cnm doguma yakın bu kadar olmasa buna yakın oluyor görüntü.hele dötünü dayadıgında resmen tepecik oluşuyor göbekte :)
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
gamzecim artık burda samimi olduk ve samimiyetimize dayanarak konuşma gereği duydum tatlım.ben hiçbir islam kitabımızda okumadım önce kadın doktor falan diye.insanların saçmalaması bu bence..tıpta ayıp olmaz bana göre,ikincisi jinekologlar genelde hep erkek ve bana göre bu işi onlar daha iyi yapıyo,2 tane kadın doktora denk geldim buzmana kadar bana göre ikiside makyaj yapıp süslenmeyi bilip oraya ööyle oturmuşlardı.ayrıca doktorlar günde kaç tane kuku görüyolarbence pis bi iş.adamlar emin ol tiksinmiştir..ben onalr kadar erkek şeyi görsem sanırım işi bırakırdım dayanamazdım Rabbim insan sağlığında erkek yada kadın doktor diye bi kural koşmamış cnm..bu hiçbiryerde yazmıyo..ayrıca bu bedenler bize emanet ,onlara hasta olduğumuzda bile ızdırap çektirmeden doktora gitmek lazım.ne diyor dinimizde önce doktora sonra çare bulamazsan hocaya...doktorun kadını erkeği diye bi ayırım olmaz.yanlış anlamada bana saçma geliyor bitanem.ha utanıyorum dersen o ayrı..herkes utanıyodur emin ol ama yapıcak bişey yok. ben gerçekten bu tıpta erkeklerin daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.işini daha iyi yapıolar..eşimin bi kadın dişçisi vardı onun yüzünden dişini kaybediyodu nerdeyse eşim..güvenmiyorum ben ne biliyim..herkesin kendi fikri tabi
bugün söyledim doktruma magnezyum vermedi bana eşimin yanında tam olarak neresi kasıklarınmı dedi yok dedim rahim kenarları nasıl anlatsam çatı kemiği diolar sanırım dedim oda göster elinle dedi bende gösterdim işte ama vermedi bişi ya niye acaba .......evet canım yatakta dönerkende acıyo dönerken daha çok acıyo sankim ya senin geçtimi şimdi.....tüm gün neden ayaktaydın çalışyo falanmısın .ben evdeyim ama dışarı bi çıktınmı deli gibi yorulana kadar yürüyrum ona yoruyrumcnm o ağrıyı bir hafta bende çektim doktor dinlenmem gerektiğini söledi ve magnezyum verdi, öle erken doğum belirtisi falan değilmiş öle dedi.. oturup kalkarken değil sadece yatakta sağdan sola dönerken bile oluodu, yürürken sünnet olmuş çocuklar gibi bacaklarımı birleştiremiyordum, tüm gün ayakta kalıodum çok yoğundum dinlenmek gerçekten işe yarıyor ve magnezyum da bilgin olsun tatlım..
az öncede Nilhans ı aradım ilk kez telde konuştuk cok farklı bişiymiş görmedigin birisiyyle telde konuşmak,sizede tavsiye ederimm:))
maşallah kızına:) benim bebişde cok hareketli oynadıkca karnım da oynuyor fakat son aylarda daha fazla hissediliyor.
doğuma yakın mı benimki şimdiden dayıyo tötüşünü tepecik oluşturuo ayşecim :) bi de gece gündüz sürekli kıpır kıpır videodaki gibi dirseği falan bellio olmuo ama dalga dalga oynuo karnımda ve tekmelio karşımda oturan net bi şekilde görebilio hareketlerini :) hiç uyumuo bu kız doğunca da böle olmaz inşallah cadım
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
sen işi götryon valla yakında toplarsında milleti ankarada olmak varmış :))
biliyrum canım inan bende kimseyle paylaşmadığım çoğu şeyi paylaşyrum burda..........bende bende inan bende erkek doktorların hep daha iyi olduğunu savundum bu hamilelikten öncede böyleydi yani buda benim düşüncem.........inanıyrum ki bencede o kukudan sıkılmıştr tiksinmişlerdir doktorların bişey hisedicenden değil be tabi utangaçlık ilk nasıl açıcam die düşünyrum bide hani günahmış ne biliyim öle duydum ilk önce bayan doktor die ne kadar doğru bilemem direk gözümle okumadım işte günaha girermiyim die düşündüm bi an benim etrafımdaki arkadaşlarımıda hep erkek doğurttu....bana kalırsa bencede ayrt edilmemeli ben din açısıından şüphe ettim içim huzursuz oldu ...umarım senin dediğin gibidir böle olmasını çok isterim çünkü doktrumdan oldukça memnunum..tıpta evet bencede erkekler daha iyi e tabi bütün kadınları kapsamıyo ama görülen yaşanılan şeylere dayanılarak öle işte....
