BİZİM BABİŞ galatasarayın maçına gitti arenaya biz yalnızız kızmla annelere gittimştim hastahane dönüşü yemek falan yedim babam bıraktı annem küvet almış bebişime :)
herşeyimiz çok iyi allaha şükürler olsun...kilomuz 930 boyumuzda 35 cm olmuş yesinler ya doktor gayet iyi beslenmiş dedi .....uyumlu dedi ama ben usg ye bakınca sanki 4- gün falan gerideyiz .....
kilomu tarttı biraz aşmışsın dedi diyet listesi verdi ama hiç ben o listeyi uygulayamam beee sevmediğim şeylerde var hem bi kere ben sabahın 7 sinde napıyım kalkıpta 7 de başlıyo diyetteuydurcaz artık yemediklerimden bişiler gereksiz kilo almak istemyrum .....doğumumu sordum normal yada sezeryan için şuan bişi söleyemem erken son ayda dedi ...ama kızlar ben karar verdim bütüüün cesaretimi topladım allah izin verirse normal doğum düşünüyrum düşünyrum dememe bakmayın ilk günden beri sezeryan düşünen ben artık normal doğuma psiklojikmen hazırım çatı muayenesi bile kortmuyo kzımı düşnyrum hep kollarıma verdikleri anı inanın çok rahatım yaşasın normal doğuuuuuuuuuuuum ama inşallah uygun olurda yaparım...allah herkese hayrlı doğumlar nasip etsin...
he bu arada kan uyuşmazlığını hatrlattım....işte bildiğim şeyleri bi anlattı bana ,,,sonra bu aydan itibaren bakıcaz dei bebek kanı babadan alıyosa aşıya gerek yokmuş eyer bendense işte o meşhur aşıyı olcakmışım oda hayrlısı....ama ben devletteki doktra sorduğumda test yapıcaz demişti ben devlette testmi yaptrırım yine
bu arada arzunun çantasından istyrum ya bayramda eminönüne gitsek bulablirmiyimki başka nerde satılır bu mübarek çanta........nette fark var gerçekten enayimiyim ben niye veriyim 50 vermek varken 70 lira
buraya hep yazıyorum bende asla normal olamam derdim, güya biyerlerimi açmadan akarnımdan alıversinler hemen diyordum:) sonra zaten anladım kı ondadad açıyorlar ama yıne de normal kadar ellemıyorlardır:) neyse hamıle jkalınca oğlum için herşeye dayanırım modu geldi bana
yaparım deyip duruyorum
hatta geçen tontrık baya foto payşatı ama ben kaşındım ille çatıyı anlat dedim:),
o gun acaba dedim ama şimdi yıne doğurcam dıyorum .. sağlıklı olsunlar da Kaderımızde hangı turlu varsa oyle olacak nasılsa
ya ben sana zaten bırak doktorunu kadın doktora git demiyom ki.sen dini boyutunu sordugun için fikrimi söledim.
sen zaten erkek doktorda dogum yapmaya karar vermişsen ozaman hiççç dini boyutuna filan bakmıcan nasıl istiyorsan onu yapacaksın
ben 6 aydır rutin kontrollerim için devlet hastanesine gidiyorum ve ordaki doktorum erkek.o hastanede en cok tercih edilen doktor bu doktor.
normal göbekten usg ye bakar rutin tetkiklerimide yaptırırım.alttan muayene etmedi hiç.etmek istese ben müsade etmez kadın doktora muayene olmak istedigimi sölerdim acıkca.
dogumumu yapacagım hastane özel hastane.oraya kasımın ilk haftası başlıcam.2,5 ay 15 günde bir yada haftada bir giderim
bu bahsettigim özel hastanenin en cok talep edilen doktoruda yine beni dogum yaptıran kadın.cevre illerden muyaneye gelenelr var.
inanılmaz başarılı bi kadın insana güven veriyor rahatlatıyor.
yani ortada böle örneklerde varken kadın doktorlar iyi olmuyor diye genelleme yapmak cok yalnış.
bu topikte kadın ögretmen arkadaşlarımız var .ben eminimki hepsi birbirinden başarılı alanlarında.
ama gel görki annelere sorsan kadın ögretmenden ziyade erkek hocayı tercih ederlerrr
neymiş efendim kadın ögretmenler kaprisli oluyormuşş
yahuu geçin bunlarııı bu kadın milleti kadar kıskanc bencili yokk.hemcinsinsimizin mutlaka bi acıgını bulma çabasındayızz.
ben kendi adımaaa hemcinslerimi her alanda başarılı görülüyorum kaprisleride varsa o da kadının yaradılışında olan bişiydir.
kadın öğretmen konusunu tam ters duyuyorum ben, işte kadınlar daha sabırlı, kadın öğretmenelr pek dövmez daha vicdanlı vb diyorlar
kişiliğe bağlı ama akadın anne olabılıyorsa erkeğe gore tabıkı öğretmenlıkte bıraz daha önde
ders anlatma konusunda demıyorum tabıki özellıkle 0-10yaş arası çocuğun daha samımıyete ıhtıyacı oluyor bayan öğretmen daha iyi yaklaşabılır dıye düşünüyorum
bunun benım bayan öğretmen olmamala alakası yok:)
yanı ılerde oğlumda okula gıdecek bayan olması o yonden iyi ama yaramaz bişi olursa yola getirme yönunden erkek te olabilir:)