- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Merhaba kızlar
Bu saatte ne işim var ayakta bilmem
Dün temizlik bittiğinde saat gece 12 ye geliyordu.
Şu an belim çok ağrıyor.
Sizce sıcak su torbası koymalı mıyım belime?
Yorgunum ama temizlik bitti ya daha ne
Bayramımızda hayırlı, sağlıklı, mutlululuk ve huzur dolu olsun inşallah...:
Herkese hayirli bayramlar kizlar...
Biz gurbetcilere bayram telefondan telefona maalesef...
Bizim yerimizede götürün etleri bakvalari bayramin tadini cikarin :) öptüm hepinizi
OKUYUN LÜTFEN...BU NASIL BİR ŞEREF YA RAB ?
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
benim için endişelenen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bayram sabahı hemen girdim sırf sızlere yazabilmek için kocam kahvaltı hazırlıyo :)
hepinizi seviyorum iyi bayramlar :)
Amin canım Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. DEdiğin gibi inşallah çok üzmezler seni annesi, ikiz olunca iki katı uğraş her şeyde :))) Allah senin ve tüm ikiz bekleyen arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.
Merhaba kızlar
Bu saatte ne işim var ayakta bilmem
Dün temizlik bittiğinde saat gece 12 ye geliyordu.
Şu an belim çok ağrıyor.
Sizce sıcak su torbası koymalı mıyım belime?
Yorgunum ama temizlik bitti ya daha ne
Bayramımızda hayırlı, sağlıklı, mutlululuk ve huzur dolu olsun inşallah...
yorgunluktan uyuyamamışsındır.bende öyle olur çok yorgun olduğumda yorgunluktan ağrılardan uyuyamam.... temiz temiz otur.çabuk kirletme...:))))temizlik yapıcağım diye de kendini yorma olduğu kadar sen mazeretlisin ...kendine ve bebişine dikkat et.......
Herkeslerin ve bebişlerimizin bayramı mübarek olsun.....bir sonraki bayramda bebişlerimiz kucağımızı doldursun inşallah ....
tek kelimeyle mükemmel gçen bu yazıyı biyerde daha okumuştum ve çok duygulandım..Rabbim bize bu güzel duyguları yaşattı yaa,kuzucuklarımızın yüzünü görmeyide büyüyüp okuduklarını, iş sahibi olup evlendiklerinide görmeyi nasipe tsin inş.OKUYUN LÜTFEN...BU NASIL BİR ŞEREF YA RAB ?
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
kızlar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğluşum fazla haraketli uyutmuyor,ve tekmelediği yan tarafta 2 yer çok acıyor.cidden içten acıyor.sizlerdede oluyormu??benim 2.doğumum ama ilki ikizdi bu kadar hareketli değildiler????
kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
slm arkadaslar ben geldim öncelikle beni merak edip yazan arkadaslarimi yerim cokkkkk sagolun merak etmissiniz bana yazmiszzsiniz cok sagolun msj icin allah razi olsun..arkadaslar bende biraz durum karisik nasil heves nasil heves gittik esimle görcez diye kuzumu ama göremediksinir oldum yaa hayret birsey..gittik tansiyon falan bakti iyiydi kilom 59 1 kilo almisim 5 haftada 56 diydim ilk hamilelige basladigimda simdi 59 olmusum...sonra ctg ye girdik kalb atislari sancilara bakti 20 dk falan sonra bittiii..bekledik iceri girdik sorular sordu iyimisin bir sorun varmi yokmu söylemi böylemi derken alttan bakti vee dedi bebk dönmüs altan bastiriyor 2 cm bol bol dinlen ayakta durma televizyon bilgisayar kitap okurken hep yatarak yap dedi ayakta durma bol bol dinlen dedi magnezyum alimimi yükseltti günde dörttane dedi sonra 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama baya böyle sIkI sIkI tembihledi beni diyer dogumlarimi sordu iste ne kadar erken oldu acilma oldu diye sordu yani bebisi görmedik 1 hafat sonra gel dedi yani ne gördük nede cinsiyet tam belli olu belki hafataya bakar bilmiyorum yani benim biraz riskli olmaya basladi hamilelik insallahhh hastaneye yatirmaz yaaa naparim cocuklar falan insallahh acilma olmaz böyle arkadaslar benden bebiside göremedim diye üzüldüm bayaaa esimde olsun belki haftaya bakar dedi...herkez kendinize iyi bakin bol bol dinlenin arkadaslar..
gözüm üstünde benim hatunun vallahi dip köşe bucak bıraktırmadım. her yeri aldırıyorum o laptopun acısı geçmedi valla içimden. ama bana ne dedi biliyormusun akşama eşime ve bi kaç arkadaş olucaz onlara tavuk gögsü yapıyorum demesinmi bana bi tepside bana hazırla. allahım yaa koptum oldu canım oldu gelim evinide ben yapim..... ya dedim esra sus deliyle deli olma canın çektiyse şimdide yiyebilirsin senin içinde hazırladım bi tane dedim. ama evine bi tepsi ay şimdi sıyıracam kafayı..
Sevgili 2013 Ocak anneleri;
Uzun zamandır sizleri ziyaretçi olarak takip ediyordum,bir türlü üye olamamıştım:)) Sizlerden o kadar fazla şey öğrendim,bana o kadar yol gösterdinizki hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu formu keşfettiğimden beri hamileliğim çok daha rahat geçiyor.İnsanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu,sanki hepiniz benim arkadaşım gibisiniz:)
Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum...Ben de bir kız annesi olucam inşallah:)))
Şimdiden herkese iyi bayramlar...
nasılsınız kızlar ben çok hastayım:2:
babam rahatsızlandı ona üzüntüden şimdide ben hastalandım çok kötüyüm:2:
geçmişi okuyamadım inş herkez iidir
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
BU YIL BEBİŞLER GÖBİŞDE ,GELECEK YIL KUCAGIMIZDA OLACAK İNŞALLAH
kendinize bebişlerinize ii bakın
öpüyorum hepinizi ,bayram şekerimizi ayırın
kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kiloçok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi
Herkese hayirli bayramlar kizlar...
Biz gurbetcilere bayram telefondan telefona maalesef...
Bizim yerimizede götürün etleri bakvalari bayramin tadini cikarin :) öptüm hepinizi
benim için endişelenen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bayram sabahı hemen girdim sırf sızlere yazabilmek için kocam kahvaltı hazırlıyo :)
hepinizi seviyorum iyi bayramlar :)
OKUYUN LÜTFEN...BU NASIL BİR ŞEREF YA RAB ?
geçmiş olsun cnm .zaten ne geldiyse başımıza bu hamur işlerinden tatlılardan geldikizlar uykumun sebebini buldum sekerim yukselmis. aman dikkat diyeyim tatlilara fazla yaklasmayin
ins canim ya ne guzel bir yazi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?