İyi geceler annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Benim temizlik bitti.. Baya bir yoruldum ama değdi.. Kışlıklarımızı da çıkardım..
Dolaplarımı yerleştirdim. En çok mutfak ve yatak odası oyaladı ya.. Dök,yıka, yerleştir..
Evde ufak tefek değişikliklerde yaptım.. Artık bayrama hazırız.
Sanki gelen giden çok olacak gibi uğraştım durdum ama ne yapalım..
Bayramda çoğunlukla eşimle başbaşa takılıyoruz, bu sene kızımızda var tabi..
Seneye de yanıbaşımızda olur inşAllah fıstıkımız bayramımız şenlikli olur.
BİZİM BABİŞ galatasarayın maçına gitti arenaya biz yalnızız kızmla annelere gittimştim hastahane dönüşü yemek falan yedim babam bıraktı annem küvet almış bebişime :)
herşeyimiz çok iyi allaha şükürler olsun...kilomuz 930 boyumuzda 35 cm olmuş yesinler ya doktor gayet iyi beslenmiş dedi .....uyumlu dedi ama ben usg ye bakınca sanki 4- gün falan gerideyiz .....
kilomu tarttı biraz aşmışsın dedi diyet listesi verdi ama hiç ben o listeyi uygulayamam beee sevmediğim şeylerde var hem bi kere ben sabahın 7 sinde napıyım kalkıpta 7 de başlıyo diyetteuydurcaz artık yemediklerimden bişiler gereksiz kilo almak istemyrum .....doğumumu sordum normal yada sezeryan için şuan bişi söleyemem erken son ayda dedi ...ama kızlar ben karar verdim bütüüün cesaretimi topladım allah izin verirse normal doğum düşünüyrum düşünyrum dememe bakmayın ilk günden beri sezeryan düşünen ben artık normal doğuma psiklojikmen hazırım çatı muayenesi bile kortmuyo kzımı düşnyrum hep kollarıma verdikleri anı inanın çok rahatım yaşasın normal doğuuuuuuuuuuuum ama inşallah uygun olurda yaparım...allah herkese hayrlı doğumlar nasip etsin...
he bu arada kan uyuşmazlığını hatrlattım....işte bildiğim şeyleri bi anlattı bana ,,,sonra bu aydan itibaren bakıcaz dei bebek kanı babadan alıyosa aşıya gerek yokmuş eyer bendense işte o meşhur aşıyı olcakmışım oda hayrlısı....ama ben devletteki doktra sorduğumda test yapıcaz demişti ben devlette testmi yaptrırım yine
bu arada arzunun çantasından istyrum ya bayramda eminönüne gitsek bulablirmiyimki başka nerde satılır bu mübarek çanta........nette fark var gerçekten enayimiyim ben niye veriyim 50 vermek varken 70 lira
tatlım başka aileden kimse yokmu yaşadıgın yerde.
İyi geceler annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Benim temizlik bitti.. Baya bir yoruldum ama değdi.. Kışlıklarımızı da çıkardım..
Dolaplarımı yerleştirdim. En çok mutfak ve yatak odası oyaladı ya.. Dök,yıka, yerleştir..
Evde ufak tefek değişikliklerde yaptım.. Artık bayrama hazırız.
Sanki gelen giden çok olacak gibi uğraştım durdum ama ne yapalım..
Bayramda çoğunlukla eşimle başbaşa takılıyoruz, bu sene kızımızda var tabi..
Seneye de yanıbaşımızda olur inşAllah fıstıkımız bayramımız şenlikli olur.
slm canim benim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim masallahh sübhanallahh kuzuna..BİZİM BABİŞ galatasarayın maçına gitti arenaya biz yalnızız kızmla annelere gittimştim hastahane dönüşü yemek falan yedim babam bıraktı annem küvet almış bebişime :)
herşeyimiz çok iyi allaha şükürler olsun...kilomuz 930 boyumuzda 35 cm olmuş yesinler ya doktor gayet iyi beslenmiş dedi .....uyumlu dedi ama ben usg ye bakınca sanki 4- gün falan gerideyiz .....
kilomu tarttı biraz aşmışsın dedi diyet listesi verdi ama hiç ben o listeyi uygulayamam beee sevmediğim şeylerde var hem bi kere ben sabahın 7 sinde napıyım kalkıpta 7 de başlıyo diyetteuydurcaz artık yemediklerimden bişiler gereksiz kilo almak istemyrum .....doğumumu sordum normal yada sezeryan için şuan bişi söleyemem erken son ayda dedi ...ama kızlar ben karar verdim bütüüün cesaretimi topladım allah izin verirse normal doğum düşünüyrum düşünyrum dememe bakmayın ilk günden beri sezeryan düşünen ben artık normal doğuma psiklojikmen hazırım çatı muayenesi bile kortmuyo kzımı düşnyrum hep kollarıma verdikleri anı inanın çok rahatım yaşasın normal doğuuuuuuuuuuuum ama inşallah uygun olurda yaparım...allah herkese hayrlı doğumlar nasip etsin...
