2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

seninde canım....niye kız ben seviyrum muhteşem yüzyıl çarşamba akşamalrı dizi günümüz valla hangisini izleyelim die gidip geliyruz..izlediğimiz 2 dizi var oda çarşamba akşamı.....sorma bu toto benimde aldı başını gidiyo dün başladım diyete bugün bozdum eşim kızartmasız falan kahvaltı yapmaz e dayanamadım yaa. sevindim bende bol bol emz,iriz artık hehehehhe :)))

kızlar bugün et, börek sarma yemekten sarhoş olmayız inşallah annemlerden geldik şimdi annem zorlaaaa ye ye ye ye ye ye kaçkere söledi sayamadım bıktryo bazen gerçekten dedim anne diyetteyiz zaten yeter nolur yok sen yemezsen bebek gelişmez havasında annem ooooooooooooofffffffffffffff ettim şimdide evdeyim kayınvalidemlerin kurban işi bitmedi henüz evde yoklar daha oraya gitmedik şimdi orda da et pişer öfff ben evde kendime mis gibi karnıbahar yaptım ama yiyemyrum acıkmadımkiiiiii

bu arada dün akşam arzunun çantasından aldım hiç aklımda yokken dötümün dibindeki alışveriş merkezinde varmış ya ay çok mutlu oldum valla çantamın içini bebişim beziyle biberonuyla doldurmak istiyruuuuum

evet canim dogru okumussun benim bebek altta alt tarafim 2 cm acilmis bol bol dinlenmem gerekmis ayakta durmak oturmakta yasak hayirlisi insallah benim ilk oglumda 28 haftada hastaneye yatmistim acilmam coktu 8 hafta yattim yinede erken dogdu 2.oglumda 3 hafta erken geldi buda aceleci olacak galiba ama insallahh hastaneye yatmamda erken falan olmaz daha cokk erken yaaaaayrica bayramin mübarek olsun canim evinde temizlenmis ohh misler gibi güle güle kirlensin mutlu bayramlar canim ailenle bende durum böyle kendine iyi bak aman dikkat et canim...

canim cok gecmis olsun. ins fazla da erken gelmez.iki cm olan rahim agzi kalinligi mi( normalde 4cm olan). benimki de 1.8 lerde. 23. haftadan beri=S

slm canim cok sagol mesajin iicn ediyorum canim gerci cocuklarla zor biraz ama dikkat ettigim kadar artik ne kadar yararli olursa ne yapayim burda kimse yok esim calisiyor malum canim 2 oglan esim evdeyken yine iiy ama mecbur o olmayinca yapiyorum allah yardimcimiz olsun insallahh erken gelmez..evet yaa insallah birdahakine görürüm artik ne yapalim..aminnn canim cümlemize insallahhh saglik sihat versin..iiy mutlu güzel bayramlar diliyorum sana canim ailenle..

canim cok gecmis olsun. ins fazla da erken gelmez.iki cm olan rahim agzi kalinligi mi( normalde 4cm olan). benimki de 1.8 lerde. 23. haftadan beri=S

slm canim insallahh erken gelmez evet canim insallahhh..canim alt tarafim 2 cm acilmis hani dogum baslayinca yok 2 cm acildi yok 4 yok 7 diyorlar ya öyle doktor oturarak hic birsey yapma dedi hep yat dedi öyle canim kendine iyi bak tekrardan hayirli huzurlu bayramalr sevdiklerinle bayramin mübarek olsun tatlim benim..

sagool canim evet dikkat etmekten naska sansimiz yokkk sanada gecmis olsun insan korkuyor yaaaa.insallahh erken gelmezler..aminnn insallahh canim alahim erkeze sifa versin hayirli huzurlu mutlu bayramlar sevdiklerinle insallahhhhhh..

allahim kurban oldugum allahim sen ne yüce ne büyüksün rabbim cok duygulandim cokkaklima burda aramizdan ayrilan arkadasim ve bebisi geldi mekani cennet olsun...

