slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
insallahh canim bayramlasiriz tabikiii benim koca calisiyor ben evde bol bol yazisiriz ..evet insanin bir yakini olmayinca zor oluyor...Canım benim.. Bizde burdan bayramlaşırız artık.. Benimde annemler uzakta.. Burda da bayram öyle çok hissedilmiyor açıkçası.. Eğer amcamlara gitme imkanım olursa bayramı bayram gibi geçirebilirim bende..
Çok geçmiş olsun canım ya.. Yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.. Soda veya süt denedin mi?
Rabbime cc sonsuz şükür ediyorum bende herzaman.. Nasıl muhteşem birşey yaşatıyor bizlere.. Şuan içimizde büyüyor kuzucuklarımız..
Rabbim cc nasip ederse seneyede yanımızda oalcaklar.. Bayramlar daha da güzelleşecek.. :)
Çok geçmiş olsun canım.. Kas gevşetici kremler oluyor onlardan kullanamaz mısın acaba.. Bi doktorunu arayıp soruverseydin..
Tartıdan tartıya da çok değişiyor ama aç karnına gitmenin de etkisi oluyor.. 1 kiloya yakın oynama yapar.
Geçmiş olsun canım. Üzerine falan yatmıyorsun demi canım. Bende arada kaskatı elle uyanıyorum ama genelde üzerine yattığım zamanlar.
ÖMER UTKU bence de güzel olmuş canım.. En önemlisi manası da güzelmiş.. Hayırlısı olsun diyek..
Ohhh tam mis olmuş.. Burda hava kapalı. Yağmur öncesi sıkıntısı var. Bir yağsa rahatlayacak hava.. Kurban bayramları genelde yağmurlu olur zaten.. Rabbim cc kurbanlar kesildikten sonra heryeri temizliyor..
Kıyamam ya.. Yola çıkmadan barışın inşAllah.. Hem yolculuğunuz hem bayramınız tatlı geçsin..
Amin canım amin.. Daha dünyaya gelmeden karnımızdayken bile üzerlerine titriyoruz.. Rabbim cc hayırlı evlat versin inşAllah.. Fıtratlarını güzelliklerle doldursun.. En zor imtihanlardan biri evlatla imtihan olmak.. Rabbim cc yaşatmasın inşAllah..
Ayy bayıldım bu maniye.. Süpermiş..
En faziletli günleri geçiriyoruz. Benimde içim gidiyor oruç tutamadım diye ama cesaret de edemiyorum.. Malum benim kilo alamama meselesinden eşimle papaz olduk dün..
Güzel beslenmiyormusun diyip durdu.. Birde oruç dersem ne yapar kimbilir.. Bizde başka şeyler yaparız artık.. Birbirimize de bol bol dua edelim inşAllah..
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Belki konuşulmuştur bakamadım ama paylaşayım istedim..
Bu gün Zilhiccenin 8. günü.. Terviye günü diye adlandırılıyor... Bu gün hayırlı amellerin mükafatı çokmuş.
Arefe günü ve bayramda Allah a yaklaştıracak amellerde bulunmak gerekliymiş....
Terviye günü oruç tutmak çok faziletlidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(ALLAHü teâlâ, Terviye günü oruç tutan ve günah söylemeyen müslümanı elbette Cennete koyar.
aminnn cnmsen nerde oturuyosun ki şimdi..cnm yanlız balıkesirin şehir merkezinde patlarsın çok sıkıcı..deniz yok bişey yok..deniz olsun dersen bandırma,biz pek balıkesirliyiz demeyiz cnm,bandırma kendini ayrı tutar,,çünkü balıkesir il ama çok sıkıcı bi yer.. bandırmada çok büyük bi yer değil ama ilçe olarak büyük ilçeler arasında 150.000 nüfusumuz var..nerde oturuyosun merak ettim istanbul gibi bi yerdeysen sakın gelme derim büyük yerden küçük yere gelince yapamaz insan..
herkese merhabaa
ev hanimi olan anneler cok ozeniyorum size haberiniz ola
heheh burda bi arkadaş var o anne tabi ona sordum aynı böle oluyo dedi :))) valla bizmki görse kesin oda korkardı :)
gamzecim artık burda samimi olduk ve samimiyetimize dayanarak konuşma gereği duydum tatlım.ben hiçbir islam kitabımızda okumadım önce kadın doktor falan diye.insanların saçmalaması bu bence..tıpta ayıp olmaz bana göre,ikincisi jinekologlar genelde hep erkek ve bana göre bu işi onlar daha iyi yapıyo,2 tane kadın doktora denk geldim buzmana kadar bana göre ikiside makyaj yapıp süslenmeyi bilip oraya ööyle oturmuşlardı.ayrıca doktorlar günde kaç tane kuku görüyolarbence pis bi iş.adamlar emin ol tiksinmiştir..ben onalr kadar erkek şeyi görsem sanırım işi bırakırdım dayanamazdım Rabbim insan sağlığında erkek yada kadın doktor diye bi kural koşmamış cnm..bu hiçbiryerde yazmıyo..ayrıca bu bedenler bize emanet ,onlara hasta olduğumuzda bile ızdırap çektirmeden doktora gitmek lazım.ne diyor dinimizde önce doktora sonra çare bulamazsan hocaya...doktorun kadını erkeği diye bi ayırım olmaz.yanlış anlamada bana saçma geliyor bitanem.ha utanıyorum dersen o ayrı..herkes utanıyodur emin ol ama yapıcak bişey yok. ben gerçekten bu tıpta erkeklerin daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.işini daha iyi yapıolar..eşimin bi kadın dişçisi vardı onun yüzünden dişini kaybediyodu nerdeyse eşim..güvenmiyorum ben ne biliyim..herkesin kendi fikri tabi
cnm benim şekerim yükseldi yükselelei şeker kullanmıyım diye kahveyide unuttum valla
kızlarr şuna bakınnn bizimde böle olucakmı ???
