canım her meslekte olduğu gibi dr arasındada işinin ehli olmayan var malesef arkadaşa altıncı ayda ayrıntılı usg de kızın olacak demişler oğlu oldu
bende genel olarak kadın doktordan yanayım ama söz konusu olan bebeğimin sağlığıysa allah en iyi doktorla karşılaştıresın sizi. hiç farketmez. benim eşimde defalarca normal doğuma girdi. kadın doğumcu değil bu arada acil müdahele doktoru. inanın aklına o doğum anında aman şunu gördüm bunu gördğm dur daha fazla elleyelim ohh ala gelmiyor. banada diyor bizim gebe bi kadına bakışımızda ancak merhamet olur.
Gerizekalı doktor !!! Önce bir sıvı var diyip ,sonra yok yok önemli birşey yok denir mi ? Kendinden bile emin değil doktor. Karşısında evlat hasreti çeken bir anne var yıllardır.
Uyuz oldum.
Sen de kendi doktoruna ve ayrıca doçente gidiyosun kuzum, ne diye başka doktora da görünüp kafanı karıştırmalarına müsade ediyosun ki. Sana da sinirlendim. 2 seferdir görünemedin doktoruna ama bekle, bayram sonrası gidersin.
Bak şimdi içine kurt düştü işte.
heh ben de tam o noktaya takıldım işte deseki beynınde sıvı var Allah korusun başka biyere daha gözükürüm bişey yaparım
ama bi var bi yok deyince sinir oldum ben de cidden bişey olduğunu sanmıyorum ama
canım bahsetmsıtım karnımda yanma tipi bi agrı oluyo die hem onu da sorarım hem de gozukmus olurum die girdim dr a
yoksa bencede farklı dr a gitmek her zaman kafa karıstırıcı oluyo keşke gitmeseydım bende de suç var :)
ama şunun da rahatlıgı var bebegım gelmıs 30 haftaya maşallah gelişimi iyi beynınde su varsa bile bu dakikadan sonra
dokundurtmam yavruma ki zaten bildiğim kadarıyla yapılıcak bişeyde yoktur...varsa da yoksada bişey farketmıyo yanı
hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler ınsallah :)
bu arada nasılsın daha iyi oldun mu ?
İmza kısmımda yazanı gördüm şimdi,
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir.
onun için doktor bana 27'den sonra doğurabilirsin diyip durdu :) Çatlak herif :)
İmza kısmımda yazanı gördüm şimdi,
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir.
onun için doktor bana 27'den sonra doğurabilirsin diyip durdu :) Çatlak herif :)
Ben de hep diyorum,bundan sonra ne olursa olsun kabulümdür diye. O benim yavrum, daha beni tepiklemese de orda, biliyorum :) Ben de dokundurtmam ne olursa olsun. Yukardan gelen her şeye razıyım bu dakikadan sonra. Bir sınavım varsa verecek, elimden geleni yaparım sağlığım izin verdiği sürece.
Ben biraz daha iyiyim, sadece belim ve kıçım yamuk oturuyorum şu an :)
günaydın annişler ve minnak kuzular
ay arifeye iş kalmasın dedim dünya iş var tembelllikten son güne kaldım ama sizi okumadan başlıyamıyoruz
ay bugünde bile yarımda olsa ki benim kociş 5e kadar dediçalışanlara kolay gelsin bu insanların işi alışverişi olmaz hele marketlerde bayram günü erkenden çalıştırıyo ya kim gidecek sabah sabah ay kolay gelsin tüm çalışanlara hele bayramda
ayşecim bende tatil geliyor bu doktor beni neden çağırıyor diye girerdim diğer doktorun yanına sonuçta hepsi bunun eğitimini görüyor güvenirdim ama hiç yokton kafa bulandırmıyorlarmı ki benim biliyosun 1kerede değil hep diyorum oğluşumun bana hiç zararı olmadı ama doktorlar sağolsun baştan beri canım takma hayırlı ve güzel bi bayram geçir inşallah hepimizinki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olarak gelicek kucağımıza rabbim bugünün hatrına kötü bi olay yaşatmasın hiç birimize
canım senin doktordu değilmi 26. haftadan sonra doğuma hazırlan modunda olan. hakketten çatlak yaa bırak çocuk tam zamanında gelsin dünyaya şöyle rahat rahat emsin kanını vampirim benim. onlar sağlıklı olsunda . tatlım bu arada çok geçmiş olsun.
ee varmış doktorun bi bildiği demekki :)
kesinlikle canım...Allah dan gelene razıyız :)
ama annesi bebişin seni öle çok seviyo ki tekmeyle bile incitmek istemiyo baksana :)
yerim ben onun minicik ayaklarını ellerini yaaa uyyyy maşallahh
o da düzelir inş. canım ya doğurunca ohh hafifliycez :)
canım istiyo ki kocişin göğsüne yatayım
öpüym koklayım başka bişey istemıyorum eheueheu
Gunaydin hanimlar
su evin daginikligindan yildim vallahi. kadin tutucam diyorum ama kadin kacabilir diye dusunuyroum.
dun ikramlarin birazini hazirliyim dedim. resmen oyuldu yine gogus altim. tansiyonum da dustu
yattim kanepeye esimde panik oldu oynamiyormu bebek diyor? Allah korusun o oynuyorda ben artik kipirdayamiyorum dedim:)
yarin arkadaslarini davet edicektik vazgectik durum boyle olunca. ben kesinlikle yapamiyorum hicbirsey kizlar ya
yani bu batma olayi mahvetti beni diyebilirim baska derdim yok aslinda cokta kilo almadim ama su oyulma hissiyle
nasil gecicek 10 hafta bazen aglasim geliyor hirsimdan cok canim yaniyor cunku.
