orkideee hiç üşenmiyonmu herkesin begen butonununa basmayaa cnm yaa :)) boşverr ne ugraşıyon gercekten begendiklerine tıkla geç
siteye bi giriyom 30-40 tane bildirim diyor.tamam orkide gelmiş sayfaya diyom
bendeeeeeeeeeeeeeEve gitmek istiyorum uff
Slm canlar herkese iyi bayramlar diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..
hoş duruyor güle güle kullan..
ellerine sağlık çok güzel olmuş..iyi günlerde kullan canım..
dua et sen..ben akşam 19'a kadar çalışıyorum..eşim evde badana yapıyor birde gidince temizlik yapacam..
Allah kabul etsin ibadetlerini..
ne uyuz bir doktor..eşim olsaydı o adamı oracıkta döverdi..sen kafaya takma senin kızın bomba gibi maşallah..doktoruna danış tedbir amaçlı..
iyi olmana sevindim..dikkat et kendine..bayramda inş yersin bir tepikkk...
üzülme canım bende tam gün işteyim..
yooo neden üşeneyim..geçmişi okuduğum için beğeniyorum..gerçekten beğendiklerimi tıklıyorum zaten..
o kadar çok yazıyorsun ki normal..demekki senin yazdıklarını hep beğeneiyorum canım..benim evde internetim yok..iş yerinden takip ettiğim için akşam ve sabah konuşulanlar birikiyor haliyle..
üzülme canım bende tam gün işteyim..
anladım tatlım , yalnış anlama şikayetci oldugumdan degil begenilmek kimin hoşuna gitmezki :)
bendeeeeeeeeeeeee
kuzummm lafımı geri aldım valla ... Allah sana büyükk kolaylıklar versin inşallahhhh ...
Dünyayı kurtaracağız ikimiz Orkidecim
ne demessin canım ya..akşama eve gidince beni kim kurtaracak acaba..
Burada hepinizin yanında söz veriyorum
Akşam eve gidince yemeği yiyince ağırlık basmayacağına,
Her oda itina ile temizlenip her şeyi hazır bırakacağıma,
Sabah kalkıp bayram tatlımı yapacağıma,
Çamaşırları yıkayacağıma ve bunları yaparken hiç yorulmayacağıma söz veriyorum
eline saglık cnm
bizde yalnızız bu bayram.annemgil ve diger 1.dereceden akrabalarım memlekete gidiyor
eşimin tarafında zaten cok kimse yok.olanlarlada kaynanatör küss,aile bagları sıfırr
anlıyacagın bizde bu bayram evde kendimizceyiz
canim benim güle güle kirlensin evin...insallahh seneye ailecek gönlünüze göre gecirirsiniz canim..
gözlerimden uyku akıyor ama bu bebiş beni uyuytmayacak sanırım yahu bu arada yarın oruç tutmayı palanloıyorum ben arefe tutuşan orucun sevabı oldukça fazlaymış
Kızlar sizin doğumunuza az kaldı şubat annesi olarak bizim de birinci yaş günü kutlamamıza az kaldı :))
Ben şimdiden ne yapsam doğum gününde derdindeyim
Siz de nasıl doğum yapcaz derdindesiniz
İnşallah herşey gönlünüze göre olur :))
cokk zor canim bende hic sevmiyorum telefonda sesim titrer aglamaya baslarim onlarda üzülürler falanevet canim hersey nasip kismet gurbetlik kaderimizde varmis..
Gunaydin hanimlar
su evin daginikligindan yildim vallahi. kadin tutucam diyorum ama kadin kacabilir diye dusunuyroum.
dun ikramlarin birazini hazirliyim dedim. resmen oyuldu yine gogus altim. tansiyonum da dustu
yattim kanepeye esimde panik oldu oynamiyormu bebek diyor? Allah korusun o oynuyorda ben artik kipirdayamiyorum dedim:)
yarin arkadaslarini davet edicektik vazgectik durum boyle olunca. ben kesinlikle yapamiyorum hicbirsey kizlar ya
yani bu batma olayi mahvetti beni diyebilirim baska derdim yok aslinda cokta kilo almadim ama su oyulma hissiyle
nasil gecicek 10 hafta bazen aglasim geliyor hirsimdan cok canim yaniyor cunku.
illaki yatmam lazim ben surekli nasil yaticamki bir dunya is beni bekliyorAllah yardim etsin.
benım guya bugun okul tatil ama bende hortladım erken
bayramda ben annemlere gıdemeyeceğim diye kardeşim ünv den muğladan gelıyor polatlıyı geçmiş, dun gece de bi süpurge bıde banyo tuvalet yıkadım ,
sabahın korunde vıleda yapcam:) ablam iyice salmış demesin:)
herkesin kurban bayramını kutluyorum bayramda yoğun olacağız Rabbim herkesin dileklerini kabul etsin...
evet tatlım öyleymiş bende nette okudum burada 17:32 iftar dayanabilirim sorun yok. bol bol dua edicem sizler içinde rabbim sağsalim kucağımıza aldırmayı nasip etsin tüm arkadaşlarımın.
