2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
off ya çok yürüyünce akşam evde çatı kemiğim ağrıyo hareket edemiyrum otruncada göğüs altımdaki kaburga batyo ben napazağımmmmmmmmmmm

herkese iyi bayramlar...:)

benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun ((
zaten ara ara hala aklıma geliyo da inanamıyorum, Allah hayrdan uzaklaştırmasın hiçbirimizi

bu aramızdan ayrılan arkadaşlar kim ne zaman oldu eskiden mi demek böyle üzücü şeyler de oldu dogum sırasında mi acaba Allahım herşeyin hayırlısıni versin inşallah amin..

Herkese hayirli bayramlar güzel snneler umarim hepinizin bayrami cok guzel gecer biz esimle hastayiz mide ve bagirsaklari bozmusuz gripte var tabi dün gece sabahi zor ettik ikimizde ama sabah erkenden kalkip esimin dedesigile gittik bayram namazini orda kildilar sonra kurban kesildi ben ve iki görümcem eve geldik çünkü hiç halim yok esimde aksam 9 a kadar etle ugrasmis eve geldi haşati çikmiş resmen canim kocam hemen corba yaptim ilac verdim yatti simdi ama atesi var benimde midem kotu bu bayram hic biyere gitmicem bi annemlere tamam o kadar benden bu kadar canlar hepiniz kendinize cok ii bakinn öptum

bayram gezmesi derken hem yoruldum hemde kaçırdım tatlıları valla 1 saat önce anca geldik eve..yarın dinlenicem valla gezmiycem.canım kocamda yorulmuş uyudu kıyamam,birazda üşüttü galba hapşırıp duruyo:2: bana geçirmese bari:44:

Son düzenleme:
zaten ara ara hala aklıma geliyo da inanamıyorum, Allah hayrdan uzaklaştırmasın hiçbirimizi

evet yaa bende inanamiyorum hala hic allahim mekanini cennet etsin insallahh.amin canim uzaklastirmasin hicbirimizi..

oglumla size kocaman gunaydin teyzeleri :) bugunlerde yerimi daraldi nedir tepiklerde biraz azalma var.
ins bayram guzel geciyordur. bizim siradan bir gun gibi.
esim ise gidiyor kizda krese bugun evdeyim sukur:) ustten bir temizlik yapicam basitte bir yemek
gerci aksam esimin is arkadasiyla ailecek yemege gidicez ama kizim icin birseyler hazirlaam lazim hem onumuz hafta sonu
ymek bulunsa iyi olur beni bir tembellik aliyor hsonlari:)

geçmiş olsun cnm .zaten ne geldiyse başımıza bu hamur işlerinden tatlılardan geldi
sorma canim. kizimin ogretmenleri gelmisti carsamba gunu cok yemedim ama hamurisi iste sekeri firlatiyor demekki
birde ben limonlu su iciyorum annem demisti oda seker hastasi diet yapiyor ilac kullanmiyor masallah
dun sabahta icmeden ciktim evden yolda uyuyacaktim nerdeyse.

2 gundur sana yazicam halim o kadar yokki yazamadim :)
ins gununu bekler canim bebegin bolca yat dinlen dicem ama senin baska cocuklarinda vardi dimi?
bir yardimci filan alsan en azindan 36 haftayi doldursa bari bebisler
cok aceleciler. bizde sabirsizlaniyoruz ama hersey vaktinde guzel
gecen bir topicte yazisina denk geldim cok garip oldum erken dogum olursa kacinci afta kuveze girmez diye sormus biri
oda kizini erken dogurdugunu bir sorun cikmadigini yazmis. Allah mekanini cennet etsin kuzucugla birlikte simdi.

Ayse sanda yazicam yazamadim 2 gundur
canim nasil dayandin anastezi olmadan yani basa gelince cekilcek elbette ama cok zor ya.
ben kurtajan sonra cektigim agrilari hala hatirliyorum. agri kesici almama ragmen 1-2 saat kivrandim cok kotu bir sanci yasadim
e o zaman sen sezaryan olamazsin nasil olucaksin. epudralle filan mi olucak. kurtajdada kullanilmiyormu ebudral??
Ins kolay dogum yapariz.

