bizde kız annesi alır diye bir kural yok canım..tek beşik değil oda takımı olunca kayınvalidem heves etti ve aldı..annemde bebek arabasını, oto koltuğunu aldı..birde bohça hazırlıyor bebeğe kıyafet, battaniye yorgan, yastık, bakım ürünleri vs..kızıma bir bohça anneannesinden bir bohçada babaannesinden gelecek inş..
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Canım ya biz göçmeniz. Biz de böyle adet, bohça çok olur. Ama ben bebeğin eşyalarını kız annesi ya da oğlan annesi alır diye hiç duymadım. :44:Anneme de soramadım sanki bekliyormuş gibi olmasın diye. Onlar da beğendikleri, özendikleri şeyleri alıyorlar. Nerenin adeti bu? Merak ettim.
kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)
senın karar vercen bişey canım :) hayrılsıı olsun :)
hadi gözün aydın ola şen ola lilililili benim kocişde girmişti noldu ki acep sonuç hiç umudum yok kendininde yok çalışmamıştıki hiiiç..
Canım tebrik ederim, hiç kolay değil 70 almak bence.Hele çalışmadan, eşin doğru söylemiş, bence bu işin peşini bırakma. Devlet memeuru olmak kadar güzel birşey yok bence bir anne için..
tebrikler ayşe inşallah atanabilirsin
merhaba canım..bebeklerin iyi olmasına çok sevindim canım..eğer doktorun böylesini uygun gördüyse sende istirahat et canım..zaten 32 haftalık olmuş oluyorsun..ondan sonrasıda takdiri ilahi..Allah hakkında hayırlısını versin..herşey gönlünce olsun canım..
sağol canım benım de kendımden hıc umudum yoktu kızz :)
hatta eşim kazanmamak için çalışmıosn dımı dıodu
sağol canım ya evet eşim haklı da hiç çalışmak ıstemıyorum ya :) ben eşim terfi etsın die dua edıorum
eşim ben kpss i kazanaım die dua edıo öel karsılıklı şaptık ama o daha mubarekmıs demekkı
hayırlısı olsun hakkımızda :)
sağol canım inşallahh şimdi artık klavye sınavına hazırlanmam lazım bı o kalıyo :)
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Canım ya biz göçmeniz. Biz de böyle adet, bohça çok olur. Ama ben bebeğin eşyalarını kız annesi ya da oğlan annesi alır diye hiç duymadım. :44:Anneme de soramadım sanki bekliyormuş gibi olmasın diye. Onlar da beğendikleri, özendikleri şeyleri alıyorlar. Nerenin adeti bu? Merak ettim.
Canım ikiz bebekleri hep erken alıyorlar zaten. Ama ne kadar ikiz tanıdığım varsa doğurmuş hepsi de erken doğum ama maşallah sonra oyle hızlı toparlanıyorlar ki maşallah. Allah hakkında hayırlısını versin. Bizler bir tane de bu kadar yoruluyoruz ev işlerinde falan, sen bir de hem 2 tane. Hem de çalışıyorsun. Yarabbim yardımcın olsun..
merhaba canım bebsılerıne maşallah ay o doppler çok önemli ne güzel dotkorun dıkkat edıo ona :)
bence de erkenden izne çıkman daha iyi olru ne olur ne olmaz ıkızler erkencı oluyolar :)
adalet mezunusun sanırım 10 parmak f kalavye sanırım sözlü sınavında
her bebiste oluyor canim hircin oluyorlar sabirli olursan 1 yilda geciyor ama coook sabir lazim
hadi bakalim iyi uykular ins ise yarar.
kolay gelsin canim bende guya yarina hazrlik yapicam 2 yatiyorum 1 yapiyorum bu hizla gidersem sabaha kadar btiremem:)
canim ins 36-37 gorursun ,bence de izne erken cik ve temizlik filan yapma yat sadece.
cunku seninkiler ikiz ne kadar kalsalar kar kendini zorlama . ne kadar once cikabiliyorsan cik izne dinlen .
