herkese iyi bayramlar...:)
benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
zaten ara ara hala aklıma geliyo da inanamıyorum, Allah hayrdan uzaklaştırmasın hiçbirimizi
amin insallahh bende öyle inanamiyorum hic uzaklastirmasin canim aminn..benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
zaten ara ara hala aklıma geliyo da inanamıyorum, Allah hayrdan uzaklaştırmasın hiçbirimizi
amin insallahh bende öyle inanamiyorum hic uzaklastirmasin canim aminn..benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
amin insallahh bende öyle inanamiyorum hic.. uzaklastirmasin canim aminn..benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
amin canim benim insallahh bende öyle inanamiyorum hic.. uzaklastirmasin canim aminn..benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
benim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
sorma canim. kizimin ogretmenleri gelmisti carsamba gunu cok yemedim ama hamurisi iste sekeri firlatiyor demekkigeçmiş olsun cnm .zaten ne geldiyse başımıza bu hamur işlerinden tatlılardan geldi
2 gundur sana yazicam halim o kadar yokki yazamadim :)evet canim dogru okumussun benim bebek altta alt tarafim 2 cm acilmis bol bol dinlenmem gerekmis ayakta durmak oturmakta yasak hayirlisi insallah benim ilk oglumda 28 haftada hastaneye yatmistim acilmam coktu 8 hafta yattim yinede erken dogdu 2.oglumda 3 hafta erken geldi buda aceleci olacak galiba ama insallahh hastaneye yatmamda erken falan olmaz daha cokk erken yaaaaayrica bayramin mübarek olsun canim evinde temizlenmis ohh misler gibi güle güle kirlensin mutlu bayramlar canim ailenle bende durum böyle kendine iyi bak aman dikkat et canim...
gecen bir topicte yazisina denk geldim cok garip oldum erken dogum olursa kacinci afta kuveze girmez diye sormus biribenim de aklıma betül geldi, mekanı cennet olsun((
o tikanikligi ultrasonla goremiyormu acaba? kan inceltici ilaclarla acilmiyormu? cozum olarak ne dedi dr?kızlar berbat durumdayım dün bebeğimin 3 hafta kadar gelişmemiş oldugunu şeker hastası oldugum için yada onu beslediğim damarın tıkalı olabileceğindende küçük kalmıs olabileceğini öğrendim
çok kötüyüm bu hamilelik şekeri çıkan varmı aranızda allah kimsenin başına vermesinde bilginiz varmı araştırdım internetten bebeğin ölümüne bile yol açabilirmiş müthiş iyi giden doktorun bile şaşırdıgı bi hamilelik sürecinde bir bu çıkınca çok kötü oldum 2 gündür aklım başımda değil oooof çekmek istiyorum neye yarar allahım sen bebeğimi kucağıma almama yardımcı ol diye dua etmekten başka yapabilceklerim kısıtlı
canim oncelikle masallah bebginekızlar bugün kadın doğum kontrolüm vardı 30 ekimde 2. kemoterapiyi alacağım için öncesinde bebeğin durumunu kontrol ettirip öyle gidiyorum onkolojiye...
bebişim 1250 gr olmuş 4 gün kadar önden gidiyor boyu 36 cm yani çok sağlıklı çok şükür Rabbime
suyum biraz fazlaymış rahim genişliği iyiymiş bebğin konumu hareketleri iyi dedi. biraz hızlı kilo almışım 2 haftada 2 kiloçok oldu tabi yavaşlamam lazım
suyun fazla olması şeker yüzünden olabilirmiş dikkat edeceğiz bu ara sürekli takip edip çizelge yapacağım yeniden çizelge hem kaçamak yapmamı engelliyor hem de doktor görmüş oluyor
aslında genel olarak iyi şekerim ama kaçamak yaptığımda veya başka durumlarda ani çıkışlar yaşıyoruz 180 leri buluyor tokluk şekerim 180 li değerle bebeğin başa çıkması zormuş o yüzden dikkat edilmesi gerek...
onun dışında herşey iyi maşallah benim de bayram öncesi keyfim yerine geldi
evet canim dogru okumussun benim bebek altta alt tarafim 2 cm acilmis bol bol dinlenmem gerekmis ayakta durmak oturmakta yasak hayirlisi insallah benim ilk oglumda 28 haftada hastaneye yatmistim acilmam coktu 8 hafta yattim yinede erken dogdu 2.oglumda 3 hafta erken geldi buda aceleci olacak galiba ama insallahh hastaneye yatmamda erken falan olmaz daha cokk erken yaaaaayrica bayramin mübarek olsun canim evinde temizlenmis ohh misler gibi güle güle kirlensin mutlu bayramlar canim ailenle bende durum böyle kendine iyi bak aman dikkat et canim...
off ya çok yürüyünce akşam evde çatı kemiğim ağrıyo hareket edemiyrum otruncada göğüs altımdaki kaburga batyo ben napazağımmmmmmmmmmm
oglumla size kocaman gunaydin teyzeleri :) bugunlerde yerimi daraldi nedir tepiklerde biraz azalma var.
ins bayram guzel geciyordur. bizim siradan bir gun gibi.
esim ise gidiyor kizda krese bugun evdeyim sukur:) ustten bir temizlik yapicam basitte bir yemek
gerci aksam esimin is arkadasiyla ailecek yemege gidicez ama kizim icin birseyler hazirlaam lazim hem onumuz hafta sonu
ymek bulunsa iyi olur beni bir tembellik aliyor hsonlari:)
sorma canim. kizimin ogretmenleri gelmisti carsamba gunu cok yemedim ama hamurisi iste sekeri firlatiyor demekki
birde ben limonlu su iciyorum annem demisti oda seker hastasi diet yapiyor ilac kullanmiyor masallah
dun sabahta icmeden ciktim evden yolda uyuyacaktim nerdeyse.
2 gundur sana yazicam halim o kadar yokki yazamadim :)
ins gununu bekler canim bebegin bolca yat dinlen dicem ama senin baska cocuklarinda vardi dimi?
bir yardimci filan alsan en azindan 36 haftayi doldursa bari bebisler
cok aceleciler. bizde sabirsizlaniyoruz ama hersey vaktinde guzel
gecen bir topicte yazisina denk geldim cok garip oldum erken dogum olursa kacinci afta kuveze girmez diye sormus biri
oda kizini erken dogurdugunu bir sorun cikmadigini yazmis. Allah mekanini cennet etsin kuzucugla birlikte simdi.
Ayse sanda yazicam yazamadim 2 gundur
canim nasil dayandin anastezi olmadan yani basa gelince cekilcek elbette ama cok zor ya.
ben kurtajan sonra cektigim agrilari hala hatirliyorum. agri kesici almama ragmen 1-2 saat kivrandim cok kotu bir sanci yasadim
e o zaman sen sezaryan olamazsin nasil olucaksin. epudralle filan mi olucak. kurtajdada kullanilmiyormu ebudral??
Ins kolay dogum yapariz.
kız senin beaaa diyen dillerini yerim.trakyalımısın cnm sen..ben trakyadan değilim ama bandırmada yaşıyorum ve bizde beaayı çok kullanırızSelam arkadaslar devamli okuyorumda yazma firsati bulamiyodum iyi bayramlar..bu donemler harkezin sorunlari var galiba bende bacak agrisindan uyuyamiyorum:2: komple bacagimin kemikleri kopuyo gibi..bide devamli gece sirtustu yatarken buluyorum kendimi sartlandiriyorum ondan oluyo galiba cunku eskiden hic yatmazdim:2: cok zor beaa her ayin ayri bi rutin sikayeti var hic oh be bugun cok rahatim diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?