2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım her meslekte olduğu gibi dr arasındada işinin ehli olmayan var malesef arkadaşa altıncı ayda ayrıntılı usg de kızın olacak demişler oğlu oldu

doğru canım yaşlıda bi doktordu hani daha iyi yardımcı olur belki diye dusunmsutum bir de kısmett :)

ay enteresanmış bebiş nerde saklamış acaba da yanlış göstertmıs eehehe :)

evet canım ben de öyle düşünüyorum...amin

ne güzel demiş gerçekten de öyle olduğuna eminim insan o anda eşinin kızının annesinin o durumda olduğunu düşünür

yani....bir de genel olarak erkekler için sanki aranıyo kadın görsemde ellesem imajı çizmekte yanlış sonuçta erkek doktorda bir aile babası

Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın Rabbim....

heh ben de tam o noktaya takıldım işte deseki beynınde sıvı var Allah korusun başka biyere daha gözükürüm bişey yaparım
ama bi var bi yok deyince sinir oldum ben de cidden bişey olduğunu sanmıyorum ama

canım bahsetmsıtım karnımda yanma tipi bi agrı oluyo die hem onu da sorarım hem de gozukmus olurum die girdim dr a
yoksa bencede farklı dr a gitmek her zaman kafa karıstırıcı oluyo keşke gitmeseydım bende de suç var :)

ama şunun da rahatlıgı var bebegım gelmıs 30 haftaya maşallah gelişimi iyi beynınde su varsa bile bu dakikadan sonra
dokundurtmam yavruma ki zaten bildiğim kadarıyla yapılıcak bişeyde yoktur...varsa da yoksada bişey farketmıyo yanı
hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler ınsallah :)

bu arada nasılsın daha iyi oldun mu ?

Ben de hep diyorum,bundan sonra ne olursa olsun kabulümdür diye. O benim yavrum, daha beni tepiklemese de orda, biliyorum :) Ben de dokundurtmam ne olursa olsun. Yukardan gelen her şeye razıyım bu dakikadan sonra. Bir sınavım varsa verecek, elimden geleni yaparım sağlığım izin verdiği sürece.

Ben biraz daha iyiyim, sadece belim ve kıçım yamuk oturuyorum şu an :)

İmza kısmımda yazanı gördüm şimdi,

Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir.

onun için doktor bana 27'den sonra doğurabilirsin diyip durdu :) Çatlak herif :)

günaydın annişler ve minnak kuzular

ay arifeye iş kalmasın dedim dünya iş var tembelllikten son güne kaldım ama sizi okumadan başlıyamıyoruz

ay bugünde bile yarımda olsa ki benim kociş 5e kadar dedi çalışanlara kolay gelsin bu insanların işi alışverişi olmaz hele marketlerde bayram günü erkenden çalıştırıyo ya kim gidecek sabah sabah ay kolay gelsin tüm çalışanlara hele bayramda

ayşecim bende tatil geliyor bu doktor beni neden çağırıyor diye girerdim diğer doktorun yanına sonuçta hepsi bunun eğitimini görüyor güvenirdim ama hiç yokton kafa bulandırmıyorlarmı ki benim biliyosun 1kerede değil hep diyorum oğluşumun bana hiç zararı olmadı ama doktorlar sağolsun baştan beri canım takma hayırlı ve güzel bi bayram geçir inşallah hepimizinki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olarak gelicek kucağımıza rabbim bugünün hatrına kötü bi olay yaşatmasın hiç birimize

ay buarada iki gündür mağnezyumu içemiyoduk gece bişey yemeden iki saat sonra iç deniyodu bizde iki gecedir koca geç gelince çay yanına bişeyler bide yatmadan muz veriyodu babiş o karşılar diye güveniyoduk sabah elime bi uyuşma arkasından bacakıma bi kramp ay nasıl fırladım oan akla bebiş mebiş gelmiyo ay napıp yapıp içerim mağnezyumumu ben tadı iğrenç olsada ama kalsiyum içmiyoruz süs duruyo o kutusunda ay bi kan hapını düzenli kullanıyorum elevitide unutuyorum hep yada işime geliyo

canım senin doktordu değilmi 26. haftadan sonra doğuma hazırlan modunda olan. hakketten çatlak yaa bırak çocuk tam zamanında gelsin dünyaya şöyle rahat rahat emsin kanını vampirim benim. onlar sağlıklı olsunda . tatlım bu arada çok geçmiş olsun.