ama tam ibadetle geçireceğim bi gün diye planlarken eşim şu benim laptopumu kıran kadını gene çağırmış temizliğe. allahım salond aşimdi kırıp döküyor yaa. hasbinallah
Günaydın kızlar
dün akşam kontrole gidicektım bılıyosunuz gittim fakat
polk tadılat nedenıyle ben gıdene kadar kapatılmısdoktoruma muayene olamıycamı sölediler
ben de kontrol sürem dolucak ama bayramdan sonraya dedım baska bi dr vardı ılk muayenmı de o yapmsıtı
neyse ona gozukeım dedım baktı baktı dedi dr size bişe dedımı hadı deıdm bismillah baslıyoruzz
bebegın beynınde bi sıvı var söylemedımı dedi hayrı hersye yolundaydı daha gecen pazartesı burdaydım dedım
dur dosyaya not etmsıtır mutlaka doktorun belkı de o yuzden bu hafta ıcınde tekrar cagırmsıtır dedi
neyse kalktı dosyaya baktı yazmıyo ayrıntılıya gırdınmı doppler a gırıomsuun vs vs dedım giriyorum doç a gidiorm o da
öle bişi demedı he taam o zaman ya yoktur okey okey dio :s dedim yanı var dedınız şimdi de yok oalbilir diyosunuz
dedim taam ya önemlı değil bu haftada olusur kaybolur fln dedı cidden ıcın rahat etsın önemlı değil dedi neyse
çıktım dert etmıyım dıyorum ama aklımda da kaldı neyse boşver dusunme ayse bebek iyi diyorum kendıme
orda yanlış bişi gördü muhtemelen benı ayaklandırdı bence neyse kendı doktoruma gorusunce keısnleşir
ama sanmıyorum öle bişey oldugunu da yanıı
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Dün bütün gün kıpırdamadan yattım, sıcak havlu koydum, bir de parol içtim, belim biraz açıldı.
Bugün ahlaya ahlaya işe geldim. Allahtan yarım gün (ne gerek varsa!)
Herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı,keyifli bayramlar diliyorum. Sakın doğurmayın ha bayramda :)
Kendime de minicik bir tepik hissedip bayram sevinci yaşamayı diliyorum :)
slm arkadaslar herkeze hayirli güzel günler diliyorum..yasasin birazdan doktorda terminim var görücem minigimi özledimmmmmmm..bugun hic uyumadim heyecandan2 saat uykuyla duruyom yani uyudummu yoksa uyumadimmi anlamadim dalamadim bir türlü allahim hayirli güzel haberlerle insallahhh..dua edin kizlar hersey yolunda olur insallahh öpt hepinizi kendinize iyi bakin gelince görüsürüz insallahh..
günaydın kızlar ve günaydın oğluşumun arkidişleri
bugün eşim yarım gün çalışıcak ne güzel gelince camlarımı sildirecektim amaa yağmur yağıyor,zaten kocam oruçlu silcem ben elleme dedi ama yaptırmam ,yazık kıyamam ona benzaten yağmurun dineceği yok,inşallah ayrın yağmaz..
bi süpürge tutayım yerleri silip tozları alayım bari... iyi bayramlar kuzucuklarım hepinizi öpüyorum hepinizi teker teker...
selam arkadaşlarrr nabersinizzz
kocam sabah 7 de anneannesinin mezarını ziyarete gittii.hala da gelmedii.
bende sabah eşimle uyandım yatmadımda üstten bi toz filan aldım yine wc banyo yu yıkadım.kahvaltımızıda yaptık kızımla, eşimi bekliyom
sizde nasıl gidiyor bayram hazırlıkları? ben bayramlık almıyorum kendime ,eşim için bi kot alcaz ,kızıma babası almışş perlinadan bi bot ,lcw elbise badisi filan
valla şaşırttı bu adam beni .ölede güzel almış uydurmuşkiii bayıldım aldıklarına:)
merak ederseniz resmini koyabiliriimm
maşallah kızına:) benim bebişde cok hareketli oynadıkca karnım da oynuyor fakat son aylarda daha fazla hissediliyor.
bebegin kemik gelişimi artık hızlanmaya başlıyor 7.aydan sonra.son aylar tekmeleri ve hareketleri daha şiddetli yaşayacagız inş :)
cnm gecmiş olsun cok üzüldümkızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
kızlar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğluşum fazla haraketli uyutmuyor,ve tekmelediği yan tarafta 2 yer çok acıyor.cidden içten acıyor.sizlerdede oluyormu??benim 2.doğumum ama ilki ikizdi bu kadar hareketli değildiler????
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
kızlar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğluşum fazla haraketli uyutmuyor,ve tekmelediği yan tarafta 2 yer çok acıyor.cidden içten acıyor.sizlerdede oluyormu??benim 2.doğumum ama ilki ikizdi bu kadar hareketli değildiler????
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
sagol cnm
halıları nasıl fırçalıyorsun?
benim ev süpürme iişim tam bi işkence.halıları süpürgenin küçük fırçasıyla dizkapagımın üstüne çömelerek fırçalayarak süpürüyom.sendemi böle yapıyon?
ozaman kıl filan cok güzel süpürgenin fırcasına geliyor ama tüm halıalrı öle tek tek minicik uçla fırcalayarak süpürmek cok yorucu
parkeleride normal büyük ucuyla süpürüyom
hamilelkikten önce ne güzel cırpardım yolluklarımı halılarımı yerelride süpürür silerdim mis gibi olurdu
halı cırpılmadıgı azmaan bana temizlenmiş gibi gelmiyor
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?