slm fıstıklar
fesleğencim erken sözler vermişsin ben 12den beri 3+1 evi koltukları çekip süpürüp siliyorum ve herodadan sonra yarım saat dinleniyorum nerdeyse oğluşta yoruldu tepiklemiyo daha toz alıp bide banyo yıkıcam güya ama gezme hayal oldu güya bugüne işbırakmayıp kendime ayırcaktım babişte 5te arar gel diye ama çok yorulduk oğluşla biz uyucaz nerdeyse buarada bide kahve molası verdim komşularla ay buara biraz fazla neskafe içtik biz
esirra kız sana temizlkikçi olasım geldi koltukların altıda silincekmi diye sorarmışım halının altı filan eh bide börekle tatlı koyarsın yanıma ay ne güzel iş iki iş yaptırcan on sinir oluyosun
ezgicim şeker genelde bebkleri şişiriyor senin niye farklı doktor bişey demedimi veya bebeğe giden damarları incelemedimi canım 3hafta yorgunluk ve bakımsızlıktan geri kalmış bile olsan ya hastaneye yatırıyolar yada evde protein ağırlıklı beslen diye uyarıyolar bi komşumun olmuştu kız hastanede yatmayıp et komasına girene kadar yemiş buseferde öne geçmişti inşallah düzelir ama neden besliyen damarı kontrol etmedi bu doktorlarmı garip bizmi çok evhamlıyız anlamadım
melon canım boşver cinsiyeti bebişi görmeyi ki senin oğlunu doğuma kadar kız diye beklemişliğin var tek dinlen stres yapma otur evde ay burda olsan kocan da tatilde olucak bakardı sana ama canım açılman artmasın bak burda hastanede yatanlar vardı açılmadan bebiş sağlıklı zamanında gelsin herzaman görürsün hem erkek yada kız tabiki buzamana kadar beklemişsin ama kızdır annesi o buzamana kadar kız dedik ona biz
canim cokk sagolasin dualarin icin allah razi olsun..insallahh canim bekler aceleci davranmaz.insallahh bende hic sevmem hastane daha kötü olurum sartlar iyi ama nede olsa hastane iste..insallahh haftaya görürüm canim insan merak ediyor büyümüsmü kilosu falan iyimi diyecanımmmmmmm dua edicem sana. inşallah bebişin son gününe kadar beklesin içeride. inşallah ta hastaneye yatmadan atlatacaksın.
bebişi de göremedin diye üzülme hiç. haftaya görürsün.
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
cnm saglık olsun yaa üzülmee.hafataya görürsün inşallahh
kiloyuda cok almamışsın tebrikler.sende çıtır hamilesin yani :)
magnezyumu nasıl 4 e cıkardı yaa.ben 1 tanesini bile zor içiyom hatta içmedigim zamanlarda oluyor
inşallah acılman olmazda bebegin zamanında gelir tatlım.
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
buarada benimde 2.dogumum.kızıma hareketli derdim ama bunu görünce kızım cok sakin bi bebekmiş karnımdayken
senin ikizlerin cinsiyetelri ne? Allah bagışlasın bu arada
Kızlar, nasılsınız?!
Sabah direksiyon dersim vardı, çok güzel geçti. Artık pratik yapıyoruz sadece ve hocayla muhabbet ediyoruz. Baya güzel geçiyo. Bi tek dersim kaldı zaten sonrasında göbekten bişey yapamam diyorum. Artık bebiş geldikten sonra otomatik bi araba alıp bakcaz bi çaresine.
Bebişimizle bayrama gircek olmak çok güzel! Seneye de kucaklarımızda olurlarsa, sağlıklı huzurlu olursak süper olur işte
Hepinizin bayramını kutluyorum. Çok öpüyorum!
Yıldızım! Geçmiş olsun canım hem sana hem de babana.
Allah şifasını versin inşallah. Ama sen de kendine dikkat etmelisin, unutma, bi can taşıyosun!
çok teşekkür edrim kızlarcanım ya bozma moralini..vardır bundada bir hayırdır..doktorun dediklerinin dışına çıkmamaya bak, bol bol istirahat et..bebeğin inş zamanında gelir canım..dualarım seninle..
Allah o kadınla sana sabır versin..bugün neler kırdı..
aramıza hoşgeldin canım..Allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun canım..
geçmiş olsun canım sanada babanada..
amin inş seneye bebeklerimizla bayram yapacağız..düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor ya..
sanada hayırlı bayramlar canım..amin inş canım..
slm kıjlarrr biz geldikkk.....
Naber napıosunuz..
