2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

and içtim yaparım yani diyosun. bende birazdan yufka almaya gidicem. birazda börek hazırlamak istiyorum.

tamam canım saol

Canım çok geçmiş olsun bozma moralini lütfen bu süreçte her türlü şeyle karşılaşabiliyoruz biliyorsun inşallah bu durum düzelir ve sağsalim kucağını alırsın ki öylede olacak ben eminim sıkma canını lütfen pozitif düşün olumsuz sonuçları düşünme

Canım dikkat et doktorunu dinle dinlen yorma kendini inşallah zamanında gelir annesi aceleci davranmaz

Sevgili 2013 Ocak anneleri;
Uzun zamandır sizleri ziyaretçi olarak takip ediyordum,bir türlü üye olamamıştım:)) Sizlerden o kadar fazla şey öğrendim,bana o kadar yol gösterdinizki hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu formu keşfettiğimden beri hamileliğim çok daha rahat geçiyor.İnsanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu,sanki hepiniz benim arkadaşım gibisiniz:)
Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum...Ben de bir kız annesi olucam inşallah:)))
Şimdiden herkese iyi bayramlar...

canımmmmmmm dua edicem sana. inşallah bebişin son gününe kadar beklesin içeride. inşallah ta hastaneye yatmadan atlatacaksın.

bebişi de göremedin diye üzülme hiç. haftaya görürsün.

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Hoşgeldin cnm aramıza. İyi kötü her anımızda birbirmize hep destek oluyoruz en başından. bir kızkardeş kadar yakın olduk burda. o yüzden forumu ben de çok seviyorum. allah sana da bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah..

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Yarabbim senin bebeğine kavuştursun.

bence başka bir doktora daha görün. 3 hafta gerilik ciddi birşey. birden böyle bir kanıya varıyorsa doktorun eğer, başka bir doktordan daha bundan emin olmalısın.

internete de bakma. her zaman en kötüsü yazar, aklın daha da karışır.

slm fıstıklar

fesleğencim erken sözler vermişsin ben 12den beri 3+1 evi koltukları çekip süpürüp siliyorum ve herodadan sonra yarım saat dinleniyorum nerdeyse oğluşta yoruldu tepiklemiyo daha toz alıp bide banyo yıkıcam güya ama gezme hayal oldu güya bugüne işbırakmayıp kendime ayırcaktım babişte 5te arar gel diye ama çok yorulduk oğluşla biz uyucaz nerdeyse buarada bide kahve molası verdim komşularla ay buara biraz fazla neskafe içtik biz

esirra kız sana temizlkikçi olasım geldi koltukların altıda silincekmi diye sorarmışım halının altı filan eh bide börekle tatlı koyarsın yanıma ay ne güzel iş iki iş yaptırcan on sinir oluyosun

ezgicim şeker genelde bebkleri şişiriyor senin niye farklı doktor bişey demedimi veya bebeğe giden damarları incelemedimi canım 3hafta yorgunluk ve bakımsızlıktan geri kalmış bile olsan ya hastaneye yatırıyolar yada evde protein ağırlıklı beslen diye uyarıyolar bi komşumun olmuştu kız hastanede yatmayıp et komasına girene kadar yemiş buseferde öne geçmişti inşallah düzelir ama neden besliyen damarı kontrol etmedi bu doktorlarmı garip bizmi çok evhamlıyız anlamadım

melon canım boşver cinsiyeti bebişi görmeyi ki senin oğlunu doğuma kadar kız diye beklemişliğin var tek dinlen stres yapma otur evde ay burda olsan kocan da tatilde olucak bakardı sana ama canım açılman artmasın bak burda hastanede yatanlar vardı açılmadan bebiş sağlıklı zamanında gelsin herzaman görürsün hem erkek yada kız tabiki buzamana kadar beklemişsin ama kızdır annesi o buzamana kadar kız dedik ona biz

nasılsınız kızlar ben çok hastayım:2:
babam rahatsızlandı ona üzüntüden şimdide ben hastalandım çok kötüyüm:2:
geçmişi okuyamadım inş herkez iidir
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
BU YIL BEBİŞLER GÖBİŞDE ,GELECEK YIL KUCAGIMIZDA OLACAK İNŞALLAH
kendinize bebişlerinize ii bakın
öpüyorum hepinizi ,bayram şekerimizi ayırın

Kızlar, nasılsınız?!
Sabah direksiyon dersim vardı, çok güzel geçti. Artık pratik yapıyoruz sadece ve hocayla muhabbet ediyoruz. Baya güzel geçiyo. Bi tek dersim kaldı zaten sonrasında göbekten bişey yapamam diyorum. Artık bebiş geldikten sonra otomatik bi araba alıp bakcaz bi çaresine.

Bebişimizle bayrama gircek olmak çok güzel! Seneye de kucaklarımızda olurlarsa, sağlıklı huzurlu olursak süper olur işte
Hepinizin bayramını kutluyorum. Çok öpüyorum!

