2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Şimdiden Herkesin Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım..
Tüm Gebedaşlarımın Göbüşlerinden Öperim..

Bir Daha ki Bayram Allah Nasip Kısmet Ederse Yavrularımızla Olacağız..
Herşey Gönlünüzce Olsun..

Merhaba kızlar
Bu saatte ne işim var ayakta bilmem
Dün temizlik bittiğinde saat gece 12 ye geliyordu.
Şu an belim çok ağrıyor.
Sizce sıcak su torbası koymalı mıyım belime?
Yorgunum ama temizlik bitti ya daha ne
Bayramımızda hayırlı, sağlıklı, mutlululuk ve huzur dolu olsun inşallah...

Melonecim çok geçmiş olsun canım. Bende de erken doğum riski var. Ama yapacak bir şey yok dua ve dikkat etmekten başka canım değil mi... Rabbim cümle darda olanların yardımcısı olsun inşallah...

Ezgicim lütfen kendini harap etme. Bebeklerimiz hissediyor canım. Allah en kısa zamanda güzel haberleri duyursun size inşallah...

Zeynepfaz maşallah yavruşuna

Ve diğer arkadaşlarıma da selamlar

herkese iyi bayramlar kizlar.
kursa gittim geldim feci yoruldum biraz yatma lazim
sonra gecmisi okuyacagim :)

Herkese hayirli bayramlar kizlar...

Biz gurbetcilere bayram telefondan telefona maalesef...

Bizim yerimizede götürün etleri bakvalari bayramin tadini cikarin :) öptüm hepinizi

temiz temiz otur canım elıne sağlık
bende erkenciyim sankı namaza gidecekmişim gibi kalktım 7,40ta
eşim annesigilin yanına gıtti kardeşim yanımda bu bayram
ben memlekete gitmeme kararı aldım bu kadar sabrettik yollarda bişi olursa diye tedrgin oldum.Bide bayramda oturulmuyo gezmeler el öpmeler...
ama böyle de garip oldum
çocukken babam namaza gider biz arife gununden bayramlıklarımızı salonda 1er koltuğa dizerdik.Bayram sabahı kalkar onları poşetleriz ve babm gelir dedemide alır camıden babnneme gideriz
çorumda su böreği adettir sağolsun babnnem 80yaşında hala su böreğimizi yapar sofraya oturulu kahvaltı biter amca çocuklarımla birer oda bulur bayramlııklarımızı giyer saçlarımızı yapar dedmın elını öpmeye sıraya girerdik cümbür cemaat:)
ünv başladı bu adette son buldu
annemler 3.gun gelecek su böreğini ve oğlumu çeyizlerini alıp:) Bizde kardeşimle alışveriş merkezlerinde bayram geçirenlerden olacağız mecbur

Herkese sevdikleriyle nice mutlu bayramlar dilerim

iyi bayramlar teyzeler...ve iyi bayramlar oğlumun arkadaşları.2.bayramları bu haylazların.tecrübe sahibi oldular bile.dün başım çok fena döndü kızlar.çamaşır makinası gibi döndüm.sonrada kendime gelemedim valla.öyle bir güncüktü işte.bugün eşimi bayram namazına uğurladım.geldi onunla bayramlaştık.şimdide annesigile gitti.kurban kesecekler.benim annemlerde burada değiller napalım herkes yerinde iyi olsunda gerisi önemli değil (

OKUYUN LÜTFEN...BU NASIL BİR ŞEREF YA RAB ?

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla

benim için endişelenen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bayram sabahı hemen girdim sırf sızlere yazabilmek için kocam kahvaltı hazırlıyo :)
hepinizi seviyorum iyi bayramlar :)

Bizim yerimizede götürün etleri bakvalari bayramin tadini cikarin :) öptüm hepinizi

hayırlı bayramlar...tatlı bi bayram olsun senin ve senin gibi gurbetçiler için... sen böle yazınca içim sızlıyo yemin ederim

çok güzel yaaa bi an önce miiklerimizde gelsin diyoruz ama her ayın bile önemi var aslında yani hamileliğin tadiıda başka valla çok güzel kilolara ağrılara raümen güzel şükürler ola.....

sakin ol ve mutlu bi bayram geçir tatlım....afiyet olsun size iyi bayramlar

benim ilk çocuşlarım ikiz ...ikizler 10 yaşında......o iki kat uğraşlar sabırlar geçti bizden şimdi teki yaşıyacağız ......allah her annenin yardımcısı olsun tekizde ikizde üçüzde::::))))annelik bambaşka çok kutsal çok meşakatli allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.....

Son düzenleme:
Güzel anneler, tatlı hamileler, hepininizin kurban bayramı mübarek olsun.

