa erkek die ya çok mu günaha giricem doğum için konuşuyorum tabi...şuana kadar başka bi erkek görmedi utanıyrum ben yaaaaa
heheheh benimde eşim elini vermez tuhafına gidiyomuş saçma geliyomuş ona bende annemden öle gördüğüm için ilk yıldaki 2 bayram uzattım elimi ama saçmala a dedidedim ne be dinimizde böle dedim oda gerek yok dedi
cnm benim şekerim yükseldi yükselelei şeker kullanmıyım diye kahveyide unuttum vallaCanım çok geçmiş olsun,aradınmı doktorunu bi ortopodiye filan mı görünsen acaba?
bu aylardan sonra sıklaşıcaktır bu durum sanırım ,belki yapabileceğin egzersizlerle de azaltabilirsin bu durumu sormakta fayda var cnm
Hakkaten çok güzelmiş cnm bi kahve ısmarlayıp kendine balkon sefası yapsaydın bari manzara karşısında
sağol canım çalışmaınca bu kdr oluomus :)
sağol canım ya çalışmaıdm doğrusuunu istersen kazanmayı da istemıyodum yanı ya da şöyle söyleyım ısteyıp ıstememek de
kararsızdım gecınrıız belkı dıodm çalışmak ıstemıyorum yanı ama gecınemezsek özel sektörde devam edıcketım gene
eşimde benı ıkna etmeye calısıodu çalışma gerekrıse rahat edersın ıznın fln olur
maaşın iyi olur gel etme die ben de bakalım ne olcak dıodum öle derken almışım 70 i mülakatı da gecersem
inşallah gırerım adliyeye eşim de adliyede memur diokı ocakta alım yapılcak direk 6 aylıkücretsız ızne cıkarsın
bebsı toparlanır o arada sonrada memurıyete baslarsın dio bakalım tabı bi girelim de ondan sonra daha cook
aşama var kolay dıılkı öle 70 almakla olmuyo :) off öle işte hakkımızda hayırlsıı olsun canım yanı kararsızım hala ama hayırlsıı ne diyim
Canım ya biz göçmeniz. Biz de böyle adet, bohça çok olur. Ama ben bebeğin eşyalarını kız annesi ya da oğlan annesi alır diye hiç duymadım. :44:Anneme de soramadım sanki bekliyormuş gibi olmasın diye. Onlar da beğendikleri, özendikleri şeyleri alıyorlar. Nerenin adeti bu? Merak ettim.
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Bayram temizliği yaparken mola verip size bakayım dedim, birtürlü kalkamadım pc başından..
Geçmiş anca bitti.. :)
Artık işlere geri dönebilirim..
Haydin kalın sağlıcakla canlar..
canım bence memur olmak gibi ihtimal varsa değerlendir..böyle bir fırsat her zaman eline geçmeyebilir..hem çalışırsın hemde rahat rahat bebeğine bakarsın..en azından olanakların daha fazla olur...bazen insanın hayatında kaçırılmayacak fırsatlar çıkar, bence onlardan biri..eşinde sana destek daha ne?
kızlarr şuna bakınnn bizimde böle olucakmı ???
Anne Karnnda Dans Eden Bebek
canım tlys ile konsuutk ondan da bilgi aldım pek çok koalylıkalrı varmış
meğer memur anne olmak avantajlıymış baya konuşunca rahataldım hayırlısı olur inşallah
yaa evet canım fırsat belki de bu değerlendirmem lazım
eşim zaten hep destek Allah eksik etmesin :)
canlarım napıyonuz ya
bu topikte biri bahsetmişti çatı kemiği ağrısından ne alamde acaba o hala ağrı varmıki hatrlamyrum nckini. hatta resimde koymuştu ....bende de var o çatı kemiği ağrısı ya uff 3 gündür çok ağryo ağryo derken hareket ederken otrup kalakarken ö<elliklz doktroada nasıl anlatıcam bilmiyoum alltan bakarmıki anlatrsam ay erken doğum demek falan diildir demi yaaa .....
slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
maşallah bebişlerineSabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
hadi gözün aydın canımslm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
:26: arada bi ödüllendir kendini o kadarcık kahvenin şekerinden bişeycik olmaz canımm
ayy inanmıyorum yaa olurmu ki acaba bu kadar? Benim kocam kaçar walla bu kadarını görürseşu anda bile çığlık atıo bazen şiddetli olanları görüp hissettiğinde
:26: arada bi ödüllendir kendini o kadarcık kahvenin şekerinden bişeycik olmaz canımm
oyyy maşallahcnm tabi bukadar olmasada artık dikkatlice baktığımızda ,özlelikle kaykılarak oturduğumuzda ben bebeğimin karnımı deniz gibi dalgalandırdığını bariz görüyorum..dün akşam hareket ettiğini hissedince kaykılarak oturdum göbeğimi açtım ve eşime bak dedim.eşimin gözleri doldu ilk defa bukadar şahit oldu hareketlerine bebişimizin.videodaki gibi deli gibi hareket ettiklerinide görücez ama bunda 1 ay sonra artık rahatsız olmaya başlıycaz kemiklerimiz batıcak falan:26:
slm canım nasılsın.....ne zaman gidiysun sen doktora......amin canım güzel duaların dileklerin için .... merak etme be canım biz burdayız burdan bayramlaşır türkiyede gibi hissettiririz sana kendini ...türkiyede bile bayramı tınlamayıp bayramınj 1. günü eşofmanlarla yürüyüşe gidenler var normal gün gibi yanii..insan yeterki yaşamak istesin bayramımızı
slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
oyyy maşallahcnm tabi bukadar olmasada artık dikkatlice baktığımızda ,özlelikle kaykılarak oturduğumuzda ben bebeğimin karnımı deniz gibi dalgalandırdığını bariz görüyorum..dün akşam hareket ettiğini hissedince kaykılarak oturdum göbeğimi açtım ve eşime bak dedim.eşimin gözleri doldu ilk defa bukadar şahit oldu hareketlerine bebişimizin.videodaki gibi deli gibi hareket ettiklerinide görücez ama bunda 1 ay sonra artık rahatsız olmaya başlıycaz kemiklerimiz batıcak falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?