Burada hepinizin yanında söz veriyorum
Akşam eve gidince yemeği yiyince ağırlık basmayacağına,
Her oda itina ile temizlenip her şeyi hazır bırakacağıma,
Sabah kalkıp bayram tatlımı yapacağıma,
Çamaşırları yıkayacağıma ve bunları yaparken hiç yorulmayacağıma söz veriyorum
canım sakin ol öncelikle olabilir bak kimi hamiş 5 kilo çocuk doğurur kimi hamiş 2 kilo. o yüzden önce panik yapma proteine biraz ağırlık ver. ama eşim bi öğle uykusundan uyansın neler yapmak gerekli bi sorim daha net bilgi olsun yanlış bişi demeyelim
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
Sevgili 2013 Ocak anneleri;
Uzun zamandır sizleri ziyaretçi olarak takip ediyordum,bir türlü üye olamamıştım:)) Sizlerden o kadar fazla şey öğrendim,bana o kadar yol gösterdinizki hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu formu keşfettiğimden beri hamileliğim çok daha rahat geçiyor.İnsanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu,sanki hepiniz benim arkadaşım gibisiniz:)
Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum...Ben de bir kız annesi olucam inşallah:)))
Şimdiden herkese iyi bayramlar...
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
gözüm üstünde benim hatunun vallahi dip köşe bucak bıraktırmadım. her yeri aldırıyorum o laptopun acısı geçmedi valla içimden. ama bana ne dedi biliyormusun akşama eşime ve bi kaç arkadaş olucaz onlara tavuk gögsü yapıyorum demesinmi bana bi tepside bana hazırla. allahım yaa koptum oldu canım oldu gelim evinide ben yapim..... ya dedim esra sus deliyle deli olma canın çektiyse şimdide yiyebilirsin senin içinde hazırladım bi tane dedim. ama evine bi tepsi ay şimdi sıyıracam kafayı..
Sevgili 2013 Ocak anneleri;
Uzun zamandır sizleri ziyaretçi olarak takip ediyordum,bir türlü üye olamamıştım:)) Sizlerden o kadar fazla şey öğrendim,bana o kadar yol gösterdinizki hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu formu keşfettiğimden beri hamileliğim çok daha rahat geçiyor.İnsanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu,sanki hepiniz benim arkadaşım gibisiniz:)
Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum...Ben de bir kız annesi olucam inşallah:)))
nasılsınız kızlar ben çok hastayım:2:
babam rahatsızlandı ona üzüntüden şimdide ben hastalandım çok kötüyüm:2:
geçmişi okuyamadım inş herkez iidir
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
BU YIL BEBİŞLER GÖBİŞDE ,GELECEK YIL KUCAGIMIZDA OLACAK İNŞALLAH
kendinize bebişlerinize ii bakın
öpüyorum hepinizi ,bayram şekerimizi ayırın
sanada hayırlı bayramlar canım..amin inş canım..Arkadaşlar hepinizin Mubarek Kurban Bayramını kutluyorum...Allah her yıl bu günleri görmeyi nasip etsin,ailemizle,sevdiklerimizle,eşimizle, dostumuzla ve tabikide seneye de bebişlerimizle inş....Herkese hayırlı,mutlu,güzel,şeker tadında bayramlar diliyorummmmm........
Merhaba arkadaşlar...
Hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah.
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Huzur ve sevgi dolu bir ortamda mutlulukla büyütmek nasip eylesin.
Görüşmek üzere...
canım ya bozma moralini..vardır bundada bir hayırdır..doktorun dediklerinin dışına çıkmamaya bak, bol bol istirahat et..bebeğin inş zamanında gelir canım..dualarım seninle..
Allah o kadınla sana sabır versin..bugün neler kırdı..
aramıza hoşgeldin canım..Allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım..
geçmiş olsun canım sanada babanada..
amin inş seneye bebeklerimizla bayram yapacağız..düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor ya..
sanada hayırlı bayramlar canım..amin inş canım..
bebeğe giden damarda tıkanıklık olda doktor göremıyor mu kikızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
hoşgeldin canım vala bu foruma bı gırdım çıkamadım bende:)Sevgili 2013 Ocak anneleri;
Canım çok geçmiş olsun bozma moralini lütfen bu süreçte her türlü şeyle karşılaşabiliyoruz biliyorsun inşallah bu durum düzelir ve sağsalim kucağını alırsın ki öylede olacak ben eminim sıkma canını lütfen pozitif düşün olumsuz sonuçları düşünme
Canım dikkat et doktorunu dinle dinlen yorma kendini inşallah zamanında gelir annesi aceleci davranmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?