günaydın kızlar ve günaydın oğluşumun arkidişleri
bugün eşim yarım gün çalışıcak ne güzel gelince camlarımı sildirecektim amaa yağmur yağıyor,zaten kocam oruçlu silcem ben elleme dedi ama yaptırmam ,yazık kıyamam ona benzaten yağmurun dineceği yok,inşallah ayrın yağmaz..
bi süpürge tutayım yerleri silip tozları alayım bari... iyi bayramlar kuzucuklarım hepinizi öpüyorum hepinizi teker teker...
slm arkadaslar herkeze hayirli güzel günler diliyorum..yasasin birazdan doktorda terminim var görücem minigimi özledimmmmmmm..bugun hic uyumadim heyecandan2 saat uykuyla duruyom yani uyudummu yoksa uyumadimmi anlamadim dalamadim bir türlü allahim hayirli güzel haberlerle insallahhh..dua edin kizlar hersey yolunda olur insallahh öpt hepinizi kendinize iyi bakin gelince görüsürüz insallahh..
buraya hep yazıyorum bende asla normal olamam derdim, güya biyerlerimi açmadan akarnımdan alıversinler hemen diyordum:) sonra zaten anladım kı ondadad açıyorlar ama yıne de normal kadar ellemıyorlardır:) neyse hamıle jkalınca oğlum için herşeye dayanırım modu geldi bana
yaparım deyip duruyorum
hatta geçen tontrık baya foto payşatı ama ben kaşındım ille çatıyı anlat dedim:),
o gun acaba dedim ama şimdi yıne doğurcam dıyorum .. sağlıklı olsunlar da Kaderımızde hangı turlu varsa oyle olacak nasılsa
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Dün bütün gün kıpırdamadan yattım, sıcak havlu koydum, bir de parol içtim, belim biraz açıldı.
Bugün ahlaya ahlaya işe geldim. Allahtan yarım gün (ne gerek varsa!)
Herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı,keyifli bayramlar diliyorum. Sakın doğurmayın ha bayramda :)
Kendime de minicik bir tepik hissedip bayram sevinci yaşamayı diliyorum :)
slm arkadaslar herkeze hayirli güzel günler diliyorum..yasasin birazdan doktorda terminim var görücem minigimi özledimmmmmmm..bugun hic uyumadim heyecandan2 saat uykuyla duruyom yani uyudummu yoksa uyumadimmi anlamadim dalamadim bir türlü allahim hayirli güzel haberlerle insallahhh..dua edin kizlar hersey yolunda olur insallahh öpt hepinizi kendinize iyi bakin gelince görüsürüz insallahh..
ayşecimm hiç kafaya takma 2 farklı doktora gidiyosun olsaydı zaten söylerdi sen içini ferah tut herşey yolunda kısçende çok çokiyi :))Günaydın kızlar
dün akşam kontrole gidicektım bılıyosunuz gittim fakat
polk tadılat nedenıyle ben gıdene kadar kapatılmısdoktoruma muayene olamıycamı sölediler
ben de kontrol sürem dolucak ama bayramdan sonraya dedım baska bi dr vardı ılk muayenmı de o yapmsıtı
neyse ona gozukeım dedım baktı baktı dedi dr size bişe dedımı hadı deıdm bismillah baslıyoruzz
bebegın beynınde bi sıvı var söylemedımı dedi hayrı hersye yolundaydı daha gecen pazartesı burdaydım dedım
dur dosyaya not etmsıtır mutlaka doktorun belkı de o yuzden bu hafta ıcınde tekrar cagırmsıtır dedi
neyse kalktı dosyaya baktı yazmıyo ayrıntılıya gırdınmı doppler a gırıomsuun vs vs dedım giriyorum doç a gidiorm o da
öle bişi demedı he taam o zaman ya yoktur okey okey dio :s dedim yanı var dedınız şimdi de yok oalbilir diyosunuz
dedim taam ya önemlı değil bu haftada olusur kaybolur fln dedı cidden ıcın rahat etsın önemlı değil dedi neyse
çıktım dert etmıyım dıyorum ama aklımda da kaldı neyse boşver dusunme ayse bebek iyi diyorum kendıme
orda yanlış bişi gördü muhtemelen benı ayaklandırdı bence neyse kendı doktoruma gorusunce keısnleşir
ama sanmıyorum öle bişey oldugunu da yanıı
Ben de dün evde yattım ya, eşim eve gelince ağladım bi daha gitme diye. Adam sanki nereye gitti, işe gitti :) O olmayınca başıma bişey gelcek gibi geliyo. Zamanla anadan babadan bile yakın oluyo eş dediğin,ne tuhaf şey yarabbim.
