2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm doguma yakın bu kadar olmasa buna yakın oluyor görüntü.hele dötünü dayadıgında resmen tepecik oluşuyor göbekte :)

doğuma yakın mı benimki şimdiden dayıyo tötüşünü tepecik oluşturuo ayşecim :) bi de gece gündüz sürekli kıpır kıpır videodaki gibi dirseği falan bellio olmuo ama dalga dalga oynuo karnımda ve tekmelio karşımda oturan net bi şekilde görebilio hareketlerini :) hiç uyumuo bu kız doğunca da böle olmaz inşallah cadım

çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık güle güle kullansın oğluşun :) bende bir ara sarmıştım bu keçe olayına ölece duruo şimdi hevesim kaçtı, beşiği gelsin odasına belki süsleme için heveslenince alırım elime takrar...

biliyrum canım inan bende kimseyle paylaşmadığım çoğu şeyi paylaşyrum burda.......... bende bende inan bende erkek doktorların hep daha iyi olduğunu savundum bu hamilelikten öncede böyleydi yani buda benim düşüncem.........inanıyrum ki bencede o kukudan sıkılmıştr tiksinmişlerdir doktorların bişey hisedicenden değil be tabi utangaçlık ilk nasıl açıcam die düşünyrum bide hani günahmış ne biliyim öle duydum ilk önce bayan doktor die ne kadar doğru bilemem direk gözümle okumadım işte günaha girermiyim die düşündüm bi an benim etrafımdaki arkadaşlarımıda hep erkek doğurttu....bana kalırsa bencede ayrt edilmemeli ben din açısıından şüphe ettim içim huzursuz oldu ...umarım senin dediğin gibidir böle olmasını çok isterim çünkü doktrumdan oldukça memnunum..tıpta evet bencede erkekler daha iyi e tabi bütün kadınları kapsamıyo ama görülen yaşanılan şeylere dayanılarak öle işte....

bugün söyledim doktruma magnezyum vermedi bana eşimin yanında tam olarak neresi kasıklarınmı dedi yok dedim rahim kenarları nasıl anlatsam çatı kemiği diolar sanırım dedim oda göster elinle dedi bende gösterdim işte ama vermedi bişi ya niye acaba .......evet canım yatakta dönerkende acıyo dönerken daha çok acıyo sankim ya senin geçtimi şimdi.....tüm gün neden ayaktaydın çalışyo falanmısın .ben evdeyim ama dışarı bi çıktınmı deli gibi yorulana kadar yürüyrum ona yoruyrum

az öncede Nilhans ı aradım ilk kez telde konuştuk cok farklı bişiymiş görmedigin birisiyyle telde konuşmak,sizede tavsiye ederimm:))

sen işi götryon valla yakında toplarsında milleti ankarada olmak varmış :))

maşallah kızına:) benim bebişde cok hareketli oynadıkca karnım da oynuyor fakat son aylarda daha fazla hissediliyor.
bebegin kemik gelişimi artık hızlanmaya başlıyor 7.aydan sonra.son aylar tekmeleri ve hareketleri daha şiddetli yaşayacagız inş :)

ay bayıldım canım çok tatlı
ellerine sağlık:)
aslında resım dersınde bu keçeyi kullansak benım sınıftan bişiler çıkarabilirim:))) bi bayrak yaptık pullarla kaplayacaktık anamız agladı sınıfçak, o yuzden el işi yapanlara saygım sonsuz,hele resım yeteneği olanlara başka bir hayranlığım var

BİZİM BABİŞ galatasarayın maçına gitti arenaya biz yalnızız kızmla annelere gittimştim hastahane dönüşü yemek falan yedim babam bıraktı annem küvet almış bebişime :)

herşeyimiz çok iyi allaha şükürler olsun...kilomuz 930 boyumuzda 35 cm olmuş yesinler ya doktor gayet iyi beslenmiş dedi .....uyumlu dedi ama ben usg ye bakınca sanki 4- gün falan gerideyiz .....

