2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım ya biz göçmeniz. Biz de böyle adet, bohça çok olur. Ama ben bebeğin eşyalarını kız annesi ya da oğlan annesi alır diye hiç duymadım. :44:Anneme de soramadım sanki bekliyormuş gibi olmasın diye. Onlar da beğendikleri, özendikleri şeyleri alıyorlar. Nerenin adeti bu? Merak ettim.

Canım ikiz bebekleri hep erken alıyorlar zaten. Ama ne kadar ikiz tanıdığım varsa doğurmuş hepsi de erken doğum ama maşallah sonra oyle hızlı toparlanıyorlar ki maşallah. Allah hakkında hayırlısını versin. Bizler bir tane de bu kadar yoruluyoruz ev işlerinde falan, sen bir de hem 2 tane. Hem de çalışıyorsun. Yarabbim yardımcın olsun..

canım göçmeniz :) beşiği kız annesi alır.iki tarafta bohça hazırlar.

Canım tebrik ederim, hiç kolay değil 70 almak bence. Hele çalışmadan, eşin doğru söylemiş, bence bu işin peşini bırakma. Devlet memeuru olmak kadar güzel birşey yok bence bir anne için..

hadi gözün aydın ola şen ola lilililili benim kocişde girmişti noldu ki acep sonuç hiç umudum yok kendininde yok çalışmamıştıki hiiiç..

sağol canım benım de kendımden hıc umudum yoktu kızz :)

hatta eşim kazanmamak için çalışmıosn dımı dıodu

Canım tebrik ederim, hiç kolay değil 70 almak bence. Hele çalışmadan, eşin doğru söylemiş, bence bu işin peşini bırakma. Devlet memeuru olmak kadar güzel birşey yok bence bir anne için..

sağol canım ya evet eşim haklı da hiç çalışmak ıstemıyorum ya :) ben eşim terfi etsın die dua edıorum

eşim ben kpss i kazanaım die dua edıo öel karsılıklı şaptık ama o daha mubarekmıs demekkı

hayırlısı olsun hakkımızda :)

tebrikler ayşe inşallah atanabilirsin

sağol canım inşallahh şimdi artık klavye sınavına hazırlanmam lazım bı o kalıyo :)

Amin canım,Allah Razı olsun.Cümlemizin inşallah...

adalet mezunusun sanırım 10 parmak f kalavye sanırım sözlü sınavında

merhaba canım bebsılerıne maşallah ay o doppler çok önemli ne güzel dotkorun dıkkat edıo ona :)

bence de erkenden izne çıkman daha iyi olru ne olur ne olmaz ıkızler erkencı oluyolar :)

Amin canım,Allah razı olsun.İnşallah hakkımızda en hayırlı olanı nasip eder Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın inşallah...

Teşekkür ederim canım benim,hayırlısı olsun bakalım...

merhaba canım bebsılerıne maşallah ay o doppler çok önemli ne güzel dotkorun dıkkat edıo ona :)

bence de erkenden izne çıkman daha iyi olru ne olur ne olmaz ıkızler erkencı oluyolar :)

adalet mezunusun sanırım 10 parmak f kalavye sanırım sözlü sınavında

adalet mezunu değilim canı ticaret mezunuyum unı de de ılahıyat okudum :) kel alaka demı

aslında dıyanetın sınavını da kazanıp hocalıga gırmeye calısıodum bunca senedır ama dıyanette dönen torpiller

sağolsun ne hak yenıo orlarda daha oncede iyi puanalr aldım kpss de ama dıyanet harıcı bıyere basvurmamıstm

sözlü sınav değil canım o kpss yı kaznaıp alım ıcın basvuruosn klavye sınavı yapılıo 10 parmak evet ama f değil illakı

Q dan da girebılıosn sınava klavyem hızlı Allah tan bıde duzgun yazsam gerıye sadece mulakat kalıyo :) :)

İnşallah canım benim.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Canım benim.. Bizde burdan bayramlaşırız artık.. Benimde annemler uzakta.. Burda da bayram öyle çok hissedilmiyor açıkçası.. Eğer amcamlara gitme imkanım olursa bayramı bayram gibi geçirebilirim bende..