Hamileyim, duygusalım
Bir tepiğim bile yok anlıyor musun, hadi gülümse :)
maşallah bebısıne canım uzun boylu olcak demekkı :) normal bence de ennn güzeliii
ınsallahhh istedıgın gibi olru en önemlısı desağlıkla kucakalrız ınsallah bebelerımzıı :)
Günaydın kızlar
Bir arefe günü ve ben tam gün çalışıyorum
Akşamda temizlik yapacağım inşallah.
Yapmam lazım çok istiyorum ama çok yoruluyorum
İşte öyle...
Kuyruk sokumu sancısı hala devam ediyor ayrıca.
+
Aslı
Tontirik
Ayşecim bence o doktor pek bir şey bilmiyor sana söyleyeyim... Sinir oldum.
Çekirdek selam sana da canım.
Bu arada MiLSA'cım ellerine sağlık kapı süsün güzel olmuş cnm,AY-SHE'cim kafana takma cnm..benimde ayrıntılıda bebeğin kalbinde kalsiyum birikmesi yani ekojen odak var ama korkulucak bişey değil doğuma kadar yokolucak o demişlerdi.fakat anneyim ben anne..kafama takmıştım boşyere...seni iyi anlıyorum..ÇEKİRDEKK'cim belin iyi olmuştur inşallah cnm.ESSİRA'cım Tuttuğun orucu rabbim kabul etsin inşallah cnm.
selam arkadaşlarrr nabersinizzz
kocam sabah 7 de anneannesinin mezarını ziyarete gittii.hala da gelmedii.
bende sabah eşimle uyandım yatmadımda üstten bi toz filan aldım yine wc banyo yu yıkadım.kahvaltımızıda yaptık kızımla, eşimi bekliyom
sizde nasıl gidiyor bayram hazırlıkları? ben bayramlık almıyorum kendime ,eşim için bi kot alcaz ,kızıma babası almışş perlinadan bi bot ,lcw elbise badisi filan
valla şaşırttı bu adam beni .ölede güzel almış uydurmuşkiii bayıldım aldıklarına:)
merak ederseniz resmini koyabiliriimm
sagol canim cevabin icin. beni cok kisitliyor hakikaten sekilden sekile giriyorum. ayin 3 unde randevum gidicem sorucamCanım evet Allah yardımcın olsun,bende de vardı o ağrı söylemiştim biliyosun ama benim 1 haftadır azaldı şükür,doktora birdahaki gitmene mutlaka söyle bunu cnm bukadar hareketlerini kısıtlaması normal bişeymi acaba belki yapılabilecek birşeyler vardır,dikkat et aralarda sürekli dinlen
benim psikolojim bozuluyor resmen temiz duzenli kalsin diyorum ama mumkun olmuyor yok zaten bundan sonrasıkma canım kendini iş mutlaka olurda bebeiş herzaman olmuyor dağınıksa dağınık. hamişsin sen yaa kimseyide yemeğe alma onlar seni çağırsın kızcağız hamiş şunada şu yemeği yapalım desinler. valla benim evde şimdi kadın var ama nasıl bir gün geçririm bilmiyorum. ayriyeten ben ondan çok çalışıyorum yaa. bu dip köşe bucak temizliği yapılsın bi daha almıycam bu kadını yaaa.
portbebyi diyorsan ben memnun kaldim tavsiye ederim kis bebisi nede olsa.günaydın6gün tatil var yaşasıııııııın.... arkadaşlar kızımda almamıştımda hani şu bebek taşıma çantaları varya onlar kullanışlımı tavsiye eden varmı herkeze şimdiden iyi bayramlar
valla ben astim o konulari asmak zrunda kaldim desem daha dogru olur.bu arada kızlar şu doktor meselesi dün bahsettiğim dini boyutuydu yani imkan varsa kendı cınsınden dr
seçmek en doğru olanı...imkan yoksa zaten dinimiz kolaylık dinidir ve insna canını herseyden üstte tutar
bu sebeple doktora mahremiyet yoktur...kadın erkeğe erkek kadına muayene olabilir.Savaşlarda erkek
mücahidleri kadınlar tedavi etmişlerdir...