Yıldızım! Geçmiş olsun canım hem sana hem de babana.
Allah şifasını versin inşallah. Ama sen de kendine dikkat etmelisin, unutma, bi can taşıyosun!

selam herkese

tontirik elif terzi çok kalabalık bi doktor ben bi kere muayene istedim de 3 ay sonraya attılar
acil durumda nasıl bakıyorlar

mecburiyet dışında ben de kadına gidilmesi taraftarıyım
ama kadın ya da erkek farketmez doktor ii değilse sırf kadın diye de ona devam etmeyi doğru bulmuyorum
ben de hep bayanda direttim bayan diye doktor eledim
özgeçmişi de ii olan bi doktora gittim ama doktordan hiç bir elektrik alamadım
erken doğum riski geçiriyorken acile gittiğimde bir erkek doktor vardı
o kadar tecrübeliydiki eğer özeli olsa erkek dinlemeyip ona gidecektim
çünkü durumum riskli ve ii bir doktor olması önemli
tek gebelik doktorları durumumdan anlamıyor riskli gebelik uzmanı olması lazım
onların içinde de kadını bulmam gerek
ben erken doğum rsikiyle gittiğimde anlamıştım illa kadında takıntılı kalmamam gerektiğini
çünkü önemli olan bebeklerimdi
benim durumumda olanlar için en iyi doktor hangisiyse ona gidilmeli diye düşünüyorıum
ama normalde ben de kadın tercih ediyorum
ben de kadın erkek konusunda çok tedirgin oldum illa kadın olsun dedim
doktorumu bile değiştirdim bu yüzden
ALLAH gönlüme göre verdi şimdi çok şükür kadın bir doktor buldum kendime
doktor ilk muayenede rahim uzunluğuma baktı ,alttan muayene etti
en ince ayrıntısına kadar bebeklerimi ,organlarını inceledi
çok beğendim kadını
tam istediğim ilgi ve bilgi düzeyindeydi
eğer bu doktor kadın değil erkek olsaydı mecbur yine ona gidecektim çünkü erken doğum riskim vardı
yani insan rutin kontrolde kadına gitmeli ama riskli durumlarda kimsenin gözü zaten erkek kadın ayrımına gidemiyor
o anda tek düşündüğün bebeklerin oluyor
ALLAH herkesin kalbine göre doktor versin
şahsen ben sezeryan olacağım için de bu açıdan rahat olabilirim ama yine de ALLAH duamı kabul etti kadın bir doktor buldum kendime istediğim gibi
normal doğuracak olsam ama erkeğe gitmezdim o da bir gerçek
çünkü ne olursa olsun zorda kalmadıkça göbekle diz arasını doktora göstermenin doğru olmadığını düşünüyorum
zaten dinimizde erkeğe göstermekte sakınca yok ama orada ince bir nokta var
eğer mecbur kalırsan gösterebilirsin diyor
dinde doktorda sakınca yok git göster demiyor
zaruret durumunda gösterebilirsin diyor
kaldıki günümüzde bu kadar çok kadın doktor varken nasılsa dinde ayıp değil deyip o rahatlıkla erkeğe görünmeyi ben de doğru bulmuyorum
bu arada einstein hangi koruya gittin balgatmı sincan mı
ben sincan koruya başladım gayet de memnunum da o açıdan sordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinizin Mubarek Kurban Bayramını kutluyorum...Allah her yıl bu günleri görmeyi nasip etsin,ailemizle,sevdiklerimizle,eşimizle, dostumuzla ve tabikide seneye de bebişlerimizle inş....Herkese hayırlı,mutlu,güzel,şeker tadında bayramlar diliyorummmmm........

Merhaba arkadaşlar...
Hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah.
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Huzur ve sevgi dolu bir ortamda mutlulukla büyütmek nasip eylesin.
Görüşmek üzere...

canım ya bozma moralini..vardır bundada bir hayırdır..doktorun dediklerinin dışına çıkmamaya bak, bol bol istirahat et..bebeğin inş zamanında gelir canım..dualarım seninle..

Allah o kadınla sana sabır versin..bugün neler kırdı..

aramıza hoşgeldin canım..Allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım..

geçmiş olsun canım sanada babanada..
amin inş seneye bebeklerimizla bayram yapacağız..düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor ya..

sanada hayırlı bayramlar canım..amin inş canım..

sagolasin canim benim cok sagol dualarin icin dikkat edicm canim hayirlisi insallahhh..

bebeğe giden damarda tıkanıklık olda doktor göremıyor mu ki
belkı ayrıntılı felan yaparlar tekrar
ama canını sıkma bol bol dinlen olumlu düşün , sonuçta 25haftadan sonra bebkler erken doğumla alınabılıyor ve gerekli tedavıyle yaşıyor
sen doktoruna guven ama başka doktorada gıt için rahat olsun
Dualarımız senınle merak etme
hoşgeldin canım vala bu foruma bı gırdım çıkamadım bende:)
iyiki burdakı anneler ve bbekleri var ıykı açmış ayşe bu sayfayı

slm canim cokk sagolasin insallahh erken gelmez canim insallahhh..dinlenecegim tatlim dikkat edicem..

Son düzenleme:
kardeşimle ulus tan geldik
bebk şekeri bakalım fikir olsun dedik tabı nasıl kalabalık
çıkrıkçılarda bı dukkanda 1 saat kaldık ay neler varmışş,
hiç keçe yapmadım ama kapı süsü gördüm 60lira
ben kendım yapıyım dedim 20liraya malzeeme aldım
ama dukkanda aa diye diye dolandık
her turllu incik boncuk var
şekerlere baktım ama karra veremedim
sankı düğün davetıyemı seçmeye gıttım en son o zmaan bu kadar kararsız kalmıştım:)
keçeden anlayanlardan püf noktoları öğrenmem lazım
bu arada
Hepinize iyi bayramlar her gununuz bayram gibi olsun:) bebişlerinizle nice bayramlar yaşayın inaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…