2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim insan korkuyor hastanee yatmak zor 2 cocuk esimde calisiyor hastaneye yatarsam rezil olcaklar benim aklim hep evde allahim hayirlisini versin tabi allahim insallahhh öyle bir sey göstermez..dinlencem canim benim artik yapcak birsey yok dikkat etmem lazim..aman bosverdim zaten allahim sagliklisini versin evet oglumda öyle olunca inanmakta zor olacak en iyisi dogunca ögrenmek en garanti..evet biliyorum canim allahim onlarin hastanee olanlara sabir vesin insallahhh..hayirlisi be canim erkek kiz farketmez saglikli vesin kurban oldugum allahim..

canim cokk sagolasin dualarin icin allah razi olsun..insallahh canim bekler aceleci davranmaz.insallahh bende hic sevmem hastane daha kötü olurum sartlar iyi ama nede olsa hastane iste..insallahh haftaya görürüm canim insan merak ediyor büyümüsmü kilosu falan iyimi diye saglik olsun canim..

evet canim görmedim merak ediyordum kilosunu falan gelisimini ama saglik olsun artik..insallahh haftaya görürüm.sagol canim evet kiloyu fazla almadim iltifain icin cokk sagol canim benim..magnezyum oranin acilmamasi ve kasilmasini engellemek icin öyle dedi durum böyle olunca direk sen magnezyum almiyormuusn dedi bende aliyorum kramp icin vermistiniz bacak krampf icin dedim ozaman aglamistim agrisindan vermisti kesti cok sükür kac tane aliyon dedi bende günde 1 dedim direk 4 tane alican 1 hafta sonra gel dedi öyle hayirlisi bakalim canim cok sagol msj icin

haaayyyyy kızlaaar bebeğimin bugünkü gelişimini gösteren yazıya bakar mısınız alttakii
artık ağlayabilir diyor kıyamam ben ona neden ağlasın ki ana karnındaki bebek yaaa güleyim mi ağlayayım mı bilemedim

kızlar ben yeni girdim nete özlemişim sizi ayyçok işim vardı bugün sabah kışlık yazlık değişimi derken bazalar temizlendi onu yapmışken dolapların içi tamamen temizlendi eşimle beraber sonra bayram alışverişine çıktık aman allahım tıklım tıklımdı heryer neyse eve geldik hemen temizliğimi yaptım sil süpür yıka ohhhhh mis gibi oldu her yer şimdi yemek yapıcam yarın için sonra da tatlı yapıcam duş alıcam en sonunda tuş olur esra u arada geçmişi okuyamadım ama melone ve ezgiyle ilgili bişeyler okudum kızlar geçmiş olsun ikinize de dualarım siz ve bebişlerinizle daha zaman çok korkmayın bence doktorun söylediklerini harfiyen yerine getirip gerisini Allah'a bırakın kendinizi de hiiiiççç üzmeyin öpüyorum hepinizi

Ezgi Karabatak çok üzüldüm canım en çok da senin moralinin bu kadar bozulmasına.
bu kadar strese girmene çünkü bebeğin de etkileniyor senin stresinden...
internetteki yorumları okuma, her sıkıntı çeken dünyanın en büyük olayı gibi anlatıyor internette.
eskiden kadnlar bu kadar şey bile bilmiyormuş,
hatta şimdi bile köylerde falan internet mi var hayır bak sapasağlam çocuklar doğuyor
aslında biraz da eskiler gibi olmak lazım, çok strese girmemek adına
hamilenin ruhu bile duymuyor içerde neler olup bittiğini, mesela bi tanıdığım 6 aylıkken öğrenmişti hamile olduğunu, 2 çocuk annesi olmasına rağmen fark etmemiş karnımda şişkinlik var diye gitmiş bi bakmış hamile, çocuğunda ise hiçbi sıkıntı yoktu.
-ki sen o kadar gidiyormuşsun doktora ve dikkat ediyorsan yeterli, fazla bozma moralini ilk şekeri olan gebe sen değilsin korkma biliyorum zor ama pozitif ol azıcık canım benim

melonee canım geçmiş olsun sana da babana da allah şifa versin sıkma kendini hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah

Son düzenleme:

cnm benim öncelikle sakin ol telaş yapma .benimde gebelik şekerim yüksek çıktı..diyet yapıyorum cnm yediklerime dikkat ediyorum ,bebeğimin gelişiminde bi problem yok ama sana ttavsiyem önce bi endokrinoloji uzmanına çıkman.kilona göre beslenmene karar versinler cnm.hayatından hamur ve tatlıyı çıkar cnm az kaldı doğumlarımıza zaten..öğünlerini 8e çıkar.az ve sık ye..çavdar yada tam buğday ekmeği yemeye başlayabilirsin endokrinoloji uzmanına çıkmadanda..ama bi git derim üzme kendini..başka bi doktorada göster bebeğini cnm.iyi bayramlar tatlım

buarada benimde 2.dogumum.kızıma hareketli derdim ama bunu görünce kızım cok sakin bi bebekmiş karnımdayken

senin ikizlerin cinsiyetelri ne? Allah bagışlasın bu arada

benim ikizlerin biri kız biri erkek ......doğuncada yaramaz hareketli hep ağlayan bir bebek olmaz inşallah.....hepimizin evlatlarını allah bağışlasın

çok teşekkür edrim kızlar

Canım maaşallah sübhanallah kzıına. Ben de bu ara şeker falan için gittim ama muyene olmadım hiç 23. haftadan beri. Nasıl merak ediyorum, bayramdan sonra ilk işim muyene olmak bakalım bizimki ne kadar oldu, kiloları görürüz artık inşallah.

Bu arada Becunis demişsin, dr. söylemiştir ama gece yatmadan önce alırsan iyi olur, kalkma saatinden 10 saat öncesine ayarlarsan iyi olur. Ben de diyetisyene giderken kullandım, ilacın adını değiştirmiştik arkadaşlarla ( 3 arkadaş beraber gidiyıorduk diyetisyene ) bekunis teki e yerine o diyorduk. Çünkü cidden insanın b..unu çıkarıyor hahahaha. Wc ye çıkmadan 2 saat önce falan karın ağrısı oluyordu ben de ama uyku saatine denk geldiği için pek rahatsız etmiyordu. İnşallah sende bu kadar etk,lemez.

Hehehe benimki de şimdilik ileri hareket ediyor, e o kadar yağ var göbekte ne kadar hareket etse de tınnn. Ama 1 - 1,5 aya kadar baya hissedilir herhalde dışarıdan.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, benim oğlanın odası olmayacağı için yapmayacağım ama bir gün oda yaptığımda hevesim var kendi ellerimle hazırlıycammmm :))))

benim ikizlerin biri kız biri erkek ......doğuncada yaramaz hareketli hep ağlayan bir bebek olmaz inşallah.....hepimizin evlatlarını allah bağışlasın

Amin canım Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. DEdiğin gibi inşallah çok üzmezler seni annesi, ikiz olunca iki katı uğraş her şeyde :))) Allah senin ve tüm ikiz bekleyen arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.

CANLARIIIIIIIIIIMMMMM HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUNNNN. BEN EN GÜZEL BAYRAMLARIMI BU SENE YAŞIYORUM TABİİ Kİ SENEYE KADAR. EMİNİM Kİ SENEYE ŞİMDİYE KADAR HİÇ YAŞAMADIĞIM TATTA BAYRAM YAŞAYACAĞIM :))))))) ALLAHIM DÜŞÜNDÜKÇE BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR. RABBİMMM HEPİMİZE EVLATLARIMIZLA, AİLELERİMİZLE UZUUUUUUUUN SENELER NİCE BAYRAMLARI SAĞLIKLA GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH......

ayşe ciğim bence yoktur öyle bir şey o dr yanlış yorumlamıştır yoksa senin doktorların bunu gözden kaçırmış olamazlar, diyelim ki var benim iş yerinde bir arkadaşımın bebeğinde de bu sorun vardı hatta 2 tane idi ama geçtiler öyle olur sonra kaybolurmuş sen sıkıntı etme içini ferah tut tatlım

