2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yok canım değilim klavyede başaramamıştım evde bol bol praik yap acayip hızlı rakipler oluyor

Canım çok geçmiş olsun,aradınmı doktorunu bi ortopodiye filan mı görünsen acaba?
bu aylardan sonra sıklaşıcaktır bu durum sanırım ,belki yapabileceğin egzersizlerle de azaltabilirsin bu durumu sormakta fayda var cnm

Hakkaten çok güzelmiş cnm bi kahve ısmarlayıp kendine balkon sefası yapsaydın bari manzara karşısında

yok canım değilim klavyede başaramamıştım evde bol bol praik yap acayip hızlı rakipler oluyor

anladım canım :) evet çalışırım zaten bu gunden itibaren eşim oyar yoksa beni :)

kpss i gectimde klavye sınavını geçemedım diye :) dur bari topikte de düzgün yazayım bundan sonra

nasılsa burada akşama kadar yazışıyoruz bari buna da yardımcı olsun dimi ama :)

iyi fikir ayşe parmakların pratik yapsın :)

gamzecim artık burda samimi olduk ve samimiyetimize dayanarak konuşma gereği duydum tatlım.ben hiçbir islam kitabımızda okumadım önce kadın doktor falan diye.insanların saçmalaması bu bence..tıpta ayıp olmaz bana göre,ikincisi jinekologlar genelde hep erkek ve bana göre bu işi onlar daha iyi yapıyo,2 tane kadın doktora denk geldim buzmana kadar bana göre ikiside makyaj yapıp süslenmeyi bilip oraya ööyle oturmuşlardı.ayrıca doktorlar günde kaç tane kuku görüyolar bence pis bi iş.adamlar emin ol tiksinmiştir..ben onalr kadar erkek şeyi görsem sanırım işi bırakırdım dayanamazdım Rabbim insan sağlığında erkek yada kadın doktor diye bi kural koşmamış cnm..bu hiçbiryerde yazmıyo..ayrıca bu bedenler bize emanet ,onlara hasta olduğumuzda bile ızdırap çektirmeden doktora gitmek lazım.ne diyor dinimizde önce doktora sonra çare bulamazsan hocaya...doktorun kadını erkeği diye bi ayırım olmaz.yanlış anlamada bana saçma geliyor bitanem.ha utanıyorum dersen o ayrı..herkes utanıyodur emin ol ama yapıcak bişey yok. ben gerçekten bu tıpta erkeklerin daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.işini daha iyi yapıolar..eşimin bi kadın dişçisi vardı onun yüzünden dişini kaybediyodu nerdeyse eşim..güvenmiyorum ben ne biliyim..herkesin kendi fikri tabi

cnm benim şekerim yükseldi yükselelei şeker kullanmıyım diye kahveyide unuttum valla

Son düzenleme:

canım bence memur olmak gibi ihtimal varsa değerlendir..böyle bir fırsat her zaman eline geçmeyebilir..hem çalışırsın hemde rahat rahat bebeğine bakarsın..en azından olanakların daha fazla olur...bazen insanın hayatında kaçırılmayacak fırsatlar çıkar, bence onlardan biri..eşinde sana destek daha ne?

Canım adetten değil bizimkisi hevesten..eşim tek oğlan, bebeğimizde ilk torun olduğu için kayınvalidem odayı heves edip aldı..annemde Almanyada arabayı ordan almak istedi..bohçalara bende karışmıyorum kim ne isterse onu alıyor..bizimkiler ne yapacağını şaşırdı görümcem kız kardeşlerim hepsi deli gibi alışveriş yapıyorlar bebeğe..bana fazla birşey kalmadı anlayacağın..

merhaba canım kolay gelsin..Allah yardımcın olsun..

canım tlys ile konsuutk ondan da bilgi aldım pek çok koalylıkalrı varmış

meğer memur anne olmak avantajlıymış baya konuşunca rahataldım hayırlısı olur inşallah

yaa evet canım fırsat belki de bu değerlendirmem lazım

eşim zaten hep destek Allah eksik etmesin :)

detay değil ama kolaylık olduğunu duydum..hayırlısı olsun hakkında canım..

slm kıjlarrr biz geldikkk.....

