2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bayan doktor erkek doktor konuşulmuş.. Ya bende bayan doktora gitmek istiyordum. Ve burdaki bayan doktor sayısı çok değil.
Onların hepsini denedim.. Ve hiçbirinden memnun kalmadım.. Şuan devamlı gittiğim doktor erkek ve bana en çok güven veren doktor şuanki doktorum oldu.
Henüz alttan muayene falanda olmadım.. Ve doktorum çok farklı biri.. Ultrasyonda bile bakmaz hiç bana.. Yanındaki hemşireler hazırlar beni. Doktorum gelip direk monitora döner.. Çatı muayenesinde ne yaparım bende bilmiyorum.. Daha hiç erkek doktora alttan muayene olmadım.. Onun tedirginliği var tabi..

eline saglık cnm
bizde yalnızız bu bayram.annemgil ve diger 1.dereceden akrabalarım memlekete gidiyor
eşimin tarafında zaten cok kimse yok.olanlarlada kaynanatör küss,aile bagları sıfırr
anlıyacagın bizde bu bayram evde kendimizceyiz

canım çarşı olan heryerde var bu çantalardan.bebek eşyalarını aldıgın yerde de var.eminönünde kesın vardır ama bayramda acık olmaz belkı afıre acıktır.

canim benim güle güle kirlensin evin...insallahh seneye ailecek gönlünüze göre gecirirsiniz canim..

gözlerimden uyku akıyor ama bu bebiş beni uyuytmayacak sanırım yahu bu arada yarın oruç tutmayı palanloıyorum ben arefe tutuşan orucun sevabı oldukça fazlaymış

slm canim benim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim masallahh sübhanallahh kuzuna..valla en iyisi canim senin adina cokk sevindim normal düsünmen icin gercekten korkma canim benim bak ben 3 bebisimi dogurcam allahim izin verirrse sagsaglim insallahh hepimizz...aminn..aminn allahim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin canim..

ben erkek doktorda çok rahat edemeyeceğimi düşünenlerdenim. mesela 4 haftalıkken ilk doktora gittim. (en başından beri kadın doktara gidiyorum) bebeğim kendimi 8. haftada gösterdi. bir ay boyunca her hafta doktora gittim. bacaklarımı açıp sürekli alttan bakılmasından çok rahatsız oluyordum. ki kadın doktordu, bir gün kahverengi akıntılarım oldu. elinde eldivenlerle vajına dudaklarını yakından ınceledi. erkekte rahatsız olurdum. :44:

bu kadın-erkek doktor olayında bence herkes kendi tercihini kullanmalı. nasıl rahat ediyorsa o doktora gitmeli. çünkü herşeyden önce bebeğimizi ve kendimizi emanet ediyoruz ve bu noktada kadın ya da erken olması hiç önemli değil önemli olan kendimizi güvende hissedebileceğimiz ve meslek tecrübesine güvenebileceğimiz bir doktor lazım... ben de böyle düşündüm ve kadın doktordan tercihimi kullandım...

slm canim ellerine saglik cokk güzel olus..

gözlerimden uyku akıyor ama bu bebiş beni uyuytmayacak sanırım yahu bu arada yarın oruç tutmayı palanloıyorum ben arefe tutuşan orucun sevabı oldukça fazlaymış
evett cok sevabı varmış.
aslında tutulabilir.akşam ezanı ankarada 18:10 da okunuyor.sen erzurummdasın dahada erken okunur ezan
yarın bol bol istigfar edip dua etmek lazım.

Heeee tontirik bacım benim bi velim geçen yıl bana ''hocam bebek düşünüyomusunuz?'' diye sordu ben de ''kısmet''dedim kadın bana dediki aman aman düşünmeyin hocam sonra benim çocuğum naparr Arkamızdan da aynı şekilde konuşuluyor erkek öğretmen daha iyiymiş çünkü doğum yapmadığı için izne ayrılmıyormuş ve bunu söyleyen de bir anne bu sadece bencillik ve egoistlik ... halbuki o anne bebeğine evinde güzel güzel bakarken ben bebeğimi bakıcıya bırakıp kendi çocuğunu topluma kazandırmanın yollarını arıyacağım offfff

canım çarşı olan heryerde var bu çantalardan.bebek eşyalarını aldıgın yerde de var.eminönünde kesın vardır ama bayramda acık olmaz belkı afıre acıktır.