ee varmış doktorun bi bildiği demekki :)

kesinlikle canım...Allah dan gelene razıyız :)

ama annesi bebişin seni öle çok seviyo ki tekmeyle bile incitmek istemiyo baksana :)

yerim ben onun minicik ayaklarını ellerini yaaa uyyyy maşallahh

o da düzelir inş. canım ya doğurunca ohh hafifliycez :)

eşimde diyo ki daha önce de kalbinde sorun var demişlerdi öle kabak gibi şeyi bile yanlış görmüşler buna da inanmıyorum
bomba gibi benim kızım tepişcez biz şimdi onunla hıh diyo karşılıklı vuruyolarda göbeğime baba kız :)

yani canım aynı senin dediğin gibi kızçem beni hiiç üzmedi ama bu dr lar ahh bu dr lar :)
hiç de takmıyorum içim rahat :) zaten dedim ya ne halde ise öyle bekliyorum ben onu elimle düzeltecek
kudretim yok onu Allah tan istedim bir sınavımız varsa da razıyız :)

ay ben de bayrama özel hiçbi iş yapmadım evde gidince gözüm keserse yaparım zaten temiz bi şeysi yok da işte
en aızndna bi tatlı yapaydım :) son günlerde de üstümde bi sersemlik var canım istiyo ki kocişin göğsüne yatayım
öpüym koklayım başka bişey istemıyorum eheueheu

Evet benim doktordu, 27. haftaya bi gel de rahatlıcam diyodu. Benim hamileliğim adamda stres yaptı :)

Sağol tatlım benim :)

Gerçekten çok minicikler şu an di mi :)

canım istiyo ki kocişin göğsüne yatayım
öpüym koklayım başka bişey istemıyorum eheueheu

Ben de dün evde yattım ya, eşim eve gelince ağladım bi daha gitme diye. Adam sanki nereye gitti, işe gitti :) O olmayınca başıma bişey gelcek gibi geliyo. Zamanla anadan babadan bile yakın oluyo eş dediğin,ne tuhaf şey yarabbim.

Hamileyim, duygusalım

Bir tepiğim bile yok anlıyor musun, hadi gülümse :)

canlarım artık bebeğe dokundurtma diye bişey kalmadı bizde şu afp yüksek çıkınca onun en ağırı annen anessefali de bile doktorlar bebek doğuncada yaşamıyacak diye 25ci haftada bile alabiliyor ama artık yasal sürecide geçtik rabbim korusun herkezi böyle bi karardan ama buzamanda bukadar imkan varken böyle bikarar vermek zorunda kalan bi anneyi yargılayamayız çünkü zevkine yada fazla çocuğu olup yada sırf kız diye aldıran bukadar anne varken ama rabbim yinede herkezinkini korusun ki geçen anlatmıştım otobüste kız enson tıpa gidene kadar anlamamışlar bebeğinde ki sorununu ve enson tıpta doktor söylüyor oanda şoktan doğuma girmiş canım oğluşuda maşallah çok tatlı ama bana ilk sorduğu bebeği alırız dedilermi oldu bende doktorlar önce enkötü ihtimali söylüyor zaten inşallah seninkide iyileşir dedim ki benim bile yüzdeyüz diye bişey yok hep içimin biyerlerinde korkum var ama paşada güzel gözüküyo 3boyutluda ama görme duyma sorunları doğunca karşımıza çıkacak sorunlar oyüzden rabbim herkezinkini korusun ve sağlıklı bağışlasın inşallah

sanırım kuyruk sokulumundakı kemık agrısından rahatsızdın.ben yıllardır dönem dönem cekerım.tek caresı oturma simidi alacaksın ortası boş bı yastık ona oturacaksın.medical esya satan yerlerde var.eger uzun süre kalca üzerıne oturmazsan o kemık cıkıntı halını alıp batma yapıyor bu keımık erkeklerde yok onlar sanslı.ınanılmaz bı agrı ya ayakta duracaksın ya uzanacaksın oturmana ızın vermez.allah şifa verisin bi de hamileyken cok zor.merak etme simidi al 2 güne gecıyo.

hayirli geceler arkadaslar,
yarin sabah namazindan sonra tesrik tekbiri getirilmeye baslaniyor. hatirlatayim dedim.

Allah razı olsun cnm.

inşallahh herşey yolunda giderde sende normal dogum yaparsın ,cok istiyorsun çünkü
elif terzi konusunda gercekten şanslıyım hamd olsun :)bide kadının evi hastanenin hemen bitişigindeki apartmanda
yani doguma gece bile gitsen kadını arıyorlar hemen cıkıp geliyorrr sagolsun.