BİZİM BABİŞ galatasarayın maçına gitti arenaya biz yalnızız kızmla annelere gittimştim hastahane dönüşü yemek falan yedim babam bıraktı annem küvet almış bebişime :)
herşeyimiz çok iyi allaha şükürler olsun...kilomuz 930 boyumuzda 35 cm olmuş yesinler ya doktor gayet iyi beslenmiş dedi .....uyumlu dedi ama ben usg ye bakınca sanki 4- gün falan gerideyiz .....
kilomu tarttı biraz aşmışsın dedi diyet listesi verdi ama hiç ben o listeyi uygulayamam beee sevmediğim şeylerde var hem bi kere ben sabahın 7 sinde napıyım kalkıpta 7 de başlıyo diyetteuydurcaz artık yemediklerimden bişiler gereksiz kilo almak istemyrum .....doğumumu sordum normal yada sezeryan için şuan bişi söleyemem erken son ayda dedi ...ama kızlar ben karar verdim bütüüün cesaretimi topladım allah izin verirse normal doğum düşünüyrum düşünyrum dememe bakmayın ilk günden beri sezeryan düşünen ben artık normal doğuma psiklojikmen hazırım çatı muayenesi bile kortmuyo kzımı düşnyrum hep kollarıma verdikleri anı inanın çok rahatım yaşasın normal doğuuuuuuuuuuuum ama inşallah uygun olurda yaparım...allah herkese hayrlı doğumlar nasip etsin...
gamzecim kadının erkek doktora muayene olmasının dini boyutunu merak ediyorsan bunu işin uzmanlarına sormalısın
ben kendi adıma bu konuda fetva verecek bilgiye sahip degilim.ama kadın dogum doktorumu kadın doktordan yana kullanıyorum
böle bir seçim hakkım varken erkek doktora mahrem yerimi göstermeyi yersiz buluyorum.
imkanım olmaz,erkek doktora mecbur kalırsam o başka...
google ye kadının erkek doktora muayene olması caizmidir diye yazarsan gerekli bilgilere ulaşabilirisn tatlım.
maşallahh kızına cnmmm
benim kocada maç actı izlemek için ama horultusu benim bulundugum odadan duyuluyor.sinir oluyom tv izlerken uyumasına
normal dogumu tercih etmene sevindimmm cnm ,normal dogum yapmakta ne varmışşş pehhh:130:
Kızlar Kasım Annelerini okudum biraz önce. Okurken de çok duygulandım.
Doğum yapanlar, heyecanla bebeklerini bekleyenler, çok heyecanlı çok.
Biz de 2 ay sonra yavaş yavaş bebeklerimzi kucağımıza almaya başlıcaz. Yarabbim hepimize yardımcı olsun, birbirimizin duacısı olalım hep...
bu aradaaa kadınlar zaten toplumda yeterince hor görülüyorr erkekler tarafından , bide biz hemcinsleri tarafından da eksik görülmesi beni üzüyorr
ben diger alanlar da oldugu gibi tıp alanındada kadınların başarılı olduguna inanıyorum
erkek doktorların yada saglık görevlilerinin de vicdansızı ,edepsizi ,başarısız olanı herzaman vardır.
ben de bazen normal doğumdan korkar hale geliyorum, öyle olunca pozitif doğum hikayeleri okuyorum hemen cesaretim geliyor
beynimizi şartlandırmamız lazım öncelikle
ben doğumdan değil de doğum sonrası kesi dikiden korkuyorum ya ıykkk söylenince bile bi tuhaf oluyo içim dışım
EWED İSTEDE bayan doktr varsa bayana deyiiii :) ...ama fıstığım ben başladım son 2.50 ayım kalmış şimdi iyi bi kadın nerden bulam yaa.....ama benim görüşümde erkeklerin daha iyi olduğu tabi sen ve senin gibiler iyi bi kadın doktra denk gelmş olabilirsiniz ...ama duyduğum ve yaşadıklarıma göre erkekler daha tecrübeli gibi.....benimde düşündüğüm şey hatta eşimlede paylaştım neden kadın doğumcuların çoğu erkek biz kadınlar aslında bayan doktrlarla daha iyi anlaşabilirz daha iyi anlatabilir derdimizi....ama tontirikçiğim her kadın işte hemcinsinin her derdinden anlamyr...veee hiçte sabırlı ve anlayışlı değiller ...bi de şu var her hastahanenin genelde en iyi bi doktru var tercih edilen etrafımdaki hastahanelerde hiç hastahanenin tercih edilen bayanıyla karşılaşmadım ..ama tabi vajina işi cart curt anlatmak biraz kasıyo bugün bizzat yaşadım eşimin yanında çatı kemiğini gösterirkendoktr ile hasta arasında perde olmamalı yaa
kız tontirik lafmı batırdın sen banazarfı aldım annem paket oldum burda hehehehe..şaka yapıyorum cnm benim..eksik görmüyorum ama bana denk gelen kadın doktorlar sinir bozucuydu..tabikide mahrem yerlerimizi bi kadına göstermek daha mantıklı ama bulunduğum şehirde 10 tane erkek doktor varsa 2 tane de kadın var.gidenler memnun olmayınca gitmek istemedim..tıpta ayıp olmaz diorum ama tabiki bende utanıyorum..gerçi bu doktorum hiç bakmadı daha bana doğumda yada doğumdan önce senin dediğin gibi çatı muayenesi falan yaparsa açılışı yapıcaz istediğiniz doktora gidin anacım yaa bişi demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?