he dini boyutunu demıyorum hacı diyosan o zaman hiç farkmaz hatta kendım ıcın söyleyım kanamayla çok acile gittim
daha öncekı gebelıkelrımde.......ve acilde kadında oluyo erkekte açmaktan da utanmam da sıkılmam da
arsızlık hayasızlık da değil bu orada benim ve bebeğimin hayatı önemli ve ordaki dr erkek die bundan çekinmem
bu da yanlış bişey değil...dün de dediğim gibi seçebildiklerinden sorumlusun...yanlış anlaşılma olmasın :)
cok guldum canim yaBen de dün evde yattım ya, eşim eve gelince ağladım bi daha gitme diye. Adam sanki nereye gitti, işe gitti :) O olmayınca başıma bişey gelcek gibi geliyo. Zamanla anadan babadan bile yakın oluyo eş dediğin,ne tuhaf şey yarabbim.
Hamileyim, duygusalım
Bir tepiğim bile yok anlıyor musun, hadi gülümse :)
ayşecimm hiç kafaya takma 2 farklı doktora gidiyosun olsaydı zaten söylerdi sen içini ferah tut herşey yolunda kısçende çok çokiyi :))
ayyy yerim ben seni yaaaaa gelcek gelcek tepik merak etme bayram şekeri olcaak sana :))
allah razı olsun canım hepimiz inşallah
gözüktüğün doktora sinir oldum gerzek ya bakıp inceleseymiş ozaman doğru drüstte ona göre deseymiş tamam bişi yok die ya hamileyiz biz nasıl kafana takma takıyosun işte insanın elindemi bende sanmyrum bişi olduğunu ama ne gerek var şmdi böle bişiye moralin güzelken aağğğ böle doktrları napmalııı...
allah sana bu mübarek arefe gününde ve bayramda yüzünü gldürür tepikleri yede bayramı tam yaşa inşallaaaaah
l
ayyy yerim ben seni yaaaaa gelcek gelcek tepik merak etme bayram şekeri olcaak sana :))
cok guldum canim yains en kisa zamanda tepiklere kavusursun :)
valla ben astim o konulari asmak zrunda kaldim desem daha dogru olur.
kizimin dogumuna kadar hatta dogduktan sonrada hic erkek dr a muayene olmadim.
zaten dogumu yapanda kadin dr du. ama buraya geldikten ve spiralle hamile kaldiktan sonra
gunde 3 farkli dr a vajinal muayene oldum 2 si erkekti digeri kadin.
cok zor oluyor insanin kendini acmasi cok rahatsiz bi durum ama o kadar sik vajinal muayene oldumki ve iki kere kurtaj simdi
cokta rahatsiz olmuyorum oda isini yapiyor diye dusunuyorum. simdiki drum yani kurtajlarimi yapan dr. erkek. guven veriyor bana
yasli zaten birde dikkatli yani canim yanmasin diye ozenli davraniyor. gerci suan ustten bakiyor sorun yok. :)
tabi bitanem sor aklında kalmasın :)) ayyy ayşee biz kocişlere aşıgız yaa kuzularımız onlara benzicek :))canımm hıcc de takmıom cidden he not ettım doçada kendı dr mada tekrar sorucam ama
sanmıyorum öel bişi oldugunu :) kısçemin maşallahı var teyzesi çok şüküüürrr ay yüzü nasıl olucak çok merak edıyorum
kocişime bakıyorum devamlı ona benzıcekk bencee :)
valla canım delinin biri kuyuya bi tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs o hesap oldu :)
takmıyorum ınan kı moralım bozulmadı ama tavrına sinir oldum ilk bas ciddi ciddi söledi sonrada
tikican gibi taam taam yok bişey dio
Kurban olurum size, ağzınız bal yesin :)
tabi bitanem sor aklında kalmasın :)) ayyy ayşee biz kocişlere aşıgız yaa kuzularımız onlara benzicek :))
Günaydın kızlar
polk tadılat nedenıyle ben gıdene kadar kapatılmısdoktoruma muayene olamıycamı sölediler
ben de kontrol sürem dolucak ama bayramdan sonraya dedım baska bi dr vardı ılk muayenmı de o yapmsıtı
