2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
orkideee hiç üşenmiyonmu herkesin begen butonununa basmayaa cnm yaa :)) boşverr ne ugraşıyon gercekten begendiklerine tıkla geç

siteye bi giriyom 30-40 tane bildirim diyor.tamam orkide gelmiş sayfaya diyom

yooo neden üşeneyim..geçmişi okuduğum için beğeniyorum..gerçekten beğendiklerimi tıklıyorum zaten..

o kadar çok yazıyorsun ki normal..demekki senin yazdıklarını hep beğeneiyorum canım..benim evde internetim yok..iş yerinden takip ettiğim için akşam ve sabah konuşulanlar birikiyor haliyle..

Eve gitmek istiyorum uff
bendeeeeeeeeeeeee

kuzummm lafımı geri aldım valla ... Allah sana büyükk kolaylıklar versin inşallahhhh ...

anladım tatlım , yalnış anlama şikayetci oldugumdan degil begenilmek kimin hoşuna gitmezki :)

anladım tatlım , yalnış anlama şikayetci oldugumdan degil begenilmek kimin hoşuna gitmezki :)

yok be ya neden yanlış anlayayım..

bendeeeeeeeeeeeee

kuzummm lafımı geri aldım valla ... Allah sana büyükk kolaylıklar versin inşallahhhh ...

amin canım..beterin beteri var deyip şükret haline..

Dünyayı kurtaracağız ikimiz Orkidecim

ne demessin canım ya..akşama eve gidince beni kim kurtaracak acaba..

ne demessin canım ya..akşama eve gidince beni kim kurtaracak acaba..

Burada hepinizin yanında söz veriyorum
Akşam eve gidince yemeği yiyince ağırlık basmayacağına,
Her oda itina ile temizlenip her şeyi hazır bırakacağıma,
Sabah kalkıp bayram tatlımı yapacağıma,
Çamaşırları yıkayacağıma ve bunları yaparken hiç yorulmayacağıma söz veriyorum

Allah yardımcımız olsun canım..benimde bir dünya işim var eve gidince..eşim kızımın odasının badanasını yapıyor şuan..yatak odam savaş alanı..ne var ne yok oraya boşalttı..yarın sabah istanbuldan misafirlerimiz gelecek yatıya..benimde yorulmadan işlerimi bitirmem lazım..

Hiç tadı çıkmıyor yalnızken bayramın.. Geçen bayram oturup dvd izlemiştik eşimle. Yapacak birşey bulamayınca film izledik ama bir garip olmuştum. Bekarken gelen giden misafirden oturmaya vaktimiz olmazdı.. Şimdi yapacak birşey bulamıyorum.. Bayramlar kalabalıkla güzel geçiyor ya..

canim benim güle güle kirlensin evin...insallahh seneye ailecek gönlünüze göre gecirirsiniz canim..

Sağolasın canım benim.. Aminn inşAllah..

gözlerimden uyku akıyor ama bu bebiş beni uyuytmayacak sanırım yahu bu arada yarın oruç tutmayı palanloıyorum ben arefe tutuşan orucun sevabı oldukça fazlaymış

Rabbim cc kabul etsin canım.. Bende tutamadım diye içim içimi yedi.. Bir de bugün 1000 tane İhlas-ı Şerif okumanın sevabı çok büyükmüş.. Aklınızda olsun..

Amin inşAllah canım.. Rabbim cc hayırlı zun ömürler versin yavruna..

cokk zor canim bende hic sevmiyorum telefonda sesim titrer aglamaya baslarim onlarda üzülürler falanevet canim hersey nasip kismet gurbetlik kaderimizde varmis..

Ay ben şimdiden başladım mızmızlanaya.. Annemin sesini duymaya korkuyorum. Musluklar onn sesiyle daha da çok açılıyor..

Rabbim cc kolaylık versin canım ya.. Varsın dağınık olsun senden kıymetli değil ya.. eşine söyle, gözüne batan dağınıklıkları o toplayıversin. Sen kendini çok yorma..

Hadi gözün aydın canım. Kardeşcağızınla geçireceksin bayramı..

herkesin kurban bayramını kutluyorum bayramda yoğun olacağız Rabbim herkesin dileklerini kabul etsin...

Sağolasın canım.. Seninde şimdiden bayramın kutlu olsun.. Sağlık, mutluluk, huzur dolu geçsin inşAllah..

