2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bu arada MiLSA'cım ellerine sağlık kapı süsün güzel olmuş cnm,AY-SHE'cim kafana takma cnm..benimde ayrıntılıda bebeğin kalbinde kalsiyum birikmesi yani ekojen odak var ama korkulucak bişey değil doğuma kadar yokolucak o demişlerdi.fakat anneyim ben anne..kafama takmıştım boşyere...seni iyi anlıyorum..ÇEKİRDEKK'cim belin iyi olmuştur inşallah cnm.ESSİRA'cım Tuttuğun orucu rabbim kabul etsin inşallah cnm.

benim koca tam gün izinliiii:81:
biziimkide oruclu, Allah kabul etsin oruç tutanların oruçlarını

Son düzenleme:

tatlım inşallah herşey yolundadırr ve artık senin bu nazlıı bebeginnn açarr kukusunu gösterirrdeeee bu merakımızzzı giderirrrr

hadi hayırlı haberlerle gel inşşş

Günaydın kızlar
Bir arefe günü ve ben tam gün çalışıyorum
Akşamda temizlik yapacağım inşallah.
Yapmam lazım çok istiyorum ama çok yoruluyorum
İşte öyle...
Kuyruk sokumu sancısı hala devam ediyor ayrıca.
+
Aslı
Tontirik
Ayşecim bence o doktor pek bir şey bilmiyor sana söyleyeyim... Sinir oldum.
Çekirdek selam sana da canım.

normal doğumu düşünmeyi bırak ben okula giderken ilkokula hemde... kız olduğum için çok şanssız olduğumu düşünürdüm nedenide doğruma özelliğimiz olduğu için çocukjuk işte taaa küçüklüğümden korkyrum doğumdan acıya dayanıklı bi yapım yok ondan olsa gerek birazada psikolojik ama bak sende yaşıyosun şuanda oğlun için yavrularımız için gerçekten allahım bi azim veriyo yani benim düşünmem bile büyük bişe gerçekten inaşşalah korkan herkese allah içine ferahlık verir de sağlıkla doğururveririz

allah sana bu mübarek arefe gününde ve bayramda yüzünü gldürür tepikleri yede bayramı tam yaşa inşallaaaaah

merak ettim senide gelince yaz hemen hadi hayrlı haberlelrrle gell

ayşecimm hiç kafaya takma 2 farklı doktora gidiyosun olsaydı zaten söylerdi sen içini ferah tut herşey yolunda kısçende çok çokiyi :))

ayyy yerim ben seni yaaaaa gelcek gelcek tepik merak etme bayram şekeri olcaak sana :))

Son düzenleme:
maşallah bebısıne canım uzun boylu olcak demekkı :) normal bence de ennn güzeliii

ınsallahhh istedıgın gibi olru en önemlısı desağlıkla kucakalrız ınsallah bebelerımzıı :)

allah razı olsun canım hepimiz inşallah

gözüktüğün doktora sinir oldum gerzek ya bakıp inceleseymiş ozaman doğru drüstte ona göre deseymiş tamam bişi yok die ya hamileyiz biz nasıl kafana takma takıyosun işte insanın elindemi bende sanmyrum bişi olduğunu ama ne gerek var şmdi böle bişiye moralin güzelken aağğğ böle doktrları napmalııı...

günaydın canım tam gun mu calsııcaksın allah yardımcın olsun yaa

arefe arefe neden cagırılar anlamadım zaten yarım saat sonra cıkıcam bende boş yere cıktım sıcak yataamdan :)

bence de canım yaa takmıyorum zati :)

canım sağol rahatım ya hayırlısı olsun ınss kendı doktorumun dediklerine inanırım sadece hep o kontrol edio

takıbımı yapan o ona guvenırım sadece :)

aleykumselam canım ben de eve gidince dinlenırım yemek yaparım akşam için bi tarıf vardı

hamurısı onu yaparım sonracımaaa bi de tatlı tarıfı vardı du onu da denıym bi de halıları fırcalarım

yeter da :) benım cok saclarım dökuluyo maalesef onun ıcın devamlı halı fırcalıorm ya :S

güle güle giysin ciicleırnı kızın canım :) ben de bişi almadım kendıme eşimde almadı öle takılıcaz biz :)

sagol canim cevabin icin. beni cok kisitliyor hakikaten sekilden sekile giriyorum. ayin 3 unde randevum gidicem sorucam
aslinda gecen hafta cumartesiydi ama kactim ben gitmedim sigortam olsun diye bekliyorum 2 hafta daha
benim psikolojim bozuluyor resmen temiz duzenli kalsin diyorum ama mumkun olmuyor yok zaten bundan sonra
kimseyi davet etmeyi dusunmuyorum cunku yapamiyorum. aci icinde ikramlar hazirlamak kendime haksizlik gibi geliyor
10 haftam kaldi surda bol bol dinlensem iyi olucak.
ins sende gonlune gore birini bulursun ben pendikte birini almistim temizlige hayran kaldim resmen
yani ben yapsam ancak bu kadar olur dedim. icime o kadar sindi anlatamam vrdigim para helali hos olsun
ondan sonrada baska kadin aldim onun isi var diye. yarim biraktirdim mutfagi yol verdim o kadar kotu is yapiyordu ki eli o kadar agirdi anlatamam. tezgahi siliyor ocagi silmeden geciyordu. cekmecelerde silinecekmi diye bana soruyor
zaten silinmesi ben niye seni tutayim diye. yok dedim olmuyor boyle yarim biraktirdim.
sonra kendi kendime btirmistim ufak ufak.
portbebyi diyorsan ben memnun kaldim tavsiye ederim kis bebisi nede olsa.
valla ben astim o konulari asmak zrunda kaldim desem daha dogru olur.
kizimin dogumuna kadar hatta dogduktan sonrada hic erkek dr a muayene olmadim.
zaten dogumu yapanda kadin dr du. ama buraya geldikten ve spiralle hamile kaldiktan sonra
gunde 3 farkli dr a vajinal muayene oldum 2 si erkekti digeri kadin.
cok zor oluyor insanin kendini acmasi cok rahatsiz bi durum ama o kadar sik vajinal muayene oldumki ve iki kere kurtaj simdi
cokta rahatsiz olmuyorum oda isini yapiyor diye dusunuyorum. simdiki drum yani kurtajlarimi yapan dr. erkek. guven veriyor bana
yasli zaten birde dikkatli yani canim yanmasin diye ozenli davraniyor. gerci suan ustten bakiyor sorun yok. :)
cok guldum canim ya ins en kisa zamanda tepiklere kavusursun :)