arzu canım kız herkezin poposumu oyuluyor yeşimin bebiş yukarda gögüs altı oyuluyor oraya nasıl minder alsın ay herkezin aklında önce kendi derdi ama herkez yardımcı ya burda herkezdeki dert aynı minnaklar ve onların sağlıklı aramıza gelmesi inşallah bidahaki bayrama onlarla ve onlara ne cici alcaz telaşesiyle geçer

slm arkadaslar herkeze hayirli güzel günler diliyorum..yasasin birazdan doktorda terminim var görücem minigimi özledimmmmmmm..bugun hic uyumadim heyecandan 2 saat uykuyla duruyom yani uyudummu yoksa uyumadimmi anlamadim dalamadim bir türlü allahim hayirli güzel haberlerle insallahhh..dua edin kizlar hersey yolunda olur insallahh öpt hepinizi kendinize iyi bakin gelince görüsürüz insallahh..

tam tersini duyman normal ,yüzüne karşı cok kaprisli sinirli oluyorlar diyecek halleri yok insanların :)
bakalım ben ne halt yicem bu okul döneminde.şimdiden dert ediyorum.bide bu yeni sistemin azizligine ugramasak barii
sen memnunmusun bu sistemden. cocuklar zorlanıyormu.özel okullar konusunda ne düşünüyorsun bi ögretmen olarak,tavsiye ediyonmu?

Evet benim doktordu, 27. haftaya bi gel de rahatlıcam diyodu. Benim hamileliğim adamda stres yaptı :)

Sağol tatlım benim :)

Gerçekten çok minicikler şu an di mi :)

minnakalr annesiiii daha yeni kilo almaya başladılar tosun gibi olcakalr doğana kadar inşallahh :)

amiinn amin Rabbim korusun ona emanet....

hamilelik hali bi başka oluyo yaa :)

gerçekten ne enteresan ama dimi :)
ben bazen eşime şakasına ben seni niye böle sevip sahipleniyorum ki
elin adamı değil miydin sen ne işin var koynumda diyorum eheueheue

sözler süper :)

töbe yarabbim.nişanlıyken hamile bıraktın beni yaniii :)

hamilelikte rahimde oluşan salgılar birikiyor ve rahim agzındaki kanalı tıkıyor bu salgılar.buna tıkaç deniliyor
bu tıkac sayesinde bebek enfeksiyonlardan ve dış etkenlerden korunuyor.doguma yakında bu tıkaç düşüyor ve ordan akıntı geliyor.yapışkan sümügümsü bi akıntı bu.
bu akıntı koyu kahve yada acık pembe akıntıdır..buna nişan deniliyor.yani 24 saat içinde yada daha erken gecde olabilir dogum başlıyacagına işaretdir.
benim gece 3 de kahve akıntım geldi.ben güzelce duşumu aldım, evimi topladım ,kahvaltımı filanda yapıp öle gittim doktora.
hatta gecee 3 de nişanım geldi diye annemi ve eşimi bile uyandırmadım.sancı aralıklarımı kontrol ettim.
yani sizden koyu kıpkırmızı cok kanama gelmedigi sürece(bu tehlikeli bi kanamadır ) hemen telaşa kapılıp doktora gitmeyin.sancınızı kontrol edin ,güzel bi duş alın,karnınızıda doyurunnn
cünkü hastaneye gittignizde size yemek filan vermicekelr dogumdan önce.direkt lavman yapılıyor bagırsaklar boşaltııyor ve sen ac bekliyorsun.
bide sancı cekiyon güçsüz kalıyorsun dogum anında ıkınmaya dermanı kalmayabilir insanın :)

ayy sen akıllanmıcan yahu kadın senin laptobuna kadar kırdı halaa onumu cagırıyon ,zorla kaşınıyon he

bu arada Allah razı olsun cnm dualarında bizleride unutmadıgın için.bende cok dua etcem bugün hepimiz için inş.

günaydın kızlar ve günaydın oğluşumun arkidişleri
bugün eşim yarım gün çalışıcak ne güzel gelince camlarımı sildirecektim amaa yağmur yağıyor,zaten kocam oruçlu silcem ben elleme dedi ama yaptırmam ,yazık kıyamam ona ben zaten yağmurun dineceği yok,inşallah ayrın yağmaz..
bi süpürge tutayım yerleri silip tozları alayım bari... iyi bayramlar kuzucuklarım hepinizi öpüyorum hepinizi teker teker...

selam arkadaşlarrr nabersinizzz
kocam sabah 7 de anneannesinin mezarını ziyarete gittii.hala da gelmedii.
bende sabah eşimle uyandım yatmadımda üstten bi toz filan aldım yine wc banyo yu yıkadım.kahvaltımızıda yaptık kızımla, eşimi bekliyom

sizde nasıl gidiyor bayram hazırlıkları? ben bayramlık almıyorum kendime ,eşim için bi kot alcaz ,kızıma babası almışş perlinadan bi bot ,lcw elbise badisi filan
valla şaşırttı bu adam beni .ölede güzel almış uydurmuşkiii bayıldım aldıklarına:)
merak ederseniz resmini koyabiliriimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…