slm canim dinlenmeye calisiyorum dikkat edicem canim benim insalahh gecer 2 cm daha fazla acilmasin yoksa hastaneye yatirilar ilk oglumdada öyle oldu sancilarimm baslamisti 28 haftada ilaclarla acilma ancak 36 haftaya kadar durdu cokkk sükür yine cok saglikliydi ilaclar gelistirmisti bebisimi..evet dogunca bol bol görücez insallahh canim insan özlüyor istecanim sen nasilsin iyi haberlerini aldikcak cokkkkkk seviniyorum allahim yar ve yardimcin olsun hersey düzelir insallhh canim benim kendine cokkk iiy bakk dualarim seninle ve sifa bekleyen arkadaslarimla...

Demekki senin bebişler aceleci bacım yapacak bişey yok Allahım sağlık versin ikinize de inşallah senin de bayramını kutluyorum hayatım çocuklarını ve bebişi gözlerinden öpüyorum

canimmm cokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim ohhh masallahh sübhanallahh hem san ahem bebise kacamak yapmak yokkkkk kendine cokkk dikkat et herseyin yoluna olmasina cokk sevindim canim benim.

Hepinizin bayramını kutluyorum güzel annişlerbi dahaki bayramda bebişlerimizle oluruz inşallah ayy ona ne ciciler giydiricemm

slm canim cokkk sagolasin amin insallahh sagsaglim gününde aliriz bebislerimizi kucaklarimiza..hayirli huzurlu mutlu bayramalr ailenle canim benim..

aminn insallahh canim benimm..insallahh gününde gelir tüm bebisler..dinlenmeye calisiyorum canim malum 2 cocuk biraz zor oluyor gerci ama idare edecegiz artik esim evde olunca yine iiy ama oda calisiyor hayirlisi artik gurbette olunca kimse olmuyor buralarda kndi isini kendin yapiyorsun mecburen..canim acilma suan 2 cm insallahh daha cokk acilmaz benim ilk oglandada acildi sonra devami gelmisti sancilarda gelince artik ilaclarla gelismisti benim oglan ama cokk sükür erkende gelse saglikliydi allah yardimcimiz olsun hepimizin..sanada hayirli mutlu huzurlu bayramalr canim ailenle..

Demekki senin bebişler aceleci bacım yapacak bişey yok Allahım sağlık versin ikinize de inşallah senin de bayramını kutluyorum hayatım çocuklarını ve bebişi gözlerinden öpüyorum

evet canim benimkiler toptan aceleciler bazen cocuklara diyoruz birseye acele ettilermi esim diyorki siz dokuz ay nasil dayandiniz diyecek gerci durmadiniz diyerek espiri yapiyorduk buda böyle acele ediyor..aminn cümlemize insallahh canim benim..canim seninde bayramin kutlu olsun sagolasin güzel dileklerin icin birde seni öptük cocuklarimla teyzesi sagolasin iiy bayramlar sanada huzurlu mutlu insallahh ailenle

Son düzenleme:
tüm arkadaslarimin bayramini en icten dileklerimle kutlar huzurlu mutlu güzel bir bayaram gecirmenizi temenni ediyorum..insallahh seneyede bebislerle kutlariz..herkeze huzurlu bayramlar insallahhh..

allahim kurban oldugum allahim sen ne yüce ne büyüksün rabbim cok duygulandim cokkaklima burda aramizdan ayrilan arkadasim ve bebisi geldi mekani cennet olsun...

benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun ((
zaten ara ara hala aklıma geliyo da inanamıyorum, Allah hayrdan uzaklaştırmasın hiçbirimizi

Hiçbirinize yetişemedim bugün cimcimeyle ben kalmışız sadece :)
Hepinizin bayramını kutluyorum ve inşallah hayırlısıyla bu son aylarımızı da kazasız belasız atlatıp sağsalim alcaz hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza diyorum, öptümm herkesii , iyi bayramlar

malum bayram canım girip çıkıyruz normalde buralar dolup taşardı bilirsin :)) sanada hayrlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…