Bugün kontrolümüz vardı sabah çıktım daha yeni eve geldim :) Kızım çok şükür iyiydi ve herşey yolunda.Tamı tamına 1 kğ 462 gr olmuşuz:) ( kğ demeyi bekliyordum ya sonunda oldu o yüzden özellikle ayrı yazdım:) Bebeğin gelişimi suyu vs si herşeyi haftasıyla uyumlu 5 gün ilerdeydi bu defa.Bende başından beri toplamda 5 kğ almışım Dr un baskülüne göre.Sonra bi kaç şikayetim vardı onları söledim birsürü ilaç yazdı bana her sorunuma göre.Vitamin olarak decavit kullanıordum onu artık kullanma başka yazıcam dedi.Artık Calcımax , Magvital şase , Gaviscon , Bekunis bunları ve herzamanki kullandığım demir hapına devam edicem ...cinsiyeti konusunda ben hep kızım dediğim halde eşim hala emin olamıyordu bacak arasını görmedik sonuçta kesin deildir diyordu.Dr umda pipuşunun resmini çekti eşine bunu göster beni sinirlendirmesin dedi :) Neyse işte bundan sonra günde 1 saat filan yürümemi söledi.Herşey serbest sana dedi.Bebeğin başı yukarıda şuan, henüz dönmemiş ama daha dönebilir dedi aksi olurda dönmezse normal doğum olmaz ameliyat olur ama 36.haftaya kadar beklicez 36.haftadada alttan muayene edicez dedi...Aklıma gelenler bunlar çok şükür herşey olunda işteHas.sonrasıda kızımla gezdik biraz kızıma e-bebekten emzik biberon burun asp.tır.mak.pamuk,kendime göğüz pedi vs şeyler aldım ...Bizden haberler böle işte...Bi ara geçmişi okurum şimdi dinlenicem yorulduk da azcık....Sonra görüşürüz kızlar....Öpüyorum hepinizi.......
ay tuğba ya ne tatlı biz bi tepik hissetcez diye uğraşıyoruz o yırtıp çıkacak sanki rabbim mucize gerçekten zayıf ve ince ciltlerde belli olur sanırım bukadar ben bukadarını bekliyemem şuara bazen butontik göbüşü oynattımı ona bile şaşıyorum ay biz 7ay olduk hala kimse anlamıyo kilo saklıyo okadarda göbüş var artık
Kızlar el emeği, göz nuru.
Oğluşumun kapı süsü. Güneş ve deniz evdeki kumaşlardan, geri kalan şeyler de keçelerden. Biraz büyüyünce biliyorum o hayvanları kopartmak isteyecek :) Ama en azından 1 yıl kalır.
Herkese tavsiye ederim, vakti olanlar evde kendisi yapsın. İnanılmaz bir tatmin ve mutluluk duygusu veriyor insana
Eki Görüntüle 538981
Bu arada S harfi bilerek ters. Eşimle espri olsun istedik...
benim ikizlerin biri kız biri erkek ......doğuncada yaramaz hareketli hep ağlayan bir bebek olmaz inşallah.....hepimizin evlatlarını allah bağışlasın
Günaydın kızlar
dün akşam kontrole gidicektım bılıyosunuz gittim fakat
polk tadılat nedenıyle ben gıdene kadar kapatılmısdoktoruma muayene olamıycamı sölediler
ben de kontrol sürem dolucak ama bayramdan sonraya dedım baska bi dr vardı ılk muayenmı de o yapmsıtı
neyse ona gozukeım dedım baktı baktı dedi dr size bişe dedımı hadı deıdm bismillah baslıyoruzz
bebegın beynınde bi sıvı var söylemedımı dedi hayrı hersye yolundaydı daha gecen pazartesı burdaydım dedım
dur dosyaya not etmsıtır mutlaka doktorun belkı de o yuzden bu hafta ıcınde tekrar cagırmsıtır dedi
neyse kalktı dosyaya baktı yazmıyo ayrıntılıya gırdınmı doppler a gırıomsuun vs vs dedım giriyorum doç a gidiorm o da
öle bişi demedı he taam o zaman ya yoktur okey okey dio :s dedim yanı var dedınız şimdi de yok oalbilir diyosunuz
dedim taam ya önemlı değil bu haftada olusur kaybolur fln dedı cidden ıcın rahat etsın önemlı değil dedi neyse
çıktım dert etmıyım dıyorum ama aklımda da kaldı neyse boşver dusunme ayse bebek iyi diyorum kendıme
orda yanlış bişi gördü muhtemelen benı ayaklandırdı bence neyse kendı doktoruma gorusunce keısnleşir
ama sanmıyorum öle bişey oldugunu da yanıı
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
selam herkese
tontirik elif terzi çok kalabalık bi doktor ben bi kere muayene istedim de 3 ay sonraya attılar
acil durumda nasıl bakıyorlar
kardeşimle ulus tan geldik
bebk şekeri bakalım fikir olsun dedik tabı nasıl kalabalık
çıkrıkçılarda bı dukkanda 1 saat kaldık ay neler varmışş,
hiç keçe yapmadım ama kapı süsü gördüm 60lira
ben kendım yapıyım dedim 20liraya malzeeme aldım
ama dukkanda aa diye diye dolandık
her turllu incik boncuk var
şekerlere baktım ama karra veremedim
sankı düğün davetıyemı seçmeye gıttım en son o zmaan bu kadar kararsız kalmıştım:)
keçeden anlayanlardan püf noktoları öğrenmem lazım
bu arada
Hepinize iyi bayramlar her gununuz bayram gibi olsun:) bebişlerinizle nice bayramlar yaşayın inaşallah
kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kiloçok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kiloçok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?