Bu sene karnımızda, seneye Allah'ın izniyle kucaklarımızda bayramlaşıcaz inşallah bebeişlerimizle...

Herkese sevgiler.....

tek kelimeyle mükemmel gçen bu yazıyı biyerde daha okumuştum ve çok duygulandım..Rabbim bize bu güzel duyguları yaşattı yaa,kuzucuklarımızın yüzünü görmeyide büyüyüp okuduklarını, iş sahibi olup evlendiklerinide görmeyi nasipe tsin inş.

iyi bayramlar canlarım..pöfff eşimle kayınpederim kurban kesmekten gelmediler daha evdeyim patlıycam güneşte açtı azcık dışarda ama hava soğuk ne geçiricem üstüme bilmiyorum hiç bir montumuzun önü kapanmıyor malum..panço almıştım ama oda boğazlı gibi ,sanki daha giyilmez..şal atsam üsürüm sanırım.bilemedim yaaa:44: bol bol gezin emii tontiş göbişleriniz ağrımasın amaa

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza canım.. Bebişin hayırlı olsun, ikizleerini de sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşAllah.. Bu tepikler gayet normal endişelenme sen..

Canım benim çok geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha görün bakalım o ne diyecek.. Ben artık her doktorun dediğine de inanmıyorum. Hem arkadaşların da dediği gibi protein ağırlıklı beslenmeyle falan hayırlısıyla aradaki fark kapatılır inşAllah.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim cc herşeyi yoluna sokuversin inşAllah..

Canım çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine ve kendini çok fazla yorma emi.. Bebişi birdahakine görürsün inşAllah.. Rabbim cc sağlık sıhhat versim hem sana hem yavruna..

Ayy koptum okurken Bana da bir tepsi hazırla diyor demekk.. Ne garip bir hatunmuş.. Aslında bir tepsi birşey yapıp özür için onun getirmesi gerekiyordu.. Kırdıklarının hatrına..

Aramıza hoşgeldin canım.. Hayırlı olsn bebişin.. Burası o kadar farklı ki.. Hayatımızın bir parçası oldu artık.. Sabah ilk kalktığımda burası geliyor aklıma inan.. kızlara bir bakayıp diyip geçiyorum pc başına.. giremediğimde aklım burda kalıyor..

Canım sana da babana da çok geçmiş olsun. Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah.. Kendini çok yıpratma canım.. kuzucuğunu düşün..

Hay maşAllah kuzucuğunaa.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Boyu kilosu, herşey çok güzel elhamdulillah.. Rabbim cc herdaim hayırlı güzel haberler vermeni nasip etsin canım..

Rabbim cc gurbette olan herkesi sevdiklerine kavuştursun inşAllah.. hayırlı bayramlar olsun canım..

Bizde seni seviyoruz canım. Herşey çok güzel olacak inşAllah canım..

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Hepinize sağlıklı, huzurlu, güzel, keyifli bayramlar diliyorum..
Sabah erkenden kalktık kızımla.. Bekarlıktan beri adettir.. Bayramlarda namazdan sonra uyunmaz..
Babamız namazdan gelene kadar kahvaltı hazırladık.. Babamızla bayramlaştık ve babamız kurbana gitti.
Bizde evde onu bekliyoruz. Burada bayram pek hissedilmiyor.. Annemi aradım, cümbüş vardı yine.
Herkes birarada kahvaltı yapmışlar kurban keseceklerdi. konuşurken ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ne yapalım nasip..
Bu sene kuzucuklar karnımızda bayram yaptık.. Rabbim cc nasip ederse seneye yanımızda olacaklar..
Rabbim cc yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah..

kizlar uykumun sebebini buldum sekerim yukselmis. aman dikkat diyeyim tatlilara fazla yaklasmayin

ins canim ya ne guzel bir yazi.

Kızlar! Bayramınız mutlu geçsin, şirinlerinizin tepiklerini hissedin bol bol. Bizimki sabah bi şov yaptı maşallah! Bayram hediyemi almış oldum!
Bu arada dün eşimle tv izlerken uzanmıştık. Şu saçma sapan bi Muhteşem Yüzyıl dizisi varya, onu izleyip gülüyoruz. Alakasız bi anda, "o diil de senin bu toton ne zaman küçülcek" dedi kocam. Birlikte koptuk, 2 saat güldük. Bunu yazarsın sen şimdi foruma diyo. Yazcam ulen dedim
Hakkaten bebişler gelse de küçülse şu totolar artık. Dün tvde bi diyetisyen konuşuyodu. Loğusalık annenin kilo vermesi için mucizevi bi dönemdir dedi.Bilmemkaç dk emzirmek 2 saat spor yapıomuş gibi kilo verdiriyomuş. Sevindim
Öpüyorum sizi çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…