buarada ne çok mani varmış ayşe diye benimde bi yenge ve gelini ikisininde adı ayşe hoş sohbet olurlar acık bilmiş ama çok sıcaklar iyi oluyo be tanıdığım ayşeler
slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
kızlarr şuna bakınnn bizimde böle olucakmı ???
Anne Karnnda Dans Eden Bebek
cnm doguma yakın bu kadar olmasa buna yakın oluyor görüntü.hele dötünü dayadıgında resmen tepecik oluşuyor göbekte :)
selam
videoya bayıldım
çok hoş yaaa
ben de ilk kez bugün kulaklıkla bizim hamsilere şarkı dinlettim
bu kadar eli kolu belli olmuyordu tabi ama hareketler karnımdaki dalgalanmalar filan böyleydi
bi o yana bi yana nasıl hareket ediyorlardı anlatamam size
gerçi sonra kendi kendime dansmı ediyorlar acaba içerde yoksa birden ilk kez duyunca şoka mı uğradılar diye söylemeden geçemedim
zaten çok hareketliler bi de müzikle ilk defa böyle gördüm onları
eşime söyledim
eşim memleketine gitti ben annemlerdeyim
bi daha dinletme alışmasınlar ben de görmek istiyorum o anı dedi
Belki konuşulmuştur bakamadım ama paylaşayım istedim..
Bu gün Zilhiccenin 8. günü.. Terviye günü diye adlandırılıyor... Bu gün hayırlı amellerin mükafatı çokmuş.
Arefe günü ve bayramda Allah a yaklaştıracak amellerde bulunmak gerekliymiş....
Terviye günü oruç tutmak çok faziletlidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(ALLAHü teâlâ, Terviye günü oruç tutan ve günah söylemeyen müslümanı elbette Cennete koyar.
amanda aman büyümüşlerde dansda mı ederlemiş..maşallah canım..insan içinde bir canlının olduğunu düşününce heyecanlanıyor..hele ki bundan sonra daha da hareketlenecekler..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun canım..
bayramda eşinden ayrı mı olacaksın?
kızlaaarr 70 almışımmmm kpss den :)
slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
Eki Görüntüle 538964
bunu aldım, çok ta içime sinmedi ama elbisem olsun bi tane diye aldım...
netten sipariş etmiştim 3ay önce
siyah guya ama şeffaf resmen,o da öyle kaldı giyemedim
cnm ellerine ,emegine saglık ne güzel olmuş.tacı bitirdinmi pekiKızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Kızlar el emeği, göz nuru.
Eki Görüntüle 538981
Sabah gittik dr a çok şükür bebişler iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesi yaptırdık,kan ve idrar verdik.Doplere girdik,bebişler arasındaki kan akımı normal mi diye bakılıyormuş.Sonuçlar Bayramdan sonra pazartesi çıkacakmış inşallah.Bayramdan sonra da 10 gün iznimi kullanacağım inşallah.Temizlik ve bebişlerin odası için.12 Kasım da işbaşı yapacağım inşallah.5 gün çalışıp 19 Kasım da dr a gideceğim kontrole ve Doğum iznimi başlatacağım inşallah.Dr um da böyle uygun gördü.2 tane ikizleri varmış biri 30 biri 32.hafta da doğurmuş geçen hafta.Oyüzden iznini yazalım gittiği kadar gider,geri kalanı zaten doğum sonrasına aktarılır dedi.İnşallah 36 yı felan bulursam 10 Ocak dedi tahmini doğum için.Öncesi olmaz inşallah...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
cnm ellerine ,emegine saglık ne güzel olmuş.tacı bitirdinmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?