Mide yapmasıyla geçirdiğim ikinci gece sanıyorum oluceem

Çok geçmiş olsun canım ya.. Yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.. Soda veya süt denedin mi?

Rabbime cc sonsuz şükür ediyorum bende herzaman.. Nasıl muhteşem birşey yaşatıyor bizlere.. Şuan içimizde büyüyor kuzucuklarımız..
Rabbim cc nasip ederse seneyede yanımızda oalcaklar.. Bayramlar daha da güzelleşecek.. :)

Çok geçmiş olsun canım.. Kas gevşetici kremler oluyor onlardan kullanamaz mısın acaba.. Bi doktorunu arayıp soruverseydin..

Tartıdan tartıya da çok değişiyor ama aç karnına gitmenin de etkisi oluyor.. 1 kiloya yakın oynama yapar.

Biz Doğurunca Çıkar..

Kızlar Benim Sol Elim Çok Kasılıyor Geceleri..
Resmen Katlayamıyorum..
Korkuyorum Öyle Kalacak Diye..

Geçmiş olsun canım. Üzerine falan yatmıyorsun demi canım. Bende arada kaskatı elle uyanıyorum ama genelde üzerine yattığım zamanlar.

ÖMER UTKU bence de güzel olmuş canım.. En önemlisi manası da güzelmiş.. Hayırlısı olsun diyek..

Ohhh tam mis olmuş.. Burda hava kapalı. Yağmur öncesi sıkıntısı var. Bir yağsa rahatlayacak hava.. Kurban bayramları genelde yağmurlu olur zaten.. Rabbim cc kurbanlar kesildikten sonra heryeri temizliyor..

Kıyamam ya.. Yola çıkmadan barışın inşAllah.. Hem yolculuğunuz hem bayramınız tatlı geçsin..

Amin canım amin.. Daha dünyaya gelmeden karnımızdayken bile üzerlerine titriyoruz.. Rabbim cc hayırlı evlat versin inşAllah.. Fıtratlarını güzelliklerle doldursun.. En zor imtihanlardan biri evlatla imtihan olmak.. Rabbim cc yaşatmasın inşAllah..

oy meşeler meşeler
su doludur şişeler
acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler

ayseler hatun olur ,sözünle bütün olur
ayselere vurulan yanarda tütün olur

Ayy bayıldım bu maniye.. Süpermiş..

kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)

Hay maşAllah sana.. Çalışmadan bunu aldıysan çalışarak kaç puan alırsın kimbilir..

En faziletli günleri geçiriyoruz. Benimde içim gidiyor oruç tutamadım diye ama cesaret de edemiyorum.. Malum benim kilo alamama meselesinden eşimle papaz olduk dün..
Güzel beslenmiyormusun diyip durdu.. Birde oruç dersem ne yapar kimbilir.. Bizde başka şeyler yaparız artık.. Birbirimize de bol bol dua edelim inşAllah..

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Bayram temizliği yaparken mola verip size bakayım dedim, birtürlü kalkamadım pc başından..
Geçmiş anca bitti.. :)
Artık işlere geri dönebilirim..
Haydin kalın sağlıcakla canlar..

2004 yılındaydı sanırım bende başvurmuştum f klavye demişlerdi bize bende orada çakılmıştım sonra buraya atandım şimdi de başka yere yani maliyeye geçmek için uğraşıyorum

hayırlısı olsun inşalalh gönlündeki yer hayırlısıyla olur

anladım canım eşim 2006 de girdi Q klavyeden girdi yani şimdide komisyonda

yani ve kendisi öle sölesi :) f se f dede sorun olmaz lsiede 10 parmak daktılo eğitimi verdılerdı bıze

azbucuk ondanda annlıyroum gibi pratık yapmak laızm ıste yazdıkalrımı goruyosun türkçe katliamı

hayurlısı olsun ıns canım :)

sende adliyede mısın canım su an ?

Son düzenleme:
Ozfer doktorun idrar yolu enfeksiyonu için verdiği ilacın adını sormuştun.. Monurol saşe ' miş adı.. Toz halinde suya katılıp içiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…