ben senin yerinde olsam oyle yapardim. ins uslu uslu beklerler gunlerini:)
kizlar ben bebisi surekli yukarda hissediyorum tam kaburga altimda asagilara hic ugramiyormu acaba:)
bu gidisle midemi delip cikacak:)
esimde isten geldi bir iki eksik vardi yarin icin markete gitti kizda pesine aglayinca onuda goturdu :)
bende yalnizligin tadini cikariyorum ama cok surmeyecek
slm kizlar kacgündür giremedim herkez iiydir insallahhh.kendilerine bayramlik alanlar bebislere ciciler alan arkadaslarim güle güle kullanin saglikla sihatle insallahhh..doktora gidenler bebisleri görenler herseyin yolunda olmasina sevindim..sekeri yüksek cikanlar diet yapan arkadaslarim allah yardimciniz olsun insallahhh..arkadaslar aklimda olanlari yazdim unuttugun arkadaslarim varsa kusura bakmayin..herkeze bende hayirli bayramlar diliyorum arkadasimin biri yazmis ne güzel civil civil bayram hazirligi valla insani özendiriyorsunuz. bayram alisverisi bayram temizligi ayrica temizlik yapan arkadaslarim evinizi güle güle kirletin insallahhh...bizim burda bayram olmuyor buruk geciyor nerde türkiyedeki gibi bayramüzülsekte yapcak birsey yokkk herkez sevdiklerinle güzel huzurlu mutlu saglikli bayramlar gercirsin insallahhhh...
Mide yapmasıyla geçirdiğim ikinci gece sanıyorum oluceem
kızlar bayrama içimizdeki küçücük canlımızlar giricez inşallahhhhhhhh
bu ne güzel bir mutluluk
Allahım sana binlerce sükür olsunnnnnnnnnnnnnn
bunu bizlere nasip eylediğin içinnnnnnnnn
Hamdü senalar olsunnnnnnnnnnn
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
kizlar ya ben bugun kan idrar testi icin bir hastanye gittim
orda boy kiloda olctuler bu herzaman gittigim hastane degildi. yani soyle diyeyim benim gittigim kursla
anlasmali bir hastane genel saglik taramasi yapiyor ucretsiz
neyse orda kilom 60.8 cikti normalde kizimin kliniginde, gecen ctesi tartildigimda 61.3kg cikmistim
tartilardan kaynaklanyordur degilmi kilo vermis olamam herhalde bir karnim ac gittim bugun.
seker var diye dikkat edelim derken suyunumu cikardim acaba
Biz Doğurunca Çıkar..
Kızlar Benim Sol Elim Çok Kasılıyor Geceleri..
Resmen Katlayamıyorum..
Korkuyorum Öyle Kalacak Diye..
günaydın annişler ve kuzucukları
sabah sabah girdim veaşagıda 5 kişi 27 ziyaretçi 32 kişi neden bahsettilerde doldu burası dedim
tontirik kilotlu çorabın sıktığını bilmiyodum deneyim işteama kızlara tontik tontik giydirirler çok severdim oğluşumada alayım demiştim ay doğsunlar o bacakları totişi ısıralım inşallah
çekirdek geçmiş olsun ay bide zaten sorunluydu sanırım bencede kas gevşetici türevleri krem olarak kullanabiliyormusun sor doktoruna hem cuma görüşemicez özlersiniz dersinbide sıcak su koy bari ay çok kötüdür ya
ay dün haberlerde tekirdağ balıkesir ve çanakkkaleyi gördüm rabbim yardımcıları olsun biz camları silmedik yağmur yağsın diye takılıyoruz orda rabbim korusun hele tam bayram arifesi evini su basanları abimlerde edirnede su basan yerler belli der dere kenarına ev kuranlar ama insanların durumu varmı zamanında ucuza yapmışlardır ay çok zor bikerede yeni evli bi kız ağlıyordu tüm eşyeları mahvolmuş diye bizde alırken giriş ve çatı olmasın dedim ama anca çatı katına yetti maddiyat
ayşecim seninde zor ben heroda görebileceğim şekilde olsun isterdim tek kalsam korkarım kız senin evinden :26: canım ya hepsini alt kata taşıman da iyi olmuş zaten düşmüştün bide artık dahada zor olurdu zırt pırt in çık
bizim bugün çok çalışmamız lazım ki yarını kendimize ve gezmeye ayıralım babmızda geç çıkabiliriz fazla umutlanma diyor bakalım
bide babamız ömerin yanına utku düşünmüş bakalım gerçi benim adım heristediğini zor elde eden anlamında ve gerçekten hayatımca hep öyle oldu utku da Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer eh bu bebişte öyle oldu diyor kırmayalım iki ismi olsun istemesemde bakalım :44: e teyzoşlar ömer utku nasıl sizce
sabah iki bacağımada kramp girmesiyle uyandım eşim ov ov düzeldi..magnezyumda içiyorum 3 gündür ama daha pek bi fayda etmedi.kalktım kahvaltımı ettim..yağmur yağıyordu yine.malum iki gündür gök delindi rabbim afet vermesin ama bandırma da sel oldu..alt yapıyı sağlamlaştırdılar sözde gazelllgüneş açtı balkonumdan bi baktım aman Allahım gökkuşağı..çocuklar gibi sevindim ya la güneşte açtı oooh miss bakın şu güzelliğe
Eki Görüntüle 538293 Eki Görüntüle 538292
kızlar günaydın
ya çok giremiyorum topiğe arada sırada bakıorum ama müdür var bu aralar yazamaıorum pek
bgn kısmetse yola çıkıcaz inş
sabah eşimle atıştık biraz beni işe bırakırken o yuzden moralim iyi değil .
