Kızlar! Bayramınız mutlu geçsin, şirinlerinizin tepiklerini hissedin bol bol. Bizimki sabah bi şov yaptı maşallah! Bayram hediyemi almış oldum!
Bu arada dün eşimle tv izlerken uzanmıştık. Şu saçma sapan bi Muhteşem Yüzyıl dizisi varya, onu izleyip gülüyoruz. Alakasız bi anda, "o diil de senin bu toton ne zaman küçülcek" dedi kocam. Birlikte koptuk, 2 saat güldük. Bunu yazarsın sen şimdi foruma diyo. Yazcam ulen dedim
Hakkaten bebişler gelse de küçülse şu totolar artık. Dün tvde bi diyetisyen konuşuyodu. Loğusalık annenin kilo vermesi için mucizevi bi dönemdir dedi.Bilmemkaç dk emzirmek 2 saat spor yapıomuş gibi kilo verdiriyomuş. Sevindim
Öpüyorum sizi çok...
kızlar ben yeni girdim nete özlemişim sizi ayyçok işim vardı bugün sabah kışlık yazlık değişimi derken bazalar temizlendi onu yapmışken dolapların içi tamamen temizlendi eşimle beraber sonra bayram alışverişine çıktık aman allahım tıklım tıklımdı heryer neyse eve geldik hemen temizliğimi yaptım sil süpür yıka ohhhhh mis gibi oldu her yer şimdi yemek yapıcam yarın için sonra da tatlı yapıcam duş alıcam en sonunda tuş olur esra u arada geçmişi okuyamadım ama melone ve ezgiyle ilgili bişeyler okudum kızlar geçmiş olsun ikinize de dualarım siz ve bebişlerinizle daha zaman çok korkmayın bence doktorun söylediklerini harfiyen yerine getirip gerisini Allah'a bırakın kendinizi de hiiiiççç üzmeyin öpüyorum hepinizi
evet canim dogru okumussun benim bebek altta alt tarafim 2 cm acilmis bol bol dinlenmem gerekmis ayakta durmak oturmakta yasak hayirlisi insallah benim ilk oglumda 28 haftada hastaneye yatmistim acilmam coktu 8 hafta yattim yinede erken dogdu 2.oglumda 3 hafta erken geldi buda aceleci olacak galiba ama insallahh hastaneye yatmamda erken falan olmaz daha cokk erken yaaaaayrica bayramin mübarek olsun canim evinde temizlenmis ohh misler gibi güle güle kirlensin mutlu bayramlar canim ailenle bende durum böyle kendine iyi bak aman dikkat et canim...
slm canim cok sagol mesajin iicn ediyorum canim gerci cocuklarla zor biraz ama dikkat ettigim kadar artik ne kadar yararli olursa ne yapayim burda kimse yok esim calisiyor malum canim 2 oglan esim evdeyken yine iiy ama mecbur o olmayinca yapiyorum allah yardimcimiz olsun insallahh erken gelmez..evet yaa insallah birdahakine görürüm artik ne yapalim..aminnn canim cümlemize insallahhh saglik sihat versin..iiy mutlu güzel bayramlar diliyorum sana canim ailenle..Hoşgeldin aramıza canım.. Bebişin hayırlı olsun, ikizleerini de sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşAllah.. Bu tepikler gayet normal endişelenme sen..
Canım benim çok geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha görün bakalım o ne diyecek.. Ben artık her doktorun dediğine de inanmıyorum. Hem arkadaşların da dediği gibi protein ağırlıklı beslenmeyle falan hayırlısıyla aradaki fark kapatılır inşAllah.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim cc herşeyi yoluna sokuversin inşAllah..
Canım çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine ve kendini çok fazla yorma emi.. Bebişi birdahakine görürsün inşAllah.. Rabbim cc sağlık sıhhat versim hem sana hem yavruna..
Ayy koptum okurkenBana da bir tepsi hazırla diyor demekk.. Ne garip bir hatunmuş.. Aslında bir tepsi birşey yapıp özür için onun getirmesi gerekiyordu.. Kırdıklarının hatrına..