canım benim öncelikle sakin ol stres şekeri çok yükselten bir faktör şimdi sen bebğin gelişmemiş olmasına falan takılma önümüzde haftalar var toparlar, sen şekerini düşürmeye çalışmalısın
hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama orada bir diyabet merkezi varsa hemen oraya başvur yoksa iyi bir hastaneye git endokrinoloji bölümü olan bir hastaneye onlar hemen gerekli tetkikleri yapıp sana ücretsiz şeker ölçüm cihazı verirler ölçüm çubuklarını da yazar dr sen bir süre takip yaparsın diyetle beraber baktın ki diyete rağmen düşmüyor o zaman da insülin iğnesi verirler sana ama korkma hiçbir zararı yok ne sana ne bebeğe hatta çok faydalı bu sayede şekerin düşer bebğin normal şekilde beslenir en kısa zamanda da toparlar nur topu gibi alırsın kucağına ama bu konuyu önemse muhakkak endokrin uzmanına gitmelisin bu işin erbabı onlar...
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin...

geçmiş olsun canım sen de bol bol dinlen doktorun dediklerini aynen uygula inşallah geçer açılman, bebeği göremediğini de dert etme sakın elbet görürsün zaten yakında kendisiyle koklaşıp duracaksın bol bol

kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kilo çok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi

selam herkese

tontirik elif terzi çok kalabalık bi doktor ben bi kere muayene istedim de 3 ay sonraya attılar
acil durumda nasıl bakıyorlar

evet cok kalabalık oluyor.benim randevu için telefon ettigimde tesadüfen bi hastası randevu iptali yapmış bana verdiler 1 hafta sonrasını
sonra ben gidemedim bayram sonrasına istedim 30 ekime verdilerr. yani şanslıydım randevu konusunda :)

Canım bayramın kutlu olsun senın de inşallah.

Ben de keçeyle uğraşıyorum ve oğluşuma bir sürü şeyler yaptım. Burda da zaman zaman paylaştım. Ayrıca okul öncesi öğretmeniyim, zaten öncesinde de el işiyle ilgili bayağı şeyler yaptığım için anlıyorum.

Soracağın soru olursa mesaj at ya da burdan sor, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum canım.

Zeynepcim çok ama çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına çok şükür bebişinin sağlığına da MaşallahSeninde keyfinin yerinde olması böyle morelli olman çok güzelll.Allahım herdaim böle etsin inş..Sağlıkla yavruna kavuşursun inş canım...Sanada tekrar acil şifalar diliyorum Allahtan

Çok geçmiş olsn cnm ya..ama ne olur hemen koyverme kendini bebişinde etkilenmesin...Allahın dediği olur sen içini ferah tut inş hiçbişiy olmucakkk...Dualarım seninle.....

Allah yüzüne baksın seninde bebeğininde canım..İnş gününde saatinde sağlıkla dünyaya gelir...Bol bol dinlenmeye çalış bari inş haftaya gittiğinde herşey normale dönmüş olur....Çok geçmiş olsun cnm...

Bugün iyi kötü herkeste farkli bir gelisme, kosturma varmis. İns olumsuz görünen hersey güzelliklere dönüsür ve endiselerimizin tümü yerdiz cikar. biz güzel düsündükce hersey güzel olacak buna eminim ve hayirla yavrularimiza kavusacagiz.
. Bayrama saatler kaldi,sizi bilmem de kahvaltidan evel annem bize tebriklesmeyi hep yasaklardi. Kahvalti sonrasi babamin elini öper baslatirdi bayramlasma faslini. Dogrusu bu mudur degil midir bilmiyorum ama bu iki aile gelenegini ben de sürdürmeyi itiyorum. Bakalim yarin hastanede almanlarin icinde nasil gececek bayramimiz....

cnm bebeğininde seninde iyi olmana çok sevindim.sen güçlü oldukça bebeğinde güçlü olucak cnm.bu hastalık buruk bi anı olarak geride kalıcak inşallah..
şeker demişken benim tokluk 208-223 o aralarda çıkıyor,benim bebişim napsın yaa kıyamam ..dikkat etmeye çalışıyorum ama canım eşim bugün söylemesi ayıp bayram için çikolata almış gelmiş,oturdum bi güzel bikaçtane afiyetle yedim yarında bayram ,hergittiğimiz yer tatlılar sarmalar ikram edicek inadına..pirinçte şekeri yükseltiyor malum hayatımdan onuda çıkardım 3 aylığına ama umarım düşürücez bu şekerleri.. iyi bayramlar buarada cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…