o tikanikligi ultrasonla goremiyormu acaba? kan inceltici ilaclarla acilmiyormu? cozum olarak ne dedi dr?
bendede seker var ve cok tedirginim dr sinirdan dondun dedi ama dikkat etmeyince sekerim firliyor kafami kaldiramiyorum
uyku ve agiz kurulugu basliyor. hamur isi, tatli, pirinc ve sekeri cok olan meyve yememek lazim
aslinda dikkat ediyorum aksamlari cok yuklenmiyorum, kilo bile almamisim mesela ama biranlik bogazimi tutamamak herseyi batiriyor
daha yapmicam hamurisi filan hem zahmetli hemde zararli napalim bebisler iyi olsunda yemeyelim 10 hafta. simdi ayin 3 une kadar nasil beklicem insan gergin oluyor

canim oncelikle masallah bebgine bu zor sureci insallah kolayca atlatip saglikla alirsin bebegini kucagina.
benim 100 luk sekerim 189 cikti annem seker hastasi belki oda bir etkendi kizimda yoktu
senin 180 dedigin 100luk sekermi yoksa 50 lik mi?
50 likte 160 cikti dururmum pek parlak degil anlayacagin.
insallah su sekerler bir duzene girer. hamile kalinca her istedigimi istedigim kadar yerim diye dusunuyordum
yememek onemli degil elbette ama icimde kaygi olusuyor insanin elinde degil.
Allahim saglikla , zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.
su seker olayina kadar gebeligin tadini cikariyordum ama simdi inanki haftalar gecsinde bebegime biran once kavusayim diyorum.
Allah korusun esirgesin onlari

Kizlar bu kadr dinlenmek yeter bana bir supurup sileyim ustten . sabahta kocise bulasik yikattim yine :)
zor yetisti ise aksam yika diyorum dinlemiyor beni. neyse bugun ben yikarim artik biryere gitmicem yorulmam herhalde.
aslinda ayakta duramamaktan dolayi yikayamiyorum su batma hissi yuzunden.

Gecmis olsun canim ya bilmiyodum uzun süre girmeyince gecmisi okuyamayiorum tamamen

Off ne oluyo ya herkes erken dogum riskinde sende bol bol yat dinlen canim ben dün gizlice disari ciktim cok bunaldim göbüsüm bir sertlesti nefes alamadim sanki gerisin geri eve döndüm :)))

Gizli is yaparsan böyle olur iste :) simdi cumartesi günü gezdirecekmis esim beni arabayla söz verdi :) ayy bunladim ya yat yat..

Allahtan arkada dusenecegim cocuk yok baska sende oda var Allah yardimcimiz olsun canim benim...

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar....

Benim de haberim yok.. Melonee ye ne olmuş... Açılma neye bağlıymış nasıl farketmişş...
Ben de çok korkuyorum.
Çok acı hissediyorum... Pelvis ağrısıymış... Sünnet çocuğu gibi dolanıyorum... Her geçen gün artıyor... Çok zor bişey Allah kimselere vermesin...

MELONEE çok geçmiş olsun...

iyi bayramlar hayırlı cumalar kızlar

kızlar gecmis olsun tek tek yazamıyorum Allah sifa versin hepinize

off ya çok yürüyünce akşam evde çatı kemiğim ağrıyo hareket edemiyrum otruncada göğüs altımdaki kaburga batyo ben napazağımmmmmmmmmmm

Uykuda sağa sola dönerken çok acı oluyo.. Ben de geçen gün oturup ağladım çünkü gittikçe zorlaşıyo...
Allah yardımcımız olsun canım... Anlıyorum seni..

Selam arkadaslar devamli okuyorumda yazma firsati bulamiyodum iyi bayramlar..bu donemler harkezin sorunlari var galiba bende bacak agrisindan uyuyamiyorum:2: komple bacagimin kemikleri kopuyo gibi..bide devamli gece sirtustu yatarken buluyorum kendimi sartlandiriyorum ondan oluyo galiba cunku eskiden hic yatmazdim:2: cok zor beaa her ayin ayri bi rutin sikayeti var hic oh be bugun cok rahatim diyemedim

cnm benim öncelikle bayramın kutlu olsun tatlım.napalım 3 ay sabredicez.ama ben dün kaçırdım yine valla bayram gezmesinde yemicem dedim ama eşiminkinden hep tırtıkladım tatlıalrı benim babamda diyabet hastasıydı rahmetli ve sülalesi şeker hastası..gebelikte çıkan şeker irsi olduğu için oluyor zaten tatlım.doğumdan sonra geçicek ama yiende ömür boyu yediklerimize dikkat etmek gerekiyor yoksa 40lı yaşlardan sonra bizde diyabet olabiliriz.bu sonuçlar şeker hastalığına meyilli olduğumuzu gösteriyor..öpüyorum seni çok tatlım

kız senin beaaa diyen dillerini yerim.trakyalımısın cnm sen..ben trakyadan değilim ama bandırmada yaşıyorum ve bizde beaayı çok kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…