Aramıza hoşgeldin canım.. Hayırlı olsn bebişin.. Burası o kadar farklı ki.. Hayatımızın bir parçası oldu artık.. Sabah ilk kalktığımda burası geliyor aklıma inan.. kızlara bir bakayıp diyip geçiyorum pc başına.. giremediğimde aklım burda kalıyor..
Canım sana da babana da çok geçmiş olsun. Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah.. Kendini çok yıpratma canım.. kuzucuğunu düşün..
Hay maşAllah kuzucuğunaa.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Boyu kilosu, herşey çok güzel elhamdulillah.. Rabbim cc herdaim hayırlı güzel haberler vermeni nasip etsin canım..
Rabbim cc gurbette olan herkesi sevdiklerine kavuştursun inşAllah.. hayırlı bayramlar olsun canım..
Bizde seni seviyoruz canım. Herşey çok güzel olacak inşAllah canım..
canim cok gecmis olsun. ins fazla da erken gelmez.iki cm olan rahim agzi kalinligi mi( normalde 4cm olan). benimki de 1.8 lerde. 23. haftadan beri=S
sagool canim evet dikkat etmekten naska sansimiz yokkk sanada gecmis olsun insan korkuyor yaaaa.insallahh erken gelmezler..aminnn insallahh canim alahim erkeze sifa versin hayirli huzurlu mutlu bayramlar sevdiklerinle insallahhhhhh..Merhaba kızlar
Bu saatte ne işim var ayakta bilmem
Dün temizlik bittiğinde saat gece 12 ye geliyordu.
Şu an belim çok ağrıyor.
Sizce sıcak su torbası koymalı mıyım belime?
Yorgunum ama temizlik bitti ya daha ne
Bayramımızda hayırlı, sağlıklı, mutlululuk ve huzur dolu olsun inşallah...
Melonecim çok geçmiş olsun canım. Bende de erken doğum riski var. Ama yapacak bir şey yok dua ve dikkat etmekten başka canım değil mi... Rabbim cümle darda olanların yardımcısı olsun inşallah...
Ezgicim lütfen kendini harap etme. Bebeklerimiz hissediyor canım. Allah en kısa zamanda güzel haberleri duyursun size inşallah...
Zeynepfaz maşallah yavruşuna
Ve diğer arkadaşlarıma da selamlar
allahim kurban oldugum allahim sen ne yüce ne büyüksün rabbim cok duygulandim cokkOKUYUN LÜTFEN...BU NASIL BİR ŞEREF YA RAB ?
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
ayşe ciğim bence yoktur öyle bir şey o dr yanlış yorumlamıştır yoksa senin doktorların bunu gözden kaçırmış olamazlar, diyelim ki var benim iş yerinde bir arkadaşımın bebeğinde de bu sorun vardı hatta 2 tane idi ama geçtiler öyle olur sonra kaybolurmuş sen sıkıntı etme içini ferah tut tatlım
canım benim öncelikle sakin ol stres şekeri çok yükselten bir faktör şimdi sen bebğin gelişmemiş olmasına falan takılma önümüzde haftalar var toparlar, sen şekerini düşürmeye çalışmalısın
hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama orada bir diyabet merkezi varsa hemen oraya başvur yoksa iyi bir hastaneye git endokrinoloji bölümü olan bir hastaneye onlar hemen gerekli tetkikleri yapıp sana ücretsiz şeker ölçüm cihazı verirler ölçüm çubuklarını da yazar dr sen bir süre takip yaparsın diyetle beraber baktın ki diyete rağmen düşmüyor o zaman da insülin iğnesi verirler sana ama korkma hiçbir zararı yok ne sana ne bebeğe hatta çok faydalı bu sayede şekerin düşer bebğin normal şekilde beslenir en kısa zamanda da toparlar nur topu gibi alırsın kucağına ama bu konuyu önemse muhakkak endokrin uzmanına gitmelisin bu işin erbabı onlar...
