2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
buarada ne çok mani varmış ayşe diye benimde bi yenge ve gelini ikisininde adı ayşe hoş sohbet olurlar acık bilmiş ama çok sıcaklar iyi oluyo be tanıdığım ayşeler

cnm maşallah kızına.senide tebrik ederim az kilo aldıgın için.
bekunis le ilgili anılarım coktur benim:)) akşam yazarımmm
aldıklarınızıda güle güle kullanınnnn

selam
videoya bayıldım

çok hoş yaaa
ben de ilk kez bugün kulaklıkla bizim hamsilere şarkı dinlettim
bu kadar eli kolu belli olmuyordu tabi ama hareketler karnımdaki dalgalanmalar filan böyleydi
bi o yana bi yana nasıl hareket ediyorlardı anlatamam size

gerçi sonra kendi kendime dansmı ediyorlar acaba içerde yoksa birden ilk kez duyunca şoka mı uğradılar diye söylemeden geçemedim
zaten çok hareketliler bi de müzikle ilk defa böyle gördüm onları
eşime söyledim
eşim memleketine gitti ben annemlerdeyim
bi daha dinletme alışmasınlar ben de görmek istiyorum o anı dedi

amanda aman büyümüşlerde dansda mı ederlemiş..maşallah canım..insan içinde bir canlının olduğunu düşününce heyecanlanıyor..hele ki bundan sonra daha da hareketlenecekler..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun canım..
bayramda eşinden ayrı mı olacaksın?

Allah kabul etsin eşim 2 gündür tutuyor oruc.
ezan okundu diye tel ettim az önce senin bu yazdıgını söledimmm ,gidersem cennete senide alırım yanıma dedi :))
hatırlatman için tşkler cnm ben bilmiyordummm bunu.

benimkiler 16.haftadan beri hareketliler
çok erken başladılar
18.haftada dışardan tekmeleri belli oluyordu
şimdi ise karnımı delip geçecekler dışarı çıkacaklar nerdeyse
yani 1-1,5 ay önden gidiyorlar bu konuda

geceleri uyutmuyorlar
geçen gece sabaha kadar uyumadılar valla tekmelerden uyuyamadım
ters bi hareket yapsam tekmeyi yiyorum hemen dön öte tarafa beri tarafa diye uyarı alıyorum
kıyafetlerimin dışından belli oluyor tekmeler

ikiz oldukları için sizin gibi el kol onları farkedemiyorum tabi ama yerlerinden hangisinin olduğunu anlayabiliyorum az çok
amin inş.
ben annemdeyim
eşim kurban için gitti memlekete
bugün gitti cumartesi dönecek inş.
annem kardeşim altlı üstlü oturuyorlar o yüzden yalnız değilim
zaten erken doğum riskinden ötürü heyet raporlu yatıyorum evde işe de gitmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

ay çok güzel:) Hiç kılo almamışın, 1,5kılo bebiş 1kılo da amniyo zaten...
gelişimi de iiyymiş gözün aydın hep böyle devam etsin inşallah
kılar bu arada dans eden bebk videosuna bayıldım,ikizmi acaba dedim?

bunu aldım, çok ta içime sinmedi ama elbisem olsun bi tane diye aldım...
netten sipariş etmiştim 3ay önce
siyah guya ama şeffaf resmen,o da öyle kaldı giyemedim

Kızlar el emeği, göz nuru.

Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.

Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana

Kızlar el emeği, göz nuru.

Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.

Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana

Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...

Merhabalar

Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Çalıştığım için sonuçları alamadım işe dönmek zorunda kaldım bu yüzden değerleri bilmiyorum. Doktorumu aradım sonuçların iyi dedi. Oğlumu da gördüm kocaman olmuş. 1 kilo ve boyu yaklaşık 35 cm olmuş.

cnm ellerine ,emegine saglık ne güzel olmuş.tacı bitirdinmi peki

sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?

Canım ellerine sağlık çok güzel çok cici olmuşş

canım çok güzel olmuş maşallah ellerine sağlık

ben de dün sana yazacaktim firsat olmadı izin durumunu benim doktorum da 28 haftadan sonra çalışmayı uygun bulmuyor erken doğum riskimiz fazla biliyorsun bayramdan sonra 2 gun calisip yıllık izin 2 hafta sonrasına da raporu baslatacagim inşallah yatmamiz lazım bebisler için.maşallah kuzularina inşallah beklerler akıllıca.

yaşasın 6gün tatilimiz sonra 2 gun is sonra yaşasın gebelik izni:) ama taşınma derdimiz var o da çabucak hallolur inşallah herkese iyi tatiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…