he bu arada kan uyuşmazlığını hatrlattım....işte bildiğim şeyleri bi anlattı bana ,,,sonra bu aydan itibaren bakıcaz dei bebek kanı babadan alıyosa aşıya gerek yokmuş eyer bendense işte o meşhur aşıyı olcakmışım oda hayrlısı....ama ben devletteki doktra sorduğumda test yapıcaz demişti ben devlette testmi yaptrırım yine
bu arada arzunun çantasından istyrum ya bayramda eminönüne gitsek bulablirmiyimki başka nerde satılır bu mübarek çanta........nette fark var gerçekten enayimiyim ben niye veriyim 50 vermek varken 70 lira
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
evett cok sevabı varmış.gözlerimden uyku akıyor ama bu bebiş beni uyuytmayacak sanırım yahu bu arada yarın oruç tutmayı palanloıyorum ben arefe tutuşan orucun sevabı oldukça fazlaymış
Heeee tontirik bacım benim bi velim geçen yıl bana ''hocam bebek düşünüyomusunuz?'' diye sordu ben de ''kısmet''dedim kadın bana dediki aman aman düşünmeyin hocam sonra benim çocuğum naparrya ben sana zaten bırak doktorunu kadın doktora git demiyom ki.sen dini boyutunu sordugun için fikrimi söledim.
sen zaten erkek doktorda dogum yapmaya karar vermişsen ozaman hiççç dini boyutuna filan bakmıcan nasıl istiyorsan onu yapacaksın
ben 6 aydır rutin kontrollerim için devlet hastanesine gidiyorum ve ordaki doktorum erkek.o hastanede en cok tercih edilen doktor bu doktor.
normal göbekten usg ye bakar rutin tetkiklerimide yaptırırım.alttan muayene etmedi hiç.etmek istese ben müsade etmez kadın doktora muayene olmak istedigimi sölerdim acıkca.
dogumumu yapacagım hastane özel hastane.oraya kasımın ilk haftası başlıcam.2,5 ay 15 günde bir yada haftada bir giderim
bu bahsettigim özel hastanenin en cok talep edilen doktoruda yine beni dogum yaptıran kadın.cevre illerden muyaneye gelenelr var.
inanılmaz başarılı bi kadın insana güven veriyor rahatlatıyor.
yani ortada böle örneklerde varken kadın doktorlar iyi olmuyor diye genelleme yapmak cok yalnış.
bu topikte kadın ögretmen arkadaşlarımız var .ben eminimki hepsi birbirinden başarılı alanlarında.
ama gel görki annelere sorsan kadın ögretmenden ziyade erkek hocayı tercih ederlerrr
neymiş efendim kadın ögretmenler kaprisli oluyormuşş
yahuu geçin bunlarııı bu kadın milleti kadar kıskanc bencili yokk.hemcinsinsimizin mutlaka bi acıgını bulma çabasındayızz.
ben kendi adımaaa hemcinslerimi her alanda başarılı görülüyorum kaprisleride varsa o da kadının yaradılışında olan bişiydir.
canım çarşı olan heryerde var bu çantalardan.bebek eşyalarını aldıgın yerde de var.eminönünde kesın vardır ama bayramda acık olmaz belkı afıre acıktır.
ya ben sana zaten bırak doktorunu kadın doktora git demiyom ki.sen dini boyutunu sordugun için fikrimi söledim.
sen zaten erkek doktorda dogum yapmaya karar vermişsen ozaman hiççç dini boyutuna filan bakmıcan nasıl istiyorsan onu yapacaksın
ben 6 aydır rutin kontrollerim için devlet hastanesine gidiyorum ve ordaki doktorum erkek.o hastanede en cok tercih edilen doktor bu doktor.
normal göbekten usg ye bakar rutin tetkiklerimide yaptırırım.alttan muayene etmedi hiç.etmek istese ben müsade etmez kadın doktora muayene olmak istedigimi sölerdim acıkca.
dogumumu yapacagım hastane özel hastane.oraya kasımın ilk haftası başlıcam.2,5 ay 15 günde bir yada haftada bir giderim
bu bahsettigim özel hastanenin en cok talep edilen doktoruda yine beni dogum yaptıran kadın.cevre illerden muyaneye gelenelr var.
inanılmaz başarılı bi kadın insana güven veriyor rahatlatıyor.
yani ortada böle örneklerde varken kadın doktorlar iyi olmuyor diye genelleme yapmak cok yalnış.
bu topikte kadın ögretmen arkadaşlarımız var .ben eminimki hepsi birbirinden başarılı alanlarında.
ama gel görki annelere sorsan kadın ögretmenden ziyade erkek hocayı tercih ederlerrr
neymiş efendim kadın ögretmenler kaprisli oluyormuşş
yahuu geçin bunlarııı bu kadın milleti kadar kıskanc bencili yokk.hemcinsinsimizin mutlaka bi acıgını bulma çabasındayızz.
ben kendi adımaaa hemcinslerimi her alanda başarılı görülüyorum kaprisleride varsa o da kadının yaradılışında olan bişiydir.
Merhabalar
Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Çalıştığım için sonuçları alamadım işe dönmek zorunda kaldım bu yüzden değerleri bilmiyorum. Doktorumu aradım sonuçların iyi dedi. Oğlumu da gördüm kocaman olmuş. 1 kilo ve boyu yaklaşık 35 cm olmuş.
evet canım gurbetlikk zor..özellikle bayramlarda seyranlarda..hiç hoşlanmıyorum annemlerle konuşmayı..içim akıp gidiyor sanki..ama ne yapacan herşey nasip kısmet..
ben erkek doktorda çok rahat edemeyeceğimi düşünenlerdenim. mesela 4 haftalıkken ilk doktora gittim. (en başından beri kadın doktara gidiyorum) bebeğim kendimi 8. haftada gösterdi. bir ay boyunca her hafta doktora gittim. bacaklarımı açıp sürekli alttan bakılmasından çok rahatsız oluyordum. ki kadın doktordu, bir gün kahverengi akıntılarım oldu. elinde eldivenlerle vajına dudaklarını yakından ınceledi. erkekte rahatsız olurdum. :44:
bu kadın-erkek doktor olayında bence herkes kendi tercihini kullanmalı. nasıl rahat ediyorsa o doktora gitmeli. çünkü herşeyden önce bebeğimizi ve kendimizi emanet ediyoruz ve bu noktada kadın ya da erken olması hiç önemli değil önemli olan kendimizi güvende hissedebileceğimiz ve meslek tecrübesine güvenebileceğimiz bir doktor lazım... ben de böyle düşündüm ve kadın doktordan tercihimi kullandım...
kesinlikle katılıyorum.
kişinin tercihiyle alakalı bi durum bu.bende erkek doktora acıp şeyimi gösteremem :) eşimde razı degil zaten.onun razı olmasıda benim için önemli.
işin dini boyutu böle oldugu için degil kendim bu şekilde rahat olacagım için erkek doktor istemiyorum bununda altını çizeyim
kesinlikle katılıyorum.
kişinin tercihiyle alakalı bi durum bu.bende erkek doktora acıp şeyimi gösteremem :) eşimde razı degil zaten.onun razı olmasıda benim için önemli.
işin dini boyutu böle oldugu için degil kendim bu şekilde rahat olacagım için erkek doktor istemiyorum bununda altını çizeyim
merhaba hanimlar
2-3 gundur eve elimi suremedigim icin vahim durumdaydi herzamanki gibi
dun resmen diskalifiye oldum :) o kadar yoruldum ki yemek bile yapamadim makarna vardi kizima onu verdim
normalde cok uzuluyorum zaten secen bir cocuk ama halimde yoktu birseyler yapmaya
esim isten gelince sagolsun kahvaltilik birseyler hazirladi yedik bulasiklari yikadi bende erkenden yattim.
sabah kalkinca uykumu almisim ama hala bir yorgunluk var ustumde.
neyse kan testi icin kizi yolladiktan sonra hastaneye gittim. eve geldim hala cok yorgunum ama yemek temizlik beni bekliyro tabiki
neyse temizledim yemekleride yaptim pisiyorlar simdi
Allah calisan hamilelere yardim etsin diye diye ev temizledim kizlar hakikaten cok zorlaniyorum ben
bu batma yuzunden cigerim bobregim delindi galiba,ayaktada batiyor oturuncada
yarin kizin hocasi gelicek oburgunde esimin is arkadaslari sonrada dinlenirim artik br sure :)
kalabaligi cok seviyorum ama derman kalmadi. dahada 30. haftadayim 10 koca haftamiz var. Allah yardim etsin bize.
Heeee tontirik bacım benim bi velim geçen yıl bana ''hocam bebek düşünüyomusunuz?'' diye sordu ben de ''kısmet''dedim kadın bana dediki aman aman düşünmeyin hocam sonra benim çocuğum naparrArkamızdan da aynı şekilde konuşuluyor erkek öğretmen daha iyiymiş çünkü doğum yapmadığı için izne ayrılmıyormuş ve bunu söyleyen de bir anne bu sadece bencillik ve egoistlik ... halbuki o anne bebeğine evinde güzel güzel bakarken ben bebeğimi bakıcıya bırakıp kendi çocuğunu topluma kazandırmanın yollarını arıyacağım offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?