2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

etlik lokman hekim hast.elif terzi de dogum yaptım kızımı. inş bu dogumumuda orda yapacam
benim dogumuma erkek doktor hatta saglık görevlisinin bile girme imkanı yok cünkü tüm doktor ve saglık ekibi kadınlardan oluşuyor :)
çatı muayenesi bana 32.haftada yapılmıştı.ben tam günümde yani 39.haftamı doldurduktan sonra dogum yaptım.
senin bahsettigin rahim acıklıgı muayenesi olmasın?

Elif Terziyi biliyorum arkadaşım doğum yaptı onunla dediğin gibi erkek kuş uçurmuyorlar orda :))
Senin çatı muayenen çok erken yapılmış
Benim çatı muayenemi 38+1 de yaptı 38+3 de doğum yaptım
Rahim açıklığı muayenesi sadece doğumun olduğu gün yapldı
Doğumun olduğu gün ebe sordu ne zaman çatı muayenesi yaptı diye
ben iki gün önce deyince ebe de dooktorum için rahim ağzını silmiştir gibi bişiy söyledi

slm canim cok gecmis olsun allah sifa versin..sicak tut canim orani sicak torba falan iiy gelir..tekrardan gecmis olsun canim..

tebrik ederim hersey gönlünce olur canim benim insallahh..iyi puan almissin kiz calismadan aferin valla caliskan anne adayi..

Son düzenleme:

:)) evet aynen temizlik görevlileri bile kadınn.cok rahat etmiştim ben.
benim nişanım geldi gece 3 de ben sabah 10 da gittim hastaneye ,ozaman doktorum rahim acıklıgına baktı ve yatışımı istedi , 2 cm acılmam olmuştu
sen hangi semttesin?

Aşağı eğlencede oturuyordum ben de annemler orda yani
Ama evlendiğimden beri çukurmabardayım

Bnim sabah beşte suyum geldi Koru hastanesinde yaptım doğumu 11 de gittim hastaneye
akşam yaptım doğumu :))

Aşağı eğlencede oturuyordum ben de annemler orda yani
Ama evlendiğimden beri çukurmabardayım

Bnim sabah beşte suyum geldi Koru hastanesinde yaptım doğumu 11 de gittim hastaneye
akşam yaptım doğumu :))
bende keçiörendeyim
benim yatışımda sabah 11 de oldu ögleden sonra 4 de dogum yaptım:)

kocam uyandıııı kahve istiyorrr.yapıyımda karşılıklı içelimm.
haydin iyi gecelerrrr

einstein memnun oldum tanıştıgıma araada gel lak lak etmeye :)

Ne kadar güzel bir doğum hikayen var çok imrendim ,inşallah bizde senin kadar rahat ve serin kanlı olabiliriz canım yaa pek sanmıyorum ben panik atağımdır biraz ama inşallahhhh o gün Allah tarafından bir sakinlik ve huzur gelir senin gibi :))

hayirli geceler arkadaslar,
yarin sabah namazindan sonra tesrik tekbiri getirilmeye baslaniyor. hatirlatayim dedim.

Canım benim eşim çok paniktir. Ama onu bile sakinleştirdim :))
Doğumu kafanda planla hep iyi olacak az sonra bebeğim kucağımda olacak diye düşün
Sonuçta dünya varolduğundan beri kadınlar doum yapıyor
Eee bu kadar kadın doğurabiliyorsa ben de doğurabilirim sen de doğurabilirsin :))
Korkma sakın sanki korkulacak gibi anlatıyorlar hep
Sadece pozitif hikayeleri dinle
Kötü hikayeleri aklına bile getirm
biri bişiy söylerse dinlemek istemiyorum der sustururdum ben sen de öyle yap
İnşallah sakince huzurlu bir şekilde doğuma gider ve doğumunu yaparsın bebeişinde sağlıkla gelir kucağına

bizde inşallah bu günleri görürüz doğum hikayelerimiz yazarız ne mutlu sana allah mutluluğunuzu bozmasın

Yolun yarısını geçtiniz hadi hyırlısı
Kolay doğumlar diliyorum
Güzel hikayeleri anlatırsın inşallah
Hani derler ya erkeklerin asker anısı kadınları doğum hikayesi bitmez diye
gerçekten de anlat anlat bitiremioyor insan :))

Canım benim çok saol inşallah öyle olur Aminn,
Dediğin gibi elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ,tavsiyelerini dinlicem
Sanada bebeğinle eşinle sağlıklı mutlu günler diliyorum

ay gittim doktor seçimi gece geldim doktor seçimi kızlar baştan niye seçmediniz ay bizde buara kocayla hastane seçimi derdindeyiz gerçi memnunum kadın benim ki doktorumdan da ama anlaşmalı hastanede doğum olması ve hastanelerin bize uzak olması yüzünden başka yerlerlede görüşsek derdindeyiz eh maddi olarak ta daha pahalıya geliyor ama kürtajımda erkek ti ve çok iyidi gatadan gelmişti ve beni bayıltırken bile sen bayılmadan bakmıcam demişti gerildiğimi biliyordu ve sonrası baygın ve çenesi düşük bihaldeymişim bende paniğim kötü bişey olursa panik halimden korkuyorum normal doğum ve epidural istememem de ondan bişey hissetmiyosun diyolar ama sesler bile beni gerer genel anestezi istiyorum aslında doktorum da normal yanlısı bakalım kısmet

ayşecim hayırlı olsun bu arada bende hem yaşlı hem çalışmamış olarak 70 almışım gerçi 69 küsürattan :) ama benim yaştan adliye ve bankalar zaten tutmuyor yoksa bende 10 parmak hem daktilo hem Q klavye biliyorum ama adliye sınavında gerçekten çok hızlılar ve torpilliler var ama sakın bu şansı kaçırma benim 85lerde bişey almam lazımdı yerleşmek için ama busefer kocişten yüksek almışım geçen onun yüksekti :) gerçi biz abi zoruyla giriyoruz ya tutarsa diye ama bi yılda çalışsak gerçi buyıl sorular kolaydı bence sade ben bilmesemde boş bırakamıyorum illa iki arada kalsam da birini yazıcam toplam da 5boşum yoktur bi sınav taktiği ögrenemedim cevaplamazsam o sorular küser kocaysa azıcık soru çözer aynı puanları alırız :26:
canım benim yengem memur burda 2arkadaş öğretmen inan izinleri dolu yengemde arabada vardı emzirme izni sabah geç gider akşam erken gelir ikiz bakıcı bulamayınca annem bakmıştı ve herkeze kolaylıktı öğretmen arkadaşların ikiside 1yıl ücretsiz biri yolunu uydurdu ücretli raporlu oldu yani imkan çok özellerdeyse çalış çalış umurlarında olmassın emzirme izni vermeyen yerde dolu inşallah olur ve rahata erersin hem 2kişinin maaşıda yaşlanınca emekliside farklı ay bide ben tekstil mezunu ve büyük bi fabrikada planlamada çalıştım 9yıl şimdi izmirde hep küçük konfeksiyon atölyeleri hep dikiş nakış bilen eleman aranıyor evde bazen okadar sıkılıyorum kocaya da diyorum ne iş olsa yapıcam diye ama bazı işler gerçekten çok zor rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın şimdi de evde kocişin maaşı ve evin harçlığını planlıyorum

sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?
cnm ben haftasonu sevi bebeden aldım %20 indirim vardı etiket fiyatı üstünden ...

ayyy çok çok güzel olmuşş güle güle kullansın kuzunn inşallahh

evet canim bizimde normal bir gunden farki olmayacak maalesef hatta esim isede gidecek
aksami beklicez aramak icin saat farkindan dolayi. telefonla bayramlasicaz iste o kadar
olsun napalim esimiz cocugumuz yanimizda. baska bayramlara artik.
canim harika gorunuyor sen bana bu konuda cok gaz veriyorsun zaten:)
bende basladim kapi susune gunesi gemiyi bulutu birde nazar boncugunu yaptim capa kus birde dumen kaldi yuvarlak bir yastik yaptim ona dikicem aslinda bayasini bitiricektimde kizim sagolsun sabote etti, yine firsat bulur bulmaz devam edicem.
bitmedende eklemek istemiyorum :) onumuzdeki hafta bitiririm herhalde :)
o dr u cok duydum normal dogumu destekliyormus. cok sanslisin yakin oldugun ve gidebildigin icin.
benim burda fazla sansim olmadi 2 yer var biri hastane biri klinik.
kendi doktorum sezaryan dedi digeride daha 5. haftamda keseyi gormeye gittigimde sezaryan dedi:)
kendi dr umla tekrar bir konusucam sansimi denicem ayin 3 unu bekliyorum

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar
su evin daginikligindan yildim vallahi. kadin tutucam diyorum ama kadin kacabilir diye dusunuyroum.
dun ikramlarin birazini hazirliyim dedim. resmen oyuldu yine gogus altim. tansiyonum da dustu
yattim kanepeye esimde panik oldu oynamiyormu bebek diyor? Allah korusun o oynuyorda ben artik kipirdayamiyorum dedim:)
yarin arkadaslarini davet edicektik vazgectik durum boyle olunca. ben kesinlikle yapamiyorum hicbirsey kizlar ya
yani bu batma olayi mahvetti beni diyebilirim baska derdim yok aslinda cokta kilo almadim ama su oyulma hissiyle
nasil gecicek 10 hafta bazen aglasim geliyor hirsimdan cok canim yaniyor cunku.
illaki yatmam lazim ben surekli nasil yaticamki bir dunya is beni bekliyor Allah yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…