illaki yatmam lazim ben surekli nasil yaticamki bir dunya is beni bekliyorAllah yardim etsin.
hayirli geceler arkadaslar,
yarin sabah namazindan sonra tesrik tekbiri getirilmeye baslaniyor. hatirlatayim dedim.
o dr u cok duydum normal dogumu destekliyormus. cok sanslisin yakin oldugun ve gidebildigin icin.
benim burda fazla sansim olmadi 2 yer var biri hastane biri klinik.
kendi doktorum sezaryan dedi digeride daha 5. haftamda keseyi gormeye gittigimde sezaryan dedi:)
kendi dr umla tekrar bir konusucam sansimi denicem ayin 3 unu bekliyorum
sanırım kuyruk sokulumundakı kemık agrısından rahatsızdın.ben yıllardır dönem dönem cekerım.tek caresı oturma simidi alacaksın ortası boş bı yastık ona oturacaksın.medical esya satan yerlerde var.eger uzun süre kalca üzerıne oturmazsan o kemık cıkıntı halını alıp batma yapıyor bu keımık erkeklerde yok onlar sanslı.ınanılmaz bı agrı ya ayakta duracaksın ya uzanacaksın oturmana ızın vermez.allah şifa verisin bi de hamileyken cok zor.merak etme simidi al 2 güne gecıyo.
kadın öğretmen konusunu tam ters duyuyorum ben, işte kadınlar daha sabırlı, kadın öğretmenelr pek dövmez daha vicdanlı vb diyorlar
kişiliğe bağlı ama akadın anne olabılıyorsa erkeğe gore tabıkı öğretmenlıkte bıraz daha önde
ders anlatma konusunda demıyorum tabıki özellıkle 0-10yaş arası çocuğun daha samımıyete ıhtıyacı oluyor bayan öğretmen daha iyi yaklaşabılır dıye düşünüyorum
bunun benım bayan öğretmen olmamala alakası yok:)
yanı ılerde oğlumda okula gıdecek bayan olması o yonden iyi ama yaramaz bişi olursa yola getirme yönunden erkek te olabilir:)
Evet benim doktordu, 27. haftaya bi gel de rahatlıcam diyodu. Benim hamileliğim adamda stres yaptı :)
Sağol tatlım benim :)
Gerçekten çok minicikler şu an di mi :)
canlarım artık bebeğe dokundurtma diye bişey kalmadı bizde şu afp yüksek çıkınca onun en ağırı annen anessefali de bile doktorlar bebek doğuncada yaşamıyacak diye 25ci haftada bile alabiliyor ama artık yasal sürecide geçtik rabbim korusun herkezi böyle bi karardan ama buzamanda bukadar imkan varken böyle bikarar vermek zorunda kalan bi anneyi yargılayamayız çünkü zevkine yada fazla çocuğu olup yada sırf kız diye aldıran bukadar anne varken ama rabbim yinede herkezinkini korusun ki geçen anlatmıştım otobüste kız enson tıpa gidene kadar anlamamışlar bebeğinde ki sorununu ve enson tıpta doktor söylüyor oanda şoktan doğuma girmiş canım oğluşuda maşallah çok tatlı ama bana ilk sorduğu bebeği alırız dedilermi oldu bende doktorlar önce enkötü ihtimali söylüyor zaten inşallah seninkide iyileşir dedim ki benim bile yüzdeyüz diye bişey yok hep içimin biyerlerinde korkum var ama paşada güzel gözüküyo 3boyutluda ama görme duyma sorunları doğunca karşımıza çıkacak sorunlar oyüzden rabbim herkezinkini korusun ve sağlıklı bağışlasın inşallah
Ben de dün evde yattım ya, eşim eve gelince ağladım bi daha gitme diye. Adam sanki nereye gitti, işe gitti :) O olmayınca başıma bişey gelcek gibi geliyo. Zamanla anadan babadan bile yakın oluyo eş dediğin,ne tuhaf şey yarabbim.
Hamileyim, duygusalım
Bir tepiğim bile yok anlıyor musun, hadi gülümse :)
[COLOR="#FF0000"]benim velilerim de, hocam 1 evde bir tanesiyle uğraşamıyoruz sen bu kadar çocukla ne yapıyorsun diyorlar
vala dediğin doğru, evde öyle dayaklar yiyolar kı çocuklar, sen boyle kızıp yanına gıdınce hemen yuzunu kapayıp siper alıyo , içim acıyo kımbılır neler görüyorlarsa evde
bide bu nişan ne ki
su mu[/COLOR](bu arada ilk önce nişanlım geldi okumuşum:) ne yazmış bu kız dedim çok guldum sabah sabah:))
evet tatlım öyleymiş bende nette okudum burada 17:32 iftar dayanabilirim sorun yok. bol bol dua edicem sizler içinde rabbim sağsalim kucağımıza aldırmayı nasip etsin tüm arkadaşlarımın.
ama tam ibadetle geçireceğim bi gün diye planlarken eşim şu benim laptopumu kıran kadını gene çağırmış temizliğe. allahım salond aşimdi kırıp döküyor yaa. hasbinallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?