neyse ona gozukeım dedım baktı baktı dedi dr size bişe dedımı hadı deıdm bismillah baslıyoruzz
bebegın beynınde bi sıvı var söylemedımı dedi hayrı hersye yolundaydı daha gecen pazartesı burdaydım dedım
dur dosyaya not etmsıtır mutlaka doktorun belkı de o yuzden bu hafta ıcınde tekrar cagırmsıtır dedi
neyse kalktı dosyaya baktı yazmıyo ayrıntılıya gırdınmı doppler a gırıomsuun vs vs dedım giriyorum doç a gidiorm o da
öle bişi demedı he taam o zaman ya yoktur okey okey dio :s dedim yanı var dedınız şimdi de yok oalbilir diyosunuz
dedim taam ya önemlı değil bu haftada olusur kaybolur fln dedı cidden ıcın rahat etsın önemlı değil dedi neyse
çıktım dert etmıyım dıyorum ama aklımda da kaldı neyse boşver dusunme ayse bebek iyi diyorum kendıme
orda yanlış bişi gördü muhtemelen benı ayaklandırdı bence neyse kendı doktoruma gorusunce keısnleşir
nişan koyu renkte olmalı diye biliyorum bende normal kan rengi yani açık renkte kan görürseniz yani taze kan gibi düşük yapma ihtimali oluyor o. aman ben bi tane geçirdim allah kimseyi yaşatmasın. hepinizin zamanında nişanlıları gelsin hihihihih
aleykumselam canım ben de eve gidince dinlenırım yemek yaparım akşam için bi tarıf vardı
hamurısı onu yaparım sonracımaaa bi de tatlı tarıfı vardı du onu da denıym bi de halıları fırcalarım
yeter da :) benım cok saclarım dökuluyo maalesef onun ıcın devamlı halı fırcalıorm ya :S
güle güle giysin ciicleırnı kızın canım :) ben de bişi almadım kendıme eşimde almadı öle takılıcaz biz :)
hoş duruyor güle güle kullan..Eki Görüntüle 538964
bunu aldım, çok ta içime sinmedi ama elbisem olsun bi tane diye aldım...
netten sipariş etmiştim 3ay önce
siyah guya ama şeffaf resmen,o da öyle kaldı giyemedim
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
dua et sen..ben akşam 19'a kadar çalışıyorum..eşim evde badana yapıyor birde gidince temizlik yapacam..kızlar günaydınnn
uff yaa arife günüde işmi olurmuş( saat 1 e kadar çalışşş sonra eve git gün bittiki zatennn ufff ufff ( şimdi yatagımda olmak vardı :))
Allah kabul etsin ibadetlerini..evet tatlım öyleymiş bende nette okudum burada 17:32 iftar dayanabilirim sorun yok. bol bol dua edicem sizler içinde rabbim sağsalim kucağımıza aldırmayı nasip etsin tüm arkadaşlarımın.
ama tam ibadetle geçireceğim bi gün diye planlarken eşim şu benim laptopumu kıran kadını gene çağırmış temizliğe. allahım salond aşimdi kırıp döküyor yaa. hasbinallah
Günaydın kızlar
iyi olmana sevindim..dikkat et kendine..bayramda inş yersin bir tepikkk...Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Dün bütün gün kıpırdamadan yattım, sıcak havlu koydum, bir de parol içtim, belim biraz açıldı.
Bugün ahlaya ahlaya işe geldim. Allahtan yarım gün (ne gerek varsa!)
Herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı,keyifli bayramlar diliyorum. Sakın doğurmayın ha bayramda :)
Kendime de minicik bir tepik hissedip bayram sevinci yaşamayı diliyorum :)
Günaydın kızlar
Bir arefe günü ve ben tam gün çalışıyorum
Akşamda temizlik yapacağım inşallah.
Yapmam lazım çok istiyorum ama çok yoruluyorum
İşte öyle...
Kuyruk sokumu sancısı hala devam ediyor ayrıca.
+
Aslı
Tontirik
Ayşecim bence o doktor pek bir şey bilmiyor sana söyleyeyim... Sinir oldum.
Çekirdek selam sana da canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?