kilomu tarttı biraz aşmışsın dedi diyet listesi verdi ama hiç ben o listeyi uygulayamam beee sevmediğim şeylerde var hem bi kere ben sabahın 7 sinde napıyım kalkıpta 7 de başlıyo diyette uydurcaz artık yemediklerimden bişiler gereksiz kilo almak istemyrum .....doğumumu sordum normal yada sezeryan için şuan bişi söleyemem erken son ayda dedi ...ama kızlar ben karar verdim bütüüün cesaretimi topladım allah izin verirse normal doğum düşünüyrum düşünyrum dememe bakmayın ilk günden beri sezeryan düşünen ben artık normal doğuma psiklojikmen hazırım çatı muayenesi bile kortmuyo kzımı düşnyrum hep kollarıma verdikleri anı inanın çok rahatım yaşasın normal doğuuuuuuuuuuuum ama inşallah uygun olurda yaparım...allah herkese hayrlı doğumlar nasip etsin...
he bu arada kan uyuşmazlığını hatrlattım....işte bildiğim şeyleri bi anlattı bana ,,,sonra bu aydan itibaren bakıcaz dei bebek kanı babadan alıyosa aşıya gerek yokmuş eyer bendense işte o meşhur aşıyı olcakmışım oda hayrlısı....ama ben devletteki doktra sorduğumda test yapıcaz demişti ben devlette testmi yaptrırım yine

bu arada arzunun çantasından istyrum ya bayramda eminönüne gitsek bulablirmiyimki başka nerde satılır bu mübarek çanta........nette fark var gerçekten enayimiyim ben niye veriyim 50 vermek varken 70 lira

gamzecim kadının erkek doktora muayene olmasının dini boyutunu merak ediyorsan bunu işin uzmanlarına sormalısın
ben kendi adıma bu konuda fetva verecek bilgiye sahip degilim.ama kadın dogum doktorumu kadın doktordan yana kullanıyorum
böle bir seçim hakkım varken erkek doktora mahrem yerimi göstermeyi yersiz buluyorum.
imkanım olmaz,erkek doktora mecbur kalırsam o başka...

google ye kadının erkek doktora muayene olması caizmidir diye yazarsan gerekli bilgilere ulaşabilirisn tatlım.

Son düzenleme:
bu aradaaa kadınlar zaten toplumda yeterince hor görülüyorr erkekler tarafından , bide biz hemcinsleri tarafından da eksik görülmesi beni üzüyorr
ben diger alanlar da oldugu gibi tıp alanındada kadınların başarılı olduguna inanıyorum
erkek doktorların yada saglık görevlilerinin de vicdansızı ,edepsizi ,başarısız olanı herzaman vardır.

maşallahh kızına cnmmm

benim kocada maç actı izlemek için ama horultusu benim bulundugum odadan duyuluyor.sinir oluyom tv izlerken uyumasına
normal dogumu tercih etmene sevindimmm cnm ,normal dogum yapmakta ne varmışşş pehhh:130:

EWED İSTEDE bayan doktr varsa bayana deyiiii :) ...ama fıstığım ben başladım son 2.50 ayım kalmış şimdi iyi bi kadın nerden bulam yaa.....ama benim görüşümde erkeklerin daha iyi olduğu tabi sen ve senin gibiler iyi bi kadın doktra denk gelmş olabilirsiniz ...ama duyduğum ve yaşadıklarıma göre erkekler daha tecrübeli gibi.....benimde düşündüğüm şey hatta eşimlede paylaştım neden kadın doğumcuların çoğu erkek biz kadınlar aslında bayan doktrlarla daha iyi anlaşabilirz daha iyi anlatabilir derdimizi....ama tontirikçiğim her kadın işte hemcinsinin her derdinden anlamyr...veee hiçte sabırlı ve anlayışlı değiller ...bi de şu var her hastahanenin genelde en iyi bi doktru var tercih edilen etrafımdaki hastahanelerde hiç hastahanenin tercih edilen bayanıyla karşılaşmadım ..ama tabi vajina işi cart curt anlatmak biraz kasıyo bugün bizzat yaşadım eşimin yanında çatı kemiğini gösterirken doktr ile hasta arasında perde olmamalı yaa

bende nefret ederim tv izlerken horlamasına....kaç kere derim bak uyuyosun git yerine die yok der durur sonra horlar ayy benimki bide çok horluyo off diyrum
ewwwed ne varki normal doğumda yoksa korkanlarmı var aaa şaka bi yana eşim böle düşünmeme çok seviniyo herkesden çok o istyo normal doğum yapmamı ama o tabi inanamıyo şuanda bana... sen sezeryan olursun dio dedim bi aksilik çıkmazsa görürsün sen... gaza geitryo beni hadi bakalım die

Kızlar Kasım Annelerini okudum biraz önce. Okurken de çok duygulandım.