ilk defa sesini yükseltti(
yola da cıkıcaz bgn. çok üzüldüm ama.
akşam uyuduktan sonra bir ses gürültü zıpladık yataktan alt kattaki uşak annesiyle kavga ediyordu 17 yaşlarında delikanlı nasıl bağrıyor annesine anneside ona bir ara annesine vurduğunu bile düşündüm sessizleşti birden ortalıksonra annesi yine başladı bağırmaya ama uşak daha fazla bağırıyordu annesi sus komşular duycak dedikçe uşak banane ben mi istedim burada oturmayı nefret ediyorum bu evdende komşulardanda 14 yaşımdan beri bu konuda baskı yapıyorsunuz filan neler neler diyor sonra kapılar yumruklandı duvarlar yumruklandı kapılar vuruldu öyle kötü oldumki bebeğime dokunup dua ettim Allah asi evlat vermesin kimseyi o duruma düşürmesin doğru yoldan saygıdan sevgiden ayırmasın evlatlarımızı o kadına Allah yardım etsin tam ergenlik dönemi erkek çocuğu Allah yardımcısı olsun
oy meşeler meşeler
su doludur şişeler
acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler
ayseler hatun olur ,sözünle bütün olur
ayselere vurulan yanarda tütün olur
kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)
Hay maşAllah sana.. Çalışmadan bunu aldıysan çalışarak kaç puan alırsın kimbilir..
Belki konuşulmuştur bakamadım ama paylaşayım istedim..
Bu gün Zilhiccenin 8. günü.. Terviye günü diye adlandırılıyor... Bu gün hayırlı amellerin mükafatı çokmuş.
Arefe günü ve bayramda Allah a yaklaştıracak amellerde bulunmak gerekliymiş....
Terviye günü oruç tutmak çok faziletlidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(ALLAHü teâlâ, Terviye günü oruç tutan ve günah söylemeyen müslümanı elbette Cennete koyar.
adalet mezunu değilim canı ticaret mezunuyum unı de de ılahıyat okudum :) kel alaka demı
aslında dıyanetın sınavını da kazanıp hocalıga gırmeye calısıodum bunca senedır ama dıyanette dönen torpiller
sağolsun ne hak yenıo orlardadaha oncede iyi puanalr aldım kpss de ama dıyanet harıcı bıyere basvurmamıstm
sözlü sınav değil canım o kpss yı kaznaıp alım ıcın basvuruosn klavye sınavı yapılıo 10 parmak evet ama f değil illakı
Q dan da girebılıosn sınava klavyem hızlı Allah tan bıde duzgun yazsamgerıye sadece mulakat kalıyo :) :)
2004 yılındaydı sanırım bende başvurmuştum f klavye demişlerdi bize bende orada çakılmıştım sonra buraya atandım şimdi de başka yere yani maliyeye geçmek için uğraşıyorum
hayırlısı olsun inşalalh gönlündeki yer hayırlısıyla olur
Tebrik ederim Ayşecim
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?