Naber napıosunuz..

Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işte Has.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......

cnm o ağrıyı bir hafta bende çektim doktor dinlenmem gerektiğini söledi ve magnezyum verdi, öle erken doğum belirtisi falan değilmiş öle dedi.. oturup kalkarken değil sadece yatakta sağdan sola dönerken bile oluodu, yürürken sünnet olmuş çocuklar gibi bacaklarımı birleştiremiyordum, tüm gün ayakta kalıodum çok yoğundum dinlenmek gerçekten işe yarıyor ve magnezyum da bilgin olsun tatlım..

slm canım hoşgeldiniz..bende seni merak ettim..doktora gideceğini bildiğim için dört gözle bekledim seni havadisleri alalım diye..maşallah kızına büyümüş cadı..kilosu gayet iyi..senin kilo alımın süper canım ya 5 kilo...tebrikler..evet baya ilaç olmuş canım ya..Allah kolaylık versin hepsini alırken..daha erken inş döner ve normal doğum olur canım..aldıklarınızı güle güle kullan canım iyi günlerde..e bebekte çok güzel şeyler var, bende girdim mi kendimi kaybediyorum..görüşürüz canım..iyi istirahatler

maşallah bebişlerine
hadi gözün aydın canım

kızlarr şuna bakınnn bizimde böle olucakmı ???
Anne Karnnda Dans Eden Bebek

oyyy maşallah cnm tabi bukadar olmasada artık dikkatlice baktığımızda ,özlelikle kaykılarak oturduğumuzda ben bebeğimin karnımı deniz gibi dalgalandırdığını bariz görüyorum..dün akşam hareket ettiğini hissedince kaykılarak oturdum göbeğimi açtım ve eşime bak dedim.eşimin gözleri doldu ilk defa bukadar şahit oldu hareketlerine bebişimizin.videodaki gibi deli gibi hareket ettiklerinide görücez ama bunda 1 ay sonra artık rahatsız olmaya başlıycaz kemiklerimiz batıcak falan:26:

heheh burda bi arkadaş var o anne tabi ona sordum aynı böle oluyo dedi :))) valla bizmki görse kesin oda korkardı :)

ayyy bende görüyom hatta burdaki kızlara gösterdim az önce bariz belli oluıyo ama hiç bukadar net olucanı düşünmemeiştim :)))

sagolasin canim ya iyiyim sen nasilsin..benim terminim yarin allah izin verirse cok heyecanliyiz esimle görcez özledim vallaa yarin sabah olsada gitsekkkhersey yolundadir insallahhh..sagolasin canim evet mesajlasiriz artik burdan evet haklisin önemli olan yasamak istesin insan hamilelikten dolayi biraz duygusallikta var bende galiba bu sene izinde yapmadim yaaa ondan galiba.kendine bebise iiy bak canim sagolasin msj icin.

canım maşallah bebısınee oy oy kocaman oldular vallahııı :) :) :)

canım bekunis kabızlık ilacı bana da doktor vermsıtı ılk ayalr hamıleyken çok kabız oluyordum afedersın

belıme cok agrı yapiodu ama ilacın pek işe yaradıgını söyleyemem :) 2-3 kez kullandım kabız olunca

ilkinde işe yaradı bi dahada etkısını goremedım :)

yaa ben de öyle kaykjılıp oturunca veya sırt ustu yatınca dalgalandırdıgını goruyroum hatta bu hareketleri daha

çok hoşuma gidiyo gecen akşam hele daire çiziodu resmen karnımda ama büyüdükçe rahatsız eder tabıı hatta

bazne öel sert vuruyokı istem dısı ahh deip kalıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…