Anne Karnnda Dans Eden Bebek
sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?
zor be canim gurbetlikk bir yanin buruk geciyor ben sabah basliyom aglamaya icim dolar gözlerim dolar falan böyle geciriyoz iste..evet özellikle bayramda daha cokk duygusalliga bayliyorum..ahh cnm kıyamam sana yaa.gurbetlik zor tabi.özellikle böle bayramlarda filan insan daha cok hissediyorr.ama sana şukadarını sölim inan önceki bayramlar yok artık.
yani ben o tadı alamıyorum.
küçükken köyde gecirirdik hep bayramları.
arefe gecesi saclarımızı corapla sarardık kuzenimle.sabaha kadar uyuyamazdık kafamızın acısından
sabah giyinir süslenir şeker toplamaya giderdik.bizim sülale kalabalıktır hep birlikte kahvaltı yapmak filan cok cokk keyifliydii
ama şimdi ankarada kutlanıyor bayramlar ve aynı normal gün gibi.bayramlaşmaya gittgimizde sanki normal ziyarete gidilmiş gibi hissediyorum
ayy ammaa abarttın heee.diş ceker gibi çocuk cıkmıyor ,kendisi geliveriyor zaten orda doktorun kuvvetine kalmış bi durum yok.benim şuandaki dr um erkek ,2.dr um oda erkek ,sezeryan olucak inş ;ama normal yapsaydım kesinlikle erkek dr un doğumumu yapmasını isterdim ,şimdi bile erkek olmalı dememiştim ,kısmet böyleymiş ,ama normal yapsaydım erkek dr u tercih ederdim ;normal doğumda o bebeği ordan çıkarmak her kadının harcı değil :)eskiden ninelerimizdeki ne kuvvet var,nede sürekli çalıştıkları için bizde o çatılarımız geniş ,çatılar dar,hn drlarımız çıt kırıldım (zaten 30.haftaya girmeden ,direk sezeryana yönlendiriyorlar,yok kordon dolanmış,yok başı yukarda )
allah herkezin yüreğine göre versin ,sağlıklı bebekle rnasip etsin ama illa kadın dr diye diretmemeliyiz diye düşünüyorum ,elbette utanılıyor :26:,neticede mahrem bi bölge ama takılmamak lazım çok :)))
be
zor be canim gurbetlikk bir yanin buruk geciyor ben sabah basliyom aglamaya icim dolar gözlerim dolar falan böyle geciriyoz iste..evet özellikle bayramda daha cokk duygusalliga bayliyorum..evet tr dekilerde öyle diyor eski bayramlar yok üzülme hic herkez evde kimse kimseyi görmüyo falan diyorlar..ahhh bende yaa sabaha kadar abimlerle heyecandan uyumazdik bayramliklara sevinirdik sunu yapcaz bunu yapcaz ahhh eski günler..
selammm
ütümü yaptım arkasından agdamı yaptım bayram öncesi iyi oldu :)
az öncede Nilhans ı aradım ilk kez telde konuştuk cok farklı bişiymiş görmedigin birisiyyle telde konuşmak,sizede tavsiye ederimm:))
selam şekerler
çooook şükür yarın ve sonrasında 6 gün tatil.yaşasın bayram:)bugün çok güldüm öğrencim " öğretmenım göbegınız yamuk duruyuo "dedı.bı baktım evet yamuk cünkü oglum dayanmış yıne orantısızca:)sanırım artık dar şeyler gıymemem lazım..cıkısta 2 tane bol kazak aldım:)
zor be canim gurbetlikk bir yanin buruk geciyor ben sabah basliyom aglamaya icim dolar gözlerim dolar falan böyle geciriyoz iste..evet özellikle bayramda daha cokk duygusalliga bayliyorum..evet tr dekilerde öyle diyor eski bayramlar yok üzülme hic herkez evde kimse kimseyi görmüyo falan diyorlar..ahhh bende yaa sabaha kadar abimlerle heyecandan uyumazdik bayramliklara sevinirdik sunu yapcaz bunu yapcaz ahhh eski günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?