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin...
geçmiş olsun canım sen de bol bol dinlen doktorun dediklerini aynen uygula inşallah geçer açılman, bebeği göremediğini de dert etme sakın elbet görürsün zaten yakında kendisiyle koklaşıp duracaksın bol bol
evet canim dogru okumussun benim bebek altta alt tarafim 2 cm acilmis bol bol dinlenmem gerekmis ayakta durmak oturmakta yasak hayirlisi insallah benim ilk oglumda 28 haftada hastaneye yatmistim acilmam coktu 8 hafta yattim yinede erken dogdu 2.oglumda 3 hafta erken geldi buda aceleci olacak galiba ama insallahh hastaneye yatmamda erken falan olmaz daha cokk erken yaaaaayrica bayramin mübarek olsun canim evinde temizlenmis ohh misler gibi güle güle kirlensin mutlu bayramlar canim ailenle bende durum böyle kendine iyi bak aman dikkat et canim...
canimmm cokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim ohhh masallahh sübhanallahh hem san ahem bebise kacamak yapmak yokkkkk kendine cokkk dikkat et herseyin yoluna olmasina cokk sevindim canim benim.kızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kiloçok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi
Ezgi Karabatak çok üzüldüm canım en çok da senin moralinin bu kadar bozulmasına.
bu kadar strese girmene çünkü bebeğin de etkileniyor senin stresinden...
internetteki yorumları okuma, her sıkıntı çeken dünyanın en büyük olayı gibi anlatıyor internette.
eskiden kadnlar bu kadar şey bile bilmiyormuş,
hatta şimdi bile köylerde falan internet mi var hayır bak sapasağlam çocuklar doğuyor
aslında biraz da eskiler gibi olmak lazım, çok strese girmemek adına
hamilenin ruhu bile duymuyor içerde neler olup bittiğini, mesela bi tanıdığım 6 aylıkken öğrenmişti hamile olduğunu, 2 çocuk annesi olmasına rağmen fark etmemiş karnımda şişkinlik var diye gitmiş bi bakmış hamile, çocuğunda ise hiçbi sıkıntı yoktu.
-ki sen o kadar gidiyormuşsun doktora ve dikkat ediyorsan yeterli, fazla bozma moralini ilk şekeri olan gebe sen değilsin korkma biliyorum zor ama pozitif ol azıcık canım benim
melonee canım geçmiş olsun sana da babana da allah şifa versin sıkma kendini hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah
Zeynepcim çok ama çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına çok şükür bebişinin sağlığına da MaşallahSeninde keyfinin yerinde olması böyle morelli olman çok güzelll.Allahım herdaim böle etsin inş.. Sağlıkla yavruna kavuşursun inş canım...Sanada tekrar acil şifalar diliyorum Allahtan
Çok geçmiş olsn cnm ya..ama ne olur hemen koyverme kendini bebişinde etkilenmesin...Allahın dediği olur sen içini ferah tut inş hiçbişiy olmucakkk...Dualarım seninle.....
Allah yüzüne baksın seninde bebeğininde canım..İnş gününde saatinde sağlıkla dünyaya gelir...Bol bol dinlenmeye çalış bari inş haftaya gittiğinde herşey normale dönmüş olur....Çok geçmiş olsun cnm...
Demekki senin bebişler aceleci bacım yapacak bişey yokAllahım sağlık versin ikinize de inşallah senin de bayramını kutluyorum hayatım çocuklarını ve bebişi gözlerinden öpüyorum
allahim kurban oldugum allahim sen ne yüce ne büyüksün rabbim cok duygulandim cokkaklima burda aramizdan ayrilan arkadasim ve bebisi geldi mekani cennet olsun...
Hiçbirinize yetişemedim bugün cimcimeyle ben kalmışız sadece :)
Hepinizin bayramını kutluyorum ve inşallah hayırlısıyla bu son aylarımızı da kazasız belasız atlatıp sağsalim alcaz hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza diyorum, öptümm herkesii , iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?