Amanınn yine mi aynı kadın.. İşe başlamadan önce konuşsaydın bari canım ya.. Çok fazla zarar vermez inşAllah..

Uyuz doktor.. emin olmadan böyle birşey nasıl söylersin sen yaa.. Hiç kafana takma canım.. Sen işinin uzmanı olan doktorların kontrolü altındasın zaten. Hiçbir sorun yoktur kuzucuğunda..

Ağrıların hafiflemiş çok sevindim canım.. Sana da hayırlı, güzel, huzurlu bayramlar.. Ve tabii inşAllah tepik haberleriyle dönersin bayramdan.. :)

meloneecim bende çok heyecanlandım şimdi.. Hayırlı haberlerle dön inşAllah canım.. İnşAllah kuzucuk kendini gösterirde cinsiyetini tam olarak öğrenebilirsiniz.. Bizi habersiz bırakma emi canım.. :)

Sana da iyi bayramlar canım.. kolay gelsin..

Merak ederiz tabi canım.. Koy resimleri de görelim kızının cicilerini.. Ay benimde babacım her bayram alırdı bayramlık.. Sevinçten uçardım resmen.. Ve kızlar inanın evlenene kadar, nişanlıyken bile annem ve babam her bayram bayramlık aldı bana.. İhtiyacım yok, olan kıyafetler yeter derdim, bu kez süpriz yapar alırlardı.. Canlarım benim yaa..

kızlar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğluşum fazla haraketli uyutmuyor,ve tekmelediği yan tarafta 2 yer çok acıyor.cidden içten acıyor.sizlerdede oluyormu??benim 2.doğumum ama ilki ikizdi bu kadar hareketli değildiler????

kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı

cnm gecmiş olsun cok üzüldüm
Allah yardımcın olsun inşallah bebeginin gelişimi devam eder ve saglıcakla kollarına alırsın onu.

slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaahayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..

Son düzenleme:

cnm daha az önce eşimle onu konuştuk.göbegimi actım devamlı hareket halinde hiç durmuyor.gece yarısı ,sabah dinlemiyor devamlı oynuyor.
bazen benimde canım acımıyor degil.yani bende acaba hiperaktif filanmı olacakki diye tedirgin oluyorum.
ama senin oglanda böle kuduruksa ozaman sorun yok

yinede maşallahh diyelim bizim cücülere

buarada benimde 2.dogumum.kızıma hareketli derdim ama bunu görünce kızım cok sakin bi bebekmiş karnımdayken

senin ikizlerin cinsiyetelri ne? Allah bagışlasın bu arada

slm canim cokkk üzüldüm yaaa gercekten cokk gecmis olsun canim benim dualarim seninle insallhhh hersey yoluna girer canim benim en kisa zamanda..

slm canim aramiza hosgeldin..canim bebis gelisiyor normal büyüdükce haraketlerde acitiyor haliyle endiselenme bence tekrra bebisin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle al kucagina insallahh hepimiz.

cnm saglık olsun yaa üzülmee.hafataya görürsün inşallahh
kiloyuda cok almamışsın tebrikler.sende çıtır hamilesin yani :)
magnezyumu nasıl 4 e cıkardı yaa.ben 1 tanesini bile zor içiyom hatta içmedigim zamanlarda oluyor
inşallah acılman olmazda bebegin zamanında gelir tatlım.

gözüm üstünde benim hatunun vallahi dip köşe bucak bıraktırmadım. her yeri aldırıyorum o laptopun acısı geçmedi valla içimden. ama bana ne dedi biliyormusun akşama eşime ve bi kaç arkadaş olucaz onlara tavuk gögsü yapıyorum demesinmi bana bi tepside bana hazırla. allahım yaa koptum oldu canım oldu gelim evinide ben yapim..... ya dedim esra sus deliyle deli olma canın çektiyse şimdide yiyebilirsin senin içinde hazırladım bi tane dedim. ama evine bi tepsi ay şimdi sıyıracam kafayı..

canım sakin ol öncelikle olabilir bak kimi hamiş 5 kilo çocuk doğurur kimi hamiş 2 kilo. o yüzden önce panik yapma proteine biraz ağırlık ver. ama eşim bi öğle uykusundan uyansın neler yapmak gerekli bi sorim daha net bilgi olsun yanlış bişi demeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…