canımm hıcc de takmıom cidden he not ettım doçada kendı dr mada tekrar sorucam ama

sanmıyorum öel bişi oldugunu :) kısçemin maşallahı var teyzesi çok şüküüürrr ay yüzü nasıl olucak çok merak edıyorum

kocişime bakıyorum devamlı ona benzıcekk bencee :)

valla canım delinin biri kuyuya bi tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs o hesap oldu :)

takmıyorum ınan kı moralım bozulmadı ama tavrına sinir oldum ilk bas ciddi ciddi söledi sonrada

tikican gibi taam taam yok bişey dio

valla canım ben de hıc sorun etmıyorum dr secemıyorsam zaten yapabilişcem bişey yok
devlette kurtaj oldum ben de daha once astımlı oldugum ıcın
anestezı de veremedıelr bayıltmadıalr hıcbı uysuturma ıslemı yapılmadı yanı bi tane erkek dr yaptı kurtajı
hocası da vardı o da erkektı nasıl ilgilendıler benımle anlatmam dr diyo biliyorum canın acıyo herseyı hıssediyosun ama
güçlü ol bitmek üzere diyo terlıyorum sılıyo acıdan bayıldığımda ayıltıyo fln bisürü moral verdiler yardımcı oldular
benımle beraber yasadıalr sanki o anı kaldı ki bi de art nıyetle bakıcakalr sanmıyorum hiç ama tabı secebılrıken
kendı cınsını secmek en iyisi... :)

tabi bitanem sor aklında kalmasın :)) ayyy ayşee biz kocişlere aşıgız yaa kuzularımız onlara benzicek :))
Kurban olurum size, ağzınız bal yesin :)

sendee bol bol tekme yeeee inşallahhh aminnnn :)))

Canım yeni okudum zaten cvp yazmışsın birçok arkadaşa ama yazmadan da geçmek istemedim, zaten takmamışsın kafaya bence en doğrusunu yapmışsın dengesiz bir doktora gelmişsin bu çok net saçmalamış salak, yoktur bişe eminim Allah'ın izniyle

Aynen canım Aminnnn

Hadi hayırlısı canım cinsiyeti öğrenmeden gelmezsin inşallahh

sagol cnm
halıları nasıl fırçalıyorsun?
benim ev süpürme iişim tam bi işkence.halıları süpürgenin küçük fırçasıyla dizkapagımın üstüne çömelerek fırçalayarak süpürüyom.sendemi böle yapıyon?
ozaman kıl filan cok güzel süpürgenin fırcasına geliyor ama tüm halıalrı öle tek tek minicik uçla fırcalayarak süpürmek cok yorucu
parkeleride normal büyük ucuyla süpürüyom
hamilelkikten önce ne güzel cırpardım yolluklarımı halılarımı yerelride süpürür silerdim mis gibi olurdu
halı cırpılmadıgı azmaan bana temizlenmiş gibi gelmiyor

orkideee hiç üşenmiyonmu herkesin begen butonununa basmayaa cnm yaa :)) boşverr ne ugraşıyon gercekten begendiklerine tıkla geç

siteye bi giriyom 30-40 tane bildirim diyor.tamam orkide gelmiş sayfaya diyom

Slm canlar herkese iyi bayramlar diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..

Eki Görüntüle 538964
bunu aldım, çok ta içime sinmedi ama elbisem olsun bi tane diye aldım...
netten sipariş etmiştim 3ay önce
siyah guya ama şeffaf resmen,o da öyle kaldı giyemedim
hoş duruyor güle güle kullan..

ellerine sağlık çok güzel olmuş..iyi günlerde kullan canım..

kızlar günaydınnn
uff yaa arife günüde işmi olurmuş ( saat 1 e kadar çalışşş sonra eve git gün bittiki zatennn ufff ufff ( şimdi yatagımda olmak vardı :))
dua et sen..ben akşam 19'a kadar çalışıyorum..eşim evde badana yapıyor birde gidince temizlik yapacam..

Allah kabul etsin ibadetlerini..

ne uyuz bir doktor..eşim olsaydı o adamı oracıkta döverdi..sen kafaya takma senin kızın bomba gibi maşallah..doktoruna danış tedbir amaçlı..

iyi olmana sevindim..dikkat et kendine..bayramda inş yersin bir tepikkk...

üzülme canım bende tam gün işteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…