2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

buraya hep yazıyorum bende asla normal olamam derdim, güya biyerlerimi açmadan akarnımdan alıversinler hemen diyordum:) sonra zaten anladım kı ondadad açıyorlar ama yıne de normal kadar ellemıyorlardır:) neyse hamıle jkalınca oğlum için herşeye dayanırım modu geldi bana
yaparım deyip duruyorum
hatta geçen tontrık baya foto payşatı ama ben kaşındım ille çatıyı anlat dedim:),
o gun acaba dedim ama şimdi yıne doğurcam dıyorum .. sağlıklı olsunlar da Kaderımızde hangı turlu varsa oyle olacak nasılsa

kadın öğretmen konusunu tam ters duyuyorum ben, işte kadınlar daha sabırlı, kadın öğretmenelr pek dövmez daha vicdanlı vb diyorlar
kişiliğe bağlı ama akadın anne olabılıyorsa erkeğe gore tabıkı öğretmenlıkte bıraz daha önde
ders anlatma konusunda demıyorum tabıki özellıkle 0-10yaş arası çocuğun daha samımıyete ıhtıyacı oluyor bayan öğretmen daha iyi yaklaşabılır dıye düşünüyorum
bunun benım bayan öğretmen olmamala alakası yok:)
yanı ılerde oğlumda okula gıdecek bayan olması o yonden iyi ama yaramaz bişi olursa yola getirme yönunden erkek te olabilir:)

[COLOR="#FF0000"]benim velilerim de, hocam 1 evde bir tanesiyle uğraşamıyoruz sen bu kadar çocukla ne yapıyorsun diyorlar
vala dediğin doğru, evde öyle dayaklar yiyolar kı çocuklar, sen boyle kızıp yanına gıdınce hemen yuzunu kapayıp siper alıyo , içim acıyo kımbılır neler görüyorlarsa evde
bide bu nişan ne ki
su mu[/COLOR](bu arada ilk önce nişanlım geldi okumuşum:) ne yazmış bu kız dedim çok guldum sabah sabah:))

kızlar günaydınnn
uff yaa arife günüde işmi olurmuş ( saat 1 e kadar çalışşş sonra eve git gün bittiki zatennn ufff ufff ( şimdi yatagımda olmak vardı :))

benım guya bugun okul tatil ama bende hortladım erken
bayramda ben annemlere gıdemeyeceğim diye kardeşim ünv den muğladan gelıyor polatlıyı geçmiş, dun gece de bi süpurge bıde banyo tuvalet yıkadım ,
sabahın korunde vıleda yapcam:) ablam iyice salmış demesin:)

Bebeğimi kucağıma almama 93 gün kaldı.

Bebeğinizin beyin dalga şekilleri artık doğmuş bir bebeğin beyin dalga şekilleri ile aynı. Bebeğinizin beyninin görsel ve işitsel bilgileri işleyen bölümünde faaliyetlenme başladı. Anneler artık haftada 200-400 gr kilo alırlar

alt yazımda bunlar yazıyor demekkı 3gunde 1,5kılo almam bundanmış.
65le devam edıyordum 7kılo aldım dedım dun de okulda aksam bır tartıldım 66,4
mıllet nazar değdirdi ya

herkesin kurban bayramını kutluyorum bayramda yoğun olacağız Rabbim herkesin dileklerini kabul etsin...

evett cok sevabı varmış.
aslında tutulabilir.akşam ezanı ankarada 18:10 da okunuyor.sen erzurummdasın dahada erken okunur ezan
yarın bol bol istigfar edip dua etmek lazım.

evet tatlım öyleymiş bende nette okudum burada 17:32 iftar dayanabilirim sorun yok. bol bol dua edicem sizler içinde rabbim sağsalim kucağımıza aldırmayı nasip etsin tüm arkadaşlarımın.

ama tam ibadetle geçireceğim bi gün diye planlarken eşim şu benim laptopumu kıran kadını gene çağırmış temizliğe. allahım salond aşimdi kırıp döküyor yaa. hasbinallah

cnmm tebrik ederim ya cok sevindimmm
inşallahh atanır da memur olursunn

.

sağol canım yaa :) inşallah hayırlısı olsun hıc aklımda yoktu

öylesıne gırdıydım allah biliyo hatta sınav cıksıı 40 falan alırım dıyodum

ellerine sağlık canım :) insanın bazı şeyelrı kendı eliyle yapması baksa bi tad verıyo kesınlıkle :)

maşallah bebısıne canım uzun boylu olcak demekkı :) normal bence de ennn güzeliii