canım istanbulda çarşı die bi yer yokki :)) bayramda gezip dolanıp bi bakıncaz artık nasısa evde otrmayız

ne diyon kız sen evet sordum haladahada bakınıyom nette ..
bende hiç daha alttan muayene olmadımki ....benim doktrum çatı muayensini bile yapmıyo bayan yapıyo anca doğuma giriyomuş ama sonuçta giriyo ve görüyo tabii
doğrudur ben zaten her hastahanede erkek doktrlar iyi demedimki benim etrafımdakiler den bahsettim
yani ben yazımda her bayan doktr içiin geçerli olmadığı söledim iyi olmuyo değil tontrik ya tercih meselesi erkekler daha tecrübeli bu demek değilki kadıınlar kötü asla

tabiki kimse kimseyi zorlamıyo isteyen kadına gider isteyen erkeğe ben gerçekten dini boyutunu merak ettim içim tuhaf oldu o yüzden
konuyu kadınların başarılı yada başarızlığına getrmesek çünkü her konuda nolursa olsun her olayda her konuda bi kadın destkçisiyim knu abimde olsa kocamda olsa babamda olsa hiç tanımadığım b kadını desteklerim ama konu bu değilki

hadi gözün aydin canim benim sekerin iyi cikmis..masallahh sübhanallahh oglusuna..

Kızlar sizin doğumunuza az kaldı şubat annesi olarak bizim de birinci yaş günü kutlamamıza az kaldı :))
Ben şimdiden ne yapsam doğum gününde derdindeyim
Siz de nasıl doğum yapcaz derdindesiniz
İnşallah herşey gönlünüze göre olur :))

evet canım gurbetlikk zor..özellikle bayramlarda seyranlarda..hiç hoşlanmıyorum annemlerle konuşmayı..içim akıp gidiyor sanki..ama ne yapacan herşey nasip kısmet..

cokk zor canim bende hic sevmiyorum telefonda sesim titrer aglamaya baslarim onlarda üzülürler falanevet canim hersey nasip kismet gurbetlik kaderimizde varmis..

kesinlikle katılıyorum.
kişinin tercihiyle alakalı bi durum bu.bende erkek doktora acıp şeyimi gösteremem :) eşimde razı degil zaten.onun razı olmasıda benim için önemli.
işin dini boyutu böle oldugu için degil kendim bu şekilde rahat olacagım için erkek doktor istemiyorum bununda altını çizeyim

ben de sana katılıyorum canım. dini boyutunu hiç araştırmadım zaten. bilmiyorum işin o kısmını. ama ben kadında bile o kadar rahatsız oldum. erkekte hiç düşünemiyorum bile.

tabii burda mecbur kalan, küçük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımızda var.

ya kişisel tercih diyip kapatayım konuyu

Tontirik Ankara'dasın galiba kime gidiyorsun doktora
Kızlar bu arada ben de sizin gibi bayan doktor seçtim Aydan Biri'ye gittim
Ama doğuma bir erkek doktor daha girdi :)) Süpriz yani
Sonuçta o anda gözüm görmedi tabi
Bir de çatı muayenesi ele yapılan bir muayene kadın ya da erkek kimse oraya bakmıyor haberiniz olsun :))
Normal doum değilse zaten yapılmıyor bu muayene
Benim doğumum normaldi çatı muayenesinden iki gün sonra doğum yaptım :))
Aslında çatı muayenesinden amaç rahim ağzını kapatan tıpayı uyarmakmış
Zaten bir çok bayanın çatısı normal doğum için uygunmuş
O tıpa uyarılınca hamileliğn sonuna gelinmiş oluyor yani :))

evet canim cok zor oluyor temizlik yapmak ayakta durmak biraz birsey yaptigi zaman insan aacayip oluyor kimildanamiyorsunyaa allah yaardimcimiz olsun ..evin temizlenmis mis gibi olmus yük kalkmis üstünden..dikkat et yorma kendini canim fazla..

cnm , benim kızım bidaki yıl anaokuluna başlıcak inş.çocukları yeni okula başlayan arkadaşlarım var cogu diyorki aman kadın ögretmene verme.
öle bi kızıyorum ki ...dogum iznini filan sölemedilerde genelde söledikleri cok sinirli kaprisli oluyorlar diyorlar
bunu söliyen arkadaşlarda evde terör estiren kadınlar.cocuklarına bagırıp cagıran insanlarr

sen kendi cocugunun psikolojisini düşünmeyip cocuga bagırıyon ama ögretmenden sakin olmasını bekliyon bu çelişkili olmuyormu deyip lafı koyuyomm:)
bizde okudukk kadın ögretmenlerdeee başarısızmı olduk yani.hamd olsun okumam gerektigi kadar okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…