Doğum yapanlar, heyecanla bebeklerini bekleyenler, çok heyecanlı çok.

Biz de 2 ay sonra yavaş yavaş bebeklerimzi kucağımıza almaya başlıcaz. Yarabbim hepimize yardımcı olsun, birbirimizin duacısı olalım hep...

ben de bazen normal doğumdan korkar hale geliyorum, öyle olunca pozitif doğum hikayeleri okuyorum hemen cesaretim geliyor
beynimizi şartlandırmamız lazım öncelikle
ben doğumdan değil de doğum sonrası kesi dikiden korkuyorum ya ıykkk söylenince bile bi tuhaf oluyo içim dışım

evet onları ben de okuyorum
kasım anneleri çoktan doğurmaya başladı bile

kız tontirik lafmı batırdın sen bana zarfı aldım annem paket oldum burda hehehehe..şaka yapıyorum cnm benim..eksik görmüyorum ama bana denk gelen kadın doktorlar sinir bozucuydu..tabikide mahrem yerlerimizi bi kadına göstermek daha mantıklı ama bulunduğum şehirde 10 tane erkek doktor varsa 2 tane de kadın var.gidenler memnun olmayınca gitmek istemedim..tıpta ayıp olmaz diorum ama tabiki bende utanıyorum..gerçi bu doktorum hiç bakmadı daha bana doğumda yada doğumdan önce senin dediğin gibi çatı muayenesi falan yaparsa açılışı yapıcaz istediğiniz doktora gidin anacım yaa bişi demedim

Son düzenleme:

canım ben de sezaryandan çok korkuyorum. sonrası, annenin toparlanma süreci, bebeğimi emzirememe bütün bunlar korkutuyor beni. Allahım hepimize normal doğum nasip etsin inşallah. sen hiç korkma normal doğumdan...

ya ben sana zaten bırak doktorunu kadın doktora git demiyom ki.sen dini boyutunu sordugun için fikrimi söledim.
sen zaten erkek doktorda dogum yapmaya karar vermişsen ozaman hiççç dini boyutuna filan bakmıcan nasıl istiyorsan onu yapacaksın

ben 6 aydır rutin kontrollerim için devlet hastanesine gidiyorum ve ordaki doktorum erkek.o hastanede en cok tercih edilen doktor bu doktor.
normal göbekten usg ye bakar rutin tetkiklerimide yaptırırım.alttan muayene etmedi hiç.etmek istese ben müsade etmez kadın doktora muayene olmak istedigimi sölerdim acıkca.

dogumumu yapacagım hastane özel hastane.oraya kasımın ilk haftası başlıcam.2,5 ay 15 günde bir yada haftada bir giderim
bu bahsettigim özel hastanenin en cok talep edilen doktoruda yine beni dogum yaptıran kadın.cevre illerden muyaneye gelenelr var.
inanılmaz başarılı bi kadın insana güven veriyor rahatlatıyor.

yani ortada böle örneklerde varken kadın doktorlar iyi olmuyor diye genelleme yapmak cok yalnış.

bu topikte kadın ögretmen arkadaşlarımız var .ben eminimki hepsi birbirinden başarılı alanlarında.
ama gel görki annelere sorsan kadın ögretmenden ziyade erkek hocayı tercih ederlerrr
neymiş efendim kadın ögretmenler kaprisli oluyormuşş

yahuu geçin bunlarııı bu kadın milleti kadar kıskanc bencili yokk.hemcinsinsimizin mutlaka bi acıgını bulma çabasındayızz.
ben kendi adımaaa hemcinslerimi her alanda başarılı görülüyorum kaprisleride varsa o da kadının yaradılışında olan bişiydir.

ben lafımı ortaya koydum, begenen alır gider ,begenmeyen bırakır kaçar

İyi geceler annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Benim temizlik bitti.. Baya bir yoruldum ama değdi.. Kışlıklarımızı da çıkardım..
Dolaplarımı yerleştirdim. En çok mutfak ve yatak odası oyaladı ya.. Dök,yıka, yerleştir..
Evde ufak tefek değişikliklerde yaptım.. Artık bayrama hazırız.
Sanki gelen giden çok olacak gibi uğraştım durdum ama ne yapalım..
Bayramda çoğunlukla eşimle başbaşa takılıyoruz, bu sene kızımızda var tabi..
Seneye de yanıbaşımızda olur inşAllah fıstıkımız bayramımız şenlikli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…