ınsallahhh istedıgın gibi olru en önemlısı desağlıkla kucakalrız ınsallah bebelerımzıı :)

tesekkür ederim kısmet oldu demekkı akışına bıraktım ben de :) keşke çalışmam gerekmese

cok içten söyluıyorum bunu yıllar önce bile bebegımı kendım büyütmek ıstedıgımı söyluyordum

ama ne yapayım düze cıkarız bıraz keşke daha önce kazanmısken girseydım şimdiye rahatalmıs olruduk ama insan bilemıo ıstee..

herkesin kurban bayramını kutluyorum bayramda yoğun olacağız Rabbim herkesin dileklerini kabul etsin...

senınde kurban bayramın mubarek olsun canım sağol :)

kızlar günaydınnn
uff yaa arife günüde işmi olurmuş ( saat 1 e kadar çalışşş sonra eve git gün bittiki zatennn ufff ufff ( şimdi yatagımda olmak vardı :))

offf sorma tugba bizimde öle 12,30 da cıkıcakmısızz :S

Canım evet Allah yardımcın olsun,bende de vardı o ağrı söylemiştim biliyosun ama benim 1 haftadır azaldı şükür,doktora birdahaki gitmene mutlaka söyle bunu cnm bukadar hareketlerini kısıtlaması normal bişeymi acaba belki yapılabilecek birşeyler vardır,dikkat et aralarda sürekli dinlen

Amin canım inşallah seninde

Canım çok normal artık hızlı kilo alıcaz hoş ben nerdeyse senin aldım dediğinin 2 katını aldım şimdiye kadar zaten dee hayırlısı diyorum,

kızlar günaydınnn

Günaydın canım bayramda dinlenirsin artık inşallah

:)) tebrik ediyorum seni nişanlım geldi güzeldi, kıss doğum hikayeleri oku accık ,
nişan doğum öncesi gelen bebeği dış etkenlerden koruyan sümüğümsü koyu renkli bir akıntı.
Nişan geldiği zaman anla ki doğum çok yaklaştı

Günaydın kızlar

dün akşam kontrole gidicektım bılıyosunuz gittim fakat

polk tadılat nedenıyle ben gıdene kadar kapatılmıs doktoruma muayene olamıycamı sölediler

ben de kontrol sürem dolucak ama bayramdan sonraya dedım baska bi dr vardı ılk muayenmı de o yapmsıtı

neyse ona gozukeım dedım baktı baktı dedi dr size bişe dedımı hadı deıdm bismillah baslıyoruzz

bebegın beynınde bi sıvı var söylemedımı dedi hayrı hersye yolundaydı daha gecen pazartesı burdaydım dedım

dur dosyaya not etmsıtır mutlaka doktorun belkı de o yuzden bu hafta ıcınde tekrar cagırmsıtır dedi

neyse kalktı dosyaya baktı yazmıyo ayrıntılıya gırdınmı doppler a gırıomsuun vs vs dedım giriyorum doç a gidiorm o da

öle bişi demedı he taam o zaman ya yoktur okey okey dio :s dedim yanı var dedınız şimdi de yok oalbilir diyosunuz

dedim taam ya önemlı değil bu haftada olusur kaybolur fln dedı cidden ıcın rahat etsın önemlı değil dedi neyse

çıktım dert etmıyım dıyorum ama aklımda da kaldı neyse boşver dusunme ayse bebek iyi diyorum kendıme

orda yanlış bişi gördü muhtemelen benı ayaklandırdı bence neyse kendı doktoruma gorusunce keısnleşir

ama sanmıyorum öle bişey oldugunu da yanıı

sıkma canım kendini iş mutlaka olurda bebeiş herzaman olmuyor dağınıksa dağınık. hamişsin sen yaa kimseyide yemeğe alma onlar seni çağırsın kızcağız hamiş şunada şu yemeği yapalım desinler. valla benim evde şimdi kadın var ama nasıl bir gün geçririm bilmiyorum. ayriyeten ben ondan çok çalışıyorum yaa. bu dip köşe bucak temizliği yapılsın bi daha almıycam bu kadını yaaa.

hayatım hiç kendini sıkma kafanada takma. kendi doktorun bi gelsin onunla görüş ve ısrarlı bi şekilde diğer doktor bunu gördü panikledim rahatsız oldumn tekrar tekrar konrol edin felan de. pimpirikli olduğunu düşünür ve iyice gözden geçirir. ya ben bu konularda allahtan şanslıyım. eşimn doktor ve halen gittiğimiz doktora bende doktorum felan demiyor. bende o söylemeyince heralde bi bildiği var diyorum ultrasna dikkatli dikkatli bakıyro. bazı yerleri tekrardan geçittrip şurası nedir ben göremiyorum neresi burası diyor. neyse çıkınca soruyorum kafana dert etme herşeyine baktım gayet güzel omuriliğinde problem yok amniyon sıvısı güzeldi felan diyor. ruhen rahatlıyorum.

günaydın6gün tatil var yaşasıııııııın.... arkadaşlar kızımda almamıştımda hani şu bebek taşıma çantaları varya onlar kullanışlımı tavsiye eden varmı herkeze şimdiden iyi bayramlar

bu arada kızlar şu doktor meselesi dün bahsettiğim dini boyutuydu yani imkan varsa kendı cınsınden dr
seçmek en doğru olanı...imkan yoksa zaten dinimiz kolaylık dinidir ve insna canını herseyden üstte tutar
bu sebeple doktora mahremiyet yoktur...kadın erkeğe erkek kadına muayene olabilir.Savaşlarda erkek
mücahidleri kadınlar tedavi etmişlerdir...

he dini boyutunu demıyorum hacı diyosan o zaman hiç farkmaz hatta kendım ıcın söyleyım kanamayla çok acile gittim
daha öncekı gebelıkelrımde.......ve acilde kadında oluyo erkekte açmaktan da utanmam da sıkılmam da
arsızlık hayasızlık da değil bu orada benim ve bebeğimin hayatı önemli ve ordaki dr erkek die bundan çekinmem
bu da yanlış bişey değil...dün de dediğim gibi seçebildiklerinden sorumlusun...yanlış anlaşılma olmasın :)

nişan koyu renkte olmalı diye biliyorum bende normal kan rengi yani açık renkte kan görürseniz yani taze kan gibi düşük yapma ihtimali oluyor o. aman ben bi tane geçirdim allah kimseyi yaşatmasın. hepinizin zamanında nişanlıları gelsin hihihihih

canım her meslekte olduğu gibi dr arasındada işinin ehli olmayan var malesef arkadaşa altıncı ayda ayrıntılı usg de kızın olacak demişler oğlu oldu

bende genel olarak kadın doktordan yanayım ama söz konusu olan bebeğimin sağlığıysa allah en iyi doktorla karşılaştıresın sizi. hiç farketmez. benim eşimde defalarca normal doğuma girdi. kadın doğumcu değil bu arada acil müdahele doktoru. inanın aklına o doğum anında aman şunu gördüm bunu gördğm dur daha fazla elleyelim ohh ala gelmiyor. banada diyor bizim gebe bi kadına bakışımızda ancak merhamet olur.

Gerizekalı doktor !!! Önce bir sıvı var diyip ,sonra yok yok önemli birşey yok denir mi ? Kendinden bile emin değil doktor. Karşısında evlat hasreti çeken bir anne var yıllardır.
Uyuz oldum.

Sen de kendi doktoruna ve ayrıca doçente gidiyosun kuzum, ne diye başka doktora da görünüp kafanı karıştırmalarına müsade ediyosun ki. Sana da sinirlendim. 2 seferdir görünemedin doktoruna ama bekle, bayram sonrası gidersin.
Bak şimdi içine kurt düştü işte.

canım inan takmadım doktoru....kafama yazdım ama üst üste sorucam doktoruma gelince :)

zaten benım doktorumun usg si daha güzel hem de kadın ayrıntılı ayrıntılı inceliyo olsa mutlaka söylerdi bana

diye düşünüyorum...

eşin dr olduğu için cidden şanslısın :) bence de söylememesi daha iyi aksi bişey olsa müdehale eder zaten :)

ben de bazı bildiğim şeyleri soruyorum doktora dinliyorum o bitiriyo sonra ben konuşuyorum kendi çapımda tartıyorum ehe ehe :)

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

Dün bütün gün kıpırdamadan yattım, sıcak havlu koydum, bir de parol içtim, belim biraz açıldı.

Bugün ahlaya ahlaya işe geldim. Allahtan yarım gün (ne gerek varsa!)

Herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı,keyifli bayramlar diliyorum. Sakın doğurmayın ha bayramda :)

Kendime de minicik bir tepik hissedip bayram sevinci yaşamayı diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…