Tontirik Ankara'dasın galiba kime gidiyorsun doktora
Kızlar bu arada ben de sizin gibi bayan doktor seçtim Aydan Biri'ye gittim
Ama doğuma bir erkek doktor daha girdi :)) Süpriz yani
Sonuçta o anda gözüm görmedi tabi
Bir de çatı muayenesi ele yapılan bir muayene kadın ya da erkek kimse oraya bakmıyor haberiniz olsun :))
Normal doum değilse zaten yapılmıyor bu muayene
Benim doğumum normaldi çatı muayenesinden iki gün sonra doğum yaptım :))
Aslında çatı muayenesinden amaç rahim ağzını kapatan tıpayı uyarmakmış
Zaten bir çok bayanın çatısı normal doğum için uygunmuş
O tıpa uyarılınca hamileliğn sonuna gelinmiş oluyor yani :))
etlik lokman hekim hast.elif terzi de dogum yaptım kızımı. inş bu dogumumuda orda yapacam
benim dogumuma erkek doktor hatta saglık görevlisinin bile girme imkanı yok cünkü tüm doktor ve saglık ekibi kadınlardan oluşuyor :)
çatı muayenesi bana 32.haftada yapılmıştı.ben tam günümde yani 39.haftamı doldurduktan sonra dogum yaptım.
senin bahsettigin rahim acıklıgı muayenesi olmasın?
Kızlaaaarr bugun işe gidemedim,evde yatiyorum.dun aksam cok fena belim kitlendi kaldim oyle.
hareket ettiremiyorum belimin sol tarafi kilit vaziyette.
sicak havlu koyduk ovduk ama açilmiyo.kas gevsetici de alamiyorum cok canim yaniyo
off ya:26:
Elif Terziyi biliyorum arkadaşım doğum yaptı onunla dediğin gibi erkek kuş uçurmuyorlar orda :))
Senin çatı muayenen çok erken yapılmış
Benim çatı muayenemi 38+1 de yaptı 38+3 de doğum yaptım
Rahim açıklığı muayenesi sadece doğumun olduğu gün yapldı
Doğumun olduğu gün ebe sordu ne zaman çatı muayenesi yaptı diye
ben iki gün önce deyince ebe de dooktorum için rahim ağzını silmiştir gibi bişiy söyledi
:)) evet aynen temizlik görevlileri bile kadınn.cok rahat etmiştim ben.
benim nişanım geldi gece 3 de ben sabah 10 da gittim hastaneye ,ozaman doktorum rahim acıklıgına baktı ve yatışımı istedi , 2 cm acılmam olmuştu
sen hangi semttesin?
bende keçiörendeyimAşağı eğlencede oturuyordum ben de annemler orda yani
Ama evlendiğimden beri çukurmabardayım
Bnim sabah beşte suyum geldi Koru hastanesinde yaptım doğumu 11 de gittim hastaneye
akşam yaptım doğumu :))
bende keçiörendeyim
benim yatışımda sabah 11 de oldu ögleden sonra 4 de dogum yaptım:)
kocam uyandıııı kahve istiyorrr.yapıyımda karşılıklı içelimm.
haydin iyi gecelerrrr
einstein memnun oldum tanıştıgıma araada gel lak lak etmeye :)
Oh ne güzel bu daha da kolay olur ikinci doğumlar daha kolay diyorlar ya :))
Benim ilk doğumumdu 11 de yatış doğum 6:30
Bence gayet iyi :))
Kızlar gözünüzünde büyütmeyin valla normal doğumu ben doğum hikayemi anlatmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/567056-minik-asya.html
Canım benim eşim çok paniktir. Ama onu bile sakinleştirdim :))Ne kadar güzel bir doğum hikayen var çok imrendim ,inşallah bizde senin kadar rahat ve serin kanlı olabiliriz canım yaa pek sanmıyorum ben panik atağımdır biraz ama inşallahhhh o gün Allah tarafından bir sakinlik ve huzur gelir senin gibi :))
Oh ne güzel bu daha da kolay olur ikinci doğumlar daha kolay diyorlar ya :))
Benim ilk doğumumdu 11 de yatış doğum 6:30
Bence gayet iyi :))
Kızlar gözünüzünde büyütmeyin valla normal doğumu ben doğum hikayemi anlatmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/567056-minik-asya.html
bizde inşallah bu günleri görürüz doğum hikayelerimiz yazarız ne mutlu sana allah mutluluğunuzu bozmasın
Canım benim eşim çok paniktir. Ama onu bile sakinleştirdim :))
Doğumu kafanda planla hep iyi olacak az sonra bebeğim kucağımda olacak diye düşün
Sonuçta dünya varolduğundan beri kadınlar doum yapıyor
Eee bu kadar kadın doğurabiliyorsa ben de doğurabilirim sen de doğurabilirsin :))
Korkma sakın sanki korkulacak gibi anlatıyorlar hep
Sadece pozitif hikayeleri dinle
Kötü hikayeleri aklına bile getirm
biri bişiy söylerse dinlemek istemiyorum der sustururdum ben sen de öyle yap
İnşallah sakince huzurlu bir şekilde doğuma gider ve doğumunu yaparsın bebeişinde sağlıkla gelir kucağına
cnm ben haftasonu sevi bebeden aldım %20 indirim vardı etiket fiyatı üstünden ...sebamed in ürünlerinden alanlar olmuştu kamoanyalı ,ben eczaneye sorum ,kampayası olsa biliriz dediler ,sizler nerden aldınız acaba ?birde içinde neler vardı ?
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
evet canim bizimde normal bir gunden farki olmayacak maalesef hatta esim isede gidecekzor be canim gurbetlikk bir yanin buruk geciyor ben sabah basliyom aglamaya icim dolar gözlerim dolar falan böyle geciriyoz iste..evet özellikle bayramda daha cokk duygusalliga bayliyorum..evet tr dekilerde öyle diyor eski bayramlar yok üzülme hic herkez evde kimse kimseyi görmüyo falan diyorlar..ahhh bende yaa sabaha kadar abimlerle heyecandan uyumazdik bayramliklara sevinirdik sunu yapcaz bunu yapcaz ahhh eski günler..
canim harika gorunuyor sen bana bu konuda cok gaz veriyorsun zaten:)Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
o dr u cok duydum normal dogumu destekliyormus. cok sanslisin yakin oldugun ve gidebildigin icin.etlik lokman hekim hast.elif terzi de dogum yaptım kızımı. inş bu dogumumuda orda yapacam
benim dogumuma erkek doktor hatta saglık görevlisinin bile girme imkanı yok cünkü tüm doktor ve saglık ekibi kadınlardan oluşuyor :)
çatı muayenesi bana 32.haftada yapılmıştı.ben tam günümde yani 39.haftamı doldurduktan sonra dogum yaptım.
senin bahsettigin rahim acıklıgı muayenesi olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?