2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim cokkk sevindim herseyin yolunda olmasina masallahhh sübhanallahhh kilosu herseyi iyimis..canim bacak arsini tam gördünüzmü bizede kiz dedi ama emin degiliz arasini hic görmedik yaaaa bende diyorum bu gittigimizde insallahh acarda gösteriri bende birseyler almak istiyorum artikkk yaaa insan özeniyor..aldiklarini güle güle kullan canim tekrar herseyin yolunda olmasina cokkk ama cokk sevindim insallahh yarin benimde hersey yoluna olur canim..

insallahh canim bayramlasiriz tabikiii benim koca calisiyor ben evde bol bol yazisiriz ..evet insanin bir yakini olmayinca zor oluyor...

masallahh sübhanallahh ikizlerine cokk sükür herseyi yolundaymis canim benim gözünaydin.

Hatirlatman icin cok sagol Canim, ins bugünlerin hayirindan nasiplenenlerden oluruz.

canım biz izmirdeyiz desem yalan olacak tam bizim evlere gelirken izmir sınırı bitiyor bizi çanakkalede kabul etmiyor eşimin akrabalarıda takılıyor burayla ilgili ayıp bi söz var menemen geçiyor izmir çıkışı ama gelişecek diye buralara geldik bide burdan aldığımız fiyata şehir içlerinde yamuk daireler ve giriş katlar vardı bodrum giriş bile değil yani şimdi daha biz 75 e aldık ozaman bulunmuyordu ki eşimin çarşı içinde orataklı miras bi evi var ev harika biyerde ama gecekondu halası oturuyor oraya ve arsa var onlara bişey olursa ozaman balıkesir bandırmada dayım subaydı güzel orası yada yazlık yerlerinden arsa alıp şu prefabrik evlerden istiyoruz tabi hepsi kısmet ama hayalimiz oyönde ay ikimizde bahçeli bi ev istiyoruz özleyince de trenle gelir burda ışığa gezmeye doyar döneriz bahçeli evimize

herkese merhabaa
ev hanimi olan anneler cok ozeniyorum size haberiniz ola

aman ev hanımlığıda şans canım yakında akraban yoksa komşuluk ilişkileri kötüyse evde nasıl sıkılıyor insan benim ilk kira yerimde inip çıkarken selam versen bön bön bakıyolardı bi sorun olsa kapıya not yazıyolardı bi antikaydı şükür ev aldığım yer karışık azcık ama apt iyi komşuluk var zaman geçiyo yoksa çalışınca insan daha düzenli ve pratik oluyor evde aman yaparım diye sallıyoruz bak bugün dünya işim vardı kapıları sildim tam süpürmeye başlıcam komşular pazaara gitcez bide mağazalara :) dükkan dense daha iyi bakıcaz gel dedi takıldım daha anca gelim faturalarıda yatırdım iyi oldu ama ev ayakta beni benkliyo bide kızları kahveye çağırdım sonrada iş yapcam diye kovdum hem size bakıp hem dinleniyorum

bide kocişlerin elini öpmekten bahsetmişsiniz benimde kahvaltıdan sonra annem babamın öper sonra biz sırayla öperiz ilk evlendik ilk bayram bizdeydik sıraya girdik bende eşimin ozaman öptüm o gülüyo olurmu diyor ama alıştı şimdi uzatır namazdan geldiği gibi ama ben kahvaltıdan sonra derim tabi kurbanda kahvaltı geç olduğundan ozaman öpülüyor ay öyle gördük bana garip gelmiyor oyüzden oda alnımdan öper hemen ama bak harçlık yok

buarada ne çok mani varmış ayşe diye benimde bi yenge ve gelini ikisininde adı ayşe hoş sohbet olurlar acık bilmiş ama çok sıcaklar iyi oluyo be tanıdığım ayşeler

heheh burda bi arkadaş var o anne tabi ona sordum aynı böle oluyo dedi :))) valla bizmki görse kesin oda korkardı :)

ben izleyemedim sonuna kadar ,valla kocaların hakkı var,insan erken doğum mu diye korkar yahu :)))
allah bana yardım etsin vallahi ,işişm çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Morhipo'da Tiwicity Anne bakım çantaları var kampanyalı 40TL civarlarında uygun ama emin olamadım ufaklarmı acaba 1-2 tane beğendim ama bilemedim sizde bakın isterseniz belki hoşunuza giden bişiler olur kızlarrrr

benim şuandaki dr um erkek ,2.dr um oda erkek ,sezeryan olucak inş ;ama normal yapsaydım kesinlikle erkek dr un doğumumu yapmasını isterdim ,şimdi bile erkek olmalı dememiştim ,kısmet böyleymiş ,ama normal yapsaydım erkek dr u tercih ederdim ;normal doğumda o bebeği ordan çıkarmak her kadının harcı değil :)eskiden ninelerimizdeki ne kuvvet var ,nede sürekli çalıştıkları için bizde o çatılarımız geniş ,çatılar dar,hn drlarımız çıt kırıldım (zaten 30.haftaya girmeden ,direk sezeryana yönlendiriyorlar,yok kordon dolanmış,yok başı yukarda )
allah herkezin yüreğine göre versin ,sağlıklı bebekle rnasip etsin ama illa kadın dr diye diretmemeliyiz diye düşünüyorum ,elbette utanılıyor :26:,neticede mahrem bi bölge ama takılmamak lazım çok :)))

be

kızlarr şuna bakınnn bizimde böle olucakmı ???
Anne Karnnda Dans Eden Bebek

ay tuğba ya ne tatlı biz bi tepik hissetcez diye uğraşıyoruz o yırtıp çıkacak sanki rabbim mucize gerçekten zayıf ve ince ciltlerde belli olur sanırım bukadar ben bukadarını bekliyemem şuara bazen butontik göbüşü oynattımı ona bile şaşıyorum ay biz 7ay olduk hala kimse anlamıyo kilo saklıyo okadarda göbüş var artık

sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?

selammm
ütümü yaptım arkasından agdamı yaptım bayram öncesi iyi oldu :)

az öncede Nilhans ı aradım ilk kez telde konuştuk cok farklı bişiymiş görmedigin birisiyyle telde konuşmak,sizede tavsiye ederimm:))

Son düzenleme:
selam şekerler
çooook şükür yarın ve sonrasında 6 gün tatil.yaşasın bayram:)bugün çok güldüm öğrencim " öğretmenım göbegınız yamuk duruyuo "dedı.bı baktım evet yamuk cünkü oglum dayanmış yıne orantısızca:)sanırım artık dar şeyler gıymemem lazım..cıkısta 2 tane bol kazak aldım:)

zor be canim gurbetlikk bir yanin buruk geciyor ben sabah basliyom aglamaya icim dolar gözlerim dolar falan böyle geciriyoz iste..evet özellikle bayramda daha cokk duygusalliga bayliyorum..evet tr dekilerde öyle diyor eski bayramlar yok üzülme hic herkez evde kimse kimseyi görmüyo falan diyorlar..ahhh bende yaa sabaha kadar abimlerle heyecandan uyumazdik bayramliklara sevinirdik sunu yapcaz bunu yapcaz ahhh eski günler..

ayy ammaa abarttın heee.diş ceker gibi çocuk cıkmıyor ,kendisi geliveriyor zaten orda doktorun kuvvetine kalmış bi durum yok.
bu iş kuvvet işi degil tecrübe işidir. benim ilk dogumumu bi kadın doktor yaptırdı ve inanılmaz memnun kaldım.tekrar ona gidecem
erkek doktoru cok zorda kalmadan tercih etmem.bikere rahat hissedeemem kendimi.ama hekesin düşüncesi farklı saygı duyarım.

tatlım başka aileden kimse yokmu yaşadıgın yerde.

as..oh maşallah sana işleri bitirdin birde temizlendin geldin ne mutlu sana canım..

as canım..evet bayram tatiline az kaldı..ben yarın ve pazartesi çalışıyorum ama olsun 4 günde iyi canım..demekki öğrencilerin dikkatini çekti öyle mi? çok komik gerçekten..benim kıızmda iki üç gündür orantısız duruyor..sağ tarafım dolu sol tarafım resmen boş..kazaklarını güle güle kullan canım..

evet canım gurbetlikk zor..özellikle bayramlarda seyranlarda..hiç hoşlanmıyorum annemlerle konuşmayı..içim akıp gidiyor sanki..ama ne yapacan herşey nasip kısmet..

ay kızlar erkek bayan takmayın nasip neyse hem doktorlar genelde sadece bulunuyor parayıda lüplüyor biz hastane 800 doktorum 800 diye biliyoruz tabi yılbaşına zamda gelir e beni zaten orda hemşire ve ebler doğurtcak doktorda güven vermek için bulunacak asıl hastane personeli iyi olsun ama bende erkek doktoru bayan hemşire yerine tercih ederdim evet onlar işini yapıyo günde yüztane görüyo ama biz tek yaşıyoruz benim memişte kitle vardı doktor önce ult yolluyo ay atletle kaldım adam teknisyen sanırım onuda çöıkar dedi bide yatış pozisyonu var herşey meydan da eh bigüzel aletle inceledi kocaman bişeymiş doktora çıktık zaten korku var ameliyatmı dicek Allahtan kardeşim yanımdaydı diye düşünüyoruz eşimle girdim yaşlı amca yat sıvı o çekicez dedi bende bakacak diye atleti sıyırdım aman hemşire deli gibi bağırıyor bana niye çıkarmamışım oneymiş öyle utanmamı olurmuş herşey söylüyor doktor döndü kızdı ona kız utanıyo görmüyomusun çekil ordan alırım ben dedi Allah razı olsun hiç dokunmadan çekti bi beden küçüldü diyede dalga geçiodu ama kadın hala pansuman yapıyo yine söyleniyo ay rabbim öyle kadınlarla karşılaştırmasın asıl ama özeldeki şansta bu işte kürtajımı özelde oldum ay melek gibin davranılıyor şakalar konuşmalar